lucalu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka ta je pravi, jaaaa! HVALA LUCALU! ... tolk je luštkan, pa tko zame, k večkrat kej puzab'm ... sm ga spavila v Wordu, pa ne miga več ... kam naj ga spravim, da bo ostal živ, kera ve? Evo, TU ga imaš... spravi si stran med priljubljene, in ko ga boš rabila, ti bo pri roki. IZVIRNO SPOROČILO: mumu Evo mi smo že eno uro in pou pokonci . Mamo že od včeraj dopoldne vročino, sploh ne popusti, kljub Daleronu . Zdej pa ne vem, al je vročina zaradi zobku, al mamo šesto bolezen, bom mogla še kakšen dan počakat pa mi bo vse jasno. Uboga Tia... gora pikapokic, čeprav upam, da je danes že zdrava kot ribica!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Lucalu, tudi za vas , da bi zobki čimprej ven pogledali in bi končno vredu spali!!!!!!!!!!!! Hvala lepa!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 sam da vam še povem, da sem se danes zbudila brez problemov! ne bom se obremenjevala za nič, dokler to res ne bo potrebno! Bravo mami za tako odločitev!!! IZVIRNO SPOROČILO: marita partnerji: z mojim sva bila tud kar precej na bojni nogi, odkar se je Maks rodil. Prov izčrpana sem bila od stalnih grdih pogledov in prepirov. Pol sem šla en vikend na meditacijski tabor. Naučila sem se tole, da je odnos med moškim in žensko čist siml, če se držiš tegale: vsak dan dobr jest, vsak dan seksat, vsak dan se rekrairat, pa mal nase pomislit. Pridem domov, zrecitiram mojmu tole in prav, ok, men je všeč. No tko, da pr nas je taglavno, da so obilne južne, k če je lačen je sitn ko driska. To smo odpravl. Mal sem se pomatrala in se res držim tega, da je nam mizi ful hrane, ki nama je obema všeč. Ja, vsak dan seks, tud za to si vzameva čas, na koncu se pocartava in pomenva o vse zadevah in odnos je 10000000 % boljši. Simpl???? Probejte še ve. Nama je pomagalo. marita dober recept in dejansko drži!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Lucalu, kako posrečen je tvoj Tai! Ma, v živo je še lepši. In kaki zajček je s tema zobkoma! Pa lepa sedežna zgleda!!!! Hvala za pohvale!!! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Lucalu, sej veš, Tai Se kr stopim, ko vidim tvojega dečka! Ohhhh, hvala lepa Vilma!!! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Jaz pa sem bila včeraj zunaj s prijateljicami. Sicer samo do pol enih, nisem upala bit dlje zaradi Julije, ampak je vseeno tako pasalo. Ljubljana je tako lepa v lučkah, pravljična v bistvu. In veste, kaj je najboljši občutek? To, da sem po dolgem času neprespana zaradi čveka s prijateljicami in ne zaradi Julijinega nočnega vstajanja. Tako da včeraj sem zagotovo veliko naredila zase. Danes bom pa tudi! Bravo mami!!! IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY Seminarska naloga ocenjena z 9 Čestitke za seminarsko!!! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Tuki sta pa moja dva sončka na dedku mrazu. Poglejte Julijo, bi lahko rekla, da se stiska k njemu. Očitno ji je bila všeč njegova brada. Dominik pa je bil tudi pogumen, se bradca ni nič bal. Vilma, čudovite slikice!!! Res prekrasna sončka in nič prestrašena!!! IZVIRNO SPOROČILO: san naš urban je zbolel, no spet je zakuhal, zato se včeraj nism več javila, ker je bil revež čist vroč. hvala bogu je oči prišel ful hitro domov in ga je še on mal pestval, da sm se jst zrihtala za spat in potem čez noč ni blo skoraj nič spanja. zdej spi, sam se skoz zbuja, pa grem nazaj k njemu ležat, da si odpočije. sm mu pa dala prej calpol, pa je zdej dobr. in ravno danes, ko bi morala na izabelin nastop na balet, pa še zvečer imajo šolsko igro ob šestih za starše ... ma je bla ful žalostna, ker sva ful kostume šivali ta teden in pripravljali oder... no, če bo bani boljši jo bom skočila pogledat, ker je šola čist zraven nas. Tovornjak pikapokic za Urbančka!!! Pa upam, da ti je uspelo it na nastop!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Pa slikice od Tai-a in Julije in Dominika . se vidi, da so marčevci. sami lepi otročički . Hvala lepa!!! IZVIRNO SPOROČILO: san uspelo mi je na predstavo, urban je bil mal boljši, je pa izidorja uho začelo bolet je revež ves večer stokal, sm hotla po predstavi že k dežurnemu, pa je zaspal... upam, da bo zdržal do jutra. predstava je bla pa itak fenomenalna in sem vesela, da mi jo je uspel videt . res so bili posrečeni in tako lepi. Bravo za predstavo!!! Pikapokice pa tokrat za Izidorja, upam, da je že vredu!!! IZVIRNO SPOROČILO: san lucalu, ma tai je pa tut itak luštn fant , pa kake lepe bele zobke ima . no, čestitam za novo podobo dnevne in držim pesti, da bo dragi tko pobelu, da ne bo nič umazano in da ne bo preveč dela za mamo in da ne bo tai spet čist iz tira vržen. Hvala san, za pohvale in lepe želje!!! Evo, tole sem še uspela prebrat (ja, sem daaleeeč zadaj)... zdaj grem pa še malo pospravit dokler Tai dremucka... se vrnem kasneje (upam!)...
|