Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:16:59
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby uf, blaža, super porodna zgodba . Kar paše po skoraj letu dni obujat in brat spomine kako je bilo res je...meni je blo pravzaprav ful lahko in lepo...mam dobro izkušnjo ampak ne bom pa pozabla da so naju policaji ustavili na poti...SN ziher je bil tvoj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:18:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby uf, blaža, super porodna zgodba . Kar paše po skoraj letu dni obujat in brat spomine kako je bilo zame so moji dve porodni zgodbi nekaj najlepšega kar se mi je zgodilo v življenju ! Nič ni lepšega in ne more bit zame. No nosečnosti so pa ble mučne. no tudi lepe, ma prvih štiri mesece in pol niti malo. me je kmalu pobralo od hudega. Prvič -11kg, drugič -12 kg, pa vsa preluknjana od infuzij, želodec v tiltu,....Žal mi je blo za Matijo. Sej zato ne bova imela več otrok, ki imam vedno tako reakcijo na nosečnost. neko hipermentozo al nekaj takega.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:19:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - vidim, da spet stanovanje ni bilo OK, stiskam pesti, da kmalu kaj dobrega zase najdete krediti pa so itak jutri gremo na kardeljevo eno gledat mogoče bomo pa sosedi to bi bilo pa noro, vse babuške in bi bili na kupu ja bi blo prav fino sploh zdaj ko gremo v službo in bi kaka kava popoldan pri sosedi prav pasala pa še blažo v naš konec preselimo z njeno familijo, da nam bo sladice napekla Nič ne bo, že tako preveč pogrešam Koper in sem žalostna, ko gremo v nedeljo nazaj v Senožečke. saj je pri nas tudi lepo , pa še sankamo se lahko Evo poleti v KP, pozimi v MB Ma kaj misliš, da tle ni snega?????
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:19:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: bamby uf, blaža, super porodna zgodba . Kar paše po skoraj letu dni obujat in brat spomine kako je bilo res je...meni je blo pravzaprav ful lahko in lepo...mam dobro izkušnjo ampak ne bom pa pozabla da so naju policaji ustavili na poti...SN ziher je bil tvoj
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:20:46
|
|
|
|
blaža
|
jaz sem pa obakrat rodila na pusta. Kot bi blo kej smešno?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:21:47
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz sem pa obakrat rodila na pusta. Kot bi blo kej smešno?! kolko sta tvoja dva razlike?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:21:52
|
|
|
|
pina-1
|
čer tote štajerke in preseljena primorka vidim,d a kar pridno čvekate. blaža, ti si kar hitro rodila. jaz sem obakrat rodila ekspressssss. ejo, blaža, jaz iščem še vedno ideje za anino tortico. kje najdeš vse slikice? sem šla na kul.slo gledat za tičino maso, samo po moje bi morala do ljubljane. a ne vem če bom kej ša do aninega r. dneva. ufff. a na obali tega nobeden ne prodaja? kaj pa uni v lokvi?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:22:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - vidim, da spet stanovanje ni bilo OK, stiskam pesti, da kmalu kaj dobrega zase najdete krediti pa so itak jutri gremo na kardeljevo eno gledat mogoče bomo pa sosedi to bi bilo pa noro, vse babuške in bi bili na kupu ja bi blo prav fino sploh zdaj ko gremo v službo in bi kaka kava popoldan pri sosedi prav pasala pa še blažo v naš konec preselimo z njeno familijo, da nam bo sladice napekla Nič ne bo, že tako preveč pogrešam Koper in sem žalostna, ko gremo v nedeljo nazaj v Senožečke. saj je pri nas tudi lepo , pa še sankamo se lahko Evo poleti v KP, pozimi v MB Ma kaj misliš, da tle ni snega????? joj pa jaz sem zdej že štiri leta v senožečah, magari da sem v Kopru. Smo se zaradi stanovanja preselili.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:24:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz sem pa obakrat rodila na pusta. Kot bi blo kej smešno?! kolko sta tvoja dva razlike? Pet let. matija bo imel 28.2, šest let. smo hoteli manjšo razliko pa je šlo 13.11.06 v devetem tednu. Še zdej sem žalostna, če se spomnem. No enkrat se vsi srečamo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:26:17
|
|
|
|
mlavla
|
čer..po dolgem času mi je uspelo spet prilezti na RR... mi smo OK...Neža je že skoraj pri palčkih..jst pa skočim zdele pod tuš..pol pa še kaj za faks naredim.. Nimam časa brat nazaj..upam, da ste vse vredu... mam pa še eno ?..zanima me kaj imajo vaši obuto..pa če že kateri hodi?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:27:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer tote štajerke in preseljena primorka vidim,d a kar pridno čvekate. blaža, ti si kar hitro rodila. jaz sem obakrat rodila ekspressssss. ejo, blaža, jaz iščem še vedno ideje za anino tortico. kje najdeš vse slikice? sem šla na kul.slo gledat za tičino maso, samo po moje bi morala do ljubljane. a ne vem če bom kej ša do aninega r. dneva. ufff. a na obali tega nobeden ne prodaja? kaj pa uni v lokvi? Ma sej se lahko s kero zmeniš, da ti jo pošlje in plačaš po povzetju, za Tičino. Poglej pod babys cakes, al pa pod cake, al pa pod children cakes,... Al pa pod ladybug cakes( za pikapolonico.) ,.... pa včeraj poglej, ki sem dala en link gor za tičino, kako bolečeš torto.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:27:52
|
|
|
|
pina-1
|
mlsvls,nsšs jr v čeveljčkih in copatih. stoji pa že sama kar neki časa, pa danes cel dan vadi samostojne korake
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:29:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..po dolgem času mi je uspelo spet prilezti na RR... mi smo OK...Neža je že skoraj pri palčkih..jst pa skočim zdele pod tuš..pol pa še kaj za faks naredim.. Nimam časa brat nazaj..upam, da ste vse vredu... mam pa še eno ?..zanima me kaj imajo vaši obuto..pa če že kateri hodi? Mi imamo obute copate od cicibana, ki so najbolj stabilne. hodi pa okoli in okoli kavča sam, včasih stoji sam nekaj časa, hodi pa še ne. je zelo previden. Za ven, pa ima ene čevlje od cicibana od Matij, ko je bil majhen, ki itak še ne hodi, so pa taki topli gležnerji, pa matija v njih tudi še ni hodil. So pa pravi čevlji.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:30:32
|
|
|
|
bamby
|
mlavla, čer! Naša še ne hodi, obuta je pa doma v copatih ali nogavicah z bremzicami, za zunaj imava pa kar škorenjčke, ker je tako mrzlo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:30:42
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..po dolgem času mi je uspelo spet prilezti na RR... mi smo OK...Neža je že skoraj pri palčkih..jst pa skočim zdele pod tuš..pol pa še kaj za faks naredim.. Nimam časa brat nazaj..upam, da ste vse vredu... mam pa še eno ?..zanima me kaj imajo vaši obuto..pa če že kateri hodi? Mi imamo obute copate od cicibana, ki so najbolj stabilne. hodi pa okoli in okoli kavča sam, včasih stoji sam nekaj časa, hodi pa še ne. je zelo previden. Za ven, pa ima ene čevlje od cicibana od Matij, ko je bil majhen, ki itak še ne hodi, so pa taki topli gležnerji, pa matija v njih tudi še ni hodil. So pa pravi čevlji. evo mi isto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:30:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mlsvls,nsšs jr v čeveljčkih in copatih. stoji pa že sama kar neki časa, pa danes cel dan vadi samostojne korake , a to ana piše?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:32:04
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mlsvls,nsšs jr v čeveljčkih in copatih. stoji pa že sama kar neki časa, pa danes cel dan vadi samostojne korake , a to ana piše? ah ne, pina se uči m-je pisat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:32:27
|
|
|
|
blaža
|
ella, kje si? Bomo še kej o tortah rekli? pol se moram skenslat in malo možeku odstopit comp. Pina, kaj prideš kej v postojno, al ne še?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:33:13
|
|
|
|
bamby
|
Jaz se bom tudi zdaj odklopla. Tim se odpravlja spat. nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:33:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mlsvls,nsšs jr v čeveljčkih in copatih. stoji pa že sama kar neki časa, pa danes cel dan vadi samostojne korake , a to ana piše? ah ne, pina se uči m-je pisat Ma ne, S-je , jih je več
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:33:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: bamby uf, blaža, super porodna zgodba . Kar paše po skoraj letu dni obujat in brat spomine kako je bilo res je...meni je blo pravzaprav ful lahko in lepo...mam dobro izkušnjo ampak ne bom pa pozabla da so naju policaji ustavili na poti...SN ziher je bil tvoj moj si kaj takega ne bi upal , je bil že preveč paf, ko je mene v P peljal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:34:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: bamby uf, blaža, super porodna zgodba . Kar paše po skoraj letu dni obujat in brat spomine kako je bilo res je...meni je blo pravzaprav ful lahko in lepo...mam dobro izkušnjo ampak ne bom pa pozabla da so naju policaji ustavili na poti...SN ziher je bil tvoj moj si kaj takega ne bi upal , je bil že preveč paf, ko je mene v P peljal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:34:20
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mlsvls,nsšs jr v čeveljčkih in copatih. stoji pa že sama kar neki časa, pa danes cel dan vadi samostojne korake , a to ana piše? ah ne, pina se uči m-je pisat Ma ne, S-je , jih je več saj zato pa m-jev še ni, ker se jih uči šele pisat Zdaj pa res grem!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:34:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: bamby uf, blaža, super porodna zgodba . Kar paše po skoraj letu dni obujat in brat spomine kako je bilo res je...meni je blo pravzaprav ful lahko in lepo...mam dobro izkušnjo ampak ne bom pa pozabla da so naju policaji ustavili na poti...SN ziher je bil tvoj moj si kaj takega ne bi upal , je bil že preveč paf, ko je mene v P peljal Pol pa ni nič mojmu podoben.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 20:35:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mlsvls,nsšs jr v čeveljčkih in copatih. stoji pa že sama kar neki časa, pa danes cel dan vadi samostojne korake , a to ana piše? ah ne, pina se uči m-je pisat Ma ne, S-je , jih je več saj zato pa m-jev še ni, ker se jih uči šele pisat Zdaj pa res grem! a so.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?