lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarjica moja , kot so že punce rekle, borba naprej, ne popuščaj, ne bodi pesimistična, nimamo kej dosti narest v takih primerih, počivaj in počivaj in božaj trebušček...jaz sem prepričana, da bo vse ok. Veliko jih zaradi takih in drugačnih razlogov kravavi na začetku ali kar čez celo nosečnost...ne mori se, saj veš, tu smo, nemočni...bodi pozitivna, ne obupuj, ker to je v tem trenutku najslabše...zdrži zlata moja, vse to bo minilo, pikica raste! ..se podpišem pod tole Zarja, upam, da si na urgenci in prideš z lepo novičko nazaj!!!!! Netkič, kako si sončica? Lepo voščilo, enako tudi tebi, veliko zmag!! Kako tvoji? Vsi mislim, tamaladva, ta puhasti? Lep konec tedna! Zarjica, poročaj kaj dogaja! Gloria, kako si ti? Nik? Je že cel korenjak! Pozdravček! Sonček1, vse mirno? Abra, mislim nate. Upam, da bosta s princesko kmalu doma! Lp!