Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:40:50
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 razprodaje? jaz že zadnjih par let nisem šla enostavno več ne prenesem tiste gužve mi ne odtehta res ne itak si kdaj sproti kaj kupim, kar mi je všeč če grem pa na razprodaje, se mi pa zdi, kot da moram nekaj najt in moram nekaj kupit, ker drgač gre priložnost za cenejši nakup po vodi... sem samo pod stresom pa vidim vse tiste bejbe, ki so sposobne v 5 minutah nabrat 20 kosov, jaz pa 3 ure iščem in eno zadevo nesem v kabino, na katero čakam 2 uri, ker so tiste z 20 kosi notri potem pa še ugotovim, da mi še tisti kos ne paše, da na men sploh ne zgleda vač tako fajn - in se mi ne da it še en krog in grem domov po zapravljenem celem popoldnevu in me moj vpraša, kaj sem kupila in rečem NIČ šoping cot pa mora bit sproščujoča zadeva, vsaj zame Jaz pa se tako dobro poznam, da razen hlač ničesar ne pomerim. Mi gre gužva in stanje n vrsti zelo na živce. Nismo več najstnice. Jaz zdaj počakam na dodatna znižanja, ker se roba ne prodaja tako kot včasih. Potem pa ni več gužve in se lahko svobodno sprehajaš po polni trgovini. hlače... joj, boleča tema jst porabim pol leta, da si kake kupim grozna sem v hlačah - moja stegna me motijo, na notranji strani bi jih mal zožala čisto pri vrhu, pa noge mam malo na iks, na srečo malo in potem so mi vsake hlače grozne na men in če kake najdem - to so itak samo kavbojke lahko - te potem 2 leti drajsam pozimi sem skoraj skos v kiklcah in škornjih, pa ne klasika, ampak športno - klasike ne pozna moja omara
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:40:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas na kavču žagamo drva Vi jih boste imeli počasi že za drugo zimo dovolj. Kaj pa romantika in ....??? Danes je ne pričakujem, ker je revež cel dan delal in je zmetran o ti revček ... mene to ne gane, če si zaželim, ima da nacilja Saj tud pri njemu ni, to je bolj zame izgovor Jaz imam občutek, da je tebe bolj strah nove kot pa kaj drugega. Kaj pa kakšna trajna rešitev??? imaš ja mireno? Tej mireni jaz ne zaupam, pa spoh ne vem zakaj ne Ja kaka trajna rešitev bi bila dobrodošla, samo še nisem dovolj stara A je starostna meja? Pa tvoj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:41:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 razprodaje? jaz že zadnjih par let nisem šla enostavno več ne prenesem tiste gužve mi ne odtehta res ne itak si kdaj sproti kaj kupim, kar mi je všeč če grem pa na razprodaje, se mi pa zdi, kot da moram nekaj najt in moram nekaj kupit, ker drgač gre priložnost za cenejši nakup po vodi... sem samo pod stresom pa vidim vse tiste bejbe, ki so sposobne v 5 minutah nabrat 20 kosov, jaz pa 3 ure iščem in eno zadevo nesem v kabino, na katero čakam 2 uri, ker so tiste z 20 kosi notri potem pa še ugotovim, da mi še tisti kos ne paše, da na men sploh ne zgleda vač tako fajn - in se mi ne da it še en krog in grem domov po zapravljenem celem popoldnevu in me moj vpraša, kaj sem kupila in rečem NIČ šoping cot pa mora bit sproščujoča zadeva, vsaj zame a veš da odkar imam mulce še nisem sproščeno nakupovala cunje. Vedno mi časa primanjkuje Si ga bo treba vzet. sej ko boš prišla nazaj na svojo kilažo, boš z veseljem dala froce k decu in šla po nove cunje, boš kr mela čas. Ja to itak Problem je, ker drgi tako poznopride in imam zelo malo časa, da nakupim, predno se trgovine zaprejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:42:18
|
|
|
|
jana81
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:43:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce hvala za odgovore grem spat k sem k troblja pa še grlo me je začelo bolt Jutr poročam kaj smo opravli Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:43:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 razprodaje? jaz že zadnjih par let nisem šla enostavno več ne prenesem tiste gužve mi ne odtehta res ne itak si kdaj sproti kaj kupim, kar mi je všeč če grem pa na razprodaje, se mi pa zdi, kot da moram nekaj najt in moram nekaj kupit, ker drgač gre priložnost za cenejši nakup po vodi... sem samo pod stresom pa vidim vse tiste bejbe, ki so sposobne v 5 minutah nabrat 20 kosov, jaz pa 3 ure iščem in eno zadevo nesem v kabino, na katero čakam 2 uri, ker so tiste z 20 kosi notri potem pa še ugotovim, da mi še tisti kos ne paše, da na men sploh ne zgleda vač tako fajn - in se mi ne da it še en krog in grem domov po zapravljenem celem popoldnevu in me moj vpraša, kaj sem kupila in rečem NIČ šoping cot pa mora bit sproščujoča zadeva, vsaj zame Jaz pa se tako dobro poznam, da razen hlač ničesar ne pomerim. Mi gre gužva in stanje n vrsti zelo na živce. Nismo več najstnice. Jaz zdaj počakam na dodatna znižanja, ker se roba ne prodaja tako kot včasih. Potem pa ni več gužve in se lahko svobodno sprehajaš po polni trgovini. hlače... joj, boleča tema jst porabim pol leta, da si kake kupim grozna sem v hlačah - moja stegna me motijo, na notranji strani bi jih mal zožala čisto pri vrhu, pa noge mam malo na iks, na srečo malo in potem so mi vsake hlače grozne na men in če kake najdem - to so itak samo kavbojke lahko - te potem 2 leti drajsam pozimi sem skoraj skos v kiklcah in škornjih, pa ne klasika, ampak športno - klasike ne pozna moja omara Dokler imaš kaj na izbiro je fajn, jaz pa imam polno omaro in nič ne morem oblečt. Ampak to se bo kmalu spremenilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:43:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 razprodaje? jaz že zadnjih par let nisem šla enostavno več ne prenesem tiste gužve mi ne odtehta res ne itak si kdaj sproti kaj kupim, kar mi je všeč če grem pa na razprodaje, se mi pa zdi, kot da moram nekaj najt in moram nekaj kupit, ker drgač gre priložnost za cenejši nakup po vodi... sem samo pod stresom pa vidim vse tiste bejbe, ki so sposobne v 5 minutah nabrat 20 kosov, jaz pa 3 ure iščem in eno zadevo nesem v kabino, na katero čakam 2 uri, ker so tiste z 20 kosi notri potem pa še ugotovim, da mi še tisti kos ne paše, da na men sploh ne zgleda vač tako fajn - in se mi ne da it še en krog in grem domov po zapravljenem celem popoldnevu in me moj vpraša, kaj sem kupila in rečem NIČ šoping cot pa mora bit sproščujoča zadeva, vsaj zame a veš da odkar imam mulce še nisem sproščeno nakupovala cunje. Vedno mi časa primanjkuje Si ga bo treba vzet. sej ko boš prišla nazaj na svojo kilažo, boš z veseljem dala froce k decu in šla po nove cunje, boš kr mela čas. Ja to itak Problem je, ker drgi tako poznopride in imam zelo malo časa, da nakupim, predno se trgovine zaprejo Kaj pa petek, ko je doma, sobota?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:44:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nočko pa fajn spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:44:26
|
|
|
|
Anitka
|
čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:44:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas na kavču žagamo drva Vi jih boste imeli počasi že za drugo zimo dovolj. Kaj pa romantika in ....??? Danes je ne pričakujem, ker je revež cel dan delal in je zmetran o ti revček ... mene to ne gane, če si zaželim, ima da nacilja Saj tud pri njemu ni, to je bolj zame izgovor Jaz imam občutek, da je tebe bolj strah nove kot pa kaj drugega. Kaj pa kakšna trajna rešitev??? imaš ja mireno? Tej mireni jaz ne zaupam, pa spoh ne vem zakaj ne Ja kaka trajna rešitev bi bila dobrodošla, samo še nisem dovolj stara A je starostna meja? Pa tvoj? Ja nad 35 let. Moj kaj pa njegova moškost? Kaj pa če ga zapustim in bi on še kakega rad imel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:45:04
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 saj res ne želim nikomur solit pameti - vem, da ne morem spremeniti sveta ampak te zadeve je težko napisat tako, da ti je komu vsaj malo nevšeč - in potem nikoli ne vem, al se zadržim, al pač povem, kar mislim Mene bolj boli mučenje živali. Sestra mi je povedala, da je ena gospa kregala pesjanarko, ki je pocukala psa in ji govorila, da bi ji mogli vzet psa. Samo je bila pesjanarka tako paf, da ji v tistem trenutku ni potegnilo, da bi rekla gospe, da je ona pa morilka, ker je imela krznen plašč. Ti kar povej kar misliš, jaz sem bila med drugim tudi na shodu proti testiranju na živalih. lepo no, saj sem tut članica društva za zaščito živali LJ pa muco imam iz zavetišča pa namesto darila za moj rojstni dan, dajo moj in moji starši za zavetišče Horjul, pa še velik je tega To je pa zelo lepo. Kako da si se na kaj takega spomnila? Jaz sem hodila sprehajat pse v zavetišče,(pred 100leti) in nosila sem hrano. jah... če si član DZZZ LJ, dobro veš glede ekonomije - ful stroškov za razne operacije poškodovanih in bolnih živali, hrana... pa precej spremljam te zadeve in mi je že nekaj let nazaj mama kupila nek na pol stol za masiranje, kot nek fotelj z vgrajenimi valji... in mi je tisti trenutek padla tema na oči, da je pa to nekaj najbolj kretenskega, če to obdržim, glede na ceno - sva se zmenili (na srečo me moji ful razumejo glede tega) in sva vrnili stol, dobili denar in naslednji dan so ga že imeli v Horjulu - od takrat je pač tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:45:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer, a danes si pa bolj zgodnja???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:46:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 razprodaje? jaz že zadnjih par let nisem šla enostavno več ne prenesem tiste gužve mi ne odtehta res ne itak si kdaj sproti kaj kupim, kar mi je všeč če grem pa na razprodaje, se mi pa zdi, kot da moram nekaj najt in moram nekaj kupit, ker drgač gre priložnost za cenejši nakup po vodi... sem samo pod stresom pa vidim vse tiste bejbe, ki so sposobne v 5 minutah nabrat 20 kosov, jaz pa 3 ure iščem in eno zadevo nesem v kabino, na katero čakam 2 uri, ker so tiste z 20 kosi notri potem pa še ugotovim, da mi še tisti kos ne paše, da na men sploh ne zgleda vač tako fajn - in se mi ne da it še en krog in grem domov po zapravljenem celem popoldnevu in me moj vpraša, kaj sem kupila in rečem NIČ šoping cot pa mora bit sproščujoča zadeva, vsaj zame a veš da odkar imam mulce še nisem sproščeno nakupovala cunje. Vedno mi časa primanjkuje Si ga bo treba vzet. sej ko boš prišla nazaj na svojo kilažo, boš z veseljem dala froce k decu in šla po nove cunje, boš kr mela čas. Ja to itak Problem je, ker drgi tako poznopride in imam zelo malo časa, da nakupim, predno se trgovine zaprejo Kaj pa petek, ko je doma, sobota? Čez teden odpade, razen če bi si vzel dopust. Zakaj pa misliš, da grem jaz v aut rada nakupovat???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:47:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer čer pozdravim te še, pol pa res grem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:47:24
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 razprodaje? jaz že zadnjih par let nisem šla enostavno več ne prenesem tiste gužve mi ne odtehta res ne itak si kdaj sproti kaj kupim, kar mi je všeč če grem pa na razprodaje, se mi pa zdi, kot da moram nekaj najt in moram nekaj kupit, ker drgač gre priložnost za cenejši nakup po vodi... sem samo pod stresom pa vidim vse tiste bejbe, ki so sposobne v 5 minutah nabrat 20 kosov, jaz pa 3 ure iščem in eno zadevo nesem v kabino, na katero čakam 2 uri, ker so tiste z 20 kosi notri potem pa še ugotovim, da mi še tisti kos ne paše, da na men sploh ne zgleda vač tako fajn - in se mi ne da it še en krog in grem domov po zapravljenem celem popoldnevu in me moj vpraša, kaj sem kupila in rečem NIČ šoping cot pa mora bit sproščujoča zadeva, vsaj zame Jaz pa se tako dobro poznam, da razen hlač ničesar ne pomerim. Mi gre gužva in stanje n vrsti zelo na živce. Nismo več najstnice. Jaz zdaj počakam na dodatna znižanja, ker se roba ne prodaja tako kot včasih. Potem pa ni več gužve in se lahko svobodno sprehajaš po polni trgovini. hlače... joj, boleča tema jst porabim pol leta, da si kake kupim grozna sem v hlačah - moja stegna me motijo, na notranji strani bi jih mal zožala čisto pri vrhu, pa noge mam malo na iks, na srečo malo in potem so mi vsake hlače grozne na men in če kake najdem - to so itak samo kavbojke lahko - te potem 2 leti drajsam pozimi sem skoraj skos v kiklcah in škornjih, pa ne klasika, ampak športno - klasike ne pozna moja omara Dokler imaš kaj na izbiro je fajn, jaz pa imam polno omaro in nič ne morem oblečt. Ampak to se bo kmalu spremenilo. no, držim pesti jaz lahko oblečem vse izpred nosečnosti vsaj to!!! se pa malo bojim kilogramčkov sedaj, ko se bo dojenje zaključilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:47:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 saj res ne želim nikomur solit pameti - vem, da ne morem spremeniti sveta ampak te zadeve je težko napisat tako, da ti je komu vsaj malo nevšeč - in potem nikoli ne vem, al se zadržim, al pač povem, kar mislim Mene bolj boli mučenje živali. Sestra mi je povedala, da je ena gospa kregala pesjanarko, ki je pocukala psa in ji govorila, da bi ji mogli vzet psa. Samo je bila pesjanarka tako paf, da ji v tistem trenutku ni potegnilo, da bi rekla gospe, da je ona pa morilka, ker je imela krznen plašč. Ti kar povej kar misliš, jaz sem bila med drugim tudi na shodu proti testiranju na živalih. lepo no, saj sem tut članica društva za zaščito živali LJ pa muco imam iz zavetišča pa namesto darila za moj rojstni dan, dajo moj in moji starši za zavetišče Horjul, pa še velik je tega To je pa zelo lepo. Kako da si se na kaj takega spomnila? Jaz sem hodila sprehajat pse v zavetišče,(pred 100leti) in nosila sem hrano. jah... če si član DZZZ LJ, dobro veš glede ekonomije - ful stroškov za razne operacije poškodovanih in bolnih živali, hrana... pa precej spremljam te zadeve in mi je že nekaj let nazaj mama kupila nek na pol stol za masiranje, kot nek fotelj z vgrajenimi valji... in mi je tisti trenutek padla tema na oči, da je pa to nekaj najbolj kretenskega, če to obdržim, glede na ceno - sva se zmenili (na srečo me moji ful razumejo glede tega) in sva vrnili stol, dobili denar in naslednji dan so ga že imeli v Horjulu - od takrat je pač tako zelo pohvalno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:47:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer Sem se spraševala kje si, pa sem zaključila z mislijo, da se še cajtaš v postelji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:48:31
|
|
|
|
Estrella*
|
tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:49:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja nad 35 let. Moj kaj pa njegova moškost? Kaj pa če ga zapustim in bi on še kakega rad imel A so to njegove besede ali tvoje? Sicer pa moški ponosel tega ne bi pretrpel. Moškim je itak vseeno, če imajo 10 otrok dokler ne rabijo samo skrbet za vseh 10.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:49:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čez teden odpade, razen če bi si vzel dopust. Zakaj pa misliš, da grem jaz v aut rada nakupovat??? Ker ti ni treba takoj domov letet. Sem razmišljala kdaj imajo AUT popuste. To bi Anitka vedela. Se mi zdi, da pred nami. Naslednjič grem gor kupovat, ker imajo boljšo izbiro v določenih trgovinah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:50:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem ga nazdnje tehtala je imle že 8600g,velik pa 75 cm (smo ga zmerili pri P.)zdej pa verjetno mnaj, ker mi štrajka z GH, zjutraj no ob enajstih-dvanajstih sploh noče žlice.In pol pijeva AM. Danes sva jedla samo kosilo, potem en puding doma skuhan vanilija, pa mal banane in zdej spet AM- Mene tudi zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica, ker se mi zdi, da Gal full malo je Zjutraj oz.dopoldne poje kakšno sadno kašico, potem okrog enih, dveh kakšen jogurt, puding ali skutico, ker frajerju zelenjava spet ne diši, pa potem okrog petih spet nekaj takega in zvečer še nekaj mlečne kašice+dojenje pred spanjem. Morda se sliši veliko naštetega, amapk količinsko je to zelo malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:51:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem Jaz pa nisem tako samokritična. Jaz imam samo občutek, da me vsi gledajo malo čudno, ker sem obkoljena s samimi anoreksičnimi ženščami. Pa še šefica nas vedno premeri ko pridemo v službo. Pa ko smo uniforme naročevali me je vedno vprašala a si ziher, da imaš tako številko. Sej s 56 kg na 170 pa verjetno res nisem bila debela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:51:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja nad 35 let. Moj kaj pa njegova moškost? Kaj pa če ga zapustim in bi on še kakega rad imel A so to njegove besede ali tvoje? Sicer pa moški ponosel tega ne bi pretrpel. Moškim je itak vseeno, če imajo 10 otrok dokler ne rabijo samo skrbet za vseh 10. Moje besede so to, mu nisem nikoli omenjala kaj takega. Mu bom pa za foro, da vidim kako bo odreagiral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:52:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja nad 35 let. Moj kaj pa njegova moškost? Kaj pa če ga zapustim in bi on še kakega rad imel A so to njegove besede ali tvoje? Sicer pa moški ponosel tega ne bi pretrpel. Moškim je itak vseeno, če imajo 10 otrok dokler ne rabijo samo skrbet za vseh 10. Žalostno je to, a po večini res drži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:52:36
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem hočeš reč, da si me dobro premerila? saj vem, da nisem glih najdebelejši in najgrši stvor ampak saj verjetno veš, kako je to drugim, ki so še slabši, zavidaš njihovo (vsaj na videz) dobro počutje v njihovih cotah sam se pa počutiš k drek
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?