Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 8:03:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako, mislim, da sem kvoto za dobro jutro izpolnila in sef+daj grem na kofi in zajtrk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 8:13:55
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Tudi mi smo spali ok,ampak do 6.10. Gaji in Marku vse naj naj Tiana... vse naj naj Valentina 2006... vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 8:15:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Tudi mi smo spali ok,ampak do 6.10. Gaji in Marku vse naj naj Tiana... vse naj naj Valentina 2006... vse najboljše se pridruživa čestitkam mafi in filip
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 8:33:41
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi: a nima te dni Mark 4 leta??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 8:36:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Tudi mi smo spali ok,ampak do 6.10. Gaji in Marku vse naj naj Tiana... vse naj naj Valentina 2006... vse najboljše Tudi midva z Vidkom se pridružujema čestitkam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 8:39:24
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Mama že cote pere, kurim, da nas ne zebe, dala sem pečt kruh, atija sma nagnala na koline , midva pa grema malo kasneje bolj ali manj samo na južno . Sedaj pa se moj čmrlek oglaša iz kinderpeta, pa želi svojo dozo mlekeca in seveda veliko cartanja, zato šibam k mojemu sončku. Se javim kaj kasneje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 8:52:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kaj zdaj? Kje pa ste? Se potepate? Jaz sem doma.. pravkar obesila perilo.. zdaj grem likat.. jaz moram tut danes še kej zlikat ... A zdaj tole pišete v šifrah majčic??? Evo po čem smo znane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 9:27:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro oziroma dober dan! Evo spanje jw bilo kratkomalo katastrofa STa jo dala od mojega starša spat, ampak ta mali spet ni hotel spati v svoji postelji. No in pol je nekak le zaspala v najin taveliki postelji. Pol sem jo pa jz, ko sva prišla iz nočne smuke pretavila v njano posteljo in spet dretje. POl sva jo pa dala v dnevno spat na kavč in je lepo zaspala. In tako je spala do pol dveh, pol pa skoz jamranje in jokanje, dokkler mi ni ob pol 4ih dop*** in sem jo šla iskat in spala pri nama. Uglavnem sem čist
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 9:28:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kaj zdaj? Kje pa ste? Se potepate? Jaz sem doma.. pravkar obesila perilo.. zdaj grem likat.. jaz moram tut danes še kej zlikat ... A zdaj tole pišete v šifrah majčic??? Evo po čem smo znane
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 9:28:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vse kar upaš naj se izpolni, kar iščeš naj se odkrije, kar si želiš naj se uresniči, vse kar v srcu čutiš, naj se v srečo in ljubezen zlije. Vse naj najboljše za rojstni dan. Tudi z moje in Mančine strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 9:29:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kaj zdaj? Kje pa ste? Se potepate? Jaz sem doma.. pravkar obesila perilo.. zdaj grem likat.. jaz moram tut danes še kej zlikat ... A zdaj tole pišete v šifrah majčic??? Evo po čem smo znane Estrella je hujša od FBI, vse zvrta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 9:29:28
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* GAJI ZA 7 MESECEV IN MARKU ZA 8 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! Tud midva z Vidkom se pridružujeva tej čestitki. Vse najboljše princeski od *Tiane* za 4 leta ter Valentina 2006. Jutro! Kavica z moje strani. Jst jo že pijem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 9:30:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* GAJI ZA 7 MESECEV IN MARKU ZA 8 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! Manca in Ta sončna se pridružujeta čestitkam!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 9:31:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro oziroma dober dan! Evo spanje jw bilo kratkomalo katastrofa STa jo dala od mojega starša spat, ampak ta mali spet ni hotel spati v svoji postelji. No in pol je nekak le zaspala v najin taveliki postelji. Pol sem jo pa jz, ko sva prišla iz nočne smuke pretavila v njano posteljo in spet dretje. POl sva jo pa dala v dnevno spat na kavč in je lepo zaspala. In tako je spala do pol dveh, pol pa skoz jamranje in jokanje, dokkler mi ni ob pol 4ih dop*** in sem jo šla iskat in spala pri nama. Uglavnem sem čist Ja kaj pa jo te muči?? Je pa moj Videk tudi včeraj tu pa tam milo zajokal med spanjem. Jaz zelo sumim zobke, ker počasi bo pa skoraj mogel kateri ven pokukat, bomo že 8 mescov stari počasi, pa smo še brezzobi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 9:36:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo, samo da vam zaželim lahko noč. sem iz nočne smuke, in sem kar razočarana, ampak o tem pa več jutri lahko noč Zdaj nas bo pa firbec matral. Lahko noč! No barbaw da ti povem kako in kaj: prvo rundo je bila proga še kar OK, potem pa poden od podna. Po eni uri so ratali taki kupi, da bi skor ratrak rabila, da bi čez prišla. Jz ne vem kva se grejo tam gor letos, da ne znajo proge zrihtat Uglavnem čist sem razočarana nad Starim Vrhom in letos bom še šla mal gor smučat da izkoristim letno karto, drugo leto me pa na vidijo več gor, bom rajš hodila na Cerkbo, če bom še kej smučala. No zdej grem pa avto razpakirat pa smučarsko opremo ven pobrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 9:57:16
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Noč je bila katastrofalna. Maja je začela ob 1.30 ful jokat in je ni nič pomirilo dokler ni prišla k nama. Sem bila prav presenečena, da je zaspala pri nama brez upiranja. Spali smo tako do jutra s tem, da je bilo treba vmes xx krat popravljat dudo. Čakam, da tale zob pride cel na plan, ker še ni po celi dolžini zunaj. Mi gredo na pošteno na živce. Ne morem si pomagat, ampak bi res rada da bi bilo nekaj mesecev mir. Pri Jaku je bilo tako, da je dobil enke do osmega meseca, dvojkega do prvega leta. Vse pa je imel pri 2-eh letih. Ona ga pa šiša pri zobeh. Danes odhajamo v Lj tako da ne vem kdaj se bom javila. Mogoče zvečer, drugače pa jutri. Upam, da bomo lahko prišli ob normalni uri domov. Se bomo potrudili. Ponavadi je tako, da ful mojega zaposlijo in mora nalagat razne programe in nastavljat to in ono na računalnikih. Zdaj pa bom še probala prebrat za nazaj. Vmes pa že kuham za kosilo za svaka in babico od mojega, da bosta lahko kaj jedla. Tašča pride popoldan domov in ji jutri prepiščam kuhanje. Moram pa povedat, da mi sploh ni bilo težko, čeprav sta oba otroka hotela, da se znjima igram med kuhanjem in da se je Maja vsak dan nekaj bunila ko sem mogla kuhat. Resno se moram spravit na Montija, da lahko začnem za naju extra kuhat, Maja pa bo itak dobila svoje kosilo. Včeraj mi je uspelo naredit ful dobre zrezke v naravni omaki z graheom. So vsi rekli, da bi si lahko angelčki polizali prste. Meni je Maja preprrečila, da bi se naažrla do daske. Mi že teži. Grem probat dat spat trnuljčico, potem pa berem za nazaj in sproti, če bo kaj, preden odrinemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 10:02:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* GAJI ZA 7 MESECEV IN MARKU ZA 8 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! Se pridružujem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 10:02:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kaj zdaj? Kje pa ste? Se potepate? Jaz sem doma.. pravkar obesila perilo.. zdaj grem likat.. jaz moram tut danes še kej zlikat ... A zdaj tole pišete v šifrah majčic??? Evo po čem smo znane Kdo vse nas ne bere???!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 10:02:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vse kar upaš naj se izpolni, kar iščeš naj se odkrije, kar si želiš naj se uresniči, vse kar v srcu čutiš, naj se v srečo in ljubezen zlije. Vse naj najboljše za rojstni dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 10:02:53
|
|
|
|
barbaw
|
Maja se trenutno dviguje ob sedežni in jo bom pustila, da se še bolj utrudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 10:19:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a nima te dni Mark 4 leta?? ja 8.1
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 10:20:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mama že cote pere, kurim, da nas ne zebe, dala sem pečt kruh, atija sma nagnala na koline , midva pa grema malo kasneje bolj ali manj samo na južno . Sedaj pa se moj čmrlek oglaša iz kinderpeta, pa želi svojo dozo mlekeca in seveda veliko cartanja, zato šibam k mojemu sončku. Se javim kaj kasneje. pridna mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 3.1.2009 10:25:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja se trenutno dviguje ob sedežni in jo bom pustila, da se še bolj utrudi. ti ti mami, ona tebe ponoči matrala in ji že vračaš milo za drago
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?