Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 13:45:51
|
|
|
|
netki
|
auroraa...zdej sem gledala reklamo od hoferja in vidla da ima točno tako kolo moja mami....sicer je pa danes prišla reklama od interšpara in je not tud en kolo in še cenejši.....sej za obešalnik je vsak dober
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 13:49:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 13:54:16
|
|
|
|
lex
|
http://www.smsdieta.si/dieta/sladka-dieta-z-medom/ jaz bom kar po tej dieti hujšala saj ne, moja dieta je dieta brez šlekarij in danes še nisem nič sladkega dala v usta - rekord , moj indeks mi je dal malo za razmislit . nič grem po male pa se zvečer kaj slišimo
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 14:08:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kolk pa mate kej ITM???? jst sem na 22...rad bi pa prišla na 19.5 jaz 21, zdej sem TUKAJ izračunala ITM in vidim, da nama sploh ni treba hujšat, ker je 21-22 idealna teža (srednji rang razreda normalne teže). 19.5 bo pa mogoče moja Misija pred poletjem oz. službo, če pa ostanem na 21 pa tudi ok. Jaz sem se s tem že sprijaznila, ko sem spucala omare. nekaj tu ne dela, očitno, ker meni piše podhranjenost. Ja, bošček jaz, grem nad hladilnik. IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Tega RR-ja pa ne štekam več. Npr.: za Almero ob slikici piše, da je prisotna, zgoraj je pa ni napisane. V profilu si lahko tak nastaviš. ja, samo če si nastaviš, da te ne kaže zgoraj, potem te kaže ves čas, da si ODSOTEN. Po moje neboglasnica to ve in zato je tak začudeno napisala..slikca prisotna zgoraj pa je ni. Neboglasnica, čisto možno je, je pač bila prijavljena na RR, torej je bila prisotna, samo ni bila na temi julijke. Čist simpl. HB, vsaj ena meni, da nisem tolk "blond". Hvala, draga. glugluglu: zakaj pa bi rada razvojno? nanka: za zvezdico populis: očitno bo potrebno skrajšati čas na WC-eju ali pa jo s sabo jemat Sva bila uro in pol zunaj, božansko je.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 14:13:09
|
|
|
|
netki
|
da mal poročam... danes sem pojedla en jogurt, eno jabolko in 1,5 litra vode spila..... dejmo en aplavz zame če ne grem takoj nad milko kaj nej jem za kosilo....a si čem mal juhe skuhat?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 14:13:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 14:17:04
|
|
|
|
Inigo
|
netki - super! bravo punca! vam povem mojo dieto? kaj grem zdele papat... hehe! 2 dunajska in špinačo!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 14:17:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Neboglasnica - si poklikala, da ti izračuna za žensko? (ker nastavljeno je na moške) Sem. Sem pa še enkrat poskusila in s celimi števili. Ja, zdaj pa je sranje. Ni mi všeč, kar piše. netki:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 14:17:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 14:21:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 14:22:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 14:24:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Jaz sem si tud šla rit mal ven na zrak premraziti.Lara spi v košari na postelji pri oknu na ventus, mami si bo pa neki za pod zob pripravla. flower mi je lušte po hrenovki nardila, zraven pa paradižnikovo solato. nanka; ja res bo treba kmal vse prestaviti, pohištvo sva že malo , da ima več prostora, sam zej je fora v tem da mi pod omaro leze . Ti pa tut nč ne zastopš. Mala hoče namesto tebe počistit. Krpe za prah na kolena, rit in bo vse zglancano.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 14:24:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 14:25:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 14:30:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 14:44:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 14:46:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 14:52:59
|
|
|
|
netki
|
OMG tale sneguljčica je pa res ogabna....in spodi komentarji.....brez besed
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 14:58:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, sva pokusila še banano. Kar nekaj tečnari danes in je zadovoljen samo, ko mlati hrano. Kot mami.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 14:59:37
|
|
|
|
Netta
|
dan, me smo že prišle iz dolgega sprehoda...sem po vseh možnih trgovinah iskala one žličke iz gume, pa jih nikjer nimajo sedaj se ana igra tule na tleh, jaz pa vam na hitro kaj povem mirjam, a res to drzi, da otroka lahko peljes ven le do -5 stopinj? Kje si to slisala/prebrala? lani sem delala prekvalifikacijo iz predšolske vzgoje in ena profesorica (za športno vzgojo) nam je to povedala...kar je pod -5 naj bi bilo premrzlo za otrokova pljučka. seveda sem slišala že vse možno na to temo...ta tudi pod 0 ni ok, ampak potem bi bili midve celo zimo notri... ji pa sedaj vedno dan šal čez nosek in ustka in če fajn piha še polivinil čez voziček pa je ok. sicer pa mislim da se s starostjo ta meja niža, tak da včeraj je bilo pri nas -6 opoldan, pa je bilo kup malih otrok na sankališču tu v bližini bloka. nosečniška oblačila: nekaj jih še nosim - majice in tako, saj mi je leži tak bolj "razvlečen stil"...ostalo čaka na zgodnji polici na novega bušija dieta: manj žri in blacky tvoj predlog glede seznama mi je ok. mi lahko pa že kilo odšteješ; torej -6 vam moram povedati še to, da smo novo leto praznovali še s tremi familijami in dve od teh mamic sta nam razodeli, da sta noseči in pričakujeta julija ma so mi take lušte naredile no sedaj pa ana zahteva mojo pozornost, čao
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 15:02:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
Tale Sneguljčica je pa bljak! Še dobro, da vedno doma rpeverim, preden otrokom v šoli kaj posredujem. Saj bi me starši stožili do zadnjega lasa na buči. HD: se že relaksiraš na hipoxiju?? Moja ta velika pa v četrtek piše MAT in se je kao šele sedaj spomnila. Ker bi ji drugače težila med počitnicami, je dejala. Pa še to je navrgla: saj sem ti pokazala obvestilo. Ja, je, pred 3 tedni. Moj spomin pa kot švicarski sir. Bo pa edina predstavnica naše družine na Aninem nastopu, opremljena s fotoaparatom. Sem se odločila, da STaša ne bom vlekla med te bacile. Ima v soboto še en nastop, bomo rajši takrat vsi šli gledat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 15:04:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 15:16:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 15:19:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 5.1.2009 15:22:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Zunaj je tak lep sonček, moj mali brundek pa spi. Čakam, da se zbudi in bova šla na potep. Ja, tole sem hotla povedat: Dopoldan si pripravim zajtrk, dam Lana v stolček, zalaufam računalnik in naštimam za Lana na Youtube Sneguljčico in zase RR, jem, berem zraven, poslušava S. in O MY GOD!!! Se mi je una hrenavka kar v grlu zataknila! No prisluhnite pravljici drage moje, pa če so otroci (ki že kaj razumejo) zraven, jim pokrijte ušesa: SNEGULJČICA ma skoraj me je kap
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?