|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
22.12.2008 19:38:48   
terida
Samo na hitro, me moja dva čakata:

Z dnevom zamude: vse najboljše Urban in Daša! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Brez zamude pa voščim še Juliji in Kristjanu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela, a si poskusila z nastavkom za dojenje? Avtosedeži so pa zakon - Erika se je v lupinici tako bunila, da ni bilo druge, kot jo v avtosedež dat. In je zdaj tako zadovoljna, da gremo prav z veseljem na pot!

Dinki, hvala za odgovor o plazenju!

Katiandi, Jaka je user posted image na tisti sliki!

Pomlad, tebi kup user posted image user posted image user posted image za zdravje in za izpit!

Zofy, prav si videla - user posted image je sprehajal Eriko po vašem koncu včeraj. Onadva sta bila lepo na sončku, da sem jaz doma lahko "v miru" kuhala in pospravljala. Lepa delitev del, ni kaj user posted image Se vidi koliko sem aktivistka v lastnem domu user posted image

Glede igrač pa vidim, da vas matram s temi, ki jih opisujem user posted image Mah, kaj vem kaj res rabijo tile naši user posted image . Erika ima v bistvu zelo malo igrač in večino sem ji jaz kupila. In to so vse take bolj enostavne. Zaenkrat ji še nič ne piska in vriska na gumb. Sem vedno mislila, da bo zasuta od igrač od starih staršev in druge žlahte, pa sploh ni tako. In mi je to všeč, ker nima smisla, da imajo 100 igrač, ker se potem itak z nobeno ne igrajo. No, ampak to velja seveda zdaj, ko ni imela še niti enega rojstnega dne in še nista prišla Božiček oz. Dedek Mraz. Dejmo naredit še eno inventuro nekje sredi marca, ko bom padla na realna tla user posted image

Ursi, user posted image user posted image user posted image za Lukca! Upam, da bo čim prej bolje! Glede zajtrkovanja... meni se do zdaj ni velikokrat pripetilo, da sem jo morala budit zjutraj. Tiste parkrat, ko sem to naredila, pa sem jo samo podojila in hranila z GH potem kasneje. Je pa seveda vse odvisno od ure in tega kam greš.

San
, čestitke za družinsko sankanje! To ste morali bit luštni vsi na kupu!

Lona, vidiš, večrat bi moral tvoj user posted image Tajo ponoči hranit, pa bi bilo! user posted image Pa lepo, da ste skupaj čestitke delali. To je res pravi "quality time"!

Vilma, tistile zvitki zgledajo mnajmiii - jaz bi se kar za to odločila na tvojem mestu! Predvsem zato, ker tudi zelo lepo zgledajo in to je za take priložnosti tudi pomembno. Čeprav nisem dobro prebrala recepta in ne vem koliko dela je z njimi. Bom pa letos glede kuhanja med prazniki bolj na komot, ker bomo pri naših na obsiku. Tako da se lahko drugim delam pametna glede kuhanja user posted image Glede poganjača... pa a se to ne zvrne, ko otrok pleza gor?! Ker se mi zdi to kar dobra ideja, samo se bojim, da se ne bi mogla stabilno opret gor... Zdaj mi je pa kar malo žal, da ga nisem Dedku Mrazu naročila. Ker moji računajo, da bi ji to kupili za prvi rojstni dan. Kar pa se različnega razvoja otrok tiče, imaš sigurno prav! A kaj ko si mamice težko pomagamo, da ne bi svojega user posted image primerjale z drugimi... Za te stvari je pa internet preklestvo! user posted image

Dinki, glede vrtca - danes me je skoraj na rit vrglo, ko sem videla pošto z našega najbližjega vrtca. In sem si mislila, da čudeži se pa le dogajajo, če smo mi prišli noter! No, pa je prišlo samo obvestilo, da smo še vedno v čakalni vrsti...

Perp, lepo da si se oglasila in čestitke Neji za vse napredke! Super punca, ni kaj! Ni čudno, da je čestitka tako luštna!

Ravno ste nekaj omenjale kahlico, pa sem se spomnila, da bi vas tole vprašala: moja sestra mi je zadnjič veselo ponujala kahlico moje nečakinje, ki je od Erike starejša 11 let. Zdaj pa ne vem ali sem jaz čudna ali kaj, a mi nekako ne paše, da bi imela izposojeno kahlico... A ve bi vzele že rabljeno kahlico?!

Čvekala bom pa jaz po moje še več, ko bom enkrat v službi, ker sem tam itak skozi za računalnikom in si bom že vzela minutko ali dve na dan, da vas bom malo pogledala!

Timoty, čestitke za nove zobke! Ne vem če obstaja kakšna povezava med mestom, kjer se user posted image drgnejo po dlesnih, in tistim, kjer potem zobki res ven pridejo, ker naša se je pri izraščanju zgornjih enic stalno po spodni dlesni drsala, pa ni imelo veze... Za pikice pa se mi ne sanja...

Mumu, upam, da se ritka od Tie kamlu pozdravi! user posted image user posted image user posted image Glede na to, da je tole pogosto kakanje posledica zobkov ne vem ali bi več korenčka in banane kaj pomagalo user posted image

Uf, tole pa ni bilo "na hitro" - ste toliko načvekale, da je bilo težko vse pokomentirat user posted image
Zdaj pa grem k moji plazilki! Pa, pa!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
22.12.2008 19:44:39   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Punce, kaj lahko naredim, da bi malo manj kakala???????????
Sicer ji rastejo zobki, prve enke, in je najman že 10x bla danes pokakana, kljub temu da jo mažem se ji je ritka vnelauser posted image user posted image ??
kaj naj naredim?????

provaj ji dat manj takih stvari katere odpirajo. Samo ne vem user posted image , če ima za dobit zobke je tudi to reakcija in nimaš kaj pomagati. Moja mi tudi kaka po 4 x na dan, več pa ne. Maži  in maži s kremo bepanthen, bubchen, hladilno mazilo,... če ne pa v lekarni vprašaj in ti bodo svetovali.

Joj, jem pa tako smešno napisala tale post, da mi je kar mal nerodno user posted image , sem ful hitela, oči je biu pa s Tio v kopalnici k sta rito luftala. Jst jo mažem z Mustelo, pa zdej jo s fenom posušim preden jo v plenico zavijem. Zdej spet eno glupo vprašanje: "A hruške tut zapirajo?"user posted image user posted image

Ja smo pa zdej imeli šesto boleze, oziroma jo še imamo, danes smo dobili še pikice po trebuščku in obrazu.

Smo pa šle danes po 14 dneh prvič vn user posted image user posted image user posted image  in je naša sončica spala eno uro v vozičku, kar se ni zgodilo odkar je nimam več v košari (pri 4 mesecih je šla v športni del).

Zdej greva pa z user posted image  na teraso dva pokadit, potem pa veselo v pančevo deželo.

Mirno noč vam želim.

< Sporočilo je popravil mumu -- 22.12.2008 19:48:19 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
22.12.2008 20:28:06   
Zofy
Zdej spet eno glupo vprašanje: "A hruške tut zapirajo?"user posted image user posted image

Jaz bi rekla prej obratno. Julija po hruškah ful prdi in fuuul kaka - še ponoči.

Več mi ni uspelo prebrat, bom kasneje pokomentirala al pa jutri zjutraj, saj grem zdaj na tenis.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
22.12.2008 20:35:29   
Špela100
Mumu sam na hitro:
zapira banana, jabolka naribana ko ratajo rjava, kuhan riž in tista voda v kateri je kuhan...ko riž skuhaš ga nič ne peri z vodo, korenček zapira, v skrajni skrajni, ampak res skrajni sili...coca cola zapira.
Hruška pa napenja in po moje pospeši prebavo.
Baje da tudi alpsko mleko zapira, tega ji itak ne daješ, sir zapira....

šibam maks bi tudi tipkal in se krega

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
22.12.2008 21:04:51   
Vilma
Mumu hruška odpira. user posted image  Daj ji korenečk za jest. Banana tudi zapira. Če ima rada skuto od Ljubljanskih mlekarn, tista z okusom borovnic Julijo prov fajn zapre. Drugače ji daj kaj za glodat. Skorjo od kruha al pa piškote.
Glede vnete ritke. Vsakemu otroku pomaga druga maža. Našim je Praška pasta. Meni je zakon, samo enkrat namažem, pa je ritka takoj čista. Drugače pa imej malčico čim več odvito. To da se rita zrači, tudi pomaga.

Terida glede poganjača. Odvisno, kako se Erika dviguje. Če z vso težo (kar predvidevam da ja, ker se je ravno začela na noge postavljat) potem na začetku poganjač definitivno ni dovolj fiksen za vstajat. Ampak to je vprašanje parih tednov. Tako da vi ga kar kupite.
Dominik ga je tudi dobil za miklavža (kar je v bistvu skoraj za 1.rojstni dan user posted image ), pa se mi zdi, da bi ga lahko že prej. Sicer pa pejd v Baby center, postavi Eriko zraven kakšnega poganjača, pa boš najbolje vidla. user posted image  Lahko pa, da ji ne bo preveč všeč, otroci tako presenečajo glede teh igrač, da je joj.

Pomlad zelo bom vesela, če bi boš še enkrat vzela čas za recept! Tudi meni nagaja rr, upam, da bo šel ta post naprej!

Timony pikice so lahko od vročine, odvisno od tega kakšne so. Moji so bili dostikrat pikasti po trupu od visoke vročine. Bile so čisto drobcene rdeče pikice. Predvidevam, da so pri 5. in 6. otroški bolezni te pikice drugačne (bolj fleki) in da pridejo tudi po obrazu. Tako da ja, vročina.
Sicer pa ti povem svojo izkušnjo. Dominik je imel enkrat vročino 41.5. Se mi je zmešalo od hudega, sem ga popokala in šla z njim na urgenco. Oblečen je bil samo v pižamo in zdravnik tam me je dobesedno napizdil! Da ko ima otrok tako visoko vročino, ga je treba čisto sleč in pustit samo v plenički, da se ohlaja. Pa sem to dostikrat sprobala in ti povem, da pomaga.
Sicer je tako. Ko vročina narašča, nas ponavadi zebe, tako da ne ga takoj sleč. Ko pa ima enkrat čez 39 ali več, je to vrhunec, takrat pa le slečt in dat celo v kakšno kopel.
Sicer pa imam en fin članek o vročinah, jaz sem doktorirala na temu, ker Dominik je imel prvo leto vsakih 14 dni vročino. In to tisto čez 40, enkrat je trajala celo 9 dni. A si predstavljaš, da mu 9 dni ni padla vročina pod 39?
Aja to je pa ta link. Ga priporočam tudi ostalim, jaz ga imam kar shranjenega:
http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/0/527c766781502cc6c1257280003c14bc/$FILE/Moj_otrok_ima_vrocino_30.1.2007_tisk.pdf
Perp Neja je prekrasna Božička! user posted image  Pa javi se kaj bolj pogosto, lepo te je brat. user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
22.12.2008 21:10:19   
Ursi2
Živjo!
Samo na hitro, ker ne vem, kk dolgo bo Luka spal, pa morem it še kokosove jajčke nardit.
Mumu, sem videla, da imaš problem s kakanjem. Meni je dal svak, ki dela pri Hippu en korenčkov (pa še neki je not) napitek in se mu reče Ors. Mislim, da bi ga m,orali prodajat v Baby centrih pa Muellerju tudi. Če ne pa lahko tja pokličeš na Hipp.
Vem, da full pomaga. Pa daš pit samo ali zmešaš s čajem alli sokom.

OK, morem it. Ni še nič boljši, pa mu bom pol okrog 11-00 dakla še eno svečko, da bo vsaj ponoči spal, če že čez dan ni.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
22.12.2008 22:07:05   
Naša črtica koraka
Večer, gospe.

Najprej - pri nas je spet ena viroza. Cela groza. No, tolk hudo ni, se pa rima. user posted image  V soboto je anja imela vročino, potem pa še matija. Ampak to je bilo to. Danes matija ves razigran, malo ga je bolelo grlo, a je imel apetit. Anja pa tudi, le da ima malo driskice in po telesu male rdeče flekce ... pri dohtarci je bilo danes vse polno, sploh nismo prišli na vrsto user posted image . Ok, pa jutri, samo da jutri bo pa ena dežurna, ker gre ga. P na dopust. Js upam, da ti flekci, ki nočejo izginit, da so samo virusne narave ...  da ni alergija ...

Vam moram povedat, da je začela anja lepo jesti user posted image user posted image user posted image . Ta vikend in danes je  res jedla in to celo z apetitomuser posted image . Danes je zmazala za njene razmere velikansko porcijo špagetov z omako. Je kar jedla in godla zraven.

Samo tako naprej, pa bova na kilaži ujeli Tita ... (ampak velja samo za čas otroštva, potem pa zanjo bolje da ne).

Drgač je pa pri nas že nosil DM. In je kar dobr nanosil. Pri nas tudi tastarim igračke prinese, js sm dobila Lotti Karoti namizno igro, mož pa nogavičke z liki iz risanke , ker so mu premejhne jih je podaril anji, ampak ker so pa anji še prevelike, jih je ona posodila matijatuuser posted image . Drgač je pa DM tudi kiksnil ... je kupil enega transformerja, ki je že pristal v košu, ker ga nihče ni zna sestaviti nazaj, ne naprej ... je kar razpadal na mini koščke ... itak, kerje bil poceni user posted image .

Včeraj smo v Kudu zmagali. Nam je prejšnji poraz dal vetra!
In seveda, ko sem prišla ob polnoči domov ... jaobožemilikajsamjatebiradila ... stanovanje v RAZSULU, vse je SMRDELO, ker je mož pustil poleg gore nepomite posode še brokolijevo rižoto na pultu ...  in sem potem spet pospravljala in še  pomila sem tla ... vsaj dobro uro. In seveda, zdaj ... manj kot 24h kasneje ... tla - kot da niso doživela pomivanja in današnjega večkratnega pometanja - grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

In še ena user posted image bučmanskauser posted image od mojega moža: ga vprašam, kako so preživeli uspavanje brez mene. Pa mi reče, da ok, da so lepo zaspali, da pa se je čez čas najprej matija zbudil, potem pa se je še anja pogosto prebujala. In zakaj? Ja, ker je buč-men!!! dal otroka spat brez večerje! Joj! Pa matija je že povedal, kako in kaj ... anja pa še ne zna ... in je reva potrpežljivo čakala mene.

Ah. No, tolk. Ikeje danes nisem vidla, ker smo šli za brezveze k P. Upam, da jutri vsaj na vrsto pridemo.  

Tko. Zdj grem pa spet pospravljat.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
22.12.2008 23:26:40   
pomlad08
o živjo,
čisto na hitro se javljam, ker sem zmatrana do jaja. na izpitu sem dobila 10ko, job se je medtem zabaval doma, pol smo pa še ene obiske dobil, tko da sm ga dala šele prejle spat.

vilma, recept:
jz vellikokrat iz svinjine naredim tako mesno-gobovo omako, pa zraven riž (kar je idealno, ker čez riž ga res ni kar se enostavnosti tiče). no naredi se pa takole: (v naslednjem postu)

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
22.12.2008 23:32:23   
pomlad08
sem preverila najprej če deluje rr user posted image

no kupim zrezke, jih narežem na koščke (lahko pustič tudi cele), meso popopram in posolim ter na hitrco popečem na olju, potem dam meso ven iz lonca in na olju prepražim žlico moke (prežganje al kako se temu reče ?!!?), no potem to spenjeno moko zalijem z vodo, pa dam nazaj notri meso, dodam začimbe, pa zenf, pa mal vegete, po želji pač, solim itd. To je vsa znanost, na koncu še malo zagostim. Aja, gobe pa posebej prepražim pa jih dam notri, oziroma še boljše je pa zraven gobova rižota. Drugače pa riž obvezno na čebuli narejen, res paše zraven. To je to, ful na izi, pa res dobro, midva mava to dostkrat, imenujeva pa protokolarno kosilo, ker je šel mož enkrat na eno sila pomembno službeni kosilo ob obisku nevemkogaže, pa je prišel dam in je rekel da so tole mojo omako jedli user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
22.12.2008 23:34:03   
pomlad08
zdej pa šibam spat, ker sem čist out.

aja za božično večerjo bomo mel pa mi kakšno ribjo zadevo, sam še ne vem kaj. na božič (25.) gremo pa k našim na kosilo, super.

gute nacht

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
22.12.2008 23:35:32   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Dober dan punce user posted image
No kaj kuhamo za Božič? Niti enega recepta še?! JNo jaz ga rabim, sem se uvalila v "kuharske težave". Imam povabljene moje in taščo, pa moram kej okusnega skuhat. Ursi, Timony in ostale kuharce,dejte predlagat kej preprostega in okusnega, z nizko zahtevnostjo pa nujno mora bit svinja. Imam velik zahtev ane user posted image
Neki sem gledala tale recepet na kulinariki, sam nisem ziher http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Mesni_zvitki-11987.html

Špeli a nov sedež že imate! user posted image  Tudi mi ga bomo v kratkem nabavili, zadnjič ko smo bli na dedku Mrazu je Julija tja in nazaj prejokala v lupinici. In ne morem več poslušat tega njenega joka v avtu! Poleg tega 9 kg še dolgo ne bo imela, tko da jo bom dala kr prej. Sicer pa sej tudi Maks nima ane? Kako pa mu je všeč v sedežu?
Aja pa hvala za čestitke! Moja miška ima danes devet mesecev!¨user posted image  Pa Kristjan tudi, čestitke tudi tebi! user posted image
Jutri pa imava z Julijo pregled pri 9 mesecih. Bomo vidli kaj bo s tem plazenjem, pa s kilažo. Me vse po malem skrbi, ampak sej bo. Upam, da ima miška vsaj 8,3 kg. Zdej je mal pojačala hranjenje. V bistvu najbolj pomaga to, da jo pustim mal bolj lačno, pol poje tud zelenjavo. user posted image

A kuhala boš in nujno mora bit svinja user posted image user posted image , jaz sem ti pa hotela škampe predlagat. Jaz bom v sredo kar škampe na buzaro naredila, je najbolj enostavno, čeprav ne vem, če jih bom lahko jedla, ker se mi je vsa morska golazen s to nosečnostjo zagravžala.  In po svinji me pa želodec boli.
Pa naredi svinjsko pečenko, jaz sem imela en dober recept, ko v svinjsko meso zaviješ breskve s kompota+ maslo+ timijan, sliši se bolj tako, sam je za prste pojest. Ta recept je bil đimija oliverja...user posted image , pa kar zraven daš krompirček in v pečico.Pa mal motovilca s fižolčkom...za sladico pa en tiramisu, ker je hitro narejen, al pa princeske...imam jaz doma en paket že napečenih princesk, sam kremo kupiš, zmiksaš in nafilaš....če boš rabila, pokliči brez problema....

Ha, ha....se ti hočem prikupit, morda boš pa tud mene povabila v klub 20 eur/ mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Maks še nima 9 kg, ima 8,4, sam ga v jajček nisem mogla več stlačit, sem se bala, da bo klaustrofobijo fasal, tak dolgin kot je, je imel vse nogice pokrčene in v jajčku je še ful švical...
Ja zdaj je pa car...gleda skozi okno in se čudi, ker hiše tekajo...no tudi joče še, sam se mi zdi da manj kot v lupinici...itak, da mu je smrt bit zvezan....

Danes sem ga pa poleg vseh njegovih vragolij navadila še kako se mama jezi in lepo s kazalčkom žuga in z glavo odkimava ne, ne....
in pa ko ga vprašam kdo je moj, se pride stisnit k meni, če pa ležim se pa cel name skobaca....user posted image
Zdaj pa res že zna ful stvari, na tleh ima tiste penaste puzzle in vedno eno in isto črko vleče ven in jo grize, odgrizne košček in ga žveči, jaz seveda mu s prstom iščem po ustih in mu vzamem, zdaj se je navadil, da ko vzame črko, se hitro teče skrit, da mu jo ne bi vzela...miš mali user posted image

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 22.12.2008 23:37:19 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
22.12.2008 23:41:44   
Špela100
NČK čestitke za zmago user posted image user posted image . O možu pa no koment...boga Anja lačna...pa še zdaj ko se ji je apetit odprl. user posted image

Drugače pa je za pospeševanje apetita ful dober metin čaj, samo ne vem, če ga lahko naši malčki že pijejo. Pri starejši hčerki je preizkušeno deloval.

MUMU meni je za ritko fajn SUDOKREM...upam, da sem prav napisala.

Zdaj grem pa kakšen recept iskat in poskusit na hitro kaj spečt...seveda, če bom imela vse sestavine doma.

čaoooooooooooooo

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
22.12.2008 23:47:33   
Špela100
VILMA pa na http://www.gurman.eu/index.php?S=1&Folder=17 pejd pogledat, so recepti po sestavinah, po priložnostih....razdeljeni.

Za svinjo

http://www.gurman.eu/browse.php?S=6&C=633

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 22.12.2008 23:49:46 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
23.12.2008 7:16:50   
Ursi2
Dobro jutro!
Od Lukija naprej ena
user posted image , da vas malo k sebi spravi!user posted image user posted image

Naša noč je bla spet bolj čudna. Do 2 zjutri skoraj ni spal, ali p aje zaspal in se čez 5-10 min zbudil. Potem pa je okrog 2h svečka prijela in je malo bolje spal. Sem pa do 5.30 vseeno mogla it še ene 3x k njemu. ob 5.30 mi je pa kr v naročju zaspal in je tako spal skor eno uro, ker se je kr zbudil, če sem ga hotla v posteljco dat. Potem pa je le veljala posteljica in upam, da bo malo vsaj spal.

Me je pa čist okrog prnesla tale bolezen. Bi mogla it nujno v trgovino po zelenjavo  za naju za čez praznike pa po riževo mleko in take stvari, pa na zaključku imamo obdarovanje in kot vedno sem pozabila in sedaj zadnji trenutek iščem ideje. Da bi pa možeka poslala pa tudi ne gre, ker je v službi iz službe pa takoj na koncert, jutri pa isto. Pa bom že pogruntala.
Ja, ko sem ravno zaključek omenila. Sem mislila, da bom lahko šla, pa sem včeri ugotovila, da sploh ne bo šlo. Ker pri našemu pa ni tak problem, da bi zaspal pri komu drugemu, veliko večji problem je, če se zvečer zbudi, mene pa ni. Takrat ga pa nič ne  umiri in je čist prestrašen pa znrviran. Itak da se čist predrami. Tako da ne bo nič z zabavo. Pa sej, se bo pa dragi še za naju fajn imel.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
23.12.2008 7:21:07   
Ursi2
ZALA, VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
23.12.2008 7:41:21   
Vilma
Naša noč: katastrofa z velikim K!
Sem sama z obema, Dominik se je zbudil 3x kar se že dolgo ni, Julija pa na dve uri, s tem da je pokonci od šeste. user posted image  Če bo šlo tko naprej do četrtka, sigurno ne bom kuhala božičnega kosila ampak bom kapitulirala. user posted image
Špela škampi so izvrstna ideja sam jih moja mama ne mara. Kar se tiče mesa in sadja pa jaz ne maram preveč te kombinacije. Sem za Božič tri leta nazaj naredila svinjsko ribico  suhimi slivami, pa mi ni bilo preveč všeč. Tud puran z ananasom mi ni preveč dober.
Pomlad tista mesna gobova omaka je tudi super slišat, sam riž ne sme bit zraven, ker ga tašča ne je. user posted image  Bi blo pa super s krompirjem! user posted image  
NČK čestitke za zmago! user posted image  Kar se tiče moža, bi jaz težko požrla to, da je dal otroke spat brez večerje.
Se mi vid, da sem neprespana, sam kritiziram. user posted image  
Nič grem Julijo rihtat, ob 8.45 imava pregled pri pediatrinji.
Še prej pa drugo kavo skuhat.

Pa Zali vse najboljše za obmesečnico!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
23.12.2008 7:41:49   
Vilma
...

< Sporočilo je popravil Vilma -- 23.12.2008 7:42:51 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
23.12.2008 8:05:24   
Ursi2
San,super, da ste boljši in da ste se šli drsatuser posted image user posted image . Ma, jz tudi komi čakam, da se bomo šli sankat!

Lona76, priden tvoj možek, da ji je dal flaškouser posted image user posted image . Da bi ji še večkrat ga dal!!!!!
In super, da ste skupi delali čestitkeuser posted image . Ja, meni tudi tako ful pomeni, da smo skupi. Je pa res, da večina moških na to čist drgač gleda. No, p apriden tvoj dragi, da se je že začel poporavljat!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, čvek v službi. Tudi jaz upam, da bomo potem še čvekale, čeprav pri meni v službi ne vem če bo šlo. Upam, da bo!!!!!!!!

Vilma, tale recept je res dobra zadeva. Ali kaka polnjena pečenka pa krompir zraven pečenke. Zrezki v omaki s šunko in sirom. Ali polnjen ocvrt zrezek.
Midva sma tudi včeri sestavljala meni, pa sploh ne vem, kdo bo to pojedel. Ponavadi sem jz tista, ko bi eno pa drugo pa tretjonardila, letos je pa moj tak.
Da vam povem, kaj vse si je zaželel:
-goveja juha

-polnjena telečja pečenka
-ocvrti zrezki
-restan krompir
-hrenov zos (ali kako se temu reče)
-pečen krompir (skuhan v kosih in potem na hitro popečen v olju)
-riž?
-paradižnikova solata z mozzarelo
-zelena solata
-zelenjava (pečena ali kuhana) - to sem pa jaz dodala

-sladica (pojma nimam kaj naj naredim) Bi bila vesela za ideje. Sem čist brez idej pa volje tudi.user posted image

DRžim pesti za posvetovalnico, da bo vse OK!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Dinki, upam, da bote dobili vrtec, da ne bo prevelikega navala!!!!!!!!user posted image  Mi ga sedaj še ne bomo dali, ker ga bo dedi pazil. Ga pa bomo septembra in me prav zanima, kako bo.
Ja, sej glede zajtrka tud jaz nočem preveč komplicirat, samo razmišljala sem, ker se mi zdi, da je pri 10 mesecih 1-2 obroka GH malo, ostalo pa dojenje. Sej med tednom mama vse fajn in en red, seveda, če sma doma oz pri mojih. Če pa kam grema, se pač malo poruši. Ampak vikende pa imamo mi ponavadi vedno precej leteče in tudi tempirane in potem se velikokrat zgodi, da je samo kosilo, ostalo pa je samo dojenje. Zvečer, ko pa pridemo, pa mu tudi ni več do večerje. Ma, sej, ko  bo enkrat lepo pojedel, ne bo take panike, sam zdej pa zna trajat pa še počakat je treba, da bi on sploh jedel, ker itak takoj ne more jest, ko vstane.

Perp, lepo te je spet malo brati!!!!!!!!!!! user posted image  Super, da še nikoli niste bili bolani! Da bi bilo še naprej tako!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Čestitke za zobka!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  A user posted image  si že dobila? Jz pa še kr nič. Pa sej mi je čist ok, je ne pogrešam!
Čestitke za vse podvige in vse, kar zna pokazat!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Kako lepo čestitko ste nardili!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Kake polne ličke ima in črne učke!!!!!!user posted image
Timoty, čestitke za zobeka!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bil brez vročine in da bi še hiter ven pokukali drugi zobki!! Za pikice pa ne vem, ampak pomoje so res od tega, ko mu je vroče in švica. Sem jz tuid pri našmi kdaj pa kdaj opazila, če mu je bilo fejst vroče, da jih je imel po hrbtu. Za zobke pa ne vem. Sigurno ne grejo ven po točno določenem zaporedju.
Hvala za pikapoke!
Za seminarsko pa držima pesti!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Aleži, čestitke Žigu za nastop in Sari, da je bila tako pridna! Ja, tiste tabele glede spanja sploh ne držijo več. Bi mogli jih dat malo našim zakladkom v roke, da bi si sami malo prebrali, koliko bi še mogli spat!!!!!!!!user posted image

Terida, tudi jz ne bi mogla za Lukija imet rabljene kahlice. Sej kahlica pa tudi ni tako draga. Meni tudi kaki rabljeni jogiji ne potegnejo. Ne vem, zakaj, pač ne gre mi!user posted image

m

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
23.12.2008 8:13:49   
Vilma
Ursi polnjena telečja pečenka!!! user posted image  S čim pa jo boš polnila? Kruhom? Špinačo? Uf to je tud ful ful dobra ideja, pa še bolj enostavno je kot tisti moji zvitki. Dej prosim povej, s čim jo boš polnila in ali že mesarju rečeš, da ti naredi žepek? In kateri kos mesa boš vzela?

Terida sem hotla že včeraj napisat, pa sem pozabila. Sej je res, da se da vsaka stvar razkužit. Samo še v vrtcu dobi vsak otrok svojo kahlo in  je samo njegova in ko jo odrabi, jo ne dobi drug. In verjemi mi, da v vrtcu zelo šparajo. Tako da ja. Nova kahla, ne sposojena.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
23.12.2008 8:15:27   
lucalu
Dobro jutro mamice!
Kaj bo dobrega?
Samo na brzino se javljam, ker imamo noro gužvo!!! Čez dan čistimo, ponoči ne spimo, tako, da sem čisto paf! user posted image

Rada bi samo voščila vsem slavljenčkom, ker jim prej nisem uspela user posted image :
Luka (s 4-dnevno zamudo), Anis, Jaka in Kaja (s 3-dnevno zamudo), Daša in Urban (z 2-dnevno zamudo), Kristjan in Julija (z 1-dnevno zamudo) in Zala (brez zamude)... vsem iskrene čestitke za vaše obmesečnice!!! Bodite pridni, zdravi, veseli, razigrani in polni novih podvigov!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko zaenkrat... prebrala vas bom pa kasneje (upam, da mi bo uspelo, ker sem res v grooozneeeeem zaostanku)!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
23.12.2008 8:20:48   
Ursi2
Mumu, čestitke za sprehod in spanje v vozičku.user posted image user posted image user posted image

Vilma, sem brala to, ko si napisala glede vročine. Ma, jz sploh ne vem, kako ga naj imam takrat oblečenega. Po eni strani vem, da ga ne smem met preveč, po drugi strani pa si ga premalo ne upam, ker je zdej veliko na tleh in tla so pa le bolj hladna. Ponoči pa tudi ne vem. Jz ga imam v bodyju in pižami, ker se pri nas okrog 2 zlo fajn shladi in če bi imle samo pižamo, bi mu bilo premalo. Ampak z mojim mama vedno pregovarjanja. Jz ga hočem čim manj oblečt, moj bi mu rad pa še hlaše pa pulover,... gor oblekel (za po hiši), zvečer pa ga jz tudi nisem pokrivala, ker se je zbudil v minuti, če sem ga pokrila, pa je moj kr naprej hodil pa ga pokrival. Pa sem mu lepo razložila, pa ni pomagalo.

NČK,  za vas eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bili zdravi!!!!!!
Vav, čestitke Anji da je začela jesti!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Priden DM. Pa k vsi ste bili tako pridni, da ste dobili darila! Lepo!user posted image
Midva sma se pa zmenila, da se med sabo ne boma obdarovala, ker je bilo vseh izdatkov letos preveč in ker nič ne rabiva, je res brez veze, da neki na silo kupijema. Poleg tega pa jz tudi nič sladkega ne jem, pa sma kr rekla, da samo za Lukija in ostale (njegove, moje, nečake)
Čestitke za zmago!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Ja, tvoj dragi jih pa tudi ušpiči. Dej ga ti enkrat brez večerje pusti (če si je seveda ne dobi sam)user posted image user posted image user posted image
Ma, sej ne morem kaj drugega rečt, kot MOŠKI.

Pomlad08, čestitke za izpit! Ma,s i pridna!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Super recept, ga morem enkrat nardit. Jt ponavadi nardim s puranjim mesom in brez senfa, samo kako kislo smetano, pa prej že fajn čebula in česna prepražim. Pa še kak zelčen poper paše not. MMMMMMMMMM

Špela100,  ti pa učiš Maksa same tumarije, kaj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se hecam!! Ful je priden oz oba sta, da tako obvlada že stvari!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
So pa tako posrečeni, ko že vejo, da neki ne smejo, pol pa poskušajo na vse načine.

Vilma, upam, da bo današnja noč boljša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
23.12.2008 8:24:38   
Ursi2
Vilma, polnila jo bom s kruhom. Moj že 1 mesec sanja, da bi to jedel za božično večerjo. Sam pojma nimam ker konec bom vzela. Je tako, da imam skor celega teleta v skrinji, ker so imeli pri Lukanovem pradediju koline in je enega teleta zaklall za Lukana, da bo lahko ga jedel, ker ima nizko železo. user posted image  sEJ je ful prijazno, sam Luka ima en zrezek za cel teden, ne pa enga celga teleta. user posted image user posted image
Drgač pa kr pojdi danes k mesarju in mu reči, da bi imela en kos za polnjeno pečenki in ti bo najboljši vedu povedat pa še žepek ti bo lahko kr nardil!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
23.12.2008 8:44:34   
mumu
Dobro jutro!!!!

Najprej hvala vse za nasvete, trenutno smo slabo uro pokonci in smo bili že dvakrat pokakani user posted image , k sreči ponoči ni bilo nič.

Zdej pa moram napisat zgodbico od včeraj, se moram skašlat. Tio sva prvič pustila v varstvu moji tašči, ki jo je pršla mirkat k nama. Midva pa sva veselo odšla po novoletnih nakupih - samo za naju, pa še na pijačko sva šla v miru enkrat po dolgem času. In pravem jst dej mat poklič pa praš kako kaj, in jo kliče... Jo je mogla previt ker je bla pokakana, in sploh ni oreng očistla ritke, ker se je bala, potem ji je rito namazala z justovo  kremo materina dušica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nagrado pa ji je plenico narobe obrnila (res nevem kako ji to ratalo). Sem sam spila tist sok in sva hitro letela domov, pa sem mu lepo naročila da naj jo mal spuca, da če ga lahko za vsak ku..... kliče bi ga pa še za to lahko katera krema je prava. Itak da ji ni nč kej dost reku user posted image .

Tako na podlagi tega je padla odločitev da jo lep čas ne bo dobila v varstvo. Tole pa pišem danes zato, ker če bi včeraj bi bla sko s cenzura user posted image .

Zdej pa moram it ker se Tia hudo krega.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
23.12.2008 8:48:46   
mumu
ZALA, vse najboljše za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
23.12.2008 9:17:00   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image  ta je pravi, jaaaa!

HVALA user posted image LUCALU!

... tolk je luštkan, pa tko zame, k večkrat kej puzab'm ... sm ga spavila v Wordu, pa ne miga več user posted image  ... kam naj ga spravim, da bo ostal živ, kera ve?

Evo, TU ga imaš... spravi si stran med priljubljene, in ko ga boš rabila, ti bo pri roki.

Evo mi smo že eno uro in pou pokonciuser posted image . Mamo že od včeraj dopoldne vročino, sploh ne popusti, kljub Daleronu user posted image . Zdej pa ne vem, al je vročina zaradi zobku, al mamo šesto bolezen, bom mogla še kakšen dan počakat pa mi bo vse jasno.

Uboga Tia... gora pikapokic, čeprav upam, da je danes že zdrava kot ribica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Lucalu, tudi za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi zobki čimprej ven pogledali in bi končno vredu spali!!!!!!!!!!!!

Hvala lepa!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
sam da vam še povem, da sem se danes zbudila brez problemov! ne bom se obremenjevala za nič, dokler to res ne bo potrebno!

Bravo mami za tako odločitev!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marita
partnerji: z mojim sva bila tud kar precej na bojni nogi, odkar se je Maks rodil. Prov izčrpana sem bila od stalnih grdih pogledov in prepirov. Pol sem šla en vikend na meditacijski tabor. Naučila sem se tole, da je odnos med moškim in žensko čist siml, če se držiš tegale: vsak dan dobr jest, vsak dan seksat, vsak dan se rekrairat, pa mal nase pomislit. Pridem domov, zrecitiram mojmu tole in prav, ok, men je všeč. No tko, da pr nas je taglavno, da so obilne južne, k če je lačen je sitn ko driska. To smo odpravl. Mal sem se pomatrala in se res držim tega, da je nam mizi ful hrane, ki nama je obema všeč. Ja, vsak dan seks, tud za to si vzameva čas, na koncu se pocartava in pomenva o vse zadevah in odnos je 10000000 % boljši. Simpl???? Probejte še ve. Nama je pomagalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

marita dober recept in dejansko drži!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Lucalu, kako posrečen je tvoj Tai! Ma, v živo je še lepši. user posted image user posted image user posted image  In kaki zajček je s tema zobkoma!user posted image user posted image
Pa lepa sedežna zgleda!!!!user posted image

Hvala za pohvale!!! user posted image

Lucalu, sej veš, Tai user posted image  Se kr stopim, ko vidim tvojega dečka! user posted image

Ohhhh, hvala lepa Vilma!!! user posted image

Jaz pa sem bila včeraj zunaj s prijateljicami. Sicer samo do pol enih, nisem upala bit dlje zaradi Julije, ampak je vseeno tako pasalo. Ljubljana je tako lepa v lučkah, pravljična v bistvu. In veste, kaj je najboljši občutek? To, da sem po dolgem času neprespana zaradi čveka s prijateljicami in ne zaradi Julijinega nočnega vstajanja. user posted image  Tako da včeraj sem zagotovo veliko naredila zase. Danes bom pa tudi! user posted image

Bravo mami!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Seminarska naloga ocenjena z 9 user posted image user posted image user posted image

Čestitke za seminarsko!!! user posted image user posted image user posted image

Tuki sta pa moja dva sončka na dedku mrazu.
Poglejte Julijo, bi lahko rekla, da se stiska k njemu. Očitno ji je bila všeč njegova brada. user posted image  
Dominik pa je bil tudi pogumen, se bradca ni nič bal. user posted image

user posted image

user posted image

Vilma, čudovite slikice!!! Res prekrasna sončka in nič prestrašena!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

naš urban je zbolel, no spet je zakuhal, zato se včeraj nism več javila, ker je bil revež čist vroč. hvala bogu je oči prišel ful hitro domov in ga je še on mal pestval, da sm se jst zrihtala za spat in potem čez noč ni blo skoraj nič spanja. zdej spi, sam se skoz zbuja, pa grem nazaj k njemu ležat, da si odpočije. sm mu pa dala prej calpol, pa je zdej dobr. in ravno danes, ko bi morala na izabelin nastop na balet, pa še zvečer imajo šolsko igro ob šestih za staršeuser posted image ... ma je bla ful žalostna, ker sva ful kostume šivali ta teden in pripravljali oder... no, če bo bani boljši jo bom skočila pogledat, ker je šola čist zraven nas.

Tovornjak pikapokic za Urbančka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da ti je uspelo it na nastop!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Pa slikice od Tai-a in Julije in Dominika user posted image . se vidi, da so marčevci. sami lepi otročički user posted image user posted image .

Hvala lepa!!! user posted image

uspelo mi je na predstavo, urban je bil mal boljši, je pa izidorja uho začelo bolet je revež ves večer stokal, sm hotla po predstavi že k dežurnemu, pa je zaspal... upam, da bo zdržal do jutra. predstava je bla pa itak fenomenalna in sem vesela, da mi jo je uspel videtuser posted image . res so bili posrečeni in tako lepi.

Bravo za predstavo!!! user posted image user posted image user posted image  Pikapokice pa tokrat za Izidorja, upam, da je že vredu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lucalu, ma tai je pa tut itak luštn fantuser posted image user posted image , pa kake lepe bele zobke imauser posted image . no, čestitam za novo podobo dnevne in držim pesti, da bo dragi tko pobelu, da ne bo nič umazano in da ne bo preveč dela za mamouser posted image in da ne bo tai spet čist iz tira vržen.

Hvala san, za pohvale in lepe želje!!! user posted image

Evo, tole sem še uspela prebrat (ja, sem daaleeeč zadaj)... zdaj grem pa še malo pospravit dokler Tai dremucka... se vrnem kasneje (upam!)... 

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?