|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
22.12.2008 19:57:01   
total
Ojla ,Iyra sam da si doma z pikico vse bo ok,juter se slišimo proti večeru,ob pol petih grem z Nikom na Dedka mraza,pol se pa slišima.

Jaz bom mela verjetno kr sam njegov priimek,bo najbolj simpl..user posted image .Pupsika pesem je lušna,jaz še razmišljam kera bo..

Prstane še nisma gledala,ne bom pa pretiravala z velko vsoto,tak nekaj lepega in normalnega.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.12.2008 19:58:49   
memole
Lyra sam da ste doma pa da je boljše in naj bo v prihodnje tudi vse dobro!

No sej tudi mene poznajo pod mojim priimkom še posebej po mojem očetu zaradi tega pa ga ne bom obdržala!
Pač zdej bomo mi družina,tud moja mami ni obdržala njenega priimka pa še marsikdo ga ni pa mislim da s tem ni nič narobe!
Sej spremembe niso tok hude da jih ne bi mogli sprejet sam če si človek za spremembe potem ne bi smel bit problem!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.12.2008 20:02:26   
*maja
Lyra upam da se pupika čim bolje pozdravi in da bo vse OK user posted image .

Pupsika upam da se tudi pri vas vse najbolje izteče z očetom kot se le lahko user posted image .

Ja kar se priimka tiče bom jaz tudi uradno prevzela njegovega (ga itak uporabljam v takih neformalnih zadevah že nekaj časa), bomo končno vsi imeli skupnega in bojo moji otroci tudi tako moji user posted image .

Hm verzi v vabilih pa nama niso najbolj všečna zadeva, tako da bova vse skupaj naredila malo drugače, v smislu starodavnih obvestil o dogodkih (to mislim še iz tistih časov vitezov), bo tudi samo vabilo narejeno v tem stilu... pa verjetno cela tematika.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
22.12.2008 20:16:30   
Pupsika
Punce, jst bi imela pa take poročne čvelje..v beli barvi seveda ampak nekaj talega, v tem stiluuser posted image user posted image
Huuudo!

user posted image

user posted image

user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
22.12.2008 20:18:23   
Pupsika
Sploh 1. in 2. so mi sanjske!!user posted image
Ja, kaj čem , če sem freak na čevljeuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
22.12.2008 20:22:47   
*maja
Ja zakaj si jih pa potem ne privoščiš user posted image .
Jaz po mojem sploh ne bom imela belih čevljev ampak kaj v barvi.

< Sporočilo je popravil *maja -- 22.12.2008 20:24:03 >

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
22.12.2008 20:23:55   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Ja zakaj si jih pa potem ne privoščiš user posted image .

Ker ne verjamem, da bi jih pri nas dobila...preko neta pa ni šans, da grem naročat...ne upam.
Pa cena je kar vrtoglava tko, da bom raje iskale kake približke!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
22.12.2008 20:25:26   
*maja
Hm ja jaz sem preko neta našla kar nekaj hudih parov, samo si jih prav tako ne upam nabavit, ker jaz moram vsake čevlje probat da vidim kako izgledajo na nogi.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
22.12.2008 20:26:03   
lyra*
pupsika nehaaaaaaaaaaaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak so hudiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam kaj ko jz takšnih ne morm met.. kr bi bla pol direkt 2m velika...
Oooo kaj bi jaz dala,da bi lahko za poroko mela takšne čevljeuser posted image user posted image user posted image

So mi pa 3. in 1. user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
22.12.2008 20:34:39   
Pupsika
Lyra, aj laaaaaaaaav juuuuuuuuuuuuser posted image ....a niso huuuuudi no!!!!!!!!
Men je tolk fajn, ker bom lahk imela visoko peto, ker sem jst 168 cm velika, moja pa 185 cm, tko, da pri nama ni panike.

Meni se kar meša ko gledam to stran o čevljih...čist huuudo!!

Škooooooooda, da ne moreš imeti takih, ampak ziher boš prav tako nekaj hudega našla!!user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
22.12.2008 21:33:25   
total
Jaz se v takih ubijem...user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne bi jih mela za poroko,ne bi ni pršla do poročnega mesta....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,drgač so pa fensi,

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
22.12.2008 21:41:23   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: total

Jaz se v takih ubijem...user posted image user posted image user posted image user posted image ,ne bi jih mela za poroko,ne bi ni pršla do poročnega mesta....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,drgač so pa fensi,

Meni je pa peta glih prav, take sem v službi nosila.
Razen 3. slika, tam so malo višje ampak ni panike.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
22.12.2008 23:23:35   
memole
Ja 1. pa 3. so tudi meni všeč!
Jaz tudi rada gledam čevlje in vsake toliko kere kupim!
Lih v nedeljo ki sem bla tam pri kitajcih sem vidla ene ful lepe take za na kakšno gala večerjo uh so bli lepi!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
23.12.2008 7:52:57   
zimbra
Pupsika, TAKOJ mi pošlji link do teh čevljev, ker so FENOMENALNI!!!!!!!!! Jaz nimam nobenih zadržkov za naročanje preko preverjenih strani interneta. Itak uporabljam kartico od dragega. user posted image

Joj, prvi so tako lepi!!! A si ziher da nimajo belih? Jaz bi točno take bele!!! Grem takoj na e-bay gledat, če dobim kaj podobnega.

< Sporočilo je popravil zimbra -- 23.12.2008 7:57:04 >

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
23.12.2008 8:43:48   
Looney27
Ful lepi čevlji user posted image .  Samo jaz sem že brez petk velika 180 cm, tako da odpadejo user posted image

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
23.12.2008 10:00:50   
Pupsika
Zimbra, takoj zdele ti pošljem linkuser posted image user posted image ...madona si agresivnauser posted image user posted image user posted image .

Sam to so Oscar de la Renta..pol veš, da cena je tud fajnauser posted image ...evo 668€!!

http://www.net-a-porter.com/product/35584

Jst sem iz razgovora..je bilo zelo fajn, sproščeno...Nobenih testovuser posted image , upam, da se bodo oločili zame, ker bi to bila zelo dobra poslovna priložnost!! Držite pesti!!

(odgovor članu Looney27)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
23.12.2008 10:14:40   
majcci
Po dolgem času en lep velik pozdrav za vse nevestice.
V službi mi internet ne dela vredu, doma nama pa je računalnik nekaj crknil.
Zdaj sem na plan potegnila star prenosnik, ki za silo dela. Sem pa od danes naprej na dopustu, tako da jupi user posted image .
Grem pa malo v šoping za božička, tako da se na hitro oglašam, da me ne boste čisto pozabileuser posted image .

Lyra - samo da je s tvojo punčko vse vredu in da bo tako tudi naprej.

Pupsika - tvoj ati je pa res imel srečo. Hvala bogu user posted image . Pa da je zdaj vse vredu z njim user posted image .

Glede poroke se pri nama še vedno zelo počasi premika. Zdaj sem svojo sestrično vprašala, če bo moja priča in bo user posted image user posted image .

Samp dragi mora še svojega strica vprašati. enkrat user posted image .

Glede ansambla se še tudi nisva odločila. Še kar omahujeva. Med tistimi, ki sva izbirala so se vsi podražili za 200€.

Jaz bom tudi kar od dragega prevzela priimek. Nekako moj in njegov niti ne pašeta skupaj, sta kar dolga, pa tudi njegov mi je všeč.

Se še potem popoldan kaj oglasim.

Uživajte vse.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
23.12.2008 10:22:33   
Pupsika
user posted image ooo Majcci..kje si ti bejba??Jst sem te res pogrešalauser posted image user posted image .
Samo, da si ok in da je vse po staremuser posted image .

Uživaj v nakupovanju daril, midva greva tudi danes!!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
23.12.2008 10:23:40   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Zimbra, takoj zdele ti pošljem linkuser posted image user posted image ...madona si agresivnauser posted image user posted image user posted image .

Sam to so Oscar de la Renta..pol veš, da cena je tud fajnauser posted image ...evo 668€!!

Jst sem iz razgovora..je bilo zelo fajn, sproščeno...Nobenih testovuser posted image , upam, da se bodo oločili zame, ker bi to bila zelo dobra poslovna priložnost!! Držite pesti!!

Ok, mogoče je cena malce previsoka za kak evro al dva.... Bom očitno morala v Videm ali Trst po čevlje. user posted image Če jih seveda na e-bayu ne najdem. user posted image

user posted image user posted image user posted image Sem ti rekla, da bo šlo. Ziher je to boljša služba od Dinersa. Držim pestke zate, tudi na nogah. Ttak je brez veze, ker si jih navdušila in boš službo gotovo dobila. Go, Pupsika, go!!! Pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Kdaj ti pa sporočijo?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
23.12.2008 10:28:56   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ok, mogoče je cena malce previsoka za kak evro al dva.... Bom očitno morala v Videm ali Trst po čevlje. user posted image Če jih seveda na e-bayu ne najdem. user posted image

user posted image user posted image user posted image Sem ti rekla, da bo šlo. Ziher je to boljša služba od Dinersa. Držim pestke zate, tudi na nogah. Ttak je brez veze, ker si jih navdušila in boš službo gotovo dobila. Go, Pupsika, go!!! Pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. Kdaj ti pa sporočijo?

user posted image  user posted image user posted image   Kaj je to za nas, k smo polni ane?user posted image user posted image

Hvalaaaaaaaaauser posted image user posted image .

So rekli, da zelo hitro ampak nisem pol spraševala kaj in kako. Bomo videli, so pa rekli, da vsakem primeru pokličejo, to sem mi pa zdi zlo korektno, ne pa, da nič ne pokličejo pol pa ne veš al so si malo več časa vzel ali te nočejo.
Upajmo na najboljše!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
23.12.2008 10:29:33   
Pupsika
zimbra, gremo skupaj v Trst po čevljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
23.12.2008 10:29:36   
soraia
punce, ki greste na pomirjanje, jaz bi imela dve prošnji.

MODART v reviji moja poroka sem videla, da tudi čevlje barvajo, in me zanima, če se lahko pozanimate, koliko to stane, in koliko časa je potrebno,...
vedno bolj se nagibam k temu, da bi imela večerno obleko, ki ne bo bele barve, in imam občutek, da bom imela težave pri izbiri čevljev.

PK imajo tudi večerne obleke, če lahko vprašate, kakšna je kaj cena.

Lj mi je kar daleč, pa ne bi rada le zaradi tega gor hodila.

Sem pa vidla včeraj v katalogu noro lepo večerno obleko

http://www.steinecker.at/ball2009_op.pdf

na tem linku, na peti strani, desna, pa tudi barva mi je nora, pojma pa nimam, kakšne so kaj cene.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
23.12.2008 10:31:08   
soraia

pol pa obvezno še meni javit!

Da se vsaj vidimo in spoznamo, pa trst mi je itak blizu.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
23.12.2008 10:33:12   
Pupsika
soraia, jst žal ne grem nič pomerjat tko, da upam, da ti bodo ostale pomagaleuser posted image .

Sem pogledala obleko in je res luuuštnauser posted image . Barva je pa tudi meni všeč, nasploh mi je zelena krasna barva!user posted image
Upam, da boš našla kaj podobnega.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
23.12.2008 10:34:43   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

pol pa obvezno še meni javit!

Da se vsaj vidimo in spoznamo, pa trst mi je itak blizu.

Seveda!!
Pol pa ...shop till we drop" user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......