Blacky30
|
Ilatic, fruchtzwerge-a se raje izogibaj. To je takšna kemija, da ti slabo rata. Samo poglej rok trajanja, pa že vidiš, da je daleč proč od česa naravnega. Prav tako Jogobella in ostalo sr...., ki ima dolg rok trajanja. Jaz ji mlečnih stvari še ne bom dajala nekaj časa, bom vidla zdaj, kaj bo P povedala na pregledu. Dzanika, Ilatic in ostale, se spomnite, kak ste nekaj časa nazaj jamrale, da komaj čakate, da lahko začnete uvajat GH?? Pa sem vam takrat rekla, da se ne veselite, ker boste videle, kak to ni fajn, ko nimaš več pojma, kaj otroku dat jest. No, evo, zdaj pa smo tam. Zdaj pa spet jamrate, da bi le zrasel in jedel vse. In potem boste jamrale, da bi le zrasel in šel ven iz plenic. In kot bi mignil, se bo odselil in odšel od hiše za vedno. In potem bomo jokale, zakaj ni več dojenček, zakaj mu več ne morete delat kašic. Malo za šalo, malo pa je tud res. Almera, flower, pa si potegni z neta kak dober film, pa tega glejta z dragima. Midva zdaj čez praznike vsak večer en film pogledava, tv sploh ne laufa, ker nič pametnega ne vrtijo. Inigo, praviš, da Brin sedi že 14 dni? Pa se ne spomnim, da bi mi javila, naj ti miško pripopam. Ti jo?
|