Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 3.1.2009 21:40:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
Aja, a katera ve kje je kaj ulla? Ulla, javi se.....
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 3.1.2009 21:59:29
|
|
|
|
Hijacinta
|
Oljica čestitke Zgleda da se bo kar treba navadit da imamo vsak dan kakšnega novega člana. Danes drugače ni bil ravno moj dan. Me malo dajejo hormončki in sem bila bolj Me je vsaka malenkost spravila v jok. Moj obseg je pa 99-100 cm. Lep večer vsem skupaj, pa upam da bo s Sašo vse ok.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 3.1.2009 22:38:42
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: jst mam tud zadaj ležečo posteljico,...kolk si se pa zredila če ni skrivnost??? jst sm se tm nekje 15-17 kg,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 3.1.2009 22:44:30
|
|
|
|
Jancci
|
Čer! Ko tkole mal berem kaj vse vas matra in boli se mi kr mal smilite. Sicer ne bom rekla, da mene nič ne matra.. itak da me medenične kosti mal bolijo.. sploh če ležim in pol vstanem sem ko ena stara mama, pa včasih me mau zgaga peče, ampak drgač sem pa kr ok!! Danes sem se šla spet sankat na Jezersko in je prav pasal. Mali je veselo brcal.. zgleda mu tut paše . Popoldan sva pa pol z možekom tortilije delala in sem prvič uno tatziki omako delala. Je blo kr dobr vse skupaj. ČESTITKE vsem, ki vam je že ratal tele januarčke na svet spravit.. no sej me gremo pa bolj ali manj hitro za vami. V ponedeljek imam zopet ctg, pa da vidimo če se kej dogaja.. če mene vprašate nič kaj dost!? Aja.. moj obseg trebuha je.. 99cm! Pridne bodite in čim manj bolečin!!! Lp
< Sporočilo je popravil Jancci -- 3.1.2009 22:46:44 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 0:57:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: jst mam tud zadaj ležečo posteljico,...kolk si se pa zredila če ni skrivnost??? jst sm se tm nekje 15-17 kg,... Uh plohca...jast 10 v postopku, pa skoraj 18 v nosečnosti, v postopek sem štartala s 60kg, kar je bilo že takrat cca 2 kg od moje teže. Bo po porodu treba trdo delat, da se ritka v red spravi
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 8:54:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
Morgen punce Saša se nič ne javi, pa me mal skrbi. Jo grem mal pobarat preko smsa. Za vas pa nekaj kar meni danes paše http:// in eno .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 9:15:44
|
|
|
|
sonček33
|
dOBRO JUTRO! Zvezdica, kako si ti? Mene tudi skrbi za Sašo, Ronjo, Ullo.... Jaz čist za vsako stiskam pesti in upam, da gre vse bolj ali manj po planih. Kaj boste počele? Moj gre laufat na smučkah, jaz bom pa še nekaj cotk oprala, sva jih včer nabavila, pa pripravila za otročka za v porodnišnico. pa dudi moram prekuhat. Pa mogoč se bom spravla po tleh pomit. Mogoče. Vmes pa smučanje iz Sljemena, pa teki ....kuhanje kosila... Zaenkrat sem polna energije.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 9:39:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
oj sonček, sem kar v redu Imam pa vprašanje zate. Ti imaš tako zibko kot jast a ne? Kako si nastimala tist baldahin gor, imaš kako fotkico? Ker meni zgleda tak čuden pa mal cenen, pa zdaj ne vem, ali je to zarad tega ker jast nisem fen takih reči ali pa res zgleda tko. Sem pa pisala saši, zdaj ima samo zdravila proti bolečinam, nič ni razložila kako in kaj, verjetno še bo. Je pa staknila še urinoinfekt, verjetno ni najbolj fajn. Saša držimo pesti zate.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 10:35:57
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica - jaz nimam zibke, imam košek. A si morda to mislila? Saša - uboga punca no, kaj vse jo je že doletelo. Naj se počasi konča vse slabo in začne dobro.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 10:38:29
|
|
|
|
spps
|
Saša,da bo čimprej vse ok in za tabo
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:23:51
|
|
|
|
lunica12
|
Dobro jutro punce...A mamo danes kakega novega zemljana Kako ste kaj spale?Js sem bolj slabo..me je ponoci ta menstrualna bolecina zgrabla in me je kr zbudila..Najverjetneje je bil to popadek ane? No upam da je bil,ceprav mi je zal da se ni nadaljevalo vse..Ko me pa zagrabi me pa kr dovgo drzi. Zvezdica joj ti pa mas velik trebuscek Je pa mogoce tvoja bebika bolj velika...Aja pa hvala za kavico in kremsnito se je prav prilegla Glede ulle sem se pa js tudi sprasevala kje je ker ponavadi je redno tipkala Jancci a ti se pa kr sankas Kok fajn Soncek33 ti je zal ko ne mores it zraven svojega dragega,a ne?Povej mi kako bos prekuhala dude pa vse ker js jih se tudi morem Joj boga sasa,spet ji posiljam par da bi se cimprej vse postimalo
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:32:14
|
|
|
|
Ploha
|
saša
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:46:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Oprostite ker se vmešavam...na ljubljanskih nosečkah piše , da je Ronja včeraj rodila...
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:48:03
|
|
|
|
Tanja55
|
Ojla punce! vsak dan vas spremljam, kako greste zdej proti koncu in stiskam pesti, da se resite cim prej in s cim manj tezav. Med ljubljanskimi noseckami pa dons preberem, da je Ronja rodila in Lejla ocitno ni pusti mamici se kaj novega sesit se je odlocla, da je blo dost. Upam, da se z Ronjo ze lepo cartata in seveda CESTITKE . Sasi pa vse dobro, upam, da cim prej dobi svojo pikico. Vsem posiljam ...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, se na brzaka javim mal, tolk da veste da sm ok....mam spet mal gužve, pa lubi neki za službo dela na compu, tko da al ne pridem zraven, al me ni, al pa komiram kje mima in ojlica čestitke.....a je še ktera mogoč? mene vsake tolk zbada, sem ziher da so to popadki uni krči smotani, kt pri menstri...sam to neki časa traja, pol se pa umiri...pa enormne količini sluzi se mi izločajo samo to ni čep, vsaj mislim da ne, ker prejšnjič je to čisto drugače zgledalo jutri mam pregled, pa bomo vidl kje smo...se javim kej, če ne pa v tork, k gre lubi na šiht, pa bo mal več cajta pridne bodite
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:50:56
|
|
|
|
uršika***
|
Živijo Samo da se javim, pa vidim, če ste vse ok. Saša držimo pesti, da boš lahko čimprej rodila in da tale počena medenična kost ni nič resnega . Pa še vnetje je fasala . Božčica. Ja, Ulle res že dolgo ni bilo na spregled. Jaz sem ok, včeraj sem cel dan spet pohajala, energije imam polno, samo ponoči je kriza- pa nič zato, pa potem zjutraj spim do 10,11. Popadkov ni bilo več, samo tista menstrualna bolečina. Lepo nedeljo vam želim.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:51:23
|
|
|
|
uršika***
|
O Ulla!!!! Živijo
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuu a ronja tud bravo punce, ja nimaš kaj, naš čas je
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
uršika živjo
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:53:09
|
|
|
|
uršika***
|
Pa Ronja je rodila Ja hudiča no, tole gre pa zdaj zares Čestitke mamici in mali Lejli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:56:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ronja ...... ČESTITKE :)
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:57:26
|
|
|
|
snikolina
|
UUUAAAAAAUUUUU RONJA, SUPERCA-ČESTITKE. GREMO PUNCE, LE TAKO NAPREJ!! Me že spet ratuje počasi strah pred porodom.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 11:58:41
|
|
|
|
Ploha
|
Ronja: čestitke!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 12:00:02
|
|
|
|
Ploha
|
ej ulla dej poj na konc ko bojo že vse veselo cartale jaz pa bom sama kle ostala se pa le javi bolj pogost, da bom mela drušno
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 4.1.2009 12:00:27
|
|
|
|
uršika***
|
A je Ronja kateri poslala sms? Grem na rodili smo, pa bom odprla temo, da je rodila, samo nimamo nič podatkov. Ko bo katera kaj na novo izvedela, pa naj dopiše.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.