|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
4.1.2009 15:14:20   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naš mali je začel plazit po kolenihuser posted image , ampak nardi 1 meter, pa ga položi, ker mu drsi na laminatu , on bi pa ful divjal in ne gre.

Opa Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 851
4.1.2009 15:17:32   
kasso
ojla, bilo je govora o kosilu.
Skuhala sem špagete alla carbonara in Varji sem jih nasekljala...z užitkom jih je pojedla. Zjutraj pa sem ji hotela dat grisolino..ni šans...šla sem ocvrt eno jajce na oko, ona je pojedla rumenjak s kruhom, jaz pa beljak.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 852
4.1.2009 15:18:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene

mi imamo še vedno probleme s kakanjem in NEpitjem
sploh ne želi pituser posted image user posted image user posted image
zna že, smo ugotovili, samo ne želiuser posted image niti vode, niti čaja, niti jabolčnega soka - še največ vode spije... kak požirek, pri soku se kremži...

naš tudi zadnja dva dni štrajka s tem pitjemuser posted image user posted image

zjutraj smo pa malo podaljševali s pančanjem in enkrat se obrneva in naju je gledala iz posteljice in STALA user posted image - držala se je za ograjo seveda
no, danes obvezno spustimo posteljico nižje

opauser posted image user posted image user posted image , bo treba posteljico spustit, da ne bo kakšne nesrečeuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 853
4.1.2009 15:21:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro oziroma dober dan.

Danes je pa user posted image  mraz, saj je kar -13 stopinj user posted image

a tolk - je, pri meni kaže -4

Evo, mi smo spali kot zadnje dni. Manca pri nama v taveliki postelji in je spala kot angelček.
Ne vem kaj bomo ukrenili, da se bo stvar kaj izboljšala, da bo spala v svoji postelji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bilo -14stuser posted image user posted image user posted image  in še vedno vode ni. Sedaj se temperatura dviguje je že -7 in bomo počas probali zadevo odtajat. Problem je ker ne vemo kje je zmrznilo. Upam, da čimprej najdemo mesto in zadevo sniramo, čene se mi bo zmešalo, ker bi šla rada pod tuš in si umila glavo!!!!

Ojej Estrella, to je pa user posted image ko ni vode.user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 854
4.1.2009 15:21:49   
Anitka

Jz bom pa donc kmal takale: user posted image

user posted image

Kje si ga pa najdlauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 855
4.1.2009 15:22:34   
Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Za nazaj ne bom brala, je res preveč, bom pa malo povprašala, kako kaj in doma jutri brala odgovore user posted image

kasso, kako tvoje počutje? Se kaj drugače počutiš po novih zdravilih?

Estrella*, kako kaj velika jedka Alja?

tally, a Emilija zdaj pridno je?

barbaw, kako bolančki?

A se je **** kaj oglasila? Pa valentina2006, MARTINA25, narava in mya26?

eole, kako vaše spanje in napredovanje pri GH?

Soncnica Sandra*, a Manca zdaj že je še tudi drugo in ne več samo skutke oz. podobno?

nina7, kako se kaj drži tvoja mami? Sobica je že fertik?

jana81, kako Nejc? Se še kaj dojita?

bom odgovorila samo zase...Nejc je super, ponoči spiva od 21-8h , jeva le 1x vmes, dojiva se pa že kakih 10 dni ne več, in  morem rečt, da tud mleko več ne curlja, imam občasno še mokro majico, ampak gre. Kako pa Gregi?

Naty*, si se izognila mastitisu, je zdaj manj navala mleka?

Katina, kako ste se imeli?

Svojeglava, kako tvoji bolančici?
zaspali 31....

Čmrlika, je tvoj user posted image bolje?

Aurea, kako "laufa" nova nosilka? Isto vprašanje za Anitko user posted image

hijenca, ste uštimali avto?

*Tiana*, se tvoj user posted image že kaj pripravlja na novo vlogo, ki ga kmalu čaka? user posted image

mafi, ste zdravi?
zaekrat se držimo, bomo vidl ta teden če bo Mark spet kej privlekel iz vrtca. Kako pa kej svoji otroc, kako ste preživel praznike??

natasa34, že imaš rač. nazaj? Kako tvoje zdravje?

edinaos, kako kaj FB? user posted image

Pa še za vse ostale, ki vas nisem posebej omenila: kako ste, drage moje? user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 856
4.1.2009 15:22:44   
Anitka

Včeraj sem imela obisk kasso z otroci. Je bilo prav fajn mal čvekat, mulci se pa po svoje zabavajo in je mir pri bajtiuser posted image kasso hvala za obisk, se bomo verjetno drugi vikend nacrtali k vam, če ne boste imeli kakih drugih načrtov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za druženje

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 857
4.1.2009 15:25:34   
Anitka

Za nazaj ne bom brala, je res preveč, bom pa malo povprašala, kako kaj in doma jutri brala odgovore user posted image

Aurea, kako "laufa" nova nosilka? Isto vprašanje za Anitko user posted image

O lej jouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nosilka sicer kar laufa pri nas, a je bila zdaj te dni manj v uporabi, ker ima naš Gal novo metodo uspavanja - lažje zaspi, če leži in sem jaz ali ati zraven njega in ga božava po obrazuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 858
4.1.2009 15:27:02   
Anitka

Anitka, res sem vesela, da sem te spoznala. Čvekice, toliko, da veste: naša Anitka je tudi v živo ena fenomenalna punca user posted image Mali Gal je en velik sonček, njegov ati pa res fejst fant user posted image Slikce malih dveh čvekačev pa sledijo, ko pridem domov user posted image

Smo s puncama zasedle kar 2 računalnika v TIC-u: onidve igrata igrice, Gregi pa spi zraven v vozičku user posted image

Špelin@user posted image user posted image user posted image hvala. Tudi ti in tvoja družina ste fejst fajn in smo veseli, da smo vas spoznali.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 859
4.1.2009 15:27:58   
Anitka

Anitka, res sem vesela, da sem te spoznala. Čvekice, toliko, da veste: naša Anitka je tudi v živo ena fenomenalna punca user posted image Mali Gal je en velik sonček, njegov ati pa res fejst fant user posted image Slikce malih dveh čvekačev pa sledijo, ko pridem domov user posted image

Smo s puncama zasedle kar 2 računalnika v TIC-u: onidve igrata igrice, Gregi pa spi zraven v vozičku user posted image

v to sploh ne dvomimo, upam da jo bom imela šanso še sama spoznat

Le pazi se, morda bo kmalu kakšna prilikauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 860
4.1.2009 15:29:11   
Anitka

Jooooj, moj dedec bo apartma (spet) zglancal v nulo user posted image

Pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 861
4.1.2009 15:30:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Evo še mene na raport. Danes imam malo akcije po hiši tako da me ne računajte perd večerom. Včeraj smo prišli domov malo pred 22.30. HB so otroci takoj nazaj zaspali, ker sta se zbudila ko sva ju vzela iz avta.

No tudi ti končno na mestuuser posted image Včeraj je bila prava pogrebšna, zato prosim, da danes prestaviš v višjo brzino, čene nas bodo res pokopal

Sem videla, da ne bo veliko dela z branjem. user posted image user posted image user posted image

Se spomniš ko sem napisala, da je Maja imela vročino kljub AB? Včeraj je še dobila pikice po trebuhu in predvidevam, da je 6. otroška. Da ne omenjam njene jokavosti, tečnobe, .... Še vedno ji pa ful hrope in piska v pljučih. user posted image  Jo jutri peljem k P in upam, da bo kaj pametnega povedala. Me ful skrbi za tole njeno stanje. Mi prav nič ni všeč. Jaku je vedno šlo hitro na bolje, njej pa se tole že dolgo vleče. user posted image

Barbaw upam, da bo z Majo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 862
4.1.2009 15:32:53   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Evo kadar imam cas pa to takole izgleda ostala sem na 192 strani 9 dela...user posted image

Pa grem lepo mal z levim ucem preletet kaj sem spet zamudila.

sesil: Na slikcah si tudi ti in prosim poslji mi na zs tvoj e-mail pa ti jih posljem.user posted image

zobje:  Vidim da ste se pogovarjale o zobkih, jaz sicer tesko verjamem da ima nek otrok pri 7 mesecih 8 zob, ampak to je itak spet samo moje mnenje.
Je pa moja Samia tudi imela ze pri 18 mesecih vseh 20 zob. Tako da eni prej eni kasneje..user posted image

ss: upam da ste se na smucanju imeli fino. A je sla Manca z vama?

Estrella: kdo pa so mavo, kanka in smolej user posted image user posted image

barbaw: jaz bi tud imela risanke, a imas z slovensko sinhronizacijo? Kje se jih da dol z neta dobit? Lahko mi das tud samo link od torentov.

Evo pa sem prebrala  9 del do konca. user posted image user posted image

Zdej pa grem k zdravniku - gastrologu imam kontrolo, potem pa morda se teh 34 ali pa do takrat ko pridem nazaj bo ze 40 al pa 50 strani...

Cisto prehitre ste zame user posted image user posted image

Vam posiljam soncek in toplo vreme user posted image user posted image

**** dobro opraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 863
4.1.2009 15:33:55   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Dobro jutro oziroma dober dan.

Danes je pa user posted image  mraz, saj je kar -13 stopinj user posted image

a tolk - je, pri meni kaže -4

Evo, mi smo spali kot zadnje dni. Manca pri nama v taveliki postelji in je spala kot angelček.
Ne vem kaj bomo ukrenili, da se bo stvar kaj izboljšala, da bo spala v svoji postelji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bilo -14stuser posted image user posted image user posted image  in še vedno vode ni. Sedaj se temperatura dviguje je že -7 in bomo počas probali zadevo odtajat. Problem je ker ne vemo kje je zmrznilo. Upam, da čimprej najdemo mesto in zadevo sniramo, čene se mi bo zmešalo, ker bi šla rada pod tuš in si umila glavo!!!!

Ojej Estrella, to je pa user posted image ko ni vode.user posted image user posted image user posted image

upam, da ste rešili težavouser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
4.1.2009 15:34:57   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje evo se mal oglašam ampak še to komi ker smo vsi tako grozno prehlajeni,da komaj živimouser posted image

A kej dogaja?

Je moj malo pospal da lahko jst malo klepetam tle z vami

Mala tako močno kašlja da sem ji naredila oblogo s čebulo in ji jo kr dajem na prsa pa upam da bo kej pomagal a katera ve kolk časa ima lahko to gor?Zdravnik je reku da so pljuča čista in žrelo v redu tko da je samo grozen prehlad.Itak ponoči nič ne spimo tko da sem posledično k cota in se ša počasneje zdravim.

Grem prečekirat za nazaj kaj je dogajalo

A si dala zraven tudi med? Jaz sem mu dala npr. oblogo gor zjutraj in sem jo zamenjala zvečer po kopanju, ko sem mu dala gor novo in jo pustila spet čez noč.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 865
4.1.2009 15:35:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Dober dan!

Včeraj smo šli drsat in sem fasala vnetje mehurja, sem šla ponoč v dežurno po antibiotike... GROOZAAAAAAA kako boli!!!
No zdej so že prijeli (kokrtolk), da lahko vsaj živim...

naši so šli na sprehod - je oči obe peljal ven, po moje se to še ni zgodilo... no vse je za neki dobr a?

jutri pa spet po starem... vrtec, plesne, ustvarjalne delavnice,...tavelika že komaj čaka...

lpsvpjeglava

Hitro se pozdravi. Še dobro, da antibiotiki dokaj hitro pirmejo, ker vem kako boliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 866
4.1.2009 15:36:30   
Anitka

Barbaw in Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image za

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image postov.user posted image

A isto št. sva imele? user posted image user posted image

Ahauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 867
4.1.2009 15:40:24   
kasso

Včeraj sem imela obisk kasso z otroci. Je bilo prav fajn mal čvekat, mulci se pa po svoje zabavajo in je mir pri bajtiuser posted image kasso hvala za obisk, se bomo verjetno drugi vikend nacrtali k vam, če ne boste imeli kakih drugih načrtov.

superuser posted image , v nedeljo zaenkrat nimamo nobenih planov, v soboto pa bomo najbrž cel dan od doma...dopoldne ima Gašper svojo prvo smučarsko tekmo na Starem vrhu, popoldne pa smo povabljeni v LJ na en RD.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 868
4.1.2009 15:43:37   
Anitka
Tako, sem se prebila skozi, zdaj pa na hitro še kaj napišem dokler Gal še spi, potem gremo pa še na en obisk. Jutri pa spet vse po staremuser posted image user posted image user posted image , ati odhaja v službo in bo konec vsega lepegauser posted image user posted image user posted image .

Mi še kar kašljamo, se mi zdi, da tale pumpica nič ne pomaga ali pa jaz prehitro pričakujem rezultatuser posted image user posted image . Sicer pa greva jutri do svoje zdravnice pa bomo videli kako in kaj.

Ponoči pa smo kljub kašlju spali še najbolje do sedaj. Zbudil se je šele ob treh, ko sem mu popravila dudo in nato ob 5.15, ko sva se malo dojila in je nato spal do devetihuser posted image user posted image user posted image .

Zelenjave in piščanca mi pa danes spet ni vzeluser posted image user posted image . Pa zdi se mi, da full malo je v primerjavi z vašimi user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, če se je zadnji mesec kaj poredil.

Tako zdaj pa grem.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 869
4.1.2009 15:44:12   
kasso
barbaw...super, da ste se imeli včeraj lepouser posted image kako je Maja danes?

špelin@..imaš pridnega dedcauser posted image user posted image moje počutje pa je 1A.

****, dobro opravi pri gastrologuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 870
4.1.2009 15:45:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

barbaw...super, da ste se imeli včeraj lepouser posted image kako je Maja danes?

špelin@..imaš pridnega dedcauser posted image user posted image moje počutje pa je 1A.

****, dobro opravi pri gastrologuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naj tako tudi ostane

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 871
4.1.2009 15:45:24   
kasso

Mi še kar kašljamo, se mi zdi, da tale pumpica nič ne pomaga ali pa jaz prehitro pričakujem rezultatuser posted image user posted image . Sicer pa greva jutri do svoje zdravnice pa bomo videli kako in kaj.

user posted image user posted image user posted image za Gala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
4.1.2009 15:48:10   
kasso
včeraj se je pri nas razvil koktejl party, sta prišla dva kolega že malo okajena, Varja je spala, dedci pa so pozno v noč šejkali, ..jaz nisem spila niti engauser posted image , sem pa zato opolnoči pojedla en kebabuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 873
4.1.2009 15:50:24   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje evo se mal oglašam ampak še to komi ker smo vsi tako grozno prehlajeni,da komaj živimouser posted image

A kej dogaja?

Je moj malo pospal da lahko jst malo klepetam tle z vami

Mala tako močno kašlja da sem ji naredila oblogo s čebulo in ji jo kr dajem na prsa pa upam da bo kej pomagal a katera ve kolk časa ima lahko to gor?Zdravnik je reku da so pljuča čista in žrelo v redu tko da je samo grozen prehlad.Itak ponoči nič ne spimo tko da sem posledično k cota in se ša počasneje zdravim.

Grem prečekirat za nazaj kaj je dogajalo

user posted image user posted image user posted image za Laro

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 874
4.1.2009 15:51:12   
kasso
Anitka, hvala za obnove, da mi ni treba brat za nazajuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?