Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:28:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:29:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. Mislim, da so tudi ilegalke šle spat. Matr mi ne bo ratalo prilesti do cilja. BRAVO ZA 7000
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:30:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:31:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi Ta tvoj pobč bo pa nočni ptič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:31:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz grem psico ven spustit, na piškanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:33:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi Ta tvoj pobč bo pa nočni ptič zdleda da res , se boš mogla takih jar paziti ko bojo čez kake par let pod tvojimi vrati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:33:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. Mislim, da so tudi ilegalke šle spat. Matr mi ne bo ratalo prilesti do cilja. BRAVO ZA 7000 Hvala, da si opazila. Sem že malo čez.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:33:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:34:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem psico ven spustit, na piškanje A veš, da se te jaz ne predstavljam kot pesjanarko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:34:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi Ta tvoj pobč bo pa nočni ptič zdleda da res , se boš mogla takih jar paziti ko bojo čez kake par let pod tvojimi vrati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:38:48
|
|
|
|
mafi
|
vidim da mi kaka črka fali ali pa je druga, ampak to je če imaš otroko v naročju- saj razumete, ali pa je razlog tudi pomankanje sladkorja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:39:30
|
|
|
|
jana81
|
barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:40:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi vidim da mi kaka črka fali ali pa je druga, ampak to je če imaš otroko v naročju- saj razumete, ali pa je razlog tudi pomankanje sladkorja To se tudi meni dogaja, ko hitim s pisanjem. Slepo tipkanje pa mi še ne gre dobro od rok. Ampak je vsak dan boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:41:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:42:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi vidim da mi kaka črka fali ali pa je druga, ampak to je če imaš otroko v naročju- saj razumete, ali pa je razlog tudi pomankanje sladkorja To se tudi meni dogaja, ko hitim s pisanjem. Slepo tipkanje pa mi še ne gre dobro od rok. Ampak je vsak dan boljše. sej bo . nevem če bi skočila po eno čokoladico ma me prov mika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:43:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. ja in ko ji bodo vsi zrastli, bodu pa Jaki začel ven letet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:43:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi vidim da mi kaka črka fali ali pa je druga, ampak to je če imaš otroko v naročju- saj razumete, ali pa je razlog tudi pomankanje sladkorja To se tudi meni dogaja, ko hitim s pisanjem. Slepo tipkanje pa mi še ne gre dobro od rok. Ampak je vsak dan boljše. sej bo . nevem če bi skočila po eno čokoladico ma me prov mika Ti si jo kar privošči. Jaz počasi zaključujem s sladkarijami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:44:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. mene tudi, ker Nejc ni siten sicer, ampak tole njegovo kakanje in bedenje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:45:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi vidim da mi kaka črka fali ali pa je druga, ampak to je če imaš otroko v naročju- saj razumete, ali pa je razlog tudi pomankanje sladkorja To se tudi meni dogaja, ko hitim s pisanjem. Slepo tipkanje pa mi še ne gre dobro od rok. Ampak je vsak dan boljše. sej bo . nevem če bi skočila po eno čokoladico ma me prov mika Ti si jo kar privošči. Jaz počasi zaključujem s sladkarijami. ma začela sem kao včeri hujšat, pa se mi zdi da je že cela večnost od tega da nisem pojedla nič sladkega- a komi 2dni je od tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:46:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem psico ven spustit, na piškanje A veš, da se te jaz ne predstavljam kot pesjanarko. Zakaj ne? Saj imam skoz pse od malih nog
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:46:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw a Maja tud štrajka s spanjem, Nejc se je zgleda prej nasšal, pa zdej noče zaspat..mi je že zaspal na rami, pa sem ga sam do postlce prinesla in je odprl oči, zdej sem ga pa atiju dala... Že sladko spi. Je pa imela vsako spanje samo po pol ure. Ti zobje bodo mene ob vso energijo spravili. mene tudi, ker Nejc ni siten sicer, ampak tole njegovo kakanje in bedenje in a se je dones umirilo to z kakanjem??? Kolk ti pa drugače spi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:47:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi Ta tvoj pobč bo pa nočni ptič zdleda da res , se boš mogla takih jar paziti ko bojo čez kake par let pod tvojimi vrati Kaj se smejiš, a misliš, da se jih boš ti ognila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:47:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi Ta tvoj pobč bo pa nočni ptič zdleda da res , se boš mogla takih jar paziti ko bojo čez kake par let pod tvojimi vrati Kaj se smejiš, a misliš, da se jih boš ti ognila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:49:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem psico ven spustit, na piškanje A veš, da se te jaz ne predstavljam kot pesjanarko. Zakaj ne? Saj imam skoz pse od malih nog Ma ne vem zakaj ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 22:49:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sva ostali sami Ja pa martinca in lindy in xx ilegalk. a zdej si nas pa dobila. sem mal poškilila sm ampak moram zrihtat še Filipa, še ne spi Ta tvoj pobč bo pa nočni ptič zdleda da res , se boš mogla takih jar paziti ko bojo čez kake par let pod tvojimi vrati Kaj se smejiš, a misliš, da se jih boš ti ognila Jaz vem, da se ne bom. Bodo prej pri vas obupali, ker bodo mogli v "rovte".
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?