|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
2.1.2009 12:51:55   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ja, claud, to mislim, ja. To peno. Bom mogla it pogledat, da dobim kako lepo barvo. Vrjetno bo kar oranžna, pa pol banca tudi...user posted image  Se bom vsakič nate spomnla, ko bom bla v sobici!user posted image  A cotk pa še kar nimaš-tvojih??? Pa se ti je kaj javla na telefon al se dela francoza?

user posted image user posted image user posted image Sam da ne boš pozabla nameuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma tok glupi pa mislm da tud francozi niso no.....
Za vikend ji dam še mal miru in pripravuser posted image v ponedeljek se pa spet obesim na telefon!!!!!!!

A sta zdj že dobila tapravo rumeno barvo za sobico?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
2.1.2009 12:55:09   
sunny24
cita, te bom prjavla! Pohajačka! celo noč ozuni z extra mladoletnim otrokom! user posted image user posted image user posted image  Jst bi tudi kako tako noč mela, sam da bi tarok igrala, k mi je full dobro ga igrat in cajt gre hitro mimo-seveda če je družba ta prava!user posted image

rebeka, a res, tako navado majo? Joj, jst ne bi mogla...To morm jst bit zravn!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
2.1.2009 12:58:06   
sunny24
Ma glede barve, sm še enkrat provala malo bolj na debelo namazat, pa je kar OK. Iste barve kot uni penasti medoti, k bojo na stenah. Če pa ne bo lepo izpadlo, bo moj dal še eno roko druge barve čez...user posted image   Se mu namreč to bolj splača, kot pa da bi mene poslušu!user posted image user posted image user posted image

V pondelk pa pazi, da ti telefon ne pregori!user posted image  

Aja, pa ne bom te pozabla, ne!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
2.1.2009 12:58:15   
birdy
Sunny, najprej glede previjalne...
Jst mam sicer obe, plastično sem mela prej v Domžalah kjer smo takrat še živeli, uno iz blaga sva mela pa v smledniku. In ti povem da je plastična men 100x bolj. Ker zdej ko Neli poskakuje ko jo previjam tist drekec ki se pripopa na plastično sam obrišem, če bi pa uporabljala tisto iz blaga bi jo pa lohk trikrat na dan prala. Pa tud ko so še mejhni se včasih polulajo glih ko ga odviješ in gremarsikej mem plenice al pa gre sploh vse mem. In pol tist sušit nonstop... Ne hvala. Ta iz blaga je zdej v omariuser posted image
Jogi ko si omenila da bi dubla enga starga 12 let. Jst edin jogi bi pa res na tvojmu mestu nov kupila, ker a veš kok pršic je tm notruser posted image  Pa tud brala sem članek da je sindrom nenadne smrti v zibki mnogo pogostejši pri takih starih jogijih.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
2.1.2009 13:02:23   

cita, te bom prjavla! Pohajačka! celo noč ozuni z extra mladoletnim otrokom! user posted image user posted image user posted image  Jst bi tudi kako tako noč mela, sam da bi tarok igrala, k mi je full dobro ga igrat in cajt gre hitro mimo-seveda če je družba ta prava!user posted image

rebeka, a res, tako navado majo? Joj, jst ne bi mogla...To morm jst bit zravn!user posted image

Sunny prosim ne dobiš breskov sok z roza slamicouser posted image user posted image user posted image user posted image ...Sploh ne vem kdaj je bila ura tulk res ne ker smo se imeli nenormalno lepo sej če bi bil moj doma ne bi šča ko pa sem bila sama pa ajde pičimouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
2.1.2009 13:02:52   
sunny24
Birdy& claud, pol bom pa kar plasično kupla! TNX user posted image

Ma sej tisti jogi bi bil za uno ta staro postlco 120x60, ker smo pa novo kupla 140x70, pa bomo tudi nov jogi meli. Sicer bi pa v vsakem primeru kupla nov jogi...mi ni lih neki, da bi moj otrok spal na takem jogiju, pa še puhn praha, vlage in vsega sranja in golazni, k se sprehaja po kaščah...Še jst ne bi, ne pa da bi novorojenčka tja dajala spat. NO WAY!!!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
2.1.2009 13:04:16   
Čebel@
punce hvala za odgovore-se že perejo bele cotkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny......ne pusti se tašči in tvojmu......jaz bi dobila pop.izditis če bi mi nekdo prepreču da sama organiziram stvari za svojga user posted image ......podlogo za na previjalno imam gladko in v bež barvi

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
2.1.2009 13:04:55   
sunny24
cita, a še podkupla bi me rada????user posted image user posted image user posted image

Ma važno, da si se mela fajn, to je ta glavno! Sej zdej si lahko še prvoščiš, čez švoh 2 meseca boš mela ddrugačno žurko ponoči!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
2.1.2009 13:05:21   
Čebel@
cita sej prov da si si dala malo duška.....namesto NLuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
2.1.2009 13:05:22   
claud
Sunny- ja če se pa tvojmu tko bl splača pa tud u redu aneuser posted image user posted image Sj moj je pa isti veš....user posted image

birdy- se strinjam za tisto z jogijem....Tud jst ne bi spala na 12 let starem....

Mi2 sva se pa odločla da bova mela kr takoj postlco ( sicer mava tud zibko), ampak na zibko ne morm dat unga vrtiljaka gor, ker je pretežek.....
Pa nama njegova teta skos teži: joj mejta zibko dokler lohk, ker manj placa zasede, pa veš kok je fajn k maš več placa....mi2 se pa oba strinjava da itak en mesec gor en mesec dol placa bo isto...v vsakem primeru postlca hitr nadomesti zibko ane....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
2.1.2009 13:08:08   
petrap
evo me..sem že popapcala user posted image ...

jaz mam tud previjalno podologo plastično, za čez sem pa še ene podloge kupila...bom vidla kako se bojo obnesle, drugače bom pa itak kar te navadne plenice gor dajala...

jogi je men tud tetka hotla dat zraven zibike, pa sem rekla, da bom kar novega kupila, ker je lih tko star že ene 10 let...se kar strinjam z birdy, že zarad pršic in vsega...

no ker vidim, da boste vse imele hlačke za enkratno uporabo, jih bom šla zdaj še jaz kupit...jaz sem sicer gledala na netu na strani od PO porodnišnice kaj rabim, pa ni nč pisal, da bi mogla met to sabo...no edin če to rabim v LJ..k še ne vem kam bom šla user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
2.1.2009 13:08:28   

cita, a še podkupla bi me rada????user posted image user posted image user posted image

Ma važno, da si se mela fajn, to je ta glavno! Sej zdej si lahko še prvoščiš, čez švoh 2 meseca boš mela ddrugačno žurko ponoči!user posted image

sej veš ko pomislim en teden sem lahak na vaših koncih da te počastim z vsemi obljubljenimi sokciuser posted image user posted image user posted image ..

Ja res ja pol pa bo žur do jutranjih ur ampak veliko drugače ampak bo še lepše komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
2.1.2009 13:08:28   
Čebel@
claud.......midva bova za začetek sicer imela zibko ampak pri nekje treh mesecih bova otroka selila v večjo posteljico

glede jogija se pa strinjam da ne more biti star za novorojenčka......midva bova zaradi pršic in teh golazni iz spalnice( no povsod) vrgla ven itison k je položen že več kot 30 let in dala gladek topli pod

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
2.1.2009 13:09:54   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

cita sej prov da si si dala malo duška.....namesto NLuser posted image user posted image user posted image user posted image

TOČNO TO MAL ZAMUJAMuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
2.1.2009 13:11:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

TOČNO TO MAL ZAMUJAMuser posted image user posted image user posted image
samo kakšen dan-drgač pa važno da si se imela fajnuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
2.1.2009 13:11:59   
MI bomo tud imeli plastično podlogo sem jo imeli pr Lauri pa je super obrišeš pa je fino...

Jaz sem dobila leto pa pol star jogi pa še to lahko rečem da mali ni nč spal noter ker je razvajen in spi z atijem in mamicouser posted image user posted image  tako da se mi zdi čist ok...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
2.1.2009 13:13:40   
No zdej vas pa zapuščam za nekaj časa grem potičko pečt in upam da mi uspe tako kot mi je lešnikova ko sem jo letos prvič nardila pa se še pol kej javima...

Uživajteuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
2.1.2009 13:18:28   
Čebel@
cita.........fajn peci potem mi pa pošlji kakšen kosuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
2.1.2009 13:20:55   
claud
Majchy- fajn da bosta uno vn iz spalnice vrgla ven....men tud to ni všeč k se vse nabira tm...user posted image

No tko...speglano vse...zdj pa čas da spočijem mal rit in hrbet!

Pridne bodte, se tipkamo!

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
2.1.2009 13:24:11   
sunny24
cita, fajn peči! Ja, sam veš kaj si pozabla...Na smetano na sokcu! user posted image user posted image user posted image

claud, a ne gre vrtiljak na zibko? Ma sej mi2 bova tudi kar s postlco začela, če bo pa kriza za spat v taki postli, jo bom pa v košaro od vozička preložila....

Sem večri malo gledala vzorce od postelnine od galeba, pa ne vem, za kirega naj se odločim...Sam se bom mogla hitro odločit, k če bom čakala, nas bo še kej prehitelouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
2.1.2009 13:30:04   
birdy

MI bomo tud imeli plastično podlogo sem jo imeli pr Lauri pa je super obrišeš pa je fino...

Jaz sem dobila leto pa pol star jogi pa še to lahko rečem da mali ni nč spal noter ker je razvajen in spi z atijem in mamicouser posted image user posted image  tako da se mi zdi čist ok...

Sej Cita, to je čist drgač, leto in pol star, pa če ni bil lih kje v kevdru al pa na podstrešju je to čist drgačuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
2.1.2009 13:33:29   
claud
Sunny- bi šel na zibko vrtiljak, mislm...dal bi se ga namontirat, sam je pretežek pa bi prevagal na eno stran, tko da no go...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
2.1.2009 13:36:26   
sunny24
Aja...Ja sej če pomislim, ma ta vrtiljak kar eno težo. Pol še baterije...Sam sej ni važno, če je pa tko crtkan!user posted image

birdy, a ti je uspelo vse cunje že oprat?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
2.1.2009 13:57:03   
Katjusa
hej punce dons pa čvekate k jst nimam časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

že cel dan okol lavfamo me že vse boli zdej grema pa še po nov računalnik tak da če ga boma kupla ne vem kdaj s ebom kej uspela oglasit.... k je treba vse na novo naložit pa še tega morem prej sformatirat k ga bo moj ati kupu bi se rad mal naučil na računalnik delat pa bo mel kr prenosnika da ne zasede veliko prostora jst pa tud dobim nov prenosnik sam zmoglivejšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem se mogla pohvalit zdej pa šibama k ob 15. zaprejo trgovino

LP in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
2.1.2009 13:58:26   
Katjusa

No zdej vas pa zapuščam za nekaj časa grem potičko pečt in upam da mi uspe tako kot mi je lešnikova ko sem jo letos prvič nardila pa se še pol kej javima...

Uživajteuser posted image user posted image

mmmm jst bi tud mal sploh lešnikove.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?