|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
4.1.2009 20:01:50   
Aja1
Dober večer drage moje novembrke. user posted image

Mi smo bili danes cel dan terenski. Pri tašči na kosilu, potem pa še na dveh obiskih. Je bilo prav lušno. Nejo sem dala spat ob 18.30, pa še vedno poje pesmice user posted image ... Jutri jo bom mogla pa budit, ko bo treba v vrtec. To bo tečna....

Razmišljam, da bi začela jutri z dietko. Moj pravi, da sem pa zmešana.... ah, moški. Zgleda da se boji, da bo bil pol tudi on prisilno na dieti. user posted image  Čez zimo sem nabrala 5 kil user posted image . Ravno toliko, da me vse hlače malo tiščijo.
Sicer pa če samo razmišljamo dieti sem še daaaaaaleč, ker se ponavadi hitro premislim in še bolj žrem.
Zamima, ti si imela decembra dieto? Kako je šlo? Pa Nogavica je nekaj omenjala????

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.1.2009 20:36:32   
max81
hej hej....no maledva sta bolša.....jest še mal kreham, pa smrkam...samo gre tudi na bolje

zdejle mam še kuhinjo za pospravt, pa en stroj cot za pobrat ven iz sušilca, pol pa tudi počas zaključimuser posted image ...me pa moj neki nagovarja, da bi šla malo pojest....sam jest tud ne smem, ker pol pa vaga ne bo ravno zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image , dobr, da so par dni nazaj zgleda baterije crknleuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.1.2009 22:15:25   
krfjolca
Uf, jaz tudi že komaj čakam, da bom lahko začela z dieto user posted image . Takoj po porodu šaltam na Montignaca.
Tile prazniki so bili obupni, pa zalog v shrambi še kar ne zmanjka. user posted image
Če imam že trdne namene, da bom večerjala jogurt, se mi pa dragi nasproti usede s kakim ogromnim sendvičem. Grrrrr.
Evo, do zdaj sem pridelala že 8 kg!!! user posted image
Če bo šlo tako dalje, bom krepko prekosila prvo nosečnost.

In moje počitnice se tudi končujejo. Me že cel dan daje predponedeljkovska kriza user posted image . Upam, da bo januar kmalu mimo, ker potem imam pa res še čisto malo za zdržat. Po zimskih počitnicah kar malo dvomim, da bom še zmogla it delat - imam še 2 tedna do porodniške potem. Pa že zdaj me ful dajejo bolečine, enako kot pri Anžetu. Sicer je zadnja dva dni malo bolje - očitno se je obrnila. Sem fejst čutila obračanje, sem mislila, da mi bo trebuh razneslo. Pa oblika se je tudi ful spremenila, se mi je čez noč totalno povečal trebuh.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
5.1.2009 8:10:40   
viv_
Jutro!

Joooooooooj, mam občutek, da vmes sploh nisem bila 14 dni al kolk doma... Spet na šihtu!

Pa tale teden je še ok, potem sem pa 14 dni samohranilka user posted image  Gre lubi v ZDA.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
5.1.2009 9:01:17   
Nogavica
krfjolca, nam boš pokazala kako sliko bušija?

Joj, meni je še zdaj občasno ful hudo, ko pomislim, kakega bušija bi imela zdaj. user posted image  Upam, da nama kmalu uspe spet kaj naštimat, zdaj so bili mimo 3 meseci in sva spet začela "delat".

Aja1, si se morala spomnit, da sem hujšala user posted image  No, bilo je precej neuspešno - sem šla dol eni 2 kili, ki pa sem ju med prazniki pridelala nazaj. Danes sva začela s hujšenjem oba. Upam, da bova bolj uspešna.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
5.1.2009 11:25:14   
Aja1
Dan.

Pri nas sije sonček.

Nogavica user posted image . Upam, da no tvoj otroček še letnik 2009, moj pa 2010 user posted image .

Punce, je že kateri novembrček suh? Našo probamo imet čimveč brez plenice (seveda, ko smo doma) in gre kar dobro. Ko pa kam gremo in ji damo plenico je pa že v uri polna user posted image . Itak se bomo resno lotili tega spomladi ali pa poleti med dopustom, ker v vrtcu se tudi še ne navajajo in ni potem nobenega učinka, če je doma popoldan 3 ure suha, v vrtcu pa skoz lula v plenico (na kahlo menda tam noče - doma brez problema). user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
5.1.2009 15:04:10   
Nogavica
Živa še niti približno ni suha. Ponoči se sicer tu in tam zgodi, da je plenica suha, odkar ni več na zizi, drugače pa ne. Na kahlo in nastavek za wc pa tudi noče. Tudi mi se bomo tega lotili pomladi ali poleti, nič prej.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
5.1.2009 15:08:45   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Živa še niti približno ni suha. Ponoči se sicer tu in tam zgodi, da je plenica suha, odkar ni več na zizi, drugače pa ne. Na kahlo in nastavek za wc pa tudi noče. Tudi mi se bomo tega lotili pomladi ali poleti, nič prej.

se podpišemuser posted image user posted image user posted image ..sam zizo je treba stran datuser posted image user posted image

naša tud slišat noče za kahlo, tko, da je sploh ne silmo, bo ko bo...sej nimamo kej

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
5.1.2009 16:52:48   
Zamima
Srečnega pa zdravega user posted image .

Nogavica, kak je Živa zlata na novem avatarju user posted image .  Meni se zadnje čase ne da kaj dosti pisat user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
5.1.2009 17:02:41   
Anonimen
Jaz grem pa konec marca v Philadelphio, USA! user posted image Se moram malo považit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
5.1.2009 17:30:36   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz grem pa konec marca v Philadelphio, USA! user posted image Se moram malo považit. user posted image user posted image user posted image

opa...superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
5.1.2009 17:40:59   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Uau, jaz bi tudi!!!

Zamima, hvala user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
5.1.2009 17:41:39   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Meni se zadnje čase ne da kaj dosti pisat user posted image .

Sem opazila, ja. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
5.1.2009 18:45:34   
Aja1
O, pa res. Nogavica ima nov avatar. Full je lušna. user posted image

Zamima ne bit lena, no.

MucaMaca - jaz b tudi šla. user posted image  Greš sama, z družino, službeno???

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
5.1.2009 20:16:48   
Aja1
Nikjer nobene?user posted image  Pol grem pa mal likat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
5.1.2009 21:27:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
MucaMaca - jaz b tudi šla. user posted image  Greš sama, z družino, službeno???

Moj gre službeno, jaz se bom pa zraven šlepala. user posted image Pa z eno prijateljico, ki živi sicer v Chicagu in sva bile cimre med izmenjavo na NL, se bova malo dobile, čvekec, shopping itd. user posted image

Jaz imam tud nov avatar! user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
6.1.2009 8:43:53   
viv_
Jutro!

O, MucaMaca, fouš fouš...

Živa je zlata na avatarju user posted image

Zamima, zakaj se ti pa ne da?user posted image  Sem firbčna, vem...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
6.1.2009 9:27:44   
max81
dobro jutro in našega ledenega  koncauser posted image user posted image

tastar je na šiht, mladička sta ravno pojedla, mati si je pa privoščila kavo...naše zdravje je boljše kot je bilo, malima občasno še kakšna svečka prileze iz nosa...jest pa zvečer skor pluča ven vržem, drugače je pa tudi boljše kot je bilouser posted image .......popoldan smo mislili mal v šoping, je treba mal hladilnik nafilat, pa u dm-u imajo par stvari znižanih, je ravno danes prišel katalog, pa se akcija začne šele jutri...ne vem, če ne bom pa jutri sama skočila u dm..je tko tastar frejuser posted image user posted image user posted image user posted image

punce, kje majo kšne fajne smučarske hlače???? HERVIS MI NE POTEGNE SPLOHups črke...sem enkrat kupla jakno tam, pa sem zmeri čist mokra, sam ne zato k bi me dež dobil, ampak zato ker nič ne dihauser posted image user posted image ..hlače pa rabi moj, ker se je tko zredu, da je groza, stare hlače glih za glih gor sprav..pa še to se mu pol skoz gumb odpenja k se prepogneuser posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
6.1.2009 12:40:44   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Zamima, zakaj se ti pa ne da?user posted image  Sem firbčna, vem...

še sama ne vem user posted image , pač nič se ne dogaja, to je to user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
6.1.2009 12:42:16   
Zamima
moram se danes spravit pa dokumente lanskega leta spravit user posted image , bljah, se mi ne da.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
6.1.2009 13:36:42   
Aja1
Jaz grem danes pa k frizerju user posted image ...je že treba, ker me lasje spredaj že orng motijo. Pol bom šla pa če bo čas še malo na razprodaje. Bi si kupila novo bundo, pa nove čevlje,... ja.... spet bom zapravljala user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
6.1.2009 14:48:30   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz grem danes pa k frizerju user posted image ...je že treba, ker me lasje spredaj že orng motijo.

Jest sem tut katastrofalna... Mam spredi že k Lado Bizovičar... U ponedeljek mam frizerja. Komi čakam! Pa še Mirna gre z mano, da ji enega lepega pažka naredi!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
6.1.2009 17:21:29   
atanja
Mucamaca še mene daj v kufer.

ZDaj ste me spomnile da moram poklicat k mam polizano frizuro.

Jza pa sem si ful učni plan naredila za ta mesec in se naj bi začel že ta teden. Pa še dopust sem vzela-in kaj se zgodi...Mali mi zboli. Prvič ma vročino od lasnke zime. Pa sem že pozabla kok mi je bogi kadar je bolan. Noja sej se pa vsaj crklava. Fajn mi je edin ker sem mela že pošlihtan urnik tako da se mi ni trba zdaj bat da bi mogla it delat. 

KDaj boste smrekco podrli-men je tok lepa pa še iglce nič ne odpadajo pa jo kar še nebi. Po moje bom vlekla tok da bo moj znoru pol pa bom že naredila okraske za Valentinovo k drugač mije tok prazna soba.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
6.1.2009 18:41:53   
max81
atanja.jest sem jo hotla dones, pa ne vem, če mi bo ratal

no v šoping gremo jutr, je tastar pršu prepozn domov

zdejle grem pa večerjo za mulčka nardit, ker je tamal že tko zaspan, da je groza

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
6.1.2009 19:17:21   
Aja1
Dober večer.

Evo z novo frizuro user posted image . No, ni take spremembe kot prejšnjič.
Na razprodaje pa nisem šla, ker ni bilo časa...oz. sem šla samo v dve trgovini pogledat za bundo (S. Oliver in Champion), pa ni nič pametnega. Kje naj kupim kakšno lušno bundo? Tako športno-elegantno. Da paše na vse. 
Smo pa pozabili pri tašči Lili (novega teebajska) in je kar hudo... user posted image  Upam, da vseeno kmalu zaspi.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?