Blacky30
|
Grrrrrrrrrr, kak sem jezna. Punce, ne priporočam gledat filma Megla iz leta 2007 od Stephen Kinga. Ta film je cyxywqeaxwxqwyxywx ****yxwqwq !!!!!!!!!!!!!! Sem dovolj ponazorila, kak mi je večer pokvaril?!?!?!?!!? Se niti pod razno ne more kosat s filmom Megla izpred mnogih let. Pa kakšen konec!!!! Na bruhanje mi gre, res. Neboglasnica, obisk me je zmotil, potem pa sem se butl raje za film odločila namesto da bi krenila proti LJ. In evo zdaj, kazen mora bit. Zdaj pa mi itak ne bi več teknila, tak me je film razkuril. Aja, glede šalc za sestro, bi potrebovala 90 točk, če imaš mercator kartico, da bi dobla 6 šalc s krožniki. Jaz bom uspela pridobit 4, pa sem ful vesela, ker so mi fulllllllllllll všeč. Majski hrošči, verjetno misliš, da dobesedno likajo???? Saj to me tudi. Al likajo likajo? Forum hujšanje pa poznam, sem tudi tam nekoč vodila eno skupino dietkaric in seveda vse pripadajoče sezname zraven. Kjer so seznami, tam je Blacky. Rovarka, samo kak se je prijel ta izraz tvojega dragega, obiranje jagod, kaj??? Ne moreš verjet, vsem je šlo takoj v uho. Flower, rižolino od 6m dalje??? Grem gledat. Pa res! Sploh nisem videla. Saj zdaj se niti ne spomnim, če sem ji ga že dala al ne. Jaooo, kurja pamet. No, bom še malo počakala, za vsak slučaj. Majuska, bravo za nov avatar. lep, lep....
|