metuljcek321
|
Morning, ladies! Kako je lepo zunaj - soncek, mraz, sneg ... cista zimska idila. Skoraj nekako takole: Mi smo spali kot mali polhki - smo bili zdelani od (po)novoletnih norcij, Anja je spala 11 ur, midva pa malce manj. Hja, PS I Love You nisva uspela pogledat do konca - pade danes drugi del, I hope. Evo, zdajle pospravila po bajti, zlikala 2 zehti, dala prat tretjo, sedaj imam pa cas za cvekec. Mala drema, ati pa odlimava stare vinjete in lepi nove v najinih avtih. So nama vceraj potekle. Almera - vau, Nova Zelandija bo torej res prav kmalu padla! Izvrstno!!! Za kolk casa jo boste mahnili dol? Kako bos pa GH koordinirala? Almera, katero firmo vozeka si to vzela? neboglasnica, o kaksnem potresu govoris? Jaz se jih mrzlicno bojim! lex, za spalni rekord male Vite! In prelepe slike s smucarajanja. Da filmcka niti ne omenjam. Mali je res frajer! mojcek, ravno vceraj je pravila prijateljica, da njena hcerkica (ki bo zdaj kmalu dopolnila 2 leti) od nikoli ni marala korenja - ne prvi dan, ne deseti, ne cez en mesec, pa leto, ... Ji nikakor ne gre dol po grlu. Je torej skenslala korenje in ji raje dajala drugo zelenjavo (mala obozuje bucke, na primer), pa je bilo. Je pa pikica pravi drobizek & se danes ne poje veliko. Obozuje pa Nutello, btw Mogoce tudi ti raje Zivi ponudi kaj drugega? Kaj menis? Pa dobro opravita ju3! moya, pa se res poznamo iz porodnisnice! Ma, se mormo v zivo videt! Kaj potem pravite glede srecanja v Lj - Pod vodo? Almera, predlagala si cetrtek, 8. 1. ---- zveni sicer OK, ampak mi imamo 7. 1. cepljenje in nimam pojma, kako bo prenesla vse skupaj ... Kaj predlagate ostale? Tinky, moza hitro poslat v solo posrpavljanja - mogoce imajo kje kaksne ponovoletne popuste in znizanja mirjam, Blacky, petra tudi vam za lepo, mirno noc. flower, v ekipi julijskih cvek bos ZIHR uspela zbiti dol kile viska, o tem ni dvoma. Ostale vas bomo tolk spodbujale, da bojo kar leteli kilogrami. Boste kmalu kot peresce. Inigo, en tak sirok pas cez, pa bojo hlace tipi-topi! Pa sexy ozka majcka gor - ma, ni, da ni! rovarka, a to cist resno al kaj, tole z agencijo? Stas & Svit, happy mini b'day!