meta21
|
Tako, pa sem uspela prit na tekoče. Sva danes za spremembo spet oba z Lovrom pred računalnikom, ker ponavadi pridem pol ko že spi. Danes sem pa tak jezna na mojega, da ga bom glihkar pred vrata postavla. Cel teden v prlekiji je s sestrinim možem bluzil naokoli-saj sta mela veliko dela ampak sta si vsak dan privoščla kakšno pijačko. Ob večerih smo ponavadi kartali ali pa monopoli igrali do kakih 3h zjutraj in ob pol osmih sva midva z Lovrom že veselo čebljala in pol že prišla s sprehoda, ko so ostali vstali. Po parih dneh se mi je seveda pomanjkanje spanja že začelo poznat, tak da sem na novoletno noč šla spat ob 3h, vsi ostali pa so šli spat, ko sem jaz Lovru delala prvo flaško-ob pol osmih. Moj je spal do 3h popoldne. Malo sem že godrnjala ampak ni blo panike, ker mi je svakinja kdaj družbo delala ali pa malega malo animirala, da nisem rabla bit glih skoz v akciji. Kot že veste, sva včeraj prišla domov. Moj je zaspal okroh 11h, jaz sem pa še pralni stroj čakala, ker sem prinesla 2 vreči umazanih cunj domov in sem šla spat ob 1h zjutraj. Lovro se je kot zakleto zbudil že ob pol sedmih (ne pomnim, kdaj je bil nazadnje tako zgoden). Do 9h sva 2x jedla in čebljala pol sva pa oba za pol ure zadremala. Ob 10h sem mojga vprašala, če misli kaj vstat (meni so oči od tistega pol urnega dremeža kar skup padale) in mi reče, da bi se rad malo naspal!!!! Zmenjena sva bla, da greva na Rudnik v šoping pa sem v tisti jezi popokala malega in šla sama. Do takrat ko sem prišla nazaj sem se že ohladila in sem samo vprašala, če se je naspal. Pol je bil ful prijazen, pomagal mi je skuhat in pospravit, po kosilu ob 4h pa sem malega dala spat in še jaz zadremala. Moj je medtem gledal TV. Lovro se je po pol ure zbudil in začel jamrat. Ko se moj po parih minutah ni spomnil, da bi šel po njega, sem rekla, če lahko prosim gre. Pa ga je prinesel v najino posteljo in dal ležat, da bi on lahko gledal TV naprej. Itak, da se Lovro ni strinjal. In je vstal in mu prinesel dudo in začel ššššššššššššššš-kot da gre spat. Pa sem spet obupala in vstala, šla po igrače in začela čebljat z malim. Moj je medtem spet zaspal . KO sem šla vmes na WC, je Lovro začel jokat in ko sem prišla nazaj mu je moj z zaprtimi očmi držal eno rokico in šššššššššššššššššš. Sem samo rekla, da naj se tok ne trudi, ker se bo še pretegnu, popokala malega in se šla skašlat na RR. No, mi je že lažje! Drugač pa se že od vsega začetka kregava zarad tega spanja. Drugače je super, vse mi pomaga in se drugače res nimam kaj pritoževat, ampak ko je zaspan oz, ko bi rad spal je pa obupen. Prepričana sem, da če bi ga zjutraj, ko bi še rad kdo vprašal, če me lahko ugrabi al pa malega odnese, bi najbrž rekel, prav samo, če lahko spim naprej . Grozen je s tem spanjem!!!!
|