Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 15:40:19
|
|
|
|
arabela*
|
,nevem,meni je to čist mimo,da bi za nekom uporabljala. Jaz sem sicer dobila zda od aventa,ampak čist novo od ene kolegice,mi jo je posodla.Pa mi na kraj pameti ne pade,da bi ji jo pol vrnila.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:10:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
,nevem,meni je to čist mimo,da bi za nekom uporabljala. Jaz sem si tudi sposodla od frendic... od dveh celo, ker mi ena ni prav delala.... Sem sterilizirala... ne vem, meni se ne zdi nič takega....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:12:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Gold fish.... haha.... si vidla, da je gloria nekaj objavila in si šla takoj pošnjofat, ne... jaz pa tudi.. haha
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:15:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Gold fish.... haha.... si vidla, da je gloria nekaj objavila in si šla takoj pošnjofat, ne... jaz pa tudi.. haha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:15:56
|
|
|
|
gloria
|
Jaz sem si tudi sposodla od frendic... od dveh celo, ker mi ena ni prav delala.... Sem sterilizirala... ne vem, meni se ne zdi nič takega.... ...isto pa je sploh nisem rabla...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:27:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Gold fish.... haha.... si vidla, da je gloria nekaj objavila in si šla takoj pošnjofat, ne... jaz pa tudi.. haha ...sem vidla na katero temo je šla, pa sem šla malo povohunit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:29:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ,nevem,meni je to čist mimo,da bi za nekom uporabljala. Jaz sem si tudi sposodla od frendic... od dveh celo, ker mi ena ni prav delala.... Sem sterilizirala... ne vem, meni se ne zdi nič takega.... ..jaz pa nisem imela katere, da bi mi posodila, pa sem morala kupit - 60€ ...zdaj mi pa leži doma.... ...aja, kaj pa v bolnici, ko sem si na tisto modro električno njihovo ven črpala..... nastavek dobiš steriliziran in je to to....si srečen, da dobi mlekeca...sploh, če je tam čez cesto na pediatriji
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:30:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Jaz sem si tudi sposodla od frendic... od dveh celo, ker mi ena ni prav delala.... Sem sterilizirala... ne vem, meni se ne zdi nič takega.... ...isto pa je sploh nisem rabla... ...gloria - mogoče jo bo pa sonček33 rabla ..jaz se je pa rešim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:33:14
|
|
|
|
arabela*
|
no,vsak po svoje ....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:34:51
|
|
|
|
arabela*
|
naša M pa je neka tečka danes,samo na roki bi bila.Jaz pa tolk dela ,se že temni,jaz pa naredla nič
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:44:50
|
|
|
|
gloria
|
..gloria - mogoče jo bo pa sonček33 rabla ..jaz se je pa rešim ...zdej pa res grem...uživajte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 16:56:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša M pa je neka tečka danes,samo na roki bi bila.Jaz pa tolk dela ,se že temni,jaz pa naredla nič naš pa spet spi ...a ga čem budit ....če pa je tak fajn, ko je malo mira , pa še ta velika dva dedca sta šla od doma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 17:02:27
|
|
|
|
arabela*
|
Naša pa se zdaj igra s "pametnim kužkom" ,se ji tak dopade,ko stisne in ji zaigra
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 17:27:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
zdaj mi pa leži doma.... Prodaj.... na MON dej oglas... ni hudič, da je katera ne kupi....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 17:55:02
|
|
|
|
emi*
|
Dan dan! Še 1x srečno! Ma končno je šlo to novo leto mimo,meni se sploh ni dalo čakat,sem šla kar spat 10 min čez polnoč. Tolko da sem dragemu naredila veselje da ni bil sam,ko pa mi je tako težil,če ne bi šla že prej spat. Midva sva tudi kupla Ines pametnega kužka,in non stop pritiska le uno tipko kje so pesmice,kaka še odpovej svoje drugače mam remix. Evo midve smo danes jedle prvo kašico,jaz sem ji kar zmiksala jabuko pa korenček.En obrok ji bom zaenkrat zamenjala.Ampak kako je jedla,ne morete verjet,cel čas je odpirala usta,kao:"Dej še!!" Sem si že mislila,da sanjam pa sem mamo klicala,da kolko lahko poje,pa je rekla naj malo počakam,kao če bo kaka reakcija in je blo vse ok,pa sem ji pol čez kako urco spet dala še malo in je kar zaspala vmes,ma se je utrudla z žvečenjem. Kar zmanjkalo jo je. Ma jaz moram počasi dodajat,saj jo bom še dojila ma ne tolko,ker se jaz razpadam,meni že skoraj rebra ven štrlijo,groza me je se ogledat v ogledalo. Celo me bo pojedla.Danes se že cel dan bašem,z vsem pomalo,moram se zredit v tem mesecu vsaj za 5kg.Sem si rekla,da bom kar dragega vpregla,da malo sesa pa čisti. Drugače me bo pobralo.Obvezno se moram zredit,ker se ne počutim dobro v svoji koži,ko smrt se zdim sama sebi. Nujno rabim recept,za se zredit!! Ga ma katera?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 18:09:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Nujno rabim recept,za se zredit!! Ga ma katera? žretje in lenobnost kolk pa maš kg?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 18:10:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nujno rabim recept,za se zredit!! Ga ma katera? ČE BI TI le lahko šenkala 10 kg....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 3.1.2009 18:14:08
|
|
|
|
leda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft držim pesti za demi, da se bo pocajtala. mi2 sva mela v drugem lajfu (študentskih letih) prav tako črnega mačkona. ki pa je žvel na 20 kvadratih in oboževal viskas. tko da je mel 10 kil, dokler ni v varstvu, ko sva mi2 pohajala po svetu, fasal neke bakterije, ki mu je čist uničla jetra. ma sva zmetala za veterinarje najin parmesečni buđet, ki je bil sicer skromen, a vseeno, se nisva hotla dat. dokler ni bil na koncu kot robocat; same cevke, po eni sva mu dajala z injekcijo za jest, po eni je lulal in mel 5 kil. se še vedno spomnim, kako sem ob pristanku na norveškem najprej prižgala mobi in ugotovila, da ga ni več. un bogi carinik po moje še zdej ne šteka kaj je blo narobe pri prijaznem "good afternoon", da sem bla vsa solzna...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 18:17:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Lara, lohk se kej na naš konc zapelješ in nas počastiš z vajinim obiskom. mislim, da bosta Jon in Lovro vesela družbe larike, midve pa tvoje. Jaaaaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 18:22:28
|
|
|
|
leda
|
pa malo pozno, ampak smo mel ny žur pri nas, pa še na after so hodili iskat pozabljene zadeve, pa še pohajamo: srečnga, predvsem pa zdravga.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 18:24:23
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Gold fish, kako probaš tisto z jezičkom za gosto hrano Govorite o fredovem obroču za v vodo. Podnapise prosim probaš tako, da mu daš po žlički, recimo mleko.....pa vidiš reakcijo al potiska jeziček ven...še ni pripravljen...al ga že obvladuje...je pripravljen...... upam, da razumeš...najbolj boš videla tako, da probaš..... fredov obroč... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173097 Hvala! Sicer mu vsak dan dajem kapljice po žlički pa ne vem, če je kdaj jeziček ven porinil. Bom jutri bolj pozorna...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 18:37:04
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: emi* Nujno rabim recept,za se zredit!! Ga ma katera? žretje in lenobnost kolk pa maš kg? po moj eže okrog 55kg,ma nimam pojma,a visoka 179cm.nimam tehtnice hvala bogu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 18:39:07
|
|
|
|
emi*
|
zdaj se že bašem z čokoladnimi napolitankami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 18:44:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pa malo pozno, ampak smo mel ny žur pri nas, pa še na after so hodili iskat pozabljene zadeve, pa še pohajamo: srečnga, predvsem pa zdravga. KAK je blo na primorskem? Vas ni odpihalo?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 18:51:34
|
|
|
|
leda
|
je, je. ampak proti prestolnici. pa tak filing mam, kot da mam svež lifting. no, ne da vem, kako se to čuti. ampak od une hoje proti vetru od san simona nazaj do izole mam še vedno celo faco zategneno
|
|
|
V katerem poskusu drugič?MatejčikaV katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?Prvič (
58%)
Drugič (
10%)
Tretjič (
9%)
Četrtič (
3%)
Petič (
1%)
Več kot Petič (
19%)
Število vseh glasov: 354Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!