|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
3.1.2009 12:52:32   
ronja
mima, oljica, čestitke! Si otvorila januar!

khurde, res je, njoki so samo pretlačen krompir in moka.  je fajn, tudi če bo malecko kaj zvijalo po jajcih, da jih bom vseeno lahko jedla - čeprav računam, da ne bo nič narobe... Jaz ne dodajam soli, že tako solim samo vodo, v kateri kuham - krompir, testenine, riž... v ostalo pa rajši dam začimbe.
Žajbljevo osnovno maslo je res samo do nutty zapečeno maslo, gor na hitrco pocvrti žajbljevi listi in to je to. Potem maš pa milijon variant z različnimi začimbami zraven, lahko tudi limona in poper,...

Jaz mam zadnje noči vsako noč 2 uri popadke - no, razen danes - danes jih imam od 2h dalje non stop na cca 5 min. Zdaj gremo še račke nafutrat na Ljubljanico, potem grem pa malo v bano, ker mi topla voda ful paše, ker tole prav svinjsko boli!user posted image Aja, pa glih je Lejla na raidu, od Claptona - očitno bo časuser posted image - čeprav tole se zna še par dni vlečt, če sodim po Ronji... Upam, da vseeno ne 3 dni, ker sem že rahlo zmatrana... Sem pa danes ponoči med temi k* popadki, (sori, ampak ko boste probale boste videle, da si ne zaslužijo lepšega imena, glih en prijema...) torej med enim in drugim oz. 150tim in 151timuser posted image ... sešila še pajacka za Lejlo, za iz porodnišnice, št. 50. Sem kar naredila svoj kroj, malo pa gledala enega, ki je bil najbolj praktičen pri Ronji. Zdaj gor vezem še ime, Lej sem že, manjka še la. Ko pridemo nazaj, potem grem v bano, potem bo pa verjetno itak že treba kam it, če se tole ne misli nič umirit...
Aja, da ne bo kdo najinega user posted image krivil, včeraj sva tudi mela plaščekuser posted image

Sm mataknjena k ris - la kaj je z menoj narobe

saša, par dni pred porodom maš pravicouser posted image . Jah, midva sva oba bolj mahnjena na to... Čeprav priznam, zdajle med temi popadki pa tudi meni čisto nič ne pašeuser posted image . A tebi bojo sprožali porod ali boš mela CR? Da se tako meniš, kdaj greš... Jaz bi z veseljem še kaj končala prej, ampak ne pa takole, da nič pametnega ne morem naredit, ker non stop predihavat, pa se obešat na mize, pa iskat žogo, pa probavat preživet to sranje... Človek ni preveč produktiven takole...
hehe, ti misliš, da bo kar -30 kguser posted image , se mi zdi, da bolj -3user posted image . Jaz mam danes 66,5 kg, ni čudno, ko skoz driskim, jest mi pa do zdaj ni pasalo, zdaj sem se malo posilila z enim jogurtom in melono in mangom, ki mi ju je zrezal lubi.

Dajte mi držat pesti, punce, da ne bo spet trajalo tole sranje 3 dni pa pol! no, saj če bo tako za tamalo boljše, ajde, ampak po moje tudi ona ne uživa glih najbolj takole... Če bi vidle, kaj dela z mojim trebuhom! Ga kar navije, dobiva čist čudne oblike...

khurde, za zimski sling sem si sama vse zmislila, tak da boš težko kje našla kroj... Prosto po prešernu, oz. improvizacijauser posted image Za podlogo sem dala mucko, pa všito ma zraven dekico za pokrit, pod ramami ni mucke, ker bi bilo preveč "bulky".... sem ga pa že končala, sem delala ful pridno včeraj ponoči, kot da bi vedela, da še ene noči ne bom mela...

Ok, punce, ne morem več sedet, v stoje je pa težko tipkat... Gremo mi na sprehod.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.1.2009 12:52:59   
uršika***
Spodaj pod trebuhom- tam nekje kot so jajčniki. Najprej je bilo podobno menstrualnemu krču, potem pa dvakrat tko fejst, da mi je sape zmanjkalouser posted image In sem si mislila, da tole ne more bit nič drugega, kot popadekuser posted image

Grem jaz odpret temo na Rodili smo še za Mimo

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.1.2009 12:53:35   
mimi30
Js si pa nikoli nisem upala kaj preko neta narocevat..no oziroma nisem znala,cist sem zgubljena ko pridem na kaksno tako stran

meni tudi ne gre najboljše. Mi ni uspelo torbe naročituser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.1.2009 13:03:59   
lunica12
Ronja...ti pa ze tako redene popadke,pa zraven se gres racke hranit...Svaka ti castuser posted image Ti pa vidim da nisi kr tk,js bi ze bila po mojem v poroodnisnici zdle...A ti pa rada sivas vidim...Kk fajn se vsaj tako zamotis pa cas hitreje mine..

Ursika ce je tako potem sem ze js tudi mela kaksen tak popadek samo je lazni...user posted image Ker kot sem ze prej napisala me veckrat taka menstrualna bolecina zgrabi

Mimi js se na teh straneh sploh ne znajdem..zacnem potem mi pa ni nic jasno pa kr vse skupaj pustimuser posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.1.2009 13:12:11   
Ploha
Ronja: pomoje boš kr kmal na vrsti,...zavež si superge, da boš loh v nizkem štartu!!!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.1.2009 13:15:35   
mimi30
Ronja, ti si pa res vsestranska. Kuhaš same mojstrovine, pečeš kruh na 1001 način, šivaš,... Ala ti vera.
Držim pesti, da bo prej kot v treh dneh konec s temi tvojimi popadki. Glej, da te ne bodo vse prvorodke prehiteleuser posted image . Ne zamerit samo hecam se, vrag si ga vedi kaj še mene čaka. Upam, da boš čim hitreje in lažje rodila.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.1.2009 13:19:41   
lunica12
Punce rabim en fajni recept za smorn...Ve katera kaksnega?Ono maso sem pa stran vrgla ker nocem nic tvegat da bi me potem bajsi bolev..

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.1.2009 13:33:49   
uršika***
Tiste, ki še niste, greste lahko čestitat našima puncama na Rodili smouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.1.2009 13:44:09   
lunica12
Punce a lahko ginekologi prek uz vidijo ce ma otrok zavito popkovnico okoli vratu?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
3.1.2009 13:44:57   
crtka
Mima in oljica čestitke za fantičauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
3.1.2009 14:04:24   
Ploha
ja pomoje se vid, vem pa ne,...a te skrbi

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
3.1.2009 14:11:58   
snikolina
Pozdravljene.
LUNICA za malega mam spakirano za oblečt: 2 spodnji majčki, žabice, kompletek za čez, copatke, kapico, bundico-vse v zelenemuser posted image hmm, mogoče sem še kaj pozabila naštet...
MIMI tudi moj trebušček je čisto na kolenih in moj sine pošteno razgraja. Edino včeraj je bil ful miren in sem že mislila, da bo treba v P, ker nisem bla 100% da mi bo ratalo naštet vsaj 8 gibov, pa je šlo skozi, HB.
V kitajskem horoskopu meni kaže punčko, UZ pa je že 3x pokazal fantka. Zanimivo, a ne?

Ponoči sem spala bolj malo, imela sem občasne krče vendar nič pretirano boleče ali v nekem zaporedju.

Kaj pa vem, tile popadki očitno pridejo iznenadauser posted image , zdej sem tle, čez 3 ure  pa lahko že v P.

Upam, da ste vse dobro.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 3.1.2009 14:17:47 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
3.1.2009 14:48:33   
petra88
Oljica čestitke!! Mima tebi tudi!! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem še tukaj, verjetno bom še kar nekaj časa. Ampak mi gre ta terbuh tako strašno na živce, saj podnevi je ok, ampak ponoči.. to so celovečerci, kako se obrnt iz enga boka na drugega, ker drugače itak ne morem več spat. včeraj je moj že paničaril če bo trba kam it, ker sem tako jamrala samo za se obrnt. mi pa trebuh tako otrdeva zraven, pravi user posted image . sem zadnjič že mislila, da se je user posted image malo umiril, ampak zgleda da sem se prehitro veselila.. še kar lomasti po trebuhu user posted image

držim pesti za vse ki ste na tem ali bi ali nebi, da bi bilo čimprej user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
3.1.2009 18:13:03   
lunica12
No kje ste pa vse user posted image Js sem glih domov prisla sem bla na obisku pri mojih,pa je vzunaj tako hladno da groza...

Ploha ne ,ne skrbi me samo tako vprasam ko smo se neki menli,pa me tako na splosno zanima kako je z tem

Ja snikolina nikol ne ves kdaj te lahko zgrabi,ko to baje kr iznenada pride.No js bom tudi mogla pocasi torbo za v porodnisnico pripravit.Meni je ta kitajski horoskop pokazal fantka a ginekologinja mi je pa zagotovila da je puncka...Tako da to je po mojem samo en lari fari..user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.1.2009 18:14:54   
lunica12
Petra88 pri men je isto...ponoci ko se vlezem iz enga boka na drug naredim cel doktorat da to izvedem...Se mi zdi kr da mi bo sla medenica na pol,res groza..

Kaksne maste pa zdaj kaj obsege trebusckov?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
3.1.2009 18:34:34   
krtekxx
Oj, zabavo sem preživela bez odhoda v kako porodnišnico. Čeprav sem ravno kako minuto preden so prišli mali gostje v hlačkah imela poplavo sluzi - za par žlic. Je bila taka vlečljiva, prozorna, s krvavimi nitkami vmes. Čep, bi rekla. Sedaj verjetno čakam kako uro, dan ali celo teden? da se kaj začne, ali kaj?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
3.1.2009 18:42:47   
lunica12
Ja cep se ti je odlusciluser posted image ...Zdj pa lahko samo cakas kdaj se ti bo zacelo se kaj druga dogajat...To je pa tako smotano,ko ne ves kdaj te bo presenetlo...No neki je pa le da se cep odluscil

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
3.1.2009 18:47:18   
Zvezdica
Ojla

Saša sporoča, da je ostala v porodnišnici, sum na počeneno medeničnio kost, poroda ne smejo sproži. pisala je že prej, sam mene ni blo pri računalniku. Čaka še novičke in upam, da bo vse ok.

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
3.1.2009 18:52:21   
lunica12
Sasa drzim pesti da se bo vse izslo vredu user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
3.1.2009 20:47:38   
Ploha
lunica: jst mam obseg trebuščka tam nekje 112 oz. 113 cm, pa ti?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
3.1.2009 20:48:00   
Ploha
aja kaj pa to pomeni počena medenična kost???

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
3.1.2009 20:57:03   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja kaj pa to pomeni počena medenična kost???

to tud mene zanima. sliši se grozn.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
3.1.2009 21:17:41   
khurde
Ronja, bom tvoje ideje pri ustvarjanju zimskega slinga prenesla naprej, pa da mi mami neki proba naštimat. Danes smo dobili odejico za zibko, prevleko za kovtrček, dve brisači s kapuco, dela pa še eno ekstra odejico, plete "deko", štrika par puloverjev, pa en pončo na način kopalnega plašča ma v načrtu. Eh, počas se bom mogla tudi sama naučiti mal šivati itd., ker - če ne drugače - se že ful pozna pri cenah, pa še, če ima človek veselje, je super.

Bom naredila njoke potem na ta simpl način. Jaz pa ne solim vode, kjer kuham npr. testenine, ampak samo malo omako, pa še to včasih skoraj ni trebam, odvisno kaj not vržem, kje kupim zelenjavo in kaj dodam zraven (od začimb so npr. sira).

Lunica, mene so dajali ti krči kakšnih deset nazaj in je trajal kak teden, vsak dan, večkrat na dan, če sem se ustavila in počivala, pa res non-stop. Zdaj me pa spet občasno prime. Obseg trebuha se mi pa giblje med 102 in 103. Mi je pa mami rekla, če imam manjši trebuh kot prej, samo ga nimam, že ene dva meseca smo na isti cifri. Očitno nekaj spreminja obliko... user posted image user posted image user posted image

Uf, vse tok letite, da moram pa RES začeti s pripravljanjem torbe, pranjem oblačilc, kuhanjem na zalogo... Se mi zdi, da dokler ne naredim nič od tega, imam lahko še vedno tisti občutek, da je vse skupaj še daleč. user posted image

Mene pa tri dni nenormalno zgaga peče, karkoli pojem, ni ok, cukra si skoraj ne morem merit, ker če želim kaj obdržati v sebi, moram jesti res po malem in skoraj vsako uro, ker če pojem več, lahko samo letim na wc. Prej me je prve pet mesecev prebava jeb*** ob pitju mleka, sedaj pa samo mleko in res malo kruha pozdravi to stvar. Jogurt pa no go anymore. In kar je še huje, je druga stvar, poleg mleka, samo kaj sladkega, kar umiri to sranje, prej sem pa vedno jedla kislo ali slano in mi je pomagalo, zdaj pa pojem solato tri ure pred spanjem, pa lahko samo na wc laufam ponoči, ker je želodec ne sprejme... eh... težka je tale.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
3.1.2009 21:25:09   
lunica12
Ploha js mam obseg trebuscka 108cm..mas pa vec od mene,no sej odvisno je kje nosis otroka bolj odspredi ali pa bolj vzadaj

Ja glede pocene medenicne kosti pa tudi mene zanimauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
3.1.2009 21:39:20   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Ploha js mam obseg trebuscka 108cm..mas pa vec od mene,no sej odvisno je kje nosis otroka bolj odspredi ali pa bolj vzadaj

Ja glede pocene medenicne kosti pa tudi mene zanimauser posted image

Uh madona, jast mam zadaj ležečo posteljico pa mam trebuh 123cm...je pa res da sem se zredila k dinozaveruser posted image user posted image user posted image

Kar se te medenične kosti tiče se mi ne sanja, upam, da bom kmalu izvedela kaj več od Saše.
Čakam, da mi kolegica ki je G odgovori na sms, pa vam poročam kaj to je.

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.