Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 11:47:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz bom pa donc kmal takale: Kje si zdaj?? se je šla stiskat , a ne SS?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 11:47:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 bom odgovorila samo zase...Nejc je super, ponoči spiva od 21-8h , jeva le 1x vmes, dojiva se pa že kakih 10 dni ne več, in morem rečt, da tud mleko več ne curlja, imam občasno še mokro majico, ampak gre. Kako pa Gregi? Odlično vama uspeva Gregi je po starem, edino bolj zdrav je trenutno (samo malo smrka - moram fajn 3x potrkat!!!), glede spanja smo pa spet v riti, ker cele noči teži...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 11:48:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo še mene na raport. Danes imam malo akcije po hiši tako da me ne računajte perd večerom. Včeraj smo prišli domov malo pred 22.30. HB so otroci takoj nazaj zaspali, ker sta se zbudila ko sva ju vzela iz avta. dober dan .. malo si spočij bejbi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 11:49:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 bom odgovorila samo zase...Nejc je super, ponoči spiva od 21-8h , jeva le 1x vmes, dojiva se pa že kakih 10 dni ne več, in morem rečt, da tud mleko več ne curlja, imam občasno še mokro majico, ampak gre. Kako pa Gregi? Odlično vama uspeva Gregi je po starem, edino bolj zdrav je trenutno (samo malo smrka - moram fajn 3x potrkat!!!), glede spanja smo pa spet v riti, ker cele noči teži... upam da čimprej pokličeš bioenergetika, ker nam je ta prijatelj od mame pomagal, men se zdi da Nejc od takrat bolje spi, al se je pa res vse samo poklapalo, ampak res sem vesela, da ni vsake dve ure več na joški, cartava se itak čez dan veliko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 11:50:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 bom odgovorila samo zase...Nejc je super, ponoči spiva od 21-8h , jeva le 1x vmes, dojiva se pa že kakih 10 dni ne več, in morem rečt, da tud mleko več ne curlja, imam občasno še mokro majico, ampak gre. Kako pa Gregi? Odlično vama uspeva Gregi je po starem, edino bolj zdrav je trenutno (samo malo smrka - moram fajn 3x potrkat!!!), glede spanja smo pa spet v riti, ker cele noči teži... upam da čimprej pokličeš bioenergetika, ker nam je ta prijatelj od mame pomagal, men se zdi da Nejc od takrat bolje spi, al se je pa res vse samo poklapalo, ampak res sem vesela, da ni vsake dve ure več na joški, cartava se itak čez dan veliko. Itak da bomo poskusili še to možnost... Do vrh grla sem sita neprespanih noči!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 11:51:25
|
|
|
|
špelin@
|
Jooooj, moj dedec bo apartma (spet) zglancal v nulo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 11:53:07
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, sem vam pozabila povedat, da je tu že 2 dni prekrasen sonček, samo mraz je pa hud A imate drugje mogoče sneg?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 11:56:10
|
|
|
|
špelin@
|
Čveke, kje ste, ko vas potrebujem???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:00:35
|
|
|
|
špelin@
|
ok, odhajam, naslednjič tipkam od doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:00:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelina@:Alja je še vedno jedka HB, nam pa raste leva enkica in ga je par dni na veliko srala v plenice Sedaj poje v povprečju 400-500 AM in 600-700GH Ponavadni je dnevni zkupiček okoli 1100g/ml Upam, da ste uživali in da ste se malo izvili rutini, ki nas drži doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:00:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo še mene na raport. Danes imam malo akcije po hiši tako da me ne računajte perd večerom. Včeraj smo prišli domov malo pred 22.30. HB so otroci takoj nazaj zaspali, ker sta se zbudila ko sva ju vzela iz avta. No tudi ti končno na mestu Včeraj je bila prava pogrebšna, zato prosim, da danes prestaviš v višjo brzino, čene nas bodo res pokopal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:01:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste me kaj pogrešale??? ZEEEEEEEEEEEEEEEEELO....zelene barve je manjkalo v postih Končno bo pomlad prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:01:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejček mi še spi, že slabo urco, sicer neki gode, ampak ga bom pustila.Seveda je ati tud še v postli, jst sem pa imela že obisk, brata z nečakinjo, je mala tak boga, kašlja na polno, cela je odsotna, ej sploh je ne poznam take, ker je drugače pravi vragec. Kaj boste danes kuhale? Za velike in male?* Danes bo bolj švoh kosilo. Juha iz skrinje , tenstan krompir in salata(paradajz) za Aljo pa kuhamo piščanca, buče, kolerabo in krompir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:02:37
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj a moram spet tetris igrat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:03:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejček mi še spi, že slabo urco, sicer neki gode, ampak ga bom pustila.Seveda je ati tud še v postli, jst sem pa imela že obisk, brata z nečakinjo, je mala tak boga, kašlja na polno, cela je odsotna, ej sploh je ne poznam take, ker je drugače pravi vragec. Kaj boste danes kuhale? Za velike in male?* Danes bo bolj švoh kosilo. Juha iz skrinje , tenstan krompir in salata(paradajz) za Aljo pa kuhamo piščanca, buče, kolerabo in krompir moja dva še kr spita, tak da sploh še ne kuham, za naju bom kr torteline nardila, a misliš da bi jih Nejcu tud lahk dala, sirove barilla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:03:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj a moram spet tetris igrat? čuj se lahk oboje delaš, jst špilam mahyong
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:04:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejček mi še spi, že slabo urco, sicer neki gode, ampak ga bom pustila.Seveda je ati tud še v postli, jst sem pa imela že obisk, brata z nečakinjo, je mala tak boga, kašlja na polno, cela je odsotna, ej sploh je ne poznam take, ker je drugače pravi vragec. Kaj boste danes kuhale? Za velike in male?* Danes bo bolj švoh kosilo. Juha iz skrinje , tenstan krompir in salata(paradajz) za Aljo pa kuhamo piščanca, buče, kolerabo in krompir a to maš une velike rumene buče, al male zelene bučke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:14:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejček mi še spi, že slabo urco, sicer neki gode, ampak ga bom pustila.Seveda je ati tud še v postli, jst sem pa imela že obisk, brata z nečakinjo, je mala tak boga, kašlja na polno, cela je odsotna, ej sploh je ne poznam take, ker je drugače pravi vragec. Kaj boste danes kuhale? Za velike in male?* Danes bo bolj švoh kosilo. Juha iz skrinje , tenstan krompir in salata(paradajz) za Aljo pa kuhamo piščanca, buče, kolerabo in krompir moja dva še kr spita, tak da sploh še ne kuham, za naju bom kr torteline nardila, a misliš da bi jih Nejcu tud lahk dala, sirove barilla? Zakja da ne? Saj je že vse jedel od sestavin, ki so v barilla. Jaz bi jih bolj na mehko skuhala, ne aldente, da se lažje pretlačijo in dala več omake, da bo bolj žmohtn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:14:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejček mi še spi, že slabo urco, sicer neki gode, ampak ga bom pustila.Seveda je ati tud še v postli, jst sem pa imela že obisk, brata z nečakinjo, je mala tak boga, kašlja na polno, cela je odsotna, ej sploh je ne poznam take, ker je drugače pravi vragec. Kaj boste danes kuhale? Za velike in male?* Danes bo bolj švoh kosilo. Juha iz skrinje , tenstan krompir in salata(paradajz) za Aljo pa kuhamo piščanca, buče, kolerabo in krompir a to maš une velike rumene buče, al male zelene bučke? zelene, cukine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:17:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, a Emilija zdaj pridno je? o Špelin@ zelo si se otrudila in nas vse omenila . Mi jemo kokr ponavadi po malo ampak brez borb kar je najbolj pomembno Zdej dva dni imamo foro da ne jemo tistio kar mami skuha ampak hoče neki drugega, potem to kar je mami skuhala za kosilo poje za večerjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:17:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ELLA VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV se pridružim čestitkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:19:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Evo še mene na raport. Danes imam malo akcije po hiši tako da me ne računajte perd večerom. Včeraj smo prišli domov malo pred 22.30. HB so otroci takoj nazaj zaspali, ker sta se zbudila ko sva ju vzela iz avta. No tudi ti končno na mestu Včeraj je bila prava pogrebšna, zato prosim, da danes prestaviš v višjo brzino, čene nas bodo res pokopal Sem videla, da ne bo veliko dela z branjem. Se spomniš ko sem napisala, da je Maja imela vročino kljub AB? Včeraj je še dobila pikice po trebuhu in predvidevam, da je 6. otroška. Da ne omenjam njene jokavosti, tečnobe, .... Še vedno ji pa ful hrope in piska v pljučih. Jo jutri peljem k P in upam, da bo kaj pametnega povedala. Me ful skrbi za tole njeno stanje. Mi prav nič ni všeč. Jaku je vedno šlo hitro na bolje, njej pa se tole že dolgo vleče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:20:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejček mi še spi, že slabo urco, sicer neki gode, ampak ga bom pustila.Seveda je ati tud še v postli, jst sem pa imela že obisk, brata z nečakinjo, je mala tak boga, kašlja na polno, cela je odsotna, ej sploh je ne poznam take, ker je drugače pravi vragec. Kaj boste danes kuhale? Za velike in male?* Danes bo bolj švoh kosilo. Juha iz skrinje , tenstan krompir in salata(paradajz) za Aljo pa kuhamo piščanca, buče, kolerabo in krompir za atija pasulj s klobaso , za mene solata s tuno, za čupkota pa krompir korenje bučke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:21:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen se je pa začel po ritki drajsat .Očitno bo po meni,ker jaz se nisem plazila,ampak sem šla po riti. Plazenje mu še ne gre,razen v rikverc tko sta se pri men plazila oba, se vidi da sta brata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 4.1.2009 12:23:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz bom pa donc kmal takale:
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?