|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
31.12.2008 11:05:18   
Sulfinija
Ojla!

Jaz sem pa zjutraj user posted image  za ponoreti no.Vse je zletelo iz mene.Sedaj še pečemo zandje pecivo za najdaljšo noč jaz sme brez energije.

Me pa danes nekaj kak neka topa bolečina daje v spod.delu upam le da se kaj širi in ni slab znak.Bom popoldne malo šla počivat.Drugače prsi nenormalno povečane,boleče,slabosti torej kaže na dobro.Jaz si le želim naj bo hitro 6.1.da bo za mano še en pregled.Se mi je pa ponoči sanjalo,da sem bila pri gin.in da je srček veeslo utripal user posted image  je bila pa ful velika.
A ima še katera težave v spodnjem delu trebuha?

LP Mojcauser posted image 7t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 526
31.12.2008 11:21:58   
DIANE
Dan! Vam sporočam veselo novico malemu lepo bije srček jpi tak sm vesela najlepš daril za silvestrovo. Je že velik 1,53 cm jpi je.
Drgč pa mn tut danes ni do hrane nevem kaj je to ker do zej sem nenormalno jedla. V 2 tednih sm se zredila za 2 kg hehe še G je rekla da sm lepo pridobila. Sm rekla da nič lažjega spanje ležanje in papanje.

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 527
31.12.2008 11:22:42   
go_ta
drage punce,posiljam vam pozdrave s soncnega morja pa zelim,da boste ve in vasi ljubi zdravi pa da avgusta dobite zdrave dojencke!*

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 528
31.12.2008 11:27:26   
Sulfinija
Diane,bravo za srečeka.Kok si ti sedaj nsoečka,da je mali tkole velik?Jza pa komaj čakam 6.1 da slišim najino user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 529
31.12.2008 11:27:50   
Anonimen
user posted image
Kak ste pridne. Vedno, ko pogledam na RR je nekaj novega. Js grem pečit potico, pa eno seminarsko moram napisat user posted image , pa se mi takooo ne da.

Zanima me, koliko pride samoplačniški pregled, če greš prej. Ker js imam prvi pregled daleč daleč naprej v januarju.

Lepo praznujte

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
31.12.2008 11:29:00   
altaja
Punce, naj bo srečno, zdravo, veselo,... predvsem pa da nam bo hitro minilo do avgusta.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 531
31.12.2008 11:50:56   
DIANE
Hvala Sulfinija. Hm se mi je zdel da je rekla tok pa na ekranu sm vidla al pa je pomoje velik 15,3 MM vrjetn tok.pomoje sva se narobi razumele mah sm da je zrasu pa da srček bije. Sm v 8 tednu. Sm maš res prav res bi bil kr vlk pa da bi tok hitr zrasuuser posted image Pomoje k sm vidla srček sm narobi vidla.

user posted image Tut jaz sm dons magnezijeve tablete kupila, pa suhe slive. Za večerjo bo pa pohani pišekuser posted image pa francoska ter krompirjeva solata. In to bodo celo zraven pripeljali tk da ne bo treba delat.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 532
31.12.2008 12:16:34   
DIANE
Sm zmedena zej kok glupa sm napisala 15,3 pa sej to je enak k prej jojuser posted image . Čist me je zmešal. Pa sej sm čist vesela res tk da bom raje kok je velik točn povedala 8.1. ker zej več ne vem.

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 533
31.12.2008 12:22:41   
simonalokar
kako vas je lepo brat kaj vse boste kuhale meni pa že na misel pride in grem user posted image .

jaz bom verjeten sam sadno kupo naredila z veliko ananasa kajti jaz trenutno ga tuk pojem da imam že vse usta razžrta pa veliko smetane

drugače bomo pa doma na toplem se mi nikamor ne da in bi sam spala, moj se že ful čudi kaj je narobe kajti v 1user posted image tega ni bilo.

kaj čmo če mi pa paše, slabosti mi se mi umirjajo samo še zjutraj in zvečer vsaj čez dan so se mi umirile.

sem drugač v 9t, kako hitro minevajo tedni

lp simona

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 534
31.12.2008 12:27:13   
simonalokar
sulfinija tudi mene danes ful boli spodaj v trebuhu tako da ne vem kaj je to in tudi jaz čakam na drugi pregled sam ga imam šele 21.01. tako da je še daleč

prisi imam pa ful velke in težke in me zelo bolijo bolj kot v 1user posted image . upam da bo kamlu bolje če ne pa v avgustu.

lp simona

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 535
31.12.2008 13:09:44   
Muca83
Punce, ki ste že videle srčke, čestitam! user posted image

Meni je slaboooo! Zdaj spet testiram moj stari patent proti slabosti in še vedno deluje user posted image To je, da imam v ustih bonbon. Dokler ližem bonbon, mi ni slabo. Sem bila v prejšnji user posted image do zob oborožena z raznimi trdimi bonboni in lizikami user posted image No, zdaj imam pa orbit drop brez sladkorja, bo najbrž bolj zdravo za zobe user posted image
Ampak pomaga pa res! Vsaj meni!

Neposredna povezava do sporočila: 536
31.12.2008 13:46:00   
HeGa
He he - bonboni so tud men zakon. Mi full pomagajo proti slabosti.

Kar se prsi tice, je ok. V prvi nosečnosti sem mogla z modrcem spat, tko so ble občutljive. Ampak je sam en prišel v upoštev. Ostali so bli muka. Zdej sem pa glih dobr nehala dojit, pa se še niso spravle v prejšnje stanje pa je verjetn zato vredu.

Lepo praznujte danes. Za naprej pa vam želim srečno, zdravo in veselo novo leto, čim lepšo nosečnost in zdrave baby-e v avgustu.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 537
31.12.2008 14:09:27   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: mamika2

Altaja, Anč in Roth - vidim, da ste se vse odločile nehat kadit ali pa zmanjšat količino cigaret - držim pesti, da vam uspe user posted image

Evo, čestitke tudi z moje strani za dobro voljo!!!! Jaz sem v 1. user posted image  tudi nehala kaditi, ampak nisem bila nek strasten kadilec, sem pa kadila dooosti let (pol življenja). Nehala sem tako, da sem 1. teden pokadila 5/dan, 2. eden 4/dan, potem 3/dan..... dokler nisem prišla na 0. Sem pa dobila ogromen apetit in posledice nosim še sedaj (posebej na riti in stegnih, hehe). Potem sem enkrat vmes probala potegnit 1 dim, pa mi je naredilo slabo. Tako da upam, da ga ne prižgem nikoli več.

Meni gre na živce, ker sem ful zaprta.
Sem še vedno fuul utrujena, ko gre user posted image  spat, grem tudi jaz. Posledično sploh ne hodim več na sprehode, zato sem cele dneve doma in si grem že na živce. Ampak če grem na sprehod, zamudim vsaj 10-20 min počitka, takrat ko moj user posted image  spančka. Tako da upam, da se ta utrujenost neha.

Vsem želim lepo praznovanje in vse naj naj v 2009!

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 538
31.12.2008 14:27:52   
niwci
Zdravo punce!

Verjetno se vam kot zadnja letos pridružujem tudi jaz. Malo pozno sem odkrila vaš forum, bomo pa od sedaj naprej skupaj!

To je moja prva in sva s  partnerjem zelo zelo srečna. Prvi pregled imam šele 27.1.2009, tako da bova morala še kar dolgo čakati da izvemo če je vse vredu in upam da se ne prehitro veseliva. Po mojih izračunih naj bi imela rok 24.8.2009.

Tudi midva nisva še nikomur razkrila vesele novice, ker bi rada še malo počakala, vsaj do prvega pregleda, čeprou bi najraje vsem kar zdaj raztrobila veselo novico .

Upam da ste že kaj bolje tiste, ki vas dajejo hude slabosti. Jst moram priznati, da do sedaj nisem imela nobenih težav. Prvih 14 dni po izostanku M so me res zelo močno bolele prsi in sem čutila metuljčke v spodnjem delu trebuha. Zdaj je ponehalo, le tu pa tam še kaj čutim. Pa na vece morem skoz hodit, me doma že mal postrani gledajo in tuhtajo, če sem si mehur prehladila .

Čestitke tudi vsem ostalim avgustovkam 2009!

Vsem skupaj pa želim srečno 2009, predvsem pa da bi se naši sončki lepo razvijali in da bi avgusta vse povile zdrave otročičke!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 539
31.12.2008 14:31:31   
niwci
Sm opazila da je prišlo do napake. Zakaj mi ne dodaja smeškov.
Mislila sem napisati, da je to moja prva nosečnost :P

Še enkrat lepe praznike vsem!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 540
31.12.2008 16:55:21   
poopsie
Ojla user posted image
Se vam še zadnjič javljam v letu 2008user posted image Sem ful vesela ker sem ravno dobila sms,da je moj najboljši kolega dobim sina Majauser posted image
Zima07 super za srčkauser posted image
Diane tudi tebi čestitke!! Ja,res si dobila najlepše darilo za Silvestrovouser posted image

Noč smo imeli naravnost katastrofalno. Irayi se je nekaj sanjalo in je celo noč po malem jokcala,me držala za roko in klicala mami,mami.. Sem celo noč bedela od njej. Nekje ob 5ih sem končno zaspala čez pol ure pa sm že letela na WCuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem na vsako uro šla bruhat in pol sem Irayo kar mami peljala.
Ko sem kosilo kuhala sem imela vrata odprta ker mi je vse neznosno smrdelouser posted image In smo meli pol v stanovanju ledeno mrzlo. Od kosila z starši ni bilo nič bo pa zato ju3user posted image Tako,da ju3 poročam kako bodo sprejeli novico.
Edino ni mi bilo slabo,ko sem potico peklauser posted image user posted image In sem jo že pol pojedla.. O slabosti ni ne duha ne sluhauser posted image

Mene začne bolet v sp.delu trebuha,če dlje časa sedim. In je prav zoprna bolečina. Se malo sprehodim in je potem za nekaj časa spet kul.

niwci
dobrodošla med nami!user posted image user posted image

A katera ve,kako je če spijem en Red bull? Gremo k prijateljem in me kar resno skrbi,da nebom vzdržalauser posted image Pa razmišljam o red bullu ampak nevem,če user posted image kaj škodi!?

Letim zdaj po Irayo pol pa se gremo rihtat počasiuser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 541
31.12.2008 17:09:07   
Barbk
Drage moje avgustovske sonosečke,

vsem vam in vašim najdražjim želim v letu 2009 obilo sreče, veselja, zadovoljstva, ljubezni in zdravja. Naj nam vsem nam čas do avgusta 09 hitro mine in dobimo v naročje svoje male, zdrave bebice.

Vsem novim nosečkam iskrene čestitke in dobrodošle. Vsem, ki ste videle utrip srčka vaših pikic pa tudi iskrene čestitke, vsem ostalim, ki na to še čakate pa naj čas hitro mine do takrat.

No jaz sem imela tudi danes UZ pri svoji G in sem vesela....Bijeta oba srčka, pikica sta pa veliki 1.13 cm, živahni in vitalni po besedah G.
Na NS me je pa naročil že zadnjič Reš in jo imam 2.2.09. Sem imela že pri Manci pri njih in sem bila zelo zadovoljna, imela pa me je dr. Premru-Sršen. Zdaj pa bom imela Uršo Reš.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 542
31.12.2008 17:42:23   
blanč
user posted image
vsem skupaj želim srečno in zdravo novo leto.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 543
31.12.2008 17:47:01   
nena1978
ojla,

ja tudi moja prva nosečnost se ni dobro končala, (sicer zelo pozno-v 34.tednu) ampak vseeno sem sedaj bolj previdna pri vsem....

lepo praznujte  in še 1x srečno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
31.12.2008 18:13:39   
Anonimen
user posted image
Počutim se, kot da bi me povozilo 10 tovornjakov. Danes je najslabše, tudi če bi želela kam it, ne bi šlo. Greva sedaj na sprehod, mogoče bo kaj boljše.

(odgovor članu nena1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
1.1.2009 11:18:16   
poopsie
Srečno novo letoooouser posted image user posted image user posted image user posted image

A še vse spite?user posted image Kako ste preživeli večer?
Mi smo biili na večerji.. Je bilo zelo dobro za jest amapak kaj ko jaz nisem  nič mogla v usta spravituser posted image 5 minut po polnoči sem pa samo na WC letelauser posted image Tako,da ja..dobro sem začela novo leto.
Spat sem šla ob 3.30 ob 7ih pa se je že Iraya zbudila in rekla,da se moram z njo igrat..Sem ji risanko naredila pa spala daljeuser posted image Ampak sem sedaj še vedno podobna zombijuuser posted image
Danes bom staršem dala tisti čestitki in sem skopirala sliko UZ-ja in napisala: babi(dedi) se vidimo avgustauser posted image user posted image
Uuuu..zdaj gledam na national geographic kako poteka nosečnost od spočetja dalje. Zelo zanimivouser posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 546
1.1.2009 13:47:28   
niwci
Juhuuu! Še enkrat srečno 2009!!!!

Jst pa nisem nič praznovala, k sem delala user posted image , že drugo leto zapored.

Ma sem mela ful metulčku po trebuhu, k sem ustala. Kej tudi druge tako na rahlo ščipa kdaj? Ful me je strah, da nebi sama zašuštrala kej in bi blo pol kej narobe.

Lepo preživite te praznične dni, v krogu ljubljenih oseb!

Ti poopsie si mi pa dala ful dobro idejo kako povedat novico. Mogoče mi bo prišla prav user posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 547
1.1.2009 13:59:58   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: sams

user posted image user posted image user posted image

PDP           IME                  PREGLED               NS

XX.08. 

user posted image moom                   (24.12)

user posted image
DIANE                  (8.1.)

user posted image irency84               (29.12)

user posted image   Ayo                      (20.1.)

user posted image mamica9

user posted image pearl_shell

user posted image  majca                     (15.1.)

01.08.
user posted image Sisy                          (29.12.)           

03.08
user posted image   levinja84            
user posted image moana                

05.08.
user posted image go_ta                    (22. 12.)

user posted image   Alja_                   

user posted image Drnula

user posted image  lunca82                (20.1.)                       (20.1.)

06.08.
  user posted image UršaT.

user posted image  pika984               (07.01.)           

07.08.
user posted image busi2         

user posted image lily rose    

user posted image  Anonimna          (30.12.)

user posted image kea                      (5.1)

08.08.  
user posted image simonazalokar                                            (27.1)

11.08
user posted image lara27                    (265.12)

12.08
user posted image čačka                     (8.1.)                            (29.1.)

13.08.

user posted image  Zima07                 (30.12.)

user posted image   Sulfinija                (6.1.)

14.08.

user posted image  lucy86  

user posted image
mognolija1984     (15.12) 

user posted image  sarajan                

18.08.
user posted image   kgb                      (3.1)

19.08

user posted image muca83                 (7.1.)

user posted image  mamika2                

user posted image  karin1                     (19.1.)

20.08

user posted image   Anonimen

user posted image   Barbk

user posted image mony5                     (15.1)

user posted image živa25                      (5.1)

user posted image  sams                        (20.1.)

21.08.
user posted image  *anč*                    (13.1)

22.08
user posted image Miss Bel

user posted image nena1978

user posted image TjasaJ                      (8.1)

user posted image  aprilčica07             (9.1.)

24.08

user posted image   niwci                       (27.1.)

30.08

user posted image  anonimen user posted image          (23.1.)

user posted image Tanchy                      

SKUPAJ Avgustovskih   2009  = 4525526 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 548
1.1.2009 14:02:06   
niwci
Jst sm se kr sama dodala na seznam user posted image  

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 549
1.1.2009 16:00:21   
Muca83
Pozdravljenje punce v letu 2009! V tem letu vam vsem predvsem želim, da avgusta dobite v roke zdrave štručke!

Jaz pa moram povedati, da sem imela za silvestrovo neverjetno srečo. Še med vožnjo sem imela bonbon v ustih, da mi ni bilo tako slabo, ko sem pa prišla tja in pojedla juho, je pa čudežno slabost izginila in se ni vrnila cel večer. Tako, da sem imela lep sproščen večer. Ob polnoči smo si šli ogledat ognjemet, ker sami nismo letos nič nakupili, nazdravila sem pa kar s šampanjcem, ampak sem res spila samo požirek.
Okrog pol dveh sem pa postala noro zaspana, pa še jajčnik me je začel ful bolet, jaz pa ne tablet s sabo. Ostali pa vsi razigrani, tako da sem mogla zdržat do 3h, ko sem šla domov pod vroč tuš in spat. Zjutraj mi je bilo pa spet slabo in mi je že cel dan user posted image No ja, so pa slabosti vsaj zaenkrat še take, da se da živeti z njimi. Če bo skoz takole bo kar v redu user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......