Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:52:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja nad 35 let. Moj kaj pa njegova moškost? Kaj pa če ga zapustim in bi on še kakega rad imel A so to njegove besede ali tvoje? Sicer pa moški ponosel tega ne bi pretrpel. Moškim je itak vseeno, če imajo 10 otrok dokler ne rabijo samo skrbet za vseh 10. Moje besede so to, mu nisem nikoli omenjala kaj takega. Mu bom pa za foro, da vidim kako bo odreagiral Jaz sem mojemu pa je bil odločno proti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:54:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem ga nazdnje tehtala je imle že 8600g,velik pa 75 cm (smo ga zmerili pri P.)zdej pa verjetno mnaj, ker mi štrajka z GH, zjutraj no ob enajstih-dvanajstih sploh noče žlice.In pol pijeva AM. Danes sva jedla samo kosilo, potem en puding doma skuhan vanilija, pa mal banane in zdej spet AM- Mene tudi zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica, ker se mi zdi, da Gal full malo je Zjutraj oz.dopoldne poje kakšno sadno kašico, potem okrog enih, dveh kakšen jogurt, puding ali skutico, ker frajerju zelenjava spet ne diši, pa potem okrog petih spet nekaj takega in zvečer še nekaj mlečne kašice+dojenje pred spanjem. Morda se sliši veliko naštetega, amapk količinsko je to zelo malo. A gresta k P??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:54:35
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem Jaz pa nisem tako samokritična. Jaz imam samo občutek, da me vsi gledajo malo čudno, ker sem obkoljena s samimi anoreksičnimi ženščami. Pa še šefica nas vedno premeri ko pridemo v službo. Pa ko smo uniforme naročevali me je vedno vprašala a si ziher, da imaš tako številko. Sej s 56 kg na 170 pa verjetno res nisem bila debela. jst mam zdej 57 na 172 (al 171, sem že stara, se počas manjšam )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:55:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem hočeš reč, da si me dobro premerila? saj vem, da nisem glih najdebelejši in najgrši stvor ampak saj verjetno veš, kako je to drugim, ki so še slabši, zavidaš njihovo (vsaj na videz) dobro počutje v njihovih cotah sam se pa počutiš k drek Ena moja sodelavka je ful ampak res ful suha (anoreksija) in govori, da je debela. V glavi ima to in ji nisem prav nič fouš tistih 40 kg, ki jih ima na 176 cm, pa ful dobrih cot. Zna jih nosit in je res za pogledat, ampak meni je presuha. Žal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:56:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem Jaz pa nisem tako samokritična. Jaz imam samo občutek, da me vsi gledajo malo čudno, ker sem obkoljena s samimi anoreksičnimi ženščami. Pa še šefica nas vedno premeri ko pridemo v službo. Pa ko smo uniforme naročevali me je vedno vprašala a si ziher, da imaš tako številko. Sej s 56 kg na 170 pa verjetno res nisem bila debela. jst mam zdej 57 na 172 (al 171, sem že stara, se počas manjšam ) Ma to je super. Jaz bi jih tudi rada spet imela toliko. Mogoče kakšno več, ker so mi stvari počasi postajale premajhne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:56:10
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem ga nazdnje tehtala je imle že 8600g,velik pa 75 cm (smo ga zmerili pri P.)zdej pa verjetno mnaj, ker mi štrajka z GH, zjutraj no ob enajstih-dvanajstih sploh noče žlice.In pol pijeva AM. Danes sva jedla samo kosilo, potem en puding doma skuhan vanilija, pa mal banane in zdej spet AM- Mene tudi zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica, ker se mi zdi, da Gal full malo je Zjutraj oz.dopoldne poje kakšno sadno kašico, potem okrog enih, dveh kakšen jogurt, puding ali skutico, ker frajerju zelenjava spet ne diši, pa potem okrog petih spet nekaj takega in zvečer še nekaj mlečne kašice+dojenje pred spanjem. Morda se sliši veliko naštetega, amapk količinsko je to zelo malo. Brina tudi malo papa mi smo še brez mlečnih izdelkov sadje in zelenjava pa gresta bolj slabo bi jo bilo tut fajn stehtat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:56:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem hočeš reč, da si me dobro premerila? saj vem, da nisem glih najdebelejši in najgrši stvor ampak saj verjetno veš, kako je to drugim, ki so še slabši, zavidaš njihovo (vsaj na videz) dobro počutje v njihovih cotah sam se pa počutiš k drek O seveda sem vse premerila, sicer na diskreten način
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:57:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem hočeš reč, da si me dobro premerila? saj vem, da nisem glih najdebelejši in najgrši stvor ampak saj verjetno veš, kako je to drugim, ki so še slabši, zavidaš njihovo (vsaj na videz) dobro počutje v njihovih cotah sam se pa počutiš k drek O seveda sem vse premerila, sicer na diskreten način Saj ni čudno, da potem kako od majčic sanjaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:57:25
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem Jaz pa nisem tako samokritična. Jaz imam samo občutek, da me vsi gledajo malo čudno, ker sem obkoljena s samimi anoreksičnimi ženščami. Pa še šefica nas vedno premeri ko pridemo v službo. Pa ko smo uniforme naročevali me je vedno vprašala a si ziher, da imaš tako številko. Sej s 56 kg na 170 pa verjetno res nisem bila debela. jst mam zdej 57 na 172 (al 171, sem že stara, se počas manjšam ) Ma to je super. Jaz bi jih tudi rada spet imela toliko. Mogoče kakšno več, ker so mi stvari počasi postajale premajhne. na srečo marsikatere ni vse v teža/višina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:57:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: evo jaz stavim na Manco, da ima med 9400-9500 pobiramo stave? No, da vidimo koliko coprnce je v tebi no pa rečmo 9760g že pišem 9460
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:58:15
|
|
|
|
barbaw
|
Odoh ja! Jutri se javim na raport ko pridemo od P. Lepo spite pa nič se ne zbujajte, se bom jaz namesto vas. Nočko!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:58:16
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem hočeš reč, da si me dobro premerila? saj vem, da nisem glih najdebelejši in najgrši stvor ampak saj verjetno veš, kako je to drugim, ki so še slabši, zavidaš njihovo (vsaj na videz) dobro počutje v njihovih cotah sam se pa počutiš k drek O seveda sem vse premerila, sicer na diskreten način ts ts ts pa ti si res kt petelin na gnoju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:58:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem ga nazdnje tehtala je imle že 8600g,velik pa 75 cm (smo ga zmerili pri P.)zdej pa verjetno mnaj, ker mi štrajka z GH, zjutraj no ob enajstih-dvanajstih sploh noče žlice.In pol pijeva AM. Danes sva jedla samo kosilo, potem en puding doma skuhan vanilija, pa mal banane in zdej spet AM- Mene tudi zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica, ker se mi zdi, da Gal full malo je Zjutraj oz.dopoldne poje kakšno sadno kašico, potem okrog enih, dveh kakšen jogurt, puding ali skutico, ker frajerju zelenjava spet ne diši, pa potem okrog petih spet nekaj takega in zvečer še nekaj mlečne kašice+dojenje pred spanjem. Morda se sliši veliko naštetega, amapk količinsko je to zelo malo. Brina tudi malo papa mi smo še brez mlečnih izdelkov sadje in zelenjava pa gresta bolj slabo bi jo bilo tut fajn stehtat... tana, a ti ješ mlečne izdelke in jajca?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 22:59:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tana: ne smeš bit tako samokritična. Kolikor sem te jaz videla v hlačah, nisem prav nič opazila, da bi bilo kaj "izvenrednega", pa imam za take stavri kar ostro oko. Sicer pa tudi jaz nisem zadovoljna s svojimi nogami, pa še z marsičem hočeš reč, da si me dobro premerila? saj vem, da nisem glih najdebelejši in najgrši stvor ampak saj verjetno veš, kako je to drugim, ki so še slabši, zavidaš njihovo (vsaj na videz) dobro počutje v njihovih cotah sam se pa počutiš k drek O seveda sem vse premerila, sicer na diskreten način Saj ni čudno, da potem kako od majčic sanjaš. Jaz sem sanjala tud Anitko, pa je še nisem srečala v živo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:00:16
|
|
|
|
tana7
|
no, jaz tudi grem itak že verjetno mislite, da sem zblaznela, ker danes toliko visim na RR lahko noč vsem!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:01:23
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem ga nazdnje tehtala je imle že 8600g,velik pa 75 cm (smo ga zmerili pri P.)zdej pa verjetno mnaj, ker mi štrajka z GH, zjutraj no ob enajstih-dvanajstih sploh noče žlice.In pol pijeva AM. Danes sva jedla samo kosilo, potem en puding doma skuhan vanilija, pa mal banane in zdej spet AM- Mene tudi zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica, ker se mi zdi, da Gal full malo je Zjutraj oz.dopoldne poje kakšno sadno kašico, potem okrog enih, dveh kakšen jogurt, puding ali skutico, ker frajerju zelenjava spet ne diši, pa potem okrog petih spet nekaj takega in zvečer še nekaj mlečne kašice+dojenje pred spanjem. Morda se sliši veliko naštetega, amapk količinsko je to zelo malo. Brina tudi malo papa mi smo še brez mlečnih izdelkov sadje in zelenjava pa gresta bolj slabo bi jo bilo tut fajn stehtat... tana, a ti ješ mlečne izdelke in jajca? jap pa upam, da ne začneš, kako da lahko kokoši vsak dan nesejo jajca in kako imajo krave lahko skos mleko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:01:56
|
|
|
|
Estrella*
|
STAVNICA:Koliko tehta Manca????? Jana: 9760g Estrella: 9400g-9500g barbaw: 9800g Anitka: 9460g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:02:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer, a danes si pa bolj zgodnja??? smo se potepali, potem sva bila pa z Galom v jacuzziju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:02:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 no, jaz tudi grem itak že verjetno mislite, da sem zblaznela, ker danes toliko visim na RR lahko noč vsem!!! A veš, da sem se res spraševala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:02:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer Sem se spraševala kje si, pa sem zaključila z mislijo, da se še cajtaš v postelji. O hvala, da si me pogrešala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:03:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem ga nazdnje tehtala je imle že 8600g,velik pa 75 cm (smo ga zmerili pri P.)zdej pa verjetno mnaj, ker mi štrajka z GH, zjutraj no ob enajstih-dvanajstih sploh noče žlice.In pol pijeva AM. Danes sva jedla samo kosilo, potem en puding doma skuhan vanilija, pa mal banane in zdej spet AM- Mene tudi zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica, ker se mi zdi, da Gal full malo je Zjutraj oz.dopoldne poje kakšno sadno kašico, potem okrog enih, dveh kakšen jogurt, puding ali skutico, ker frajerju zelenjava spet ne diši, pa potem okrog petih spet nekaj takega in zvečer še nekaj mlečne kašice+dojenje pred spanjem. Morda se sliši veliko naštetega, amapk količinsko je to zelo malo. Brina tudi malo papa mi smo še brez mlečnih izdelkov sadje in zelenjava pa gresta bolj slabo bi jo bilo tut fajn stehtat... tana, a ti ješ mlečne izdelke in jajca? jap pa upam, da ne začneš, kako da lahko kokoši vsak dan nesejo jajca in kako imajo krave lahko skos mleko Ne nisem mislila tako; ampak jajce je predstopnja piščančka Joke, ne res me je zanimalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:05:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Veš Tana, da imaš prav...ti si pa tatica, ker ješ jajca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:08:34
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Veš Tana, da imaš prav...ti si pa tatica, ker ješ jajca prav glede česa?? tatica? ja človek je s svojo pametjo "pričaral", da ima kokoška vsak dan jajček, čeprav ga ni "hotela" jo pa jaz odrešim prekletstva 365 potomcev letno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:09:22
|
|
|
|
tana7
|
zdaj pa že pretiravam bo res treba spaaaaaaaat....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeh lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 23:11:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem ga nazdnje tehtala je imle že 8600g,velik pa 75 cm (smo ga zmerili pri P.)zdej pa verjetno mnaj, ker mi štrajka z GH, zjutraj no ob enajstih-dvanajstih sploh noče žlice.In pol pijeva AM. Danes sva jedla samo kosilo, potem en puding doma skuhan vanilija, pa mal banane in zdej spet AM- Mene tudi zanima kaj bo jutri pokazala tehtnica, ker se mi zdi, da Gal full malo je Zjutraj oz.dopoldne poje kakšno sadno kašico, potem okrog enih, dveh kakšen jogurt, puding ali skutico, ker frajerju zelenjava spet ne diši, pa potem okrog petih spet nekaj takega in zvečer še nekaj mlečne kašice+dojenje pred spanjem. Morda se sliši veliko naštetega, amapk količinsko je to zelo malo. A gresta k P?? Aha, ker sva bila v petek pri dežurno zdravnici, jutri morava pa k svoji na kontrolo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?