|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
5.1.2009 14:50:19   
blaža
Evo je zaspal. zdej pride moj iz službe. upam, da bo spal vsaj toliko, da pojemo.user posted image

danes imamo rižotko z zelenjavo. Rdeča, rumen, zelena paprika, šampinjoni, pest graha en korenček, popraženo na čebulci, strok česna, voda, sol in rižek. Na koncu pa še malo paradižnikove mezge.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
5.1.2009 14:51:54   
mary_lou
Če kero zanima jest mam cifro od gospe pri kateri lohk tičino kupis v manjsih količinah je pa iz lj...

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
5.1.2009 15:04:23   
pina-1
dan.

mi smo
ivi. danes sva z ančko malo pohajali. Pa avto sva registiraliin bli pri zdravniku. Ani bo nohtek na mezinčku odpadu in sploh ne vem zakaj. MA takega kot strčki na nogahuser posted image user posted image . Morava k dermatologu.

Danes se pri nas na veliko kuha. Mam prazno skrinjo za Ano in je treba malo zelejnavice nakuhat. Pa domače KM bova danes probali.

Blaža, ti ga redčiš ne? pa ko ga prekuhaš a tisto smetanco stran pobereš da ni tako močno?

Ella, jaz bi tudi ene 3 kg tičine mase, samo ne vem če me bo pot kaj v LJ zanesla. Blaža, a tebi so jo s kul. slo domov poslali ali kako?

stipe, nič vas ni blo na svinjarijo? sej do februarja, ko nazaj pridete, bodo klobase že fajn suhe, da se jih bo dalo lepo jesti

suzi dan. sem že mislila, da ste na odvajanju?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
5.1.2009 15:06:25   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

aja in ravnokar sem se s šefom zmenila, da pridem od 9. - 12. feb. delat malo za 4 urce, da se ulaufam, pol pa s 16. na polno začnem...user posted image user posted image user posted image user posted image  - pač mešani občutkiuser posted image

a pol si za svoj RD frej? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
5.1.2009 15:14:36   
listek1
dan,

mi smo še živi user posted image  Samo sem se mal odklopla, ker smo se imeli tok fino čez praznike, smo se full cartali in hodili naokrog. Sanke so zakon user posted image user posted image  No, smo pa danes prvi dan preživeli v vrtcu in je blo enkratno. Mali kot da naju ni, se je full igral, raziskoval, peli so pesmice, skratka žur. Sva šla ven za pol ure, sploh ni porajtal, ko pa je moj šel nazaj noter, ga je samo pogledal in se igral naprej. No ati mu je nato pomahal da gre in ga sploh ni ganilo. Skratka tam sva bila  2 uri in ni potočil ene solzice, razen, ko iz blazine treščil ob steno z glavo ampak ga je tršica hitr pomirila. Tako, da jutri je nov dan user posted image user posted image user posted image  in upam, da tako ostane.

Glede kave, jutri in v četrtek tudi jaz ne morem, ker sem že zmenjena. Dopoldan pa bom lahko kdaj pa kdaj prišla sama, ker bo moj škratek v vrtcu user posted image . Tako, da jutri imam čas od 10h, pa nekje do 11h, če bi šla katera na kakšen kafe? Februarka ti si neki v dopoldne v kranju ane? Pa še ura ti po moje odgovarja user posted image user posted image

Bi vas že rada mal vidla.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
5.1.2009 15:22:33   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

aja in ravnokar sem se s šefom zmenila, da pridem od 9. - 12. feb. delat malo za 4 urce, da se ulaufam, pol pa s 16. na polno začnem...user posted image user posted image user posted image user posted image  - pač mešani občutkiuser posted image

a pol si za svoj RD frej? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  dobr si tole naštudiralauser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
5.1.2009 15:28:11   
itata
evo naš je spal od 13h do 15h. pridenuser posted image  čez dan! brez da bi mignu!
zdej klele razgraja okol. ob 16h pride kolegica, da mi lase pobarva, da bom lepa za v službouser posted image  v sre pop pol velja! sem si napisala. računam, da bo jakob že zdrav do takrat. itak je sam prehlajen. nima vročine. pridne bodite, se javim zvečer.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
5.1.2009 15:44:05   
Blacky*

user posted image  dobr si tole naštudiralauser posted image user posted image user posted image

je tak datum da si ga takoj zapomneš... pa še samo 4 dneve delaš, pa sem pomislila zakaj ne pet... in ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem zihr fešto organiziraš pa še mi nič ne vemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
5.1.2009 15:45:38   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan,

mi smo še živi user posted image  Samo sem se mal odklopla, ker smo se imeli tok fino čez praznike, smo se full cartali in hodili naokrog. Sanke so zakon user posted image user posted image  No, smo pa danes prvi dan preživeli v vrtcu in je blo enkratno. Mali kot da naju ni, se je full igral, raziskoval, peli so pesmice, skratka žur. Sva šla ven za pol ure, sploh ni porajtal, ko pa je moj šel nazaj noter, ga je samo pogledal in se igral naprej. No ati mu je nato pomahal da gre in ga sploh ni ganilo. Skratka tam sva bila  2 uri in ni potočil ene solzice, razen, ko iz blazine treščil ob steno z glavo ampak ga je tršica hitr pomirila. Tako, da jutri je nov dan user posted image user posted image user posted image  in upam, da tako ostane.

Glede kave, jutri in v četrtek tudi jaz ne morem, ker sem že zmenjena. Dopoldan pa bom lahko kdaj pa kdaj prišla sama, ker bo moj škratek v vrtcu user posted image . Tako, da jutri imam čas od 10h, pa nekje do 11h, če bi šla katera na kakšen kafe? Februarka ti si neki v dopoldne v kranju ane? Pa še ura ti po moje odgovarja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
5.1.2009 16:45:44   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.

mi smo
ivi. danes sva z ančko malo pohajali. Pa avto sva registiraliin bli pri zdravniku. Ani bo nohtek na mezinčku odpadu in sploh ne vem zakaj. MA takega kot strčki na nogahuser posted image user posted image . Morava k dermatologu.

Danes se pri nas na veliko kuha. Mam prazno skrinjo za Ano in je treba malo zelejnavice nakuhat. Pa domače KM bova danes probali.

Blaža, ti ga redčiš ne? pa ko ga prekuhaš a tisto smetanco stran pobereš da ni tako močno?

Ella, jaz bi tudi ene 3 kg tičine mase, samo ne vem če me bo pot kaj v LJ zanesla. Blaža, a tebi so jo s kul. slo domov poslali ali kako?

stipe, nič vas ni blo na svinjarijo? sej do februarja, ko nazaj pridete, bodo klobase že fajn suhe, da se jih bo dalo lepo jesti

suzi dan. sem že mislila, da ste na odvajanju?user posted image

Jaz dam nekje 220 ml melka in 50 ml vode. Smetano pa posnamem. Bamby sicer pravi, da naj se ne bi redčilo mleko, meni se pa zdi da je tako v redu, ker če pustim smetano in ne redčim dovolj, pol čez cajt, ko spije mleko malo bruhne tako sesirjeno. po moje je premočno. pa še sestre pri Rončevički so rekle da je tako ok. So takoj vprašale, če malo redčim, tako, da mislim, da je ok. Pa Blaž itak lepo napreduje in mislim, da mu nič ne manjka. Raste kot goba.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
5.1.2009 16:47:29   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem jaz vadila za predstavo v vrtcu, tudi Blaž spoloh ni porajtal, da so ga odpelčjale njegove bodoče vzgojiteljice in j elepo glodal uro pa pol gresin in veselo užival. Je kot mali cigo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
5.1.2009 16:57:52   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: buči

A MI KATERA DA TEL. OD KOGA, KI PEČE TORTE BREZ MASLA, BREZ MARCIPANA, BREZ SADJA, BREZ ...  ker naša ne sme bit suha, pa ne sladka, pa ne  kokosova, pa ne  ... najbolje da kruh z nutelo namažem, pa svečke gor dam ... user posted image

Najboljše, da sama spečeš nutelino torto!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Stepeš smetano in pol daš malo barve iz tubice pa z člico ali še malo z mikserjem stepeš. najboljša je meni smetana Hulala, ki je rastlinska. samo pazi, da ne miksaš preveč, ki se izsuši in pol se ne da dobro namazat. Barve pa kupiš v Šparu, pa v Mercatorju, pa v tušu, take tubice, po štiri so notri različne barve, tam na oddelku kjer maš pecilni, vanilni,....

In to zmiksano smetano zredčiš z mlekom ( ga kar s kuhalnico vmešaš)! Preverjeno! Moja sestrična je slaščičarka in je to noro dobra zadeva. Pa moja sestra tudi tako dela. Pa mleka je treba še kar velik noter dat in ta smetana sploh nima okusa, da je rastlinska, pač pa običajna.

Zame je pa današnji dan čist mimo. Že ponoči sem bruhala, danes sem pa kot bi me tank povozil. Jest ne morem nič, pit tudi ne. Kar nekaj! Upam, da bo jutri bolje!

Zanimivo. Nisem vedla. kolko je pa to obstojno pol? Se smetana ne scedi? Pa za dekoracoj na vrhu torte?

Smetana je čist vredu, celo ful dobra, le ni tako pusta. Če pa želiš s smetano tudi dekorirat, jo pa malo manj razredči. Probaj, boš videla!

dolenjka, da ste le srečno prispeli, carica ima pa polete itak že v mezincu user posted image .
nizy, tudi vi se pocajtajte!!! Prihajajo časi viroz user posted image ! Ko bo treba pa na šiht, bodo pa malčki kar naprej bolni user posted image .

stipe, tudi tebi enega srečno in zdravo leto!! Kaj pol niste nobenwe punce dobili, da bi bila carici varuška? Vsaj eno tako možnost je dolenjka omenila.

blacky, saj se bo tudi Val privadil novemu okolju in načinu. Je pa ful hudo. Mene tudi že zdaj stiska, kako bo. Danes, ko je prišla mama na obisk sploh ni k njej hotela user posted image . Šele kasneje je šla, ko se jo je malo privadila. Pa kod da jo ne bi še vidla user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa danes malce boljše, ne pa še povsem dobra user posted image .
Sem pa danes jaz kontaktirala ravnateljico vrtca in mi ta pove, da imamo šele z datumom potrdila od zdravnika vrtec zastonj. Od 1.1. pa do takrat bomo mogli plačat rezervacijo user posted image user posted image user posted image . In to mi šele danes pove user posted image user posted image user posted image . Potemsem takoj k zdravniku klicala, da nujno rabim potrdilo, tam pa pravijo, da naj počakam do drugega tedna,da pride pediatrinja, ki to opravlja, nazaj. Sem zahtevala, da ga rabim nujno takoj! Zdaj moram nazaj poklicat, da mi povejo, kaj rabimo narest. Pol se je kar udala. Sistematski imamo pa šele drug mesec. 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
5.1.2009 17:01:55   
pina-1
bambynam potrdila ne dajo, dokler otrok ni cepljen pri 1 letu oz. približno pri starosti 1. leta. Mi je pa tole pri vas z vrtcem malo čudno. Z dnem, ko maš ti otroka vpisanega v vrtec, je drugi otrok brezplačen. Vsaj tak je zakon.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
5.1.2009 17:12:04   
Stipe air force

bambynam potrdila ne dajo, dokler otrok ni cepljen pri 1 letu oz. približno pri starosti 1. leta. Mi je pa tole pri vas z vrtcem malo čudno. Z dnem, ko maš ti otroka vpisanega v vrtec, je drugi otrok brezplačen. Vsaj tak je zakon.

Kako mi je kej prjtu Pino?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
5.1.2009 17:17:10   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

prjatu pino je danes oživel, ker je šel po dolgem cajtu na šiht.
Te je pa čaku, da pokomentirap njegovo svinjsko mojstrovinouser posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
5.1.2009 17:23:37   
bamby

A ti to resno?? Ker meni je ravnateljica ravno obratno tolmačila. Pa za cepljenje je tudi rekla, da ni nujno za vpis, ker ima šele 11m, da se ga pač naredi lahko kasneje. Zdaj pa bodi pameten user posted image user posted image user posted image . Na enem koncu SLO pravijo tako, na drugem pa spet drugače. Saj kot da ne bi bili v isti državi user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
5.1.2009 17:26:47   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

A ti to resno?? Ker meni je ravnateljica ravno obratno tolmačila. Pa za cepljenje je tudi rekla, da ni nujno za vpis, ker ima šele 11m, da se ga pač naredi lahko kasneje. Zdaj pa bodi pameten user posted image user posted image user posted image . Na enem koncu SLO pravijo tako, na drugem pa spet drugače. Saj kot da ne bi bili v isti državi user posted image user posted image .

cepljenje,je po novem neobvezno in ti zdravnik mora dat potrdilo, tudi če otrok ni cepljen. Pri na v Kp, ti potrdilo izdajo, ko je otrok cepljen pri enem letu.
Je pa pogoj, da otroka sprejmejo v vrtec, da ima potrdilo od zdravnika. Brez potrdila, ti je previloma nebi semeli vzeti v vrtec. DRUGI OTROK JE PS BREZPLSČEN; ČE STS OBS VPISNA. Tako so meni na občini rekli.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
5.1.2009 17:32:35   
Februarka08
Danuser posted image

Mi smo šli na hit v KR, se je moj odloču da me pelje po raprodajahuser posted image samo potem itak ni bilo nič iz tega ker smo mogl bit do 17h domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sem šla samo v Milerja po darilo in domovuser posted image
Vas morm še do konca prebrat, ujela sem samo, da kavica bo v sredouser posted image ker drugače nimate časa... listek, oprosti, zdaj sem pa že šla v Milerjauser posted image user posted image
Sem vidla da sem polemike nardila glede najine debelostiuser posted image user posted image user posted image ja, se najdejo takiuser posted image user posted image

Grem vas do konca prebrat, upam da mi bo pustila zdej k je glih fajn sita spet...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
5.1.2009 17:37:51   
bamby

cepljenje,je po novem neobvezno in ti zdravnik mora dat potrdilo, tudi če otrok ni cepljen. Pri na v Kp, ti potrdilo izdajo, ko je otrok cepljen pri enem letu.
Je pa pogoj, da otroka sprejmejo v vrtec, da ima potrdilo od zdravnika. Brez potrdila, ti je previloma nebi semeli vzeti v vrtec. DRUGI OTROK JE PS BREZPLSČEN; ČE STS OBS VPISNA. Tako so meni na občini rekli.

Če prav razumem je poanta v tem, če hočeš do potrdila, mora otrok biti cepljen, drugače ADIJO! user posted image
Me prav zanima, kako bo v sredo, ko greva delat potrdilo, ali mi ga bo hotela izdat ali ne user posted image  Edino, če jo bo morda tudi cepila.
V nasprotnem primeru me je ravnateljica fajn nategnila, ker bi ji v tem primeru cca. 400€ vseeno šenkala.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
5.1.2009 17:40:45   
Stipe air force

No... naj mojstrovino fajn posusi in jo bomo februarja skupaj ocenili... user posted image  user posted image  user posted image ... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
5.1.2009 18:16:27   
pina-1

No... naj mojstrovino fajn posusi in jo bomo februarja skupaj ocenili... user posted image  user posted image  user posted image ... user posted image

to pa itak. še malo pa bodo base že za pokušino. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3346
5.1.2009 18:22:29   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk ste načvekaleuser posted image user posted image
jaz nimam časa brat ker je moj popoldanski tako da sem prišla samo na hitro pokukat dokler je jaka še priden.
stanovanje ni bilo kar smo pričakovali. je bilo v zelo slabem stanju, ampak zelo lepo.

moje zlato dete je tak pridno. zadnje čase je tak super. ampak jaz ne vem kak on lahko zdrži...sej on tudi ne spiuser posted image user posted image in tudi podnevi nič več ne spi kot ponavadi. danes je bil 6 ur buden pa ni kazal znakov utrujenosti, ko ponavadi po 4 urah mrkne, pa sem ga dala spat in ni htel, sma pol z malo borbami vseeno zaspalauser posted image

zdaj se grem pa malo k njemu igrat, če me bo htel...se tak sam zamoti, da mu grem pol samo na živceuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3347
5.1.2009 18:29:01   
MetiLu
A naju pa ne marate na kavico,a jutri res nima nobena časa? user posted image  Pa nič user posted image

A mogoče katera ve, če ti pripada višji otroški dodatek, če delaš krajši delovni čas?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
5.1.2009 18:51:41   
bamby
janey, kako to misliš, da je bilo stanovanje v slabem stanju? Prebelit, kaj porihtat se še vse da narest, pa kopalnico zrihtat za malo denarja tudi.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
5.1.2009 18:54:39   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

A mogoče katera ve, če ti pripada višji otroški dodatek, če delaš krajši delovni čas?

Otroški dodatek se izračuna glede na dohodek na člana družine v preteklem letu. Če bi delala krajši delovni čas, se bi ti to poznalo šele drugo leto. Je pa spet vprašanje, če bi bilo manj plače, če bi res padla v nižji razred. Probaj si malo izračunat za leto 2007, če bi dobila nekaj več kot polovico plače, v kateri razred bi padla.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?