|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
1.1.2009 22:09:02   
neboglasnica
Almera: ti, ki si redna in predvsem zvesta obiskovalka najboljšega soseda, a imaš mogoče še kakšne točke viška? Nalepke mislim, ne točke.  Sem zgodnja kaj? Moja sestra je namreč med prazniki navrgla, da ji je en komplet všeč in bi rada imela teh 6 kom..pa bi bila modro tiho in jo za RD presenetila z darilom...

Mimogrede: katera že zbira živčke ali kaj so že one živalice v BC? Na ZS naj mi pošlje naslov, nekje se mi jih nekaj valja. Še punci pobaram kje so. 10 kom jih imam, ostale moram poiskat.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 22:11:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2052
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 22:12:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
1.1.2009 22:14:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Sorry, Neboglasnica - zadnja runda gre na pot k Blacky. Jih boš pa težko dobila, ker v ponedeljek zaključujejo akcijo. Pa za 6 šalic bi rabila fuuuuuuuuuuuuul nalepk

Saj nekaj jih celo imam. Pa nič, bom morala še vedno napenjati uhe, da bom ujela kakšno željo.

Ej, sem nekaj kukala k majskim hroščkam in videla, da one ne nabirajo jagod ampak LIKAJO.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2054
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 22:14:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2055
1.1.2009 22:17:30   
neboglasnica
blacky30: tule ene tudi hujšajo

http://www.ringaraja.net/forum/--1-1-2009------_3478475.html

Neposredna povezava do sporočila: 2056
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 22:18:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2057
1.1.2009 22:19:38   
neboglasnica
Evo, pižama party se končuje, sta se že začeli pričkati. Grem jih pomirit, potem pa križ poravnat v posteljo. Mogoče bo sin uvideven do mame in bo spal, spal...vsaj do dveh.  Saj, potem pa mama ne spi, kadar sine potegne s spancem. Spet so se začele noči brez sna, ko preprosto ne morem zaspat.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2058
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 22:19:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2059
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 22:20:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2060
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 22:21:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2061
1.1.2009 22:37:50   
lili3
Almera, jaz si sicer skoz črpam mleko, ampak še nisem dobila user posted image  in upam da je še nekaj časa tudi ne bo.

Inigo, laktozo sem tudi jaz kupila v lekarni, za vsak slučaj, ker je imel tudi probleme, ko smo mu začeli gostiti z rižolinom. Mislim pa da sem prebrala na med.over.net, da tudi če imaš alergijo na KML se lahko uporablja. Aljaž ima tudi sum na alergijo na KML in jajca. Nam so pomagale tudi fejst sladkane kamilice.

Uvajanje GH: mi smo zaenkrat probali korenček in jabolko, kašic, ki imajo dodano mleko pa žal ne moremo, ker ima sum na alergijo na KML, tako da je zaenkrat probal samo rižolino in se mu ne dopade preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 2062
1.1.2009 22:56:18   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Almer

Eno vprašanje - koliko, ki polno dojite, vas je še brez user posted image ?

jazuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.1.2009 23:00:37   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ej, sem nekaj kukala k majskim hroščkam in videla, da one ne nabirajo jagod ampak LIKAJO.user posted image

likala pa jaz ne biuser posted image Se pa že lepše sliši jagode obiratuser posted image

edino če jih nena rade, pol pa se menijo v stilu: joj no, spet morem it likatuser posted image   user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2064
1.1.2009 23:14:18   
moya
Almera - evo jst sem ena tistih user posted image .
Vidim, da imava zelo podobne drobižke na isti dan, pa alergije, pa neprespane noči, pa user posted image .,.. user posted image
Mormo se spoznat enkrat, kaj praviš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.1.2009 23:24:09   
moya
lili 3 - tud mi mamo sum na KM, pa sem kupila od HIPP riževo kašico brez mleka. Sem si načrpala mleko (čeprav mi je to že prava muka spet črpat) in zmešala pa je kar nekaj spravla vase. Do zdej sem ji naredila 3x.
Bravo, da vstrajaš na črpanju, jst sem se tolk časa borila z mojo, da se je vdala v usodo stalnega dojenja brez krega, da se sedaj lepo skoz dojiva pa tud viškov HB nimam več user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.1.2009 23:43:53   
Majuska

Majuska - jaz bom poatronažko poklicala, da pride in mi vse razloži o GH. Je rekla, da naj jo kar pokličem ko bo pol leta star

Eno vprašanje - koliko, ki polno dojite, vas je še brez user posted image ?

Ja naša patronažka je rekla, da nas bo sama obiskala, ko dopolnemo 5 mesecev, se pravi jo lahko kmalu pričakujem user posted image

In ja, še dojim in še nimam user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.1.2009 23:45:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Sorry, Neboglasnica - zadnja runda gre na pot k Blacky. Jih boš pa težko dobila, ker v ponedeljek zaključujejo akcijo. Pa za 6 šalic bi rabila fuuuuuuuuuuuuul nalepk

kaj ni do februarja akcija????user posted image

nalepke menda talajo do 5.1., akcija pa je do konec februarja. nekaj sem jih obljubila netki - bejba, če me bereš, mi na zs sporoči naslov user posted image

neboglasnica, kolk nalepk ti pa še manjka?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2068
2.1.2009 0:28:08   
moya
ups, napaka, ni HIPP ampak MILUPA.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.1.2009 1:14:55   
Blacky30
Grrrrrrrrrr, kak sem jezna. Punce, ne priporočam gledat filma Megla iz leta 2007 od Stephen Kinga. Ta film je cyxywqeaxwxqwyxywxuser posted image user posted image ****yxwqwquser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!! Sem dovolj ponazorila, kak mi je večer pokvaril?!?!?!?!!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se niti pod razno ne more kosat s filmom Megla izpred mnogih let. Pa kakšen konec!!!! Na bruhanje mi gre, res.

Neboglasnica, obisk me je zmotil, potem pa sem se butl raje za film odločila namesto da bi krenila proti LJ. In evo zdaj, kazen mora bit. Zdaj pa mi itak ne bi več teknila, tak me je film razkuril.user posted image user posted image user posted image

Aja, glede šalc za sestro, bi potrebovala 90 točk, če imaš mercator kartico, da bi dobla 6 šalc s krožniki. Jaz bom uspela pridobit 4, pa sem ful vesela, ker so mi fulllllllllllll všeč.

Majski hrošči, verjetno misliš, da dobesedno likajo???? Saj to me tudi.user posted image  Al likajo likajo?user posted image

Forum hujšanje pa poznam, sem tudi tam nekoč vodila eno skupino dietkaric in seveda vse pripadajoče sezname zraven.user posted image  Kjer so seznami, tam je Blacky.user posted image

Rovarka, samo kak se je prijel ta izraz tvojega dragega, obiranje jagod, kaj??? Ne moreš verjet, vsem je šlo takoj v uho.user posted image

Flower, rižolino od 6m dalje??? Grem gledat. Pa res! Sploh nisem videla. Saj zdaj se niti ne spomnim, če sem ji ga že dala al ne. Jaooo, kurja pamet.user posted image  No, bom še malo počakala, za vsak slučaj.user posted image
Majuska, bravo za nov avatar.user posted image user posted image user posted image  lep, lep....

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.1.2009 6:08:14   
osa3
Najprej dobro jutro vsem in še voščilo z zamudo.

Bodimo svobodni kot ptice, igrivi kot veter in zaupajmo!
Vse dobro v novem letu vam in vašim najdražjim!

S Filipom sva vstop v novo leto prespala v bolnišnici zaradi suma na uroinfekt. No včeraj zvečer so naju le spustili domov, ker cel dan ni imel vročine. Uradno še nisva odpuščena, saj čakamo še na izvide. Drugače je vse skupaj lepo prenašal (le vstavljanje katetra bolj po moško). Sobo sva imela svojo in kljub temu da ne dojim, mi ni bilo potrebno nič doplačati.

Glede GH je pri nas tako:
7h - mleko 180ml
10h - sadna kašica 120g (jabolko, banana, sliva, mango, rozine; hruško sva za nekaj časa opustila, ker ga napenja)
12.30 - zelenjavna kašica 50g (krompir, brokoli, korenje, cvetača, bleda) + 120ml mleka
15 - mleko 150ml
17 - mlečna kašica 140g (Milupa)
19 - mleko 150ml

HD - tudi Filip ni maral mojih zelenjavnih kašic, Hippovo je pa z veseljem pojedel. Zato sem začela kašice kuhati po receptih iz Paparice in so mu veliko bolj všeč. Moji največji napaki pri pripravi sta bili:
- krombir je potrebno fajn pretlačiti ali zmleti z mlinčkom (kot pri pireju) in ne miksati
- vsaki zelenjavni kašici je potrebno dodati maslo ali olje

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.1.2009 7:16:19   
Tinky
Jutro

Včeraj je Teo prvič probal govejo/kokošjo juhco, ki jo je naredila moja mama in jo je zmazal s takšnim veseljem To je odpiral usta, da nisem mogla verjet. Pa krompir sem namočila v juho in zmečkala z vilco in je spet z navdušenjem jedel.
Dan prej, sem mu naredila špinačo in krompir, pa je dlesni tako močno tiščal skupaj, da je bore malo hrane šlo v usta. Meni je blo sicer okusno, malo se posolila in dodala 30ml AM, pa zgleda, da mu špinača res ni všeč.

Je pa gospodič par dni nazaj pri moji mami jedel paneton!!! In valda spet na veliko odpiral usta in se oblizoval user posted image
Sicer tega ne bi zvedela, če mojemu fotru ne bi ušlo...

Danes gremo k tašči na kosilo, pa po zadnja darila, ki jih je dedek mraz prinesel.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 7:21:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu osa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2073
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 7:23:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2074
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 7:25:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu osa3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?