metuljcek321
|
Evo, nasa mala je spila 240 ml (!) in zaspala kot polh. Z dedijem sta pela in plesala in jo je cist zdelalo. Ma, smesno, no, zjutraj je 90 pustila, zdaj pa zradirala vse. Hm ... kdo bi vedel ... hd, hvala za predloge za dekico (BC) in plascek (Zara)! Pa Kali za doooolg spanec. Tko se dela! Zdaj, ko ni tvojega, pa kar malce vec pocvekaj, pa bo cas minil 1, 2, 3. nosecniska oblacila - kupila sem le dvoje hlace, ostalo sem nosila pajkice in krila pod trebuhom ipd., majcke so tko al tko se moderne - ni blema. Ene hlace sem pa dobila na posodo in sem jih ze vrnila. Btw: nekaj minut nazaj izvedela veselo novicko: sodelavka je noseca z drugim otrockom ... zibala bo konec junija. Jupi Ene greste ze na sprehod? Pa se je ze kaj segrelo? Pri nas je bilo zjutraj -13°C, zdaj je okoli -10°C ... cist premraz ... Me spomni na un komad od BFM: "Mat'r je mraz, n'kjer ni to'k mraz, kukr je mraz pr' nas ..." ilatic, happy b'day za moza! In za odlocitev, da prenehas kadit! Pridna! nanka, grejpfrut vs. grenivka auroraa, fine vaje, jep! flower, aha, New Yorker bom sla tud cekirat. Sem zadnjic tudi po H&M-u in C&A-ju gledala, pa so se mi plascki zdeli zmeckani in slabe kvalitete. Ne vem, upam, da so se kaksni fajni skrivali pred mano & jih se najdem ob priliki! Blacky, za Tejo. Nasa je tud glihkar nekaj pokasljevala in jo je zbudilo ... aha, se ze poklapljajo polkna nazaj ... levinja, a si kej na FB? mojcek, kapo dol, da zdrzis ob takih mukah z Zivo. To mora biti grozno, da se vsak obrok matras. Jaz tudi baje NIKOLI nisem pojedla vec kot 50 ml (ob enem letu sem imela 8 kg, pri 6,5 letih pa 18 kg ---- zabe so mi na prvi solski dan kar visele stran od nogic ). Pa me poglej zdaj, kaksna baba sem Skratka: upam, da vama zalaufa GH - tako kot je sprejela hrusko, naj sprejme se polno drugih okusov!!! Sporoci, kaj bo rekel P. Glede moje dobre volje - ja, res sem vecinoma dobro razpolozena, nasmejana in pozitivno naravnana. To pravijo tudi drugi. No, doma vidijo tudi moj drugi obraz - znam bit tud precejsnja tecka in smotanka, ko nanese tako. Ce me kaj razkuri ali ce mikaj prebije plafon, se me pazite Ker sem pa kot ris in napadem ... grrrrrrr ...