|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
2.1.2009 9:32:14   
Blacky30
Jutro!

Pijem kavico in sem vas malo prečekirala. No, saj kaj veliko nisem imela za brat, glede na to, da sem se zadnja javila.user posted image  

Tinky, kaj je to paneton??? Oni sladki kruh?

Populis, kaj lepega ti je dedek mraz prinesel, nič nisi poročala.

Osa3, upam, da se vročina več ne vrne in da ni uroinfekt in bo spet kmalu zdrav mali Filip.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
2.1.2009 9:43:40   
Tinky
Ja, paneton je sladki kruh, ki se ga papa za novoletne praznike :)

Zanima me, čokolešnik in te varjante, ki se mešajo z mlekom, se uporablja kravje al AM?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.1.2009 9:44:55   
Blacky30
Kravjega mleka naj otrok ne bi zaužil do 1. rd. Tak da zdaj narediš z AM, od julija dalje pa s kravjim začneš.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
2.1.2009 9:49:52   
metuljcek321
Hello, my ladies!

Evo, po vcerajsnjem potepanju in obdarovanju (mala je pri mojih sorodnikih dobila fuuuuul lepe stvari) smo danes malo bolj na izi. Je fletno, zakurblali smo kamin/stedilnik & to na ful, daj je kar konkretno mrazuser posted image

Blacky, user posted image

user posted image  Bor za magic cup! Nasa je pa dobila tri fletne Nuby zlicke, da bo uzivala v GH. Patronazno sem klicala tik pred novim letom in pride 12. 1., potem pa akcijaaaaaaauser posted image  user posted image  user posted image  Me prav zanima, kako bo slo po grluuser posted image

rovarka, tvoj je pa zelo konkretno zazuriraluser posted image  In ti si lepo oddojila v novo leto - jep, to bo se mlekca za dolgo, dolgouser posted image

Blacky, dobila sem kup filmov od sestricne - razlicni zanri in starostuser posted image : Mamma Mia (koncno, I know!), House Bunny, THe Girl Next Door, Serendipity, PS I Love You, Little Black Book, Match Point, WTC, The Chronicles of Narnia II, Tuck Everlasting, Knocked Up, Miss Potter, My Blueberry Nights, Maybe Baby (igra Hugh Laurie - Dr. House, a cisto drugacna vloga!), National Treasure II, Boy A, Transformers ... za vsebine filmov pojdi na Internet Movie Database oz.: http://www.imdb.com/ ... tu so vsebine VSEH filmov, ki ti padejo na pamet, ocene, glavni igralci, njihova filmografija, itd. Neprecenljiv vir info za vse filmofile! PRIPOROCAM!

levinja, user posted image , da ste vsi docakali polnoc. To pa je uspeh! Mi smo popadali prej, mnogo prejuser posted image

hd, vajina Kali ima pa vgrajen detektor za jagodeuser posted image A nisi ze zadnjic enkrat pisala, da vaju je zmotila, pa da ti je vse dol padlo? A si bla to ti? Sem se takrat ful narezala ...

auroraa, odlicne novice, da se Maticevo stanje izboljsuje! Le tako naprej! In jedilnikuser posted image  user posted image  Pa le stirje obroki naj bi bili al kaj? Meni se to zaenkrat zdi premalo! No, res pa je, da smo se vedno le na AM. Nasa je 5 x.

moya, nasa je bila pa najprej navdusena nad Bumbotom, ko sem jo "testno" peljala k frendici cez nekaj casa, se je pa drla kot jesihar. Hm ... za ene otrocice je zakon, eni ga ne marajo ... tako pride. In ojoj, kaj je to s tako pogostim zbujanjem tvoje male zabe???

Blacky, alko v toastu? Pa, ne mores verjet! Cesa vse clovek ne dozivi! Dzizs, a bo treba zdaj se VSE deklaracije brat???

Vau, Katy, vi ste pa resno zazurirali!

Sarma je bila hit vcerajsnjega dne, kot berem. Vam je sla dobro v slast?

user posted image  Aleksander za sedenje! Se malo in ne bo treba vec povstrckov. Nasa bi tudi skoz sedela, ampak jo se zanese v eno ali drugo stran. Tako da se nismo zreli za zajcka ... soon, very soon ...

Nanka, aurora, Blacky ful ste lepo napisale glede GH in reci, o katerih je sprasevala Umpa. Sem prebrala tudi od ostalih, kako uvajate - se mi zdite prave frajerke, kako kombinirate hrano, kombinirate jedilnike, ... Nas vse to se caka. In itak, da bom do takrat ze pol pozabila - saj boste potem se 1x ponovile, kako ste zacele, a ne? Pliiiiiis!

user posted image  Populis za korenckast zacetek. Kako je Lara? Ji je vsec?

user posted image  user posted image  user posted image  dzanika za stos!

netki, opa, opa, do 6-ih zjutraj. To je slisat kot v dobrih starih casih, k smo zazurirali do jutranjih ur.

neboglasnica, kva je blo to z raketami in zivcnimi sosedi? In kakec? Pojma nimam, kaj bi lahko blo.

Osa, user posted image da bo 2009 zdravja polno.

Last but not least: UmpaLumpa, WBuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 9:53:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu osa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
2.1.2009 9:56:32   
Tinky
Blacky, hvala user posted image

Ma berem, da ste vse dobile nek seznam od P, kaj in kdaj smejo otročki jest.
Moja ni dala nič. user posted image

Pa tudi patronažna je rekla, da bo prišla mimo, ko bo Teo star 3 -4 mesece, pa ne duha ne sluha.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
2.1.2009 9:57:10   
metuljcek321
Nekaj branja za dobro jutro:

Skromnost pri darilih - Brangelina:
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/skromno-obdarovanje-brangeline.html

Tudi one ga imajo - celulit, namrec:
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/kraljice-celulita-2008.html#gallery

Kdaj zacnete z dieto? Bom navijala!

Prvi Slovenec v letu 2009:
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042233486

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.1.2009 10:06:48   
metuljcek321
Se tole ... Sarah Palin je postala babica. 29. 12. ... hitro sem jaz to prebralauser posted image :
http://justjared.buzznet.com/2008/12/29/tripp-johnston-bristol-palins-new-son/

Pa, pa, grem se igrat z malcico.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.1.2009 10:36:37   
Blacky30
O, Metuljcek, vidim, da ste se imeli super in da se danes prijetno grejete. Joj, kak je to fajn, toplo, dišeče, udobno, domače, pa cartanje vseh treh na kupu, kaj bi si človek drugega želel???user posted image

Ful ti hvala za predloge filmov, sem že shranila.user posted image

Z dieto začnemo 5.1.user posted image

Tinky, jaz tud nisem dobla nobenega seznama od P. Pa čisto vsak po svoje pove. Sem jaz tud že malo zmešana tu zraven, pa se že drugič s tem ukvarjam. Sem se odločla, da ne bom nič komplicirala, pred vsako hrano bom poštudirala samo na prepovedane stvari, da ne bom slučajno dala kaj napačnega, sicer pa bom jo opazovala in začela malo delat po paparici. Saj bo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2084
2.1.2009 10:38:42   
neboglasnica
Slabo jutro! Staš ima še vedno vgrajeno uro in sva se dojila na dve uri, kljub temu, da je spal pri nama. Razmišljam, da bi ga vlekla k P, ker še vedno kašlja oz. spet malo močneje. Pri dežurnem v LJ je doolg hodnik in se lahko umakneva pred drugimi in počakamo na vrsto. Mi očke kar skupaj vleče, križ mi bo pa user posted image t rdeča raztrgala. Jao meni, mož pa sanja o izletu user posted image .

majuska: kar nekaj nalepk manjka, ampak bom že. Če ima pa katera viška, naj se javi.

metuljček321: ma, s sosedi je križ

Preživite lep dan, enega zadnjih med temi prazniki.

Neposredna povezava do sporočila: 2085
2.1.2009 10:39:55   
neboglasnica
Aja, GH: jaz mu medtem ko jemo in se oblizuje, dam tudi kakšno skorjico - obožuje jo.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 11:12:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2087
2.1.2009 11:20:15   
neboglasnica
Aja, ko dam Stašu naribano jabolko, ga veliko poje, ampak dojiva se potem ob isti uri, nič ga ne zasiti.

Neposredna povezava do sporočila: 2088
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 11:27:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2089
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 11:29:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2090
2.1.2009 11:29:20   
liju
Pozdravljene!

Malo da se javim v tem letu. Tak sem cela zmozgana in brez energije, sem včeraj zjutraj dobilauser posted image , groza. Sem komaj stala na nogah včeraj, danes je vsaj malo bolje. Res lepi uvod v novo letouser posted image , no poleg tega pa smo včeraj zjutraj še omaro morali popravljat, je polica zmes dol padla, tako da sma z vijaki morala učvrstit groooozzzzzaaaa. Danes pa se je moj user posted image  skoraj zaspal, si je uro narobe nastavil, tako da brez besed.....user posted image  Žan pa tudi od štirih zjutraj je bil v "monologih" na bolj jokav načinuser posted image , kak sem mu zizo dala, tak je parkrat potegnil in jok, res ne vem zakaj se to dogajauser posted image Eto, smo že budni, šibam.
Uživajte

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 2091
2.1.2009 11:29:37   
maja24
Srečnga pa zdravga,pa vse naj naj v Novem letuuser posted image

Moj silvestr je biu katastrofa,ker sm glih na sredo zbolela tok da sm bla v veseli družbi z paloma robciuser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2092
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 11:31:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
2.1.2009 11:33:23   
maja24
Umpa Lumpa kaj pa če bi zamenjala mleko iz enke na dvojko,ker očitno mu je ta mlek prešvoh ratov.

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
2.1.2009 11:34:24   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

oo maja kako lepa slikica! 

Hvala hvala Moonuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2095
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 11:34:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
2.1.2009 11:40:03   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

maja verjameš ali ne, to sva že nardila! pa še vmes sva dala včasih riževo sluz, pa je vse isto.. 

Aja,pol pa res nimam pojma kaj je za nardit.
Moja mi zadne dni ful mal poje pa še to ma enkrat na dan mal driske,pa še na ritki je dobla eno črto in to okol in okol ritkeuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2097
2.1.2009 12:22:30   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

no...moja hrane ki jo jst namiksam in nardim noče..hipp-ove kašice pa zmaže v šusu...kje je fora?????

ja tist je bolj dobro. Sej gre tut mojmu bolj v rit. user posted image   Sam moj doma pripravljeno sadje poje normalno, zelenjava mu pa ne gre. user posted image   Študiram če bi mel rajše če mu malo posolim ker do sedaj mu nisem. user posted image

umpa kaj pa poskok v rasti? Sam verjetno ne traja tako dolgo... user posted image   Res nimam pojma...

Neposredna povezava do sporočila: 2098
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 12:22:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
2.1.2009 12:36:42   
Majuska
Ojla,

evo naš korenjak je imel zajtrk ob 7h, nato smo še malo spali ... naslednjič je jedel 4 ure kasneje, ker je vmes sladko spal user posted image   zdajle pa ga slišim, da se oglaša, z očkom namreč še poležavata. Medtem jaz ob RR pijem kavico in gruntam, kako bom danes očistila telo, v teh dneh sem si privoščila čisto preveč user posted image

Pa nič konkretno se mi ne da, ampak bo treba. Včeraj sem se izogibala delu, danes pa bo treba dat kaj v pranje, pa malo pospravit ...

glede GH pa - a pripravite samo posamezen obrok, ali morda naredite več pa nato shranjujete?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?