|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 10:44:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
4.1.2009 11:07:16   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Letos bomo verjetno kar na Cresu dopustovali, drugo leto si bomo pa dali duška (upam user posted image )

Si upaš glede na trenja, ki so zadnje čase med Slo in Hr? user posted image

Ne resno, ena štorija: kolega je poslal mail na eno hrvaško agencijo, če imajo za silvestrovo proste kakšne apartmaje, kolk bi stalo itd. In dobi iz agencije mail, da ne oddajajo apartmajev Slovencem in da naj raje Joško Jorasa vpraša, če ima on kake za oddatuser posted image
Prav žalostno no..

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
4.1.2009 11:11:38   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Meni je včeraj odletel gumb še pri enih hlačah. Zdaj lahko nosim le še ene, ki sem su kupila nove 2 meseca nazaj. Pa so že čist zdrajsane, ker jih imam skoz na riti. Pa ne kupim si novih.. mam 20 hlač v omari, ki mi 1.3. BODO prav.

Meni se mož in doma ful norca delajo..češ kak bom hujšala, tak kot sem do zdaj, ko nisem nič shujšala.. hočem jim dokazat, da lahko..user posted image

luba dušica, kam boš te ti hujšala, če si taka suhicauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
4.1.2009 11:41:07   
petra1984
Ojla!

Po dolgem času smo se tud pri nas mal naspali - je mali spal od 19 do 3.30 in pol še potegnil do 8!!! Čudeži se dogajajo! ...že trkam!

Sem pa v veliki dilemi, al naj se vam tudi jaz pridružim pri hujšanju, ker si vedno znova premislim ko grem mimo hladilnika ali špajze!user posted image Je še tolk sladkega za pojest in je škoda proč metat! Bom še pri popoldanskem počitku prespala! bi blo pa lepo shujšat za ene 10 kilc! imam isti problem kot flower - non-stop ene in iste kavbojke na riti in par dost širokih puloverjev!user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
4.1.2009 12:00:29   
metuljcek321
Morning, ladies!

Kako je lepo zunaj - soncek, mraz, sneg ... cista zimska idila. Skoraj nekako takole:
user posted image

Mi smo spali kot mali polhki - smo bili zdelani od (po)novoletnih norcij, Anja je spala 11 ur, midva pa malce manj. Hja, PS I Love You nisva uspela pogledat do konca - pade danes drugi del, I hope.

Evo, zdajle pospravila po bajti, zlikala 2 zehti, dala prat tretjo, sedaj imam pa cas za cvekec. Mala drema, ati pa odlimava stare vinjete in lepi nove v najinih avtih. So nama vceraj potekle.

Almera - vau, Nova Zelandija bo torej res prav kmalu padla! Izvrstno!!! Za kolk casa jo boste mahnili dol? Kako bos pa GH koordinirala?

Almera, katero firmo vozeka si to vzela?

neboglasnica, o kaksnem potresu govoris? Jaz se jih mrzlicno bojim!

lex, user posted image  za spalni rekord male Vite! In prelepe slike s smucarajanja. Da filmcka niti ne omenjam. Mali je res frajer!

mojcek, ravno vceraj je pravila prijateljica, da njena hcerkica (ki bo zdaj kmalu dopolnila 2 leti) od nikoli ni marala korenja - ne prvi dan, ne deseti, ne cez en mesec, pa leto, ... Ji nikakor ne gre dol po grlu. Je torej skenslala korenje in ji raje dajala drugo zelenjavo (mala obozuje bucke, na primer), pa je bilo. Je pa pikica pravi drobizek & se danes ne poje veliko. Obozuje pa Nutello, btwuser posted image  Mogoce tudi ti raje Zivi ponudi kaj drugega? Kaj menis? Pa dobro opravita ju3!

moya, pa se res poznamo iz porodnisnice! Ma, se mormo v zivo videt!

Kaj potem pravite glede srecanja v Lj - Pod vodo? Almera, predlagala si cetrtek, 8. 1. ---- zveni sicer OK, ampak mi imamo 7. 1. cepljenje in nimam pojma, kako bo prenesla vse skupaj ... Kaj predlagate ostale?

Tinky, moza hitro poslat v solo posrpavljanja - mogoce imajo kje kaksne ponovoletne popuste in znizanjauser posted image  user posted image  user posted image

mirjam, Blacky, petra user posted image  tudi vam za lepo, mirno noc.

flower, v ekipi julijskih cvek bos ZIHR uspela zbiti dol kile viska, o tem ni dvoma. Ostale vas bomo tolk spodbujale, da bojo kar leteli kilogrami. Boste kmalu kot peresce.

Inigo, en tak sirok pas cez, pa bojo hlace tipi-topi! Pa sexy ozka majcka gor - ma, ni, da ni!

rovarka, a to cist resno al kaj, tole z agencijo?

Stas & Svit, happy mini b'day!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
4.1.2009 12:03:25   
metuljcek321
K se glih pogovarjate o dieti - imam eno vprasanje: a se je tudi vam postava po porodu spremenila? OK, do neke mere zihr ... ampak jaz opazam (kar se mi zdi prav smesno, a sem hkrati navdusena nad tem!), da se mi je spremenila rit & to na boljse --- se je zmanjsala oz. spremenila obliko. Res. Vidim, ko skocim v kavbojke. Sem na starih kilah, ampak vidim, da je drugace. Hip, hip, hurauser posted image  Je se pri kateri tako?

Letim, gremo v Spar hrano nabavit ... smo cist zradirali zaloge ... Pa, pa

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
4.1.2009 12:05:04   
Blacky30
Netki, kaj se sekiraš glede seznama. Jaz sem pri koritu, ko seznam delamuser posted image , pa si ne morem nalepit niti enega dodatka. Ker nič ne znamo.user posted image  Zgleda, kot da se tud jaz ne bi javljala.user posted image

Nanka, ja 2000-ka mora past, da dobiš novo zvezdico.user posted image  Zdaj pa čvekat!user posted image

Flower, ti ga res serješ s tem hujšanjem. Veš, je znanstveno dokazano, da v kosti ne moreš shujšat. Da pa bi bila še kdaj ista kot pred porodom, pa je tud znanstvena fantastika, ker vsaj kosti so se ti razširile v pasu in ne bodo več šle nazaj, kar pa pomeni, da so ti hlače zato premajhne, ne pa zaradi špeha. Bojim se, da se ti bodo doma spet smejali.user posted image user posted image user posted image

Mene pa skrbi za 3jeMi. Zadnjič se je nekaj namulila in od takrat se več ni javila. Pa nobeni ni bilo jasno, kaj je sploh bilo. Pred tem je napisala eno o gasilcih, pa so punce odgovorile, da njim bodo dale prispevek za NL, ona pa je kar zamerila al kaj? Ni mi jasno, ker je nobena ni nič napadla in to. Prosim, javi se in se nehaj kujat. user posted image user posted image  Te pogrešam.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
4.1.2009 12:09:16   
Blacky30
Metuljcek, kak vama ni uspelo pogledat filma do konca??? To lahko samo pomeni, da je film tak dolgočasen. user posted image  Pri dobrem filmu me ne premamijo niti jagode niti spanec. Midva sva šla spat ob 2h.

In ja, kot sem že v prejšnjem postu govorila, postava se spremeni po porodu, enim na boljše, drugim na slabše, odvisno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
4.1.2009 12:26:49   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Letos bomo verjetno kar na Cresu dopustovali, drugo leto si bomo pa dali duška (upam user posted image )

Ne resno, ena štorija: kolega je poslal mail na eno hrvaško agencijo, če imajo za silvestrovo proste kakšne apartmaje, kolk bi stalo itd. In dobi iz agencije mail, da ne oddajajo apartmajev Slovencem in da naj raje Joško Jorasa vpraša, če ima on kake za oddatuser posted image
Prav žalostno no..

meni je lepo na Hrvaškem, zato tudi dopustujemo tam. Politika gor, politika dol.....
Tako kot so nekateri hrvati glupi, tako so tudi nekateri slovenci.... vse je ena in ista pašta...

Midva sva včeraj gledala film The beach - Leonardo Di Caprio, ki ga še nisem gledala in je tko tko

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 12:36:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
4.1.2009 12:44:02   
Blacky30

Midva sva včeraj gledala film The beach - Leonardo Di Caprio, ki ga še nisem gledala in je tko tko

Ja, to pa sem že pred časom gledala, pa mi tud ni bil najbolj všeč.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 12:44:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2387
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 12:44:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2388
4.1.2009 12:44:29   
Majuska
'morning,

mi danes spimo v delčkih, ne vem kaj se danes dogaja z Aleksandrom ... spat je šel okoli 23h in se zbudil ob 5:20. Na srečo se je žrtvoval očka za hranjenje, ker sem bila jaz čisto v komiu. Po flaški smo preoblekli rito, ker je fuuul smrdela in spali dalje, jaz sem se zbudila prva in sicer ob 10:30 user posted image svašta, čisto odštekan ritem imamo danes! Zdaj se fanta 'pogovarjata' v postelji, jaz sem prišla kavico spit kar k računalniku. Dragi je pa dobil zajtrk in kavo v posteljo.

Ne planiramo pa nič posebnega za danes, crkljanje, očku je že tko hudo, da mora jutri v službi. Prav razvadili smo se biti takole skupaj ves dan, upam da fantič ne bo jutri čisto divji.

Pakiranje - evo to je tudi mene kar strah, ko bomo šli počitnikovat. Konec meseca gremo za nekaj dni na obalo in ne vem, kam bomo dali vse. Že tako imamo poln avto, ko se odpravimo na kak daljši obisk. Mislim da bomo dali kar trugo gor na streho, ziher je ziher.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2389
4.1.2009 12:47:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

K se glih pogovarjate o dieti - imam eno vprasanje: a se je tudi vam postava po porodu spremenila? OK, do neke mere zihr ... ampak jaz opazam (kar se mi zdi prav smesno, a sem hkrati navdusena nad tem!), da se mi je spremenila rit & to na boljse --- se je zmanjsala oz. spremenila obliko. Res. Vidim, ko skocim v kavbojke. Sem na starih kilah, ampak vidim, da je drugace. Hip, hip, hurauser posted image  Je se pri kateri tako?

Letim, gremo v Spar hrano nabavit ... smo cist zradirali zaloge ... Pa, pa

To jaz že od poroda opažam, da imamo čisto drugačno telo. Trebuh je čisto drugačen, vsaj mišice se čisto drugače čuti, kot da so se drugam prestavile user posted image   zaradi dojenja imam pa prav lepo napete joške, prav zabavno se mi zdi, kako drugače je vse user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2390
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 12:58:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 13:03:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2392
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 13:21:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2393
4.1.2009 13:37:22   
neboglasnica
Čau mačke, kako lep dan se je naredil. Samo tale minus je malce prehud za moje tri otročke, ki so malce prehlajeni. Bomo sicer nos pomolili za pol ure ven, kaj več pa ne.

Almera: koliko € pa vas bo stalo? Madonca, tri tedne ni tako malo, že kar nekaj denarja stane avtodom, a ne? Pa tvoje ne-alergije oz. Borove, te nič ne skrbi??

Neposredna povezava do sporočila: 2394
4.1.2009 13:43:14   
dzanika
ilatic ja čisto malo sem posolila. Drugih začimb nisem dala...

blacky ne jaz nisem nič jamrala da komaj čakam na uvajanje GH. Vsaj da bi vedela ne. user posted image Ker mi je tko pridno jedel mlekeca na tri ure in že od začetka prespal celo noč. Zdej pa dva dni jemo 1x na noč. Mislim da bom morala počasi kupit mleko št. 2 ker mu je očitno ta premalo da bi zdržal celo noč...

Almera Nova Zelandija. Hudo stara! user posted image   Pa držim pesti da čimprej zagledaš nov plusek. user posted image

netki ne sekiraj se zaradi živalic na seznamu. Na koncu bodo vsi imeli vse. user posted image

user posted image user posted image user posted image Aleks za smučanje!

mojcek user posted image user posted image   za Živo!  Sedaj pa je res že čas da se uredi to vse skupaj! Upam na najboljše!

moya našega hruška nič ne napenja. Jo večkrat jemo. Ravno danes smo jo spet.

inigo blagor tebi da maš prevelike hlače. Jaz se nebi sekirala. Kaj pa jaz k mam premajhne?? user posted image user posted image

flower tut mene letos razprodaje ne zanimajo... Ni dinar. user posted image   Pa dragi ma 20. rojstni dan, ma ktera kakšno idejo kaj mu kupit?? user posted image

rovarka kaj ti to resno? Glede apartmajev mislim? Prov tkole so rekl na hrvaškem? Ja mi bomo tut po mojem letos tam dopustovali ker moj ful ne upa it z malim kam daleč... Jaz bi sicer šla sam on je pa bolj strahopetec. user posted image user posted image

Staš in Svit vse najboljše za mini rojstni dan!! user posted image user posted image

metuljcek ja jaz sem tudi opazila da se je postava spremenila po porodu. Sam pri meni se je rit na kontra spremenila. Je ratala ogroooooomna. user posted image   Tko da danes bom tolko čokolade pojedla da se mi jutri zagabi in je ne bom jedla več. user posted image

flower ja se nekako strinjam z blacky. Kosti se po porodu razširijo in tega se res ne da znebiti. user posted image

blacky tut men ni bilo zadnič nič jasno tisto s 3jemi. user posted image   A to je bilo tisto k je v en post kar napisala da je očitno spet nekaj narobe napisala in da ne bo več. Men pa čist nič jasno zakaj se je šlo. user posted image   Upam da res ni kaj zamerila ampak da so jo le prazniki malo odnesli stran od nas.

Kar se pa filma tiče sem pa jaz sposobna če sem ful zmatrana pa zaspana tut med zelo fajnim filmom zaspati. user posted image user posted image

majuska lepo slišat da je očku hudo k mora jutri v službo. No naš je pa ravno zdaj odšel delat. Je delal zdej skos čez praznike. user posted image   Tko da niti novega leta nisva mogla čakat. user posted image   Ah saj bo pa drugo leto bolje - UPAM!

almera dobro da si me spomnila za te copatke od aurore. Včeraj sem cel dan študirala da jo moram vprašati ali jih je dobila pa bi danes spet pozabla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2395
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 13:47:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
4.1.2009 14:05:08   
neboglasnica
Oj, mi smo pa danes poskusili krompir in ravno tako je naneslo, da je bilo po dojenju. Požeruh mali je jedel, kot da že dva dni ni nič dobil v usta.

Hvala za čestitke, pravi Staš, ki je odkorakal oz. se odvozičkal ven.

Neposredna povezava do sporočila: 2397
4.1.2009 14:22:54   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Prav žalostno no..

meni je lepo na Hrvaškem, zato tudi dopustujemo tam. Politika gor, politika dol.....
Tako kot so nekateri hrvati glupi, tako so tudi nekateri slovenci.... vse je ena in ista pašta...

jaz tud rada hodim na hrvaško, mi je Pag zakon - je bila ljubezen na prvi pogled user posted image

Ma ja, meni se zdi ful mimo no, da je narod tak nor (in naši in oni), kr neko sovraštvo zaradi tote glupe politike, a mi tak nimamo nobega glasu.. Napisala sem pa zato, ker se mi zdi res žalostno kam smo prišli zaradi tega..

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
4.1.2009 14:25:31   
lavita*
ojla!

Srečno v novem letu tudi z moje strani!

Vsak dan se mi tulk dogaja, da mi za Rr enostavno zmanjka časa. Berem, da otroci vsi lepo napredujejo.
Naša lumpika že tud lepo sedi. Za čist samostojno še ni. Najrajši bi bila skoz pokonci in po možnosti na nogah. Toliko da ser dotika tal. To ji je najboljš. Če jo dam na tla jo je itak vsepovsod polno. Se kotali kot žoga. Ene pet dni je bila po petkrat na dan pokakana. Podriskana. Sem se že ustrašla kaj je spet fasala. Pa zgleda, da ni kaj hujšga.

Me zanima koliko ste zdaj v  teh mrzlih dneh kaj zunaj z malimi?

Naša je skoz neki smrkava in se je kar ne upam, kaj dost zunih vozit. Razn koje to potrebno.

Tudi nam se obetajo počitnice. Verjetno bomo šli v toplice v moravce. Bomo še  visdeli koliko bo mož prost.

tolliko zaenkrat.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 14:26:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?