glugluglu
|
Hoj, bila sva na sistematskem, Tian je dobil pikico, zaenkrat je ok, nič ni jokal, res priden fant. mere, 6 mesecev: 8950g 69cm. Populis, Tian se pa niti približno tako ne premakne, sploh noče biti na trebuhu. Preobrne pa se še vedno samo v eno stran. Pa noge ga nič ne zanimajo in sem vse to povedala zdravnici pa je rekla, da je čisto dovolj močan in ok, ko ga je ona dvigovala in premetavala. To, da sedi že nekaj časa ko tavelik pa nisem govorila, ker sem upala, da bom dobila kakšno napotnico za razvojno, pa nič. Očitno je res vse v mejah normale. Najbrž, če bi kaj bilo tudi sedel ne bi še samostojno. Ma se mi zdi, da sedaj ko je sedenje pogruntal noče nič več drugega. Ga dam sedet, naložim igrače okoli njega in ne vem zanjga tudi več kot pol ure. Dobila pa sva napotnico za dermatologa, kerkljub kremici eni izpuščaji na obrazu na istem mestu, še vedno niso šli stran. Aha, mojITM je 22,4. Ampak danes sem imela 2 zajtrka, vsakič s toastom. Ok, sedaj pa res začnem malo bolj paziti. Ja Nanka, jaz zaenkrat vodim , sem šla gledat v materinsko knjižico, pri svojih 25 in pol letih ko sem zanosila z Markom sem imela na prvem pregledu 46 kg (velikost 165cm). To je ITM 16,9, no čez 2 tedna sem imela že 49kg, tisto je bilo najbrž od začetnega slabega počutja zato vedno govorim, da sem pri Marku začela z 49 kg. Ampak vseeno kje so tisti časi. Samo jaz sem bila že od malega vedno pri suhih, sedaj je prvič, da imam malo več kg. o ljubi bog, sedaj gledam še naprej Markovo materinsko knjižico še naprej, v 40 tednu-tik pred porodom sem imela toliko kg kot jih imam sedaj.
|