Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:14:21
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: netki aja pa bravo za vse zobke in sedenje....nam to še nč ne kaže da bo kej...ko ga dam sedet ga skup potegne k da nebi mel trebuščka jaz bom na seznamu še dolgo brez vseh simbolov....bo tko zgledal kot pri tistih ki se nič ne javljajo Netki, vse bo. Staš se doolgooo ni obračal, zdaj pa že dva dni izvaja tole umetnijo in se je kar ne naveliča. Tudi Tilen bo vse osvojil. Je pa zoprno ja, ko bereš kaj vse že eni obvladajo. Pri prejšnjih dveh puncah nisem sodelovala na nobenem forumu in se s tem sploh nisem obremenjevala. Zdaj pa, priznam, sem kar malce pod pritiskom. ja to bo to pa sej bo....se ne sekiram preveč, samo pač malo omenim
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:14:41
|
|
|
|
lex
|
almera super voziček mi mamo pa tako butasto marelo, saj drugač je ok, samo za pripenjat ma tak čuden način. tisto blago, ki pride med nogami ima vmes luknjo in potem tam not pripneš pasove, ki pridejo čez ramena in potem se ziher enih 10x tisto blago zguba in zatakne, pol pa klejemo vsi po vrsti ko to pripenjamo. voz je pa Aleks dobil za 1 rojstni dan od njegovih staršev in ga klejem že od takrat, bi blo boljše če bi mi dala keš pa bi jaz kupla voz
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 23:14:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:15:45
|
|
|
|
lex
|
da probam, če gre filmček ja gre , no za njim je moj ati, tista teta v rdeči bundi je pa moja mami -zdaj veste zakaj pogrešam smučanje
< Sporočilo je popravil lex -- 3.1.2009 23:17:00 >
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:16:52
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex da probam, če gre filmček tale alex je pa junak
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:19:01
|
|
|
|
lex
|
netki že lani naju je ful presenetil, ker ima ful ravnotežje na smučkah, tako da v ponedeljek začne z 1 tedenskim tečejaem (po 1 uro vsak popoldan), da se bova pol lahko hodila smučat. je pa v vodi bolj z rezervo (se bolj znajde v plitvi vodi)
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:23:15
|
|
|
|
lex
|
nič grem še jaz, moji že vsi spijo, pa se grem k atiju malo stisnit, neki se pičiva že 2 dni, kar neki me napada al pa jaz njega, kot da ne bi znala bit več veliko skupaj
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 23:42:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 0:08:40
|
|
|
|
moya
|
v stolčku BUMBO . Končno ima tudi mami mir med kosilom
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 0:09:59
|
|
|
|
moya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky kje pa vaši otročki jejo, v stolčku za hranjenje al ležalniku? Kolko časa pa sploh lahko pustim, da sedi? Namreč jaz si še ne upam ga dat v stolček za dosti časa, zato še vedno papa v ležalniku. mal sem smotana, zgoraj je odgovor na to vprašanje..
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 0:11:44
|
|
|
|
moya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Teja pa je danes poskusila hruško in ji je bila kar všeč, je lepo jedla, samo potem po 40 ml pa ni hotela več. Pa je nisem silila. a jo je kaj napenjal, baje hruška napenja, pa ne upam probat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 0:32:18
|
|
|
|
moya
|
METULJČEK - vse najboljše !! - me4 se pa poznamo a ne :)))))))))
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 0:37:43
|
|
|
|
moya
|
moya, nasa je bila pa najprej navdusena nad Bumbotom, ko sem jo "testno" peljala k frendici cez nekaj casa, se je pa drla kot jesihar. Hm ... za ene otrocice je zakon, eni ga ne marajo ... tako pride. In ojoj, kaj je to s tako pogostim zbujanjem tvoje male zabe??? [/quote] naša noče bit notr če je sitna, pa če je predolg (to pa itak se povsod hitr naveliča, zato ma mami čas klepetat samo ob polnoči ko ma mir )
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 0:38:42
|
|
|
|
moya
|
ah, neki mi ne gre dons tole citiranje, zgoraj odgovor na post Metulčice.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 0:47:23
|
|
|
|
moya
|
mene pa zanima od kdaj naprej se lahko uporablja nahrbtnik za nošenje otroka?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 2:05:13
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: moya IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Teja pa je danes poskusila hruško in ji je bila kar všeč, je lepo jedla, samo potem po 40 ml pa ni hotela več. Pa je nisem silila. a jo je kaj napenjal, baje hruška napenja, pa ne upam probat Ja, pa se mi zdi, da jo res. Se je kar naprej zbujala prej in oglašala, kar nikoli ne počne, pa zaspat ni mogla, se je kar zvijala nekaj. Tak da je jutri ne dobi več. Bom še malo počakala, preden ji jo bom spet dala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 2:07:48
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo, zdaj grem spat. Sva gledala film do zdaj. Nanka, všeč mi je bil, čeprav sem tuhtala cel film, o čem se sploh gre, pa še zdaj vse nazaj analiziram, pa se spomnim, zakaj je to blo tam tak. Sladko spančkajte.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 8:24:47
|
|
|
|
Tinky
|
Almera...Nova Zelandija? WAW, WAW, WAW to je pa zavidanja vredno Letos bomo verjetno kar na Cresu dopustovali, drugo leto si bomo pa dali duška (upam ) Teo je to noč tudi lepo pančkal, sicer se je zbudil ob 4:30 in spuščal neke čudne glasove, sam je kar hitro nazaj zaspal do 7, pojedel 210 ml in se še greje s tatijem v postelji. Ne vem katera je pisala o pospravljanju. Včeraj sem v nulo spucala dnevne prostore, danes če se ozrem okoli, je isto, kot da ne bi naredila nič. Živi svinjak. Majice na kavču, paneton na mizi, čololatini na stolu....ta moj mož ne zna ene stvari za sabo pospravit
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 9:20:05
|
|
|
|
Netta
|
jutro, mi smo pa danes kraljevsko spali...od 6.30 do 8h...s tem da je ob 4h na hitr mal pojedla...tak da sem kot rožica...se bom lotila mal pospravlanja...madonca me en teden ni doma, pa je prahu za eno tono almera - tak sem ti fouš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 9:47:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 10:07:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 10:18:25
|
|
|
|
Inigo
|
Almera - res ti vsaka čast, da bostge šli tako daleč s tako majhnim detetom. defenitivno boste uživali! upam, da na letalu ne bo Boru hudo. pravijo, da je najbolš, če ga med vzletom in pristankom daš na zizo. boš povedala, če deluje. mi bi radi poleti šli v Grčijo, tud z letalom... in upam, da bom takrat še dojila, da si ga prklopim. za kak dolgo pa odhajate?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 10:27:58
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo, spali smo do 8.30 brez hrane, Teja je nazadnje jedla ob 22h. Ni in ni mogla zaspat včeraj, se je kar nekaj zvijala, sem prepričana, da je hruška kriva. Zato ji je danes več ne bom dala. Očitno še ni pravi čas. Kavico sem spila, Teja gre zdaj spančkat nazaj, Nejc zajtrkuje, jaz pa tud moram skočit iz pižame in dat cote prat. Posoda se že pere. Ja, danes je zadnji sladki dan pri meni, zato moram še pojest vse, kar mi pride pod roke. Jutri je konec s sladkim do nadaljnega. Eh, saj bo.....moram se znebit te odvečne navlake, da lahko grem v šoping po nove cotke. Do službe se moram porihtat. Pa kako hitro čas beži..... To pa je treba proslavit, mamice!!!!! Pakiranje - ja, večni problem. Jaz sem si prvič, ko sva potovala z Nejcem, naredila sezname vsega, kar je potrebno imeti zraven, pa sem si kar v wordu shranila, tak da zdaj vsakič znova ta seznam privlečem ven in samo barvam, kaj sem spakirala. Pridem potem nazaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 10:32:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 4.1.2009 10:36:17
|
|
|
|
Inigo
|
jst sm pa včeraj po celem Celju iskala hlače zame... NIČ NAŠLA! NIČ! doma mi je vse preveliko, in nič se ne da v pasu popravit. mam same take hlače ko majo gor po dvojne šive in ne morš popravit nič... zdj bodo pa še razprodaje... sm obsojena na prevelike do pomladi ko pridejo nove kolekcije in nova roba.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?