Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:48:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Oj, a ste začutile danes potres? Pred 20.00 uro je moralo biti. Je tako zabobnelo, da me je kar zvilo. Nisem vedela koga naj najprej napodim ven. nič ne vem, da ji kaj treslo ... najbrž smo bili še v šopingu
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:48:31
|
|
|
|
nanka
|
Lex meni tudi, samo bi rabila arabelin prstan, če se ga katera še spomne, samo zavtiš in si na željeni lokaciji... Almera daj pripopaj kakšno slikico vozička
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 22:48:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:49:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Nanka - lej, lej k boš novo zvezdico dobila - še 3posti ti manjkajo Kje je pa Populis danes? A majo rejv parti? Po mojem si liže rane - beri: spanje doprinaša, pokriva minus ure...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:49:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Oj, a ste začutile danes potres? Pred 20.00 uro je moralo biti. Je tako zabobnelo, da me je kar zvilo. Nisem vedela koga naj najprej napodim ven. nič ne vem, da ji kaj treslo ... najbrž smo bili še v šopingu In te je treslo, ko si morala plačat kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:50:24
|
|
|
|
nanka
|
nočko neboglasnica, saj se bom jaz tudi počasi poslovila, še en post, da vidim če bo res zvezdica padla
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:51:11
|
|
|
|
lex
|
GR in nanka a imate kaj zmešan urnik zdaj med prazniki? mene je prav strah ponedeljka. Po moje bomo ob 11h v vrtec prišli - na kosilo pa še Aleks začne smučarski tečaj v ponedeljek, me je kar strah kako bo utrujen.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:51:26
|
|
|
|
nanka
|
vidim, da si še z nami neboglasnica, mislim da ne bo nič z zvezdico moram naštepat do 2000
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:51:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka nočko neboglasnica, saj se bom jaz tudi počasi poslovila, še en post, da vidim če bo res zvezdica padla Kako, zvezdica? A niso na okrogle cifre? Ti imaš sedajle 1981, skoraj svojo letnico rojstva... Zezam se.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:52:55
|
|
|
|
lex
|
nanka ja do 2000 moreš prit, saj gre hiter, kako slikco nalepi pa bo
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:53:01
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex GR in nanka a imate kaj zmešan urnik zdaj med prazniki? mene je prav strah ponedeljka. Po moje bomo ob 11h v vrtec prišli - na kosilo pa še Aleks začne smučarski tečaj v ponedeljek, me je kar strah kako bo utrujen. Ja, komaj čakam, da se vsi spokajo od odma in midva najdeva svoj ritem. Pravzaprav s eje sedaj ravno navadil na vsakdanji živžav in bo verjetno spet malce zmeden. Najprej ga je medlo, ker se je vikend strašno podaljšal, je bil kar siten. Pa še rdečo nadlogo sem dobila. Sedaj se stanje umirja.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:53:18
|
|
|
|
nanka
|
Lex jaz priznam da komaj čaka da se hiša malo sprazni, pa Natka tudi, je že čisto znervirana, pa komaj čakam da pade spet kakšen skupni kofe, ga že prav pogrešam, zdaj ko sem že dvakrat špricala. Zoja je pa itak cela razštelana, spat hodi ob 22,30 kar ni in ni zaspana, 30x pride iz postelje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:53:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
Zdaj pa res, dooolgaaaa noč naj bo!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:54:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Lex jaz priznam da komaj čaka da se hiša malo sprazni, pa Natka tudi, je že čisto znervirana, pa komaj čakam da pade spet kakšen skupni kofe, ga že prav pogrešam, zdaj ko sem že dvakrat špricala. Zoja je pa itak cela razštelana, spat hodi ob 22,30 kar ni in ni zaspana, 30x pride iz postelje. Itak. Tudi naša Ana. Ja, zdaj pa res grem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:54:36
|
|
|
|
nanka
|
Eh Lex saj se mi ne mudi, poglej koliko časa sem že registrirana, pa koliko postov imam, sem bolj bralka kot čvekalka
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:56:45
|
|
|
|
lex
|
naša Vita je tud danes šele po celih praznikih malo bolj potegnila v vozičku, drugače je kar po 3x na dan spala po 15 minut in to je bilo vse. no smo pa res med prazniki bolj dolgo spali danes celo do 9.30 in to vseh 5, kar je rekord
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:57:46
|
|
|
|
nanka
|
Vau Lex dobri ste, jaz bi tud, pa imajo punce ob 7 vsega dovolj, jaz bi pa tako spalaaaaa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 22:59:02
|
|
|
|
lex
|
to smo pa delali v torek - mami je uživala, ker se je malo smučala, pa čeprav z Alino na ramah ati ne more smučat, ker ima še vedno koleno faderbano in ima čez Vito naš smučar (morem na youtube dat posnetek, da ga vidite junaka, mi je kar špehec zrastel, ko je tak šibal - tu je moj brat z njim)
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:00:43
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Vau Lex dobri ste, jaz bi tud, pa imajo punce ob 7 vsega dovolj, jaz bi pa tako spalaaaaa ja jih mam pa zvečer do 22.30 pokonci, in Alina ne vem kak zdrži, ker med normalnim delavnikom more bit ona ob 20.30 v postelji, drugače je sitna ko driskica
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:03:39
|
|
|
|
nanka
|
Lex super ste, jaz sem se za letos odpovedala smučanja, mogoče bom šla spomladi, ker sovražim mraz, drugače rada smučama, samo zebe me pa takoj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:04:23
|
|
|
|
nanka
|
Nočko punce, grem še dete nahranit potem pa na zaslužen počitek
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:09:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Lex meni tudi, samo bi rabila arabelin prstan, če se ga katera še spomne, samo zavtiš in si na željeni lokaciji... Almera daj pripopaj kakšno slikico vozička jaaaaa, kje je že to, ko smo gledali Arabelo ... prstan je pa itak zakon
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 23:10:22
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Oj, a ste začutile danes potres? Pred 20.00 uro je moralo biti. Je tako zabobnelo, da me je kar zvilo. Nisem vedela koga naj najprej napodim ven. nič ne vem, da ji kaj treslo ... najbrž smo bili še v šopingu In te je treslo, ko si morala plačat kaj? je mož plačeval nočko nanka
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 23:10:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 23:13:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?