Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:51:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. No pri nas so tud začeli izraščat. Leva spodnja enkica je na pohodu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:52:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi Ta tvoj pobč bo pa nočni ptič zdleda da res , se boš mogla takih jar paziti ko bojo čez kake par let pod tvojimi vrati Kaj se smejiš, a misliš, da se jih boš ti ognila Jaz vem, da se ne bom. Bodo prej pri vas obupali, ker bodo mogli v "rovte". Veš ti "rovtarji" so zelo vztrajni fantiči Ga imam za moža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:54:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi Ta tvoj pobč bo pa nočni ptič zdleda da res , se boš mogla takih jar paziti ko bojo čez kake par let pod tvojimi vrati Kaj se smejiš, a misliš, da se jih boš ti ognila Jaz vem, da se ne bom. Bodo prej pri vas obupali, ker bodo mogli v "rovte". Veš ti "rovtarji" so zelo vztrajni fantiči Ga imam za moža Potem pa imaš izkušnje, kako se "spoprijet" z njimi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:54:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. No pri nas so tud začeli izraščat. Leva spodnja enkica je na pohodu pa ne boste več brezzobi, pa še v gužvo padete
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:54:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. No pri nas so tud začeli izraščat. Leva spodnja enkica je na pohodu zgleda da bo sam moj ostal še brezzobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:56:24
|
|
|
|
mafi
|
joj grem probat uspavat tega svojga, moju to nič ne ratuje-mu grejo že lasje pokonci . Mogle bi ga vidt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:56:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. No pri nas so tud začeli izraščat. Leva spodnja enkica je na pohodu zgleda da bo sam moj ostal še brezzobi Kdaj jih je pa Mark dobil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:57:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. No pri nas so tud začeli izraščat. Leva spodnja enkica je na pohodu zgleda da bo sam moj ostal še brezzobi Saj jihe je še nekaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:57:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem probat uspavat tega svojga, moju to nič ne ratuje-mu grejo že lasje pokonci . Mogle bi ga vidt Si ga predstavljam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 23:03:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer evo, samo da vam zaželim lahko noč. sem iz nočne smuke, in sem kar razočarana, ampak o tem pa več jutri lahko noč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 23:04:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo, samo da vam zaželim lahko noč. sem iz nočne smuke, in sem kar razočarana, ampak o tem pa več jutri lahko noč Zdaj nas bo pa firbec matral. Lahko noč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 23:08:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. No pri nas so tud začeli izraščat. Leva spodnja enkica je na pohodu zgleda da bo sam moj ostal še brezzobi Kdaj jih je pa Mark dobil? za Miklavža prvi zobek to se pravi 10mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 23:10:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem probat uspavat tega svojga, moju to nič ne ratuje-mu grejo že lasje pokonci . Mogle bi ga vidt Si ga predstavljam. a si predstavljaš zdej mene- vsa nakačena na , ker se klinac tud mal ne potrudi, da sem jaz enkrat na off. včasih mi že prov dopizdi to previjanje, hranjenje, letanje..... un pa takoj k zajoka pravi lačn je. Pa kaj nej ga zdej filam k prašička al kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 23:12:18
|
|
|
|
mafi
|
grem počasi pod tuš pa v posteljo preden me zamika do predala kjer imam čokolade. nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 23:12:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem probat uspavat tega svojga, moju to nič ne ratuje-mu grejo že lasje pokonci . Mogle bi ga vidt Si ga predstavljam. a si predstavljaš zdej mene- vsa nakačena na , ker se klinac tud mal ne potrudi, da sem jaz enkrat na off. včasih mi že prov dopizdi to previjanje, hranjenje, letanje..... un pa takoj k zajoka pravi lačn je. Pa kaj nej ga zdej filam k prašička al kaj Še predobro mi je vse znano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 23:13:12
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz tudi grem. Lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 23:14:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj grem probat uspavat tega svojga, moju to nič ne ratuje-mu grejo že lasje pokonci . Mogle bi ga vidt Si ga predstavljam. a si predstavljaš zdej mene- vsa nakačena na , ker se klinac tud mal ne potrudi, da sem jaz enkrat na off. včasih mi že prov dopizdi to previjanje, hranjenje, letanje..... un pa takoj k zajoka pravi lačn je. Pa kaj nej ga zdej filam k prašička al kaj Še predobro mi je vse znano. ma to je za p,o.p.i.z.d.i.t, no zdej pa res grem, da se še bol ne razkurim un moj klinac pa zdej gleda boks in ima un mali mozak na off
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 23:26:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. mene tudi, ker Nejc ni siten sicer, ampak tole njegovo kakanje in bedenje in a se je dones umirilo to z kakanjem??? Kolk ti pa drugače spi??? danes je katastrofa z kakanjem, rekord 5x v enem dnevu. Spi drugače vredu, samo zdle pa še kr rogovili, spal je 2 minute in zdej spet auf, znorela bom, nikol več ga ne pustim tk dolgo spat (spal je od 18-20.30).Energije ma tolk ko jst ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 0:02:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. No pri nas so tud začeli izraščat. Leva spodnja enkica je na pohodu zgleda da bo sam moj ostal še brezzobi Kdaj jih je pa Mark dobil? za Miklavža prvi zobek to se pravi 10mesecev popravek 11mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 0:04:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. mene tudi, ker Nejc ni siten sicer, ampak tole njegovo kakanje in bedenje in a se je dones umirilo to z kakanjem??? Kolk ti pa drugače spi??? danes je katastrofa z kakanjem, rekord 5x v enem dnevu. Spi drugače vredu, samo zdle pa še kr rogovili, spal je 2 minute in zdej spet auf, znorela bom, nikol več ga ne pustim tk dolgo spat (spal je od 18-20.30).Energije ma tolk ko jst ne. Upam,da ti je zaspal in da bo mirna nočka. no zdej grem pa res spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 0:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jest pa ne morm spat .A je kšna luna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 7:51:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! nina7: mislim, da je danes zadnji krajec. A si možička vpregla, da ti je krajšal noč Mi smo spali OK, do 7.20h in sedaj smo mogli vsi auf. Sedaj grem pisat čestitke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 7:53:47
|
|
|
|
Estrella*
|
GAJI ZA 7 MESECEV IN MARKU ZA 8 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 8:02:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Vse kar upaš naj se izpolni, kar iščeš naj se odkrije, kar si želiš naj se uresniči, vse kar v srcu čutiš, naj se v srečo in ljubezen zlije. Vse naj najboljše za rojstni dan.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?