|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
1.1.2009 17:08:20   
M1987
Sreča je čudežni prah, ki ga narava iz svojih dlani stresa v naše naročje,
da ga čuvamo in negujemo z medsebojno toplino in razumevanjem,
s prijateljsko iskrenostjo in pomočjo. Srečno in zdravo novo leto 2009.

Zdravo drage Avgustovke, tudi nam je uspelo in avgusta pričakujemo user posted image  Zdaj 8.1.2009 nas čaka prvi UZ in se ga zelo veselimo. Komaj čakam, da mi G pove kdaj lahko z menoj pride tudi moj dragi. Počutim se čudovito, razen slabost je malo nadležna, ampak bo že user posted image  Prosila bi vas, da me daste na seznam, ko pa izvem rok poroda pa vam javim, Se beremo user posted image user posted image user posted image  P.S. : Zanima me če ima katera G Jadranka Domazet Fink? Naj se mi javi na ZS. Hvala

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.1.2009 18:49:42   
DIANE
Vsemuser posted image želim, v novem letu obila sreče, zdravja,čimlepšo nosečnost,avgusta lep porod in seveda enega lepega cortkanega brhkega dojenčkauser posted image ki bo prinesel vam v življenje obilo smeha in zadovoljsva!user posted image user posted image user posted image

Še naprej lepe praznike!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.1.2009 18:57:41   
poopsie
Ojla user posted image

Evo nas iz kosilauser posted image Taaaako sem se najedla,da je blo kar groznouser posted image Zelo smo uživali se nasmejali in tudi malo jokali.user posted image
Moram povedat,da sta bila moja starša zelo presenečena nad ponovno nosečnostjouser posted image user posted image user posted image Mami se je takoj zjokala, me objemala... Pri njegovih pa je bilo deljeno. Tast nadvse srečen. Me je tudi zelo objemaluser posted image Tašča pa je druga zgodba. Takoj je rekla češ kaj nama je bilo sedaj treba še enega otroka. Če sva komaj v Slovenijo prišla..in bla bla bla! Moram priznat,da me je zelo prizadela. Mogoče bi lahko vsaj kakšen nasmeh zaigrala..Ne pa,da je bila hladna in me ni niti objela. Tudi njen stisk roke je bil čisto hladen in ne osebenuser posted image   Si govorim,da si tega ne smem preveč jemat k srcu ampak saj veste,da smo nosečke občutljiveuser posted image
M1987 dobrodošla med avgustovkamiuser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.1.2009 18:59:11   
M1987
Hvala poopies :) user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.1.2009 18:59:43   
M1987
Ups sorry - poopsie - sem mal zatipkala tvoj nik user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.1.2009 19:01:56   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

PDP           IME                  PREGLED               NS

XX.08. 

user posted image moom                   (24.12)

user posted image
DIANE                  (8.1.)

user posted image irency84               (29.12)

user posted image   Ayo                      (20.1.)

user posted image mamica9

user posted image pearl_shell

user posted image  majca                     (15.1.)

01.08.
user posted image Sisy                          (29.12.)  

user posted image   poopsie                   (26.1.)     

03.08
user posted image   levinja84            
user posted image moana                

05.08.
user posted image go_ta                    (22. 12.)

user posted image   Alja_                   

user posted image Drnula

user posted image  lunca82                (20.1.)                       (20.1.)

06.08.
  user posted image UršaT.

user posted image  pika984               (07.01.)           

07.08.
user posted image busi2         

user posted image lily rose    

user posted image  Anonimna          (30.12.)

user posted image kea                      (5.1)

08.08.  
user posted image simonazalokar                                            (27.1)

11.08
user posted image lara27                    (267268.12)

12.08
user posted image čačka                     (8.1.)                            (29.1.)

13.08.

user posted image  Zima07                 (30.12.)

user posted image   Sulfinija                (6.1.)

14.08.

user posted image  lucy86  

user posted image
mognolija1984     (15.12) 

user posted image  sarajan                

18.08.
user posted image   kgb                      (3.1)

19.08

user posted image muca83                 (7.1.)

user posted image  mamika2                

user posted image  karin1                     (19.1.)

20.08

user posted image   Anonimen

user posted image   Barbk

user posted image mony5                     (15.1)

user posted image živa25                      (5.1)

user posted image  sams                        (20.1.)

21.08.
user posted image  *anč*                    (13.1)

22.08
user posted image Miss Bel

user posted image nena1978

user posted image TjasaJ                      (8.1)

user posted image  aprilčica07             (9.1.)

24.08

user posted image   niwci                       (27.1.)

30.08

user posted image  anonimen user posted image          (23.1.)

user posted image Tanchy                      

SKUPAJ Avgustovskih   2009  = 4525526 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
1.1.2009 19:04:18   
poopsie
Nekaj me še zanimauser posted image

A vi morate materinsko knjižico plačat? Meni je sestra zadnjič nekaj govorila o tem,da če jih oni ne bodo imeli si jo bom mogla kupituser posted image Samo koliko jaz vem to pripada vsaki nosečki in je zastonj..
Grem Irayi večerjo naredit,jo dam spat pa pridem nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.1.2009 20:12:59   
aprilčica07
Drage dame,

VAM IN VSEM VAŠIM ŽELIM SREČNO, VESELO, PREDVSEM PA ZDRAVO LETO 2009!

Mi smo ok, rahlo sem utrujena, ker smo krokali ponoči, je blo lepo, dobra kompanija, pa drobra muzika, sem res uživala. Danes sem pa gotova, se pozna da sem v klubu 30 in več.....user posted image user posted image user posted image user posted image Bom šla kr spat.

Lepo se mejte in se beremo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.1.2009 22:41:18   
zima07
Ojla so-user posted image !
Tudi mi smo preživeli lep večer-dobro smo jedli, plesla sem toliko, kot da zadnjič v življenju plešemuser posted image , Brina je zdržala do 1ih in potem mirno zaspala, malo smo še uživali, ob pol štirih smo šli domov (samo nekaj metrov, do sosednjega bloka), zaspali in spali do 9:30...Potem smo vsi skupaj z user posted image  opravili en ornk sprehod po snegu, ob enih sva šli z Brino nazaj spat in naju je moj user posted image  zbudil ob pol petih, ker smo imeli kosilo in obdarovanje z njegovo družino...Lušno, edino Brina ni bila nič zaspana in je komaj ob 22ih omagala...Jutri sledi še en obhod okoli mojih sorodnikov, potem imamo pa dva dni, da spravimo bioritem v ustaljen red...

Dobrodošle nove avgustovke, pridne tiste, ki popravljate seznamčekuser posted image ..

Uživajte!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.1.2009 23:00:03   
mamika2
Drage avgustovke,

v novem letu vam želim zdrave otroke in lahek poroduser posted image !

Vidim, da ste luštno praznovale. Tudi pri nas je bilo živahno včeraj in danes, tako da sem kar utrujena, se mi tako kot Aprilčici07 pozna, da sem v klubu 30+user posted image . Naša pupa se je naigrala z vsemi bližnjimi in daljnimi sorodniki, pa lutkovno gledališče je dobila, tako da smo morali takoj ene par igric zimprovizirati (jaz sem bila goljufivi pek user posted image ).

Lara27, zima07, DIANE, Barbk, M1987 - čestitke za uspešne preglede user posted image ! Ste imele super novoletno darilo!

Sulfinija - sem prebrala, koliko si se do sedaj trudila, in držim pesti, da bo tokrat vse v redu! Ti bom natresla kup pikapolonic za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Arwen in niwci - dobrodošli med nami. Bosta videli kolk smo fajn družba na tem forumu user posted image

Poopsie - materinska knjižica naj bi nam vsem pripadala zastonj, ampak kar veliko ginekologov zahteva, da jo kupiš sam. Meni se v prejšnji nosečnosti ni dalo kregat, tako, da sem jo kupila. Po drugi strani je pa res, da mi je moja ginekologinja naredila dva UZja več, kot je predpisano, pa nisem nič plačala.  Glede taščine reakcije na veselo novico, bi jo pa na tvojem mestu poskusila čim bolj odmislit - bo že prišla okrog, ko bo otročka videla. Ti kar uživaj v nosečnosti, ne se pustit zamorit user posted image .

Lep začetek leta vsem skupaj user posted image !

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.1.2009 23:30:38   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: mamika2

Poopsie - materinska knjižica naj bi nam vsem pripadala zastonj, ampak kar veliko ginekologov zahteva, da jo kupiš sam. Meni se v prejšnji nosečnosti ni dalo kregat, tako, da sem jo kupila.

Malo pobrskaj po forumu, ampak mislim, da sem enkrat prebrala, da veliko ginekologov (sploh privat) zaračuna materinsko...Ampak mislim, da glede na to, da nam vsem pripada, lahko pošlješ račun na ZZZS in dobiš povrnjen denar-tako nekako so punce pisale...Pozanimaj se! 

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.1.2009 9:29:59   
Tanchy
Drage so user posted image ,

vstopili smo v Novo leto 2009 katero naj vam prinese obilo ljubezni, zdravja, veselja, denarja (kljub "recesiji") in pa seveda: naj naši user posted image pridno rasejo in povzročajo čim manj skrbi.

Zato vam vsem želim kar najlepšo in mirno user posted image in popolnoma zdrave user posted image v avgustu!

Lp, Tanchy

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.1.2009 9:32:20   
mony5
SREČNO VSEM V PRHAJAJOČEM LETU!!!

Pozdravljene vse nove user posted image , vidim da se vas je kar nekaj nabralo odkar me ni bilo na forumu!

Mi smo novo leto preživeli doma, Zoja je spala, midva z mojim nazdravila in šla spat! Jst bi pa skoz spala oz.sem skoz utrujena! No do pregleda imam samo še 13 dni in upam, da bo vse ok saj se sploh ne počutim noseče!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 563
2.1.2009 9:52:47   
Anonimen
Pozdravljene !
Kako smo si različne ... in kako so si različne nosečnosti iste user posted image user posted image
Jaz ne čutim nobene spremembe v prsih, popolnoma nič. Mi je pa slabo in kar vesela sem, da slišim, da tudi nekatere od vas malo boli trebuh -- sam ne me narobe razumet. Prejšnja nosečnost se ni dobro končala in sem malo bolj občutljiva. Prvič nisem imela nobene skrbi, ma res nobene, zdaj pa ni več čisto tako. V 1.user posted image  mi ni bilo niti 1x slabo, zdaj pa vsak dan, počutim se čist steptana.

Anonimna, jaz tudi razmišljam, da bi šla na samoplačniški pregled naslednji teden. Sicer ne bom veliko pridobila, en vikend ... s tem, da imam ravno v torek, ko imam pregled neko stvar v službi in se strašno težko izgovorim. Koliko stane zdaj ne vem, pred ca. 2 leti sem dala nekje 6.000 sit. Bom poklicala v ponedeljek in vidim.

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
2.1.2009 9:58:32   
Sulfinija
Ojla!

Vsem želim vse naj,naj v letu 2009.

Jza sem totalno ubita,tele slabosti me bojo ubile dobesedno.Sem  včeraj pri zajrku se mi je tak dvignilo,da nisme priletela iz jedilnice do wc sem kar vse po hodniku user posted image  kak šele nato v školjko groza no.Potem pri kosilu nobenega apetita,popoldan smo k tašči malo voščit punce nič nisem vzela,nisme mogla pri mizi se mi je rigalo ko zmešani kriza skratka.Prsi ko baloni.SE pa grozno bojim torkovega pregleda,ker je plodu dvakrat nehalo biti srce v 8.tednu in sedaj me je grozno strah smao po mojem je sedaj kar vse ok.
Tisti neprijeten občutek v spodnjem delu trebuha 31.12 je bil od vetrov.Zvečer so začeli iti vetrovi od mene se je stanje takoj umrilo.Sedaj pijem na tešče po 2dcl donata da vsaj na blato lahko grem kriza no,če ne grem me pa muči ko noro.
Danes še dobimo obisk in jaz sem čisto povoženega po mojem itak ne bom skriti.Sem pa danes dopolnila točno 8.tedbnov se pravi sem stopila v 9.teden nosečnosti.

Punce bodimo pozitivne vse bo ok kot mora biti seveda.Šibam vodoravno,pa neko vodo pit mogoče bi bo potem kaj bolje.

LP Mojcauser posted image 8t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
2.1.2009 9:59:48   
Sulfinija
Glede materinske in slikice od UZ.Nekatere plačajo prvo slikico jaz je nisme,sem dobila dve materinksi in nobeno nism plačala,sedaj v torek jo tudi dobim za tole nosečnost pa ne bom nič plačala.

LP Mojcauser posted image 8t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 566
2.1.2009 12:12:23   
poopsie
Ojla user posted image

Tudi jaz sem danes čisto povoženauser posted image user posted image Zaspana sem stat na nogah ne morem ker se mi grozno vrti. Za na vrh pa je še Iraya tečka,bo zgleda bolana. Se pridružujem tistim,ki jim kava neznosno smrdiuser posted image Sem si jo zjutraj kotela skuhat.. Naenkrat se mi je vse dvignilo in že sem bila na wc-ju. Je pol tista kava kar preko tekla in sem 5minut prav počakat drugače bi še 1× user posted image

Imam pa že težave pri zapenjanju hlačuser posted image user posted image Vse me tišči in se mi na koži vedno vidi rob od hlač. In tudi,ko sedim si včasih kar odprem hlačeuser posted image Hvala bogu zjutraj nikoli.. Vedno bolj proti večeru gremo vedno bolj sem napihnjenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 567
2.1.2009 18:07:49   
go_ta
Živjo user posted image  Midva z dragim sva se pa danes vrnila z morja, sva bla na hrvaški obali. Sam je dol TOOOOOOOK toplej kot tukj!! Sva bla skor ceu tedn in je blo res fajn - sm se naspala, spočila ... Za novo leto sem zaspala ob 1user posted image  Sicer je čez dan v redu, ampak zvečer se počutm grozn ... Tud jst mam težave pri zapenjanju ... če pa skoz jemuser posted image
Pregled za nuhalno imam pa 22. 1.user posted image

Sicer pa dobrodošle vse nove avgustovke... me par dni ni blo gor (razen tiste novoletne čestitke) in ste ble res pridneuser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 568
2.1.2009 19:23:33   
poopsie
Ojla user posted image

Nobene tukaj?
Da vam povem, Iraya je zbolelauser posted image user posted image user posted image Ima vročine 39. kašlja nonstop in posledično mi je tudi 3× že bruhala. Jest ne more nič.. Tekočino pa ji prav vsiljujem,da mi slučajno ne dehidrira.
Meni je zdaj hvala bogu manj slabo ampak,ko je bruhala sem mislila,da bom še jaz zraven njeuser posted image user posted image Sem po poročilih poslušala,da razhaja viroza ki te lahko tudi do bolnice pripelje.. Doma nimam niti nobenega zdravila.. Sem brata klicala,da mi prinese Calpol in upam,da bo kaj pomagal..

Go_ta  ooo..Vidva sta pa kar na Hrvaškem uživalauser posted image user posted image Da je blo topleje kot tukaj prav vrjamem..user posted image Kam pa greš na NS,če smem vprašat?

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 569
2.1.2009 19:42:25   
HeGa
Poopsie sočustvujem s tabo. Upam, da se Irayi stanje čimprej izboljša. Drugače pa ima tudi moja pikica prvič vročino. Začelo se je včeraj z 38,4 danes smo pa tudi mi na 39. Sem kr mal panična, ker ne vem od česa. Upam da so samo zobki, še nima nobenega. Bomo vidli.

Drugače sem pa malo žalostna, ker se moji dnevi doma iztekajo. Samo še 12 dni, potem pa delat po dobrem letu.

Materinsko sem prejšnjič dobila zastonj, po moje bo zdaj isto, je pa res, da nisem pri privat G. Počakajmo na 6.1. ko imam prvi pregled. Že tko nestrpno pričakujem, da me kar razganja. Odštevam dneve kot kak šolar, ki čaka na počitnice.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.1.2009 19:49:00   
Sulfinija
Avgustovke cel dan umrima od slabosti in bruhanje.Hudiča kot nalašč slabo cel dan saj smo imeli obisk in niti slučajno nisem prikriti sme bila več na wc kot za mizo.Popoldna ko sem se vstala pa bruhala ko zmešana.Sedaj sem pojedla dve skledici kompota višnjevega sedaj pa šibam k mojemu se cartat sem totalno hin.Če mi jutri ne bo tkole slabo boma šla z dragim gledat božično vas lučke in na pizzo,če bo tak kriminal boma pa kar doma.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 571
2.1.2009 20:56:15   
go_ta
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Go_ta  ooo..Vidva sta pa kar na Hrvaškem uživalauser posted image user posted image Da je blo topleje kot tukaj prav vrjamem..user posted image Kam pa greš na NS,če smem vprašat?

Poopsie, grem v domžale k dr. strahovi. Upam, da se bo vidlo vse, kar se mora, ker po mojih izračunih je kr dost zgodj za pregled, ampak ... mogoče se pa jst motim pr izračunih, ne pa zdravnikuser posted image  jp, blo je FUL toplej kot tukj, zdj se grejem pod dekcouser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.1.2009 21:06:51   
mamika2
Hojla user posted image ,

mi smo se danes luštno imeli, dopoldan smo šli na sprehod, popoldan pa smo si šli ogledat razstavo od prijatelja. Jutri se bomo šli pa sankat - upam, da bo vreme ok.

Tale nosečnost se mi zdi kar prijetna (za razliko od prve), razen občasnih slabosti se dobro počutim. Samo naša princesa ima neverjetno zalogo energije - tukaj ji ne morem konkurirat, tako da mož zdaj bolj do izraza pride.

Tako ali tako, pa je naša pupa zdaj v fazi, ko je očka njen princ, pa jaz nisem toliko zanimiva - razen seveda, kadar je utrujena, ali pa bolna, ali pa jokava, ali pa lačna, ali se je pa ravno kam udarila, ali pa ne najde igrače... user posted image .

Luštno se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 573
2.1.2009 21:18:30   
Barbk
Čer bejbike,

sem končno prišla do vas, da vam lahko na hitro kaj napišem. Bom res kratka, ker grem direkt pod kovtrčk, ker sem čist hin. Manca je imela danes že drugo žurko za rojstni dan in me je čist zmatral tole. Vam povem, da je bilo res naporno. Luštno a naporno. Zdaj pa spi tale moja čmrla, moj je pa v službi. Včeraj me je zdelala kaka enodnevna viroza al pa kaka hrana od silvestra, ker sem imela grozne bolečine v trebuhu, slabo za bruhat, vročina 38, zeblo me je itak še bolj k drugač, pa čist slaba. Sem sam padla dol. Moj user posted image  je pa Mančiko pedenal, vsake toliko je prišla do mene me pogledat, zvečer se je pa k meni stisnila. Lumpa moja. Danes mi je samo slabo, samo tale moja slabost ni nič v primerjavi s katero od vas.
Sulfinija ti si res en bošček in ti pošiljam eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda bo vse ok z vajino pikico.
Poopsie tvoji Irayi tudi pošiljam košek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravi.
Prav tko tvoji pikici HeGa en kup pikapok, da vročina hitro mine.
Bejbike, sonosečkice, vse vas prav lepo pozdravljam in mislim na vas...Zdaj grem pa ležaaaaaaat....Jeeeeeej....user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 2.1.2009 21:20:08 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 574
2.1.2009 21:47:56   
Muca83
O punce, vidim, da pridno pišete. Jaz sem pa vsak dan kje na obisku. Moje slabosti so vsak dan hujše, ampak imam pa čudežno srečo, da mi na obiskih skoraj ni slabo. Tako, da zaenkrat lahko še uspešno skrivam.

Me pa malo skrbi, kako se bom spopadala s slabostmi v službi. Na srečo ne bruham, ampak ko me prime slabost se pa počutim tako povoženo, da komaj živim. Res bo kar težko tole skriti. V sredo, ko imam prvi pregled, bom pa rekla, da me je zagrabil hud zobobol in moram k zobozdravniku.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......