lučka 25
|
zarja, pa kaj jaz to berem. Pa ga ja spet izcedki in krvavitve ne serjejo. Upam, da bo vse v redu. Kot so ti že punce povedale. Ne še obupat, pa kar pojdi an urgonco, da se vsaj pomiriš in veš kaj je. A ha, že vidim da si nazaj. lepo, da si pomirjena. Ja, nekateri pač niso ravno spretni z UZ, še posebej v tako zgodnji nosečnosti. Važno, da v maternivci ni več proste krvi. Zdaj pa počivaj, pa naj bo jutri bolje. A pol grestta juutri k dr.V? bbpikica, bravo za postopek. To je pa tako kot pri meni, ko sem klicala prvi dan , kaj bomo zdaj nredili, pa še tiste 16 dnevne krvavitve sem imela na mesto prve M po postopku, pa KT sem mogla jest, da se mi je vse ppoštimal. Paa sva si rrekla, da itak ne bova mogla priti skoz še letoss zaradi vseh težav, p ata reče, ja nič kar jutri zjutraj pridta bomo začel. Vidiš, je bilo vse na buumf, nepričakovano, pa ni bilo čas nič razmišlljat, itak sva bila presrečna, koo pa je bil potem pa še bolj. Tko, da naj se tebi ponovi moja zgodba z nepričakovanim začetkom in s srečnim koncem. 11122379b, upam da še ni konec borbe. Jaz sem tudi imela izcedke in krvavitve vse do enega dne pred testom, ki pa je bil na določeni dan za test +, ker prej jih res nisem delala, da ne bi bila zbegana, če mi še ne bi pokazal pravega rezultata. Srečno. sonček, a se potem spet pripravljaš na akcijo? Noo, zdaj si vsaj v 37 tednu, kar pa ni več panika. Karkoli se že bo zgodilo, naj bo dobro. Vsem ostalim pa želim prelep presostanek dneva.
|