Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 18:52:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: dzanika tinky, tolk kot daš vina daš tut vode (lahko tut malo manj sam ponavadi se dela pol pol). Notri klinčke pa cimet, zavreš in je to to... Ni treba pol,pol, mi damo vode tretjino. No odvisno kakšno stopnjo alkoholiziranosti želiš. Dodaj še sladkor (nekaj žlic, po okusu) in na kolutke narezane limonce. Pri cimetu pazi, da ga ne daš preveč, ker pol kuhanček ni dober. Takoj, ko zavre ugasni oz. odstavi lonec (drugač baje alkohol ven pobegne). To bi bila pa velika škoda!!! zimska: Stašu smo enkrat eno soboto po Miklavžu dali poskusno jabolko. Je dobil vsak dan malo jabolka kakih deset dni. Pred tremi dnevi je dobil korenje, pa mu ne gre najbolje v rito. Danes sem mu dala krompir. Je jedel. Drugače se kljub tem dodatkom odrasle hrane doji normalno. Mu še ni kapnilo, da je to tudi hrana. Sem kar prej začela, ker sem mislila, da bom morala preiti na tablete zaradi ščitnice. Je tudi P rekla, da lahko, samo naj pazim, da ne bo še bolj debel, ker ne bo imel meje in ker so v naši družini alergije.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 19:05:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 19:21:11
|
|
|
|
Majuska
|
Uh, če nisem voščila Stašu in Svitu - vse naj naj za mini RD Lex, te moram pohvaliti za poslikane stene, prava umetnica si, krasno je! za kakanje - mi smo poskusili z ornk sladkanim kamiličnim čajem in se je mali pokakal praktično do vratu
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 19:22:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, jep, tudi moj moz ni nic kaj prevec navdusen nad dejstvom, da bo treba jutri spet v sluzbo - smo se imeli tko lepo doma! ja zdajle se je fajn izteklo ... je vzel 3 dopusta in bil doma 11 dni. Prave počitnice!!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 19:28:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 19:33:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 19:34:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 19:35:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 19:50:13
|
|
|
|
Netta
|
čer... super da ste dale gor recept za kuhano vino, sem si ga vedno želela znati pripraviti... jutri hujšanje...jejej, sem se danes pol ure poslavljala od nutele netki - jaz sem pa tam blizu bla včasih doma in v čem... imam en kup žlahte...uf je majhna ta slovenija ane tudi moj gre jutri v službo po 14 dnevih...ampak pomoje bom imela jaz bolj krizo, ker bom spet edina odrasla oseba v hiši sprehod v temu mrazu: no mi smo danes bili zunaj pol ure pri -3 stopinjah...ana je bila zadekana tako da so ji le očke ven gledale. mislim da do -5 lahko pelješ otroka ven...meni je pomembno le to, da ima nosek pod šalom, da ne vdihava direktno mrzlega zraka počitnce: vidim da vse nekam potujete oziroma to načrtujete; no mi bomo pa zaenkrat ostali kar doma ...sem pa tudi sama avanturist in komaj čakam da bomo spet kam šli. z dragim sva z avtom prečesala vso turčijo, jugoslavijo, bolgarijo in grčijo lani poleti in je bilo super...seveda bi sedaj z dojenčkom potrebovala kaj bolj luksuznega kot thalio sva pa razmišljala da bi poleti šli na robinzonske počitnice na kornate...je katera že bila?? lex- super slikice, si prava umetnica...in dobra ideja tole z grafoskopom...se bo lepega dne še sama spravila ustvarjati razprodaje - tudi nas letos ne bodo videle...le kakšne dobre kavbojke bi rabla...ampak pomoje jih itak ne bom dobila, ker bodo mrhovinarke že prej vse razgrabile... glede GH: koliko ste jim dale prvič? mi že dva dni papamo jabolko...najprej malo sokca od kompota, potem pa par žličk kašice...ampak ona bi še kar jedla...pa me je strah da bo preveč... aja blacky in ostale...hvala za odgovor včeraj...so pikice izginile in je bilo danes ok.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 19:54:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
nhmnhklhj tioqwxcćale : se spomnite, kakšne ceramonije smo imeli s tlemi v otroških sobah? In kaj ugotovim danes? Da se na teh super oh in sploh tleh MOČNO poznajo luknje od stola, čeprav so ta tla priporočljiva za šole, vrtce, bolnice... Ja pa jade! Mašina, plačala sva kot d asva milijonarja, sedaj pa to. Takoj jutri kličem v Baloha in se razpištolim. Vsaj za mojo dušo, saj zaleglo ne bo nič. Držim pesti za vse tiste, ki jutri začnete. Meni ne bo uspelo, tako da niti poskušala ne bom. Se preveč poznam. Almera: glede na to, da boš za Metuljček321 snemala DD, bi ga lahko tudi zame, lepo prosim?? srečanje LJ: kaj zdaj - torek ali četrtek ali prestavimo za teden dni? Meni osebno torki NE ustrezajo. vseslovensko srečanje na Trojanah: rečte kdaj. Bom poskusila pršibat. Juhu, jutri grem pa prvič na pilates.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 20:00:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 20:03:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 20:06:38
|
|
|
|
moya
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška heeeelllppp---moja pipika je zdej čez praznike zavračala moje mleko zarad in sem ji dajala novalac AR Pri nas je delovalo VZTRAJANJE in da sem ji pomagala stiskat dojko med dojenjem, ker se ji verjetno ni ljubilo vlečt.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 20:13:18
|
|
|
|
ksenci
|
hojla! javljanje na hitro! morm potrkat, Aljaž je še kr ok. en dan je vmes bruhal sva bila pri p in je potrdila moj sum, da je še kakšna druga alergija, torej dojim ga še malo, v večini je na alernovi. na žalost moram, saj opažam, da mu moje mleko ne paše, na celoten test alergije pa gremo komaj v drugi polovici januarja. sm tak zaposlena, saj mi po mesecu zaprtja v bolnici tako paše it na čvek s prijatelcami in zelo uživam, Aljaža pa lahko pazi mami. no vsaj za nekaj je dobro, da je na flaški, lahko prvič od kar ga imam v miru grem kam! vsem srečno in predvsem zdravo 2009! drug teden greva končno po nov računalnik končno bomo spet v civilizaciji LP
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 20:13:44
|
|
|
|
netki
|
lunica....ja moj je iz jesenovega, blizu čemšenika...koga poznaš???? ja jutri je hujšanje na sporedu.....no jst bom začela tko na izi ker se še matram z dojenjem....bom pa ukinila večerje, razpolovila obroke, pila samo vodo, vodo in vodo, nič kruha, sladkarij......pa take stvari kako boste pa ve začele?????
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 20:18:01
|
|
|
|
sasi13
|
almera a še boš prosim meni snemala dd?
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 20:18:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 20:19:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 20:27:17
|
|
|
|
Netta
|
moja dieta bo tudi prilagojena glede na dojenje; nič sladkarij in vmesnih prigrizkov, ki so bolj iz lušta kot iz lakote..pa nič sladkanega... se je pa moj dragi lotil ločevalne diete, tak da bom kuhala zanj po posebnem jedilniku, zase pa še malo bolj zabelila pa bo. no zdaj grem pa gledat očkov vrtec, če bo za kaj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 20:28:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 20:30:20
|
|
|
|
Inigo
|
hehe, prav zanimivo. tut Marko jutri začne z ločevalno kk bom pa jst začela... hmm... s 50 trebušnjaki in 50 počepov. to bo ok!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 20:31:36
|
|
|
|
dzanika
|
levinja jaz se še odločam ali bom šla na dieto manj žri ali ločevalno. Ločevalna se mi je sicer dobro obnesla prejšnjič sam kaj ko so mi tile prazniki vse vrnili. Sem si pa zadala da bom pa vsak dan šla za pol urce na orbitrek...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 20:35:20
|
|
|
|
dzanika
|
No ja glede na to da vidim da vas bo kar nekaj na ločevalni se res zna zgoditi da bom tut jaz. Bo super k se bomo lahko mal menle kaj katera kuha... Da dobim malo več idej. Prejšnjič sem se potem že naveličala enolične hrane ker se mi ni dalo študirati kam kaj spada.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 20:38:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
ločevalna je zakon, vsaj zame, ker sem vedela, da vsake 4 dni pride na vrsto sladko. Edino kar sem pogrešala je bilo mleko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 20:39:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?