|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
1.1.2009 17:06:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Btw. ful lepe fotke. Ali tolk sedi, da lahko dobi miško na seznamu? Naša se še kar prevrže.user posted image

Naaak, za miško je še prezgodaj ... saj smo se zmenili, da takrat čisto samostojno sedijo, a ne? Naš Aleksander je bil na fotki ugreznjen v stol, pa podprt od zadaj. Mislim da bo bolje še malo počakati user posted image

glede GH še to ... a je katera kašice delala s svojim mlekom, al samo z AM?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 17:14:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nosečka maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 17:33:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 17:35:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2029
1.1.2009 17:54:14   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

mislem da sm nekak naredila urnik kako bova nadaljevala z GH. Glede na to da imava obroke razporejene takole:
1. obrok ob 5h
2. obrok ob 9h
3. obrok ob 12h
4. obrok ob 15h
5. obrok ob 18h
6. obrok ob 20.30h

Do sedaj sva jedla skozi mleko edino ob 12h GH (sadje ali zelenjava). Sedaj bi mu pa dala sadje ob 9h pa zelenjavo ali sadje ob 15h. Vmes pa mleko. Blacky kaj pa na to misliš?

Me pa zanima kako je s temi mlečnimi kašicami k si rekla? Jaz namreč tega še nisem sprobala tko da nimam pojma. To se zmeša z mlekom ane? In se šteje kot obrok GH al kako?

Jaz mislim, da je tak ok. Čeprav lahko imaš dva obroka GH zaporedoma tudi. Kašice pa so različne. Od Hippa se meša s prekuhano vodo, linoti se delajo z mlekom.

Ravnokar sem Teji dala četrt banane, ker jo je tašči skoraj utrgala iz roke, ko jo je jedla poleg nje. Pa ful jo je lepo pojedla.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
1.1.2009 17:59:44   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Majuška jaz kupim samo Hipp-ove, ki so brez konzervasnov, dodanega sladkorja, mlečnih beljakovin.. riževo pa od Lina.

blacky: in kaj to pomeni? ima zdaj skozi tako kožo? dobi samo po določeni hrani? Jaz imam na izvidu od alergologinje napisano diagnoza:AD, ampak mi ni to prav jasno, saj to diagnozo postavi dermatolog,ne?

Pri nas je diagnozo postavil dermatolog, ja. Ker smo imeli napotnico za pregled v P. AD sčasoma izgine, tja do 2l starosti, v kolikor pa ne, pa je ta pravi, ki ga bo spremljal celo življenje. Pri nas se je zelo omilil, ni alergičen na nobeno hrano, tudi na fruchtzwerge več ne. Vse lahko je. Zdaj ima samo pretirano suho kožo, ko se začne sezona kurjenja, dobi lišaje po nogah, ki ga srbijo in se luščijo in potem boli, tak da moramo mazat s kremo in ne uporabljat nobenih mil razen trdo nevtralno milo. Nobenih tuš gelov in to.
Zdaj pač ful pazi pri GH, jaz mislim, da bo tudi pri vas izzvenelo. Sem pa dobila na podlagi tega izvida podaljšano porodniško, tak da lahko daš vlogo. So sicer postali ful strogi, a izgubit nimaš kaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2031
1.1.2009 18:09:16   
dzanika
umpa super vpršanja si zastavila ker tole tut mene zanima. Tut jaz bi mu rada dala še kaj drugega za jesti pa ne upam. Ampak žal ne vem odgovorov na tvoja vprašanja razen tega da mu jaz nebi dala jagodnega fruteka. Jagode so res alergene pa se mi zdi da je tolk drugih vrst frutekov da se da izbrat kaj drugega...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 18:11:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2033
1.1.2009 18:24:37   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

govejo juhico (samo juho, brez mesa, prikuhe) je še nisem dala, pa jo bom kmalu ( takoj ko sprobava vso zelenjavo)
gris (je to gluten?) Ja to je gluten in meni je p. svetovala uvajanje šele po koncu 7. meseca
breskve sem ji že dala v obliki Hipp in frutka
rozine (prekuhane, za sladkanje kakega obroka) po mojem lahko
jogurte skutke in katere to? meni je p. svetovala takrat kot gluten, se pravi pri 8 mesecih
lahko solim? jaz solim, ampak čisto malo in dodam olivno olje
maslo ali margarina ? to mislim, recimo v pire krompir jaz že dam, ampak samo maslo, margarine ne uporabljam
keksolino ?? piše po 6 mesecu, ampak notri je sladkor, med, gluten... a so te stvari tak obdelane, da niso alergijske, al kako je lahko po 6 mesecu, če pa naj ne bi teh stvari jedel? Takrat ko boš uvedla gluten
jagodni frutki? glede na to, da so jagode alergene? dam šele po 1 letu,
kurjo juhico ? Ja, z veliko zelenjave in vse zmiksam v kašico, ker se pri koščkih davi
pa meso? ja počasi bom tudi s tem začela, na mojem seznamu, ki mi ga je dala p. piše v 7. mesecu

vse ima zelo rad, razen krompirja, se je tak napravlal, da mu je slabo ratvalo, sem mislila da bo bruhal...

Krompir ji dam jaz skupaj z zelenjavo in razredčim z vodico, kjer se je zelenjava kuhala, tako da je tekoče, lahko pa dodaš malo več mleka in je tudi bolj tekoče.

Natki dajem kot en obrok GH ob 17 into je Milupina mlečna kašica z okusom banane. Jaz kupujem vse mlečne kašice z že dodanim mlekom, tako da jih zmešam samo z vodo in ima vse rada. Sem pa kupila tudi riževo kašico od Hippa, ki nima dodanega mleka in jo je potrebno pripraviti z AM, jaz pa jo dodam tudi med zelenjavo, če jo preveč razredčim, da jo malo zgostim.

Tako jaz delam in to so samo moje izkušnje.

Neposredna povezava do sporočila: 2034
1.1.2009 18:29:35   
nanka
Natka ima naslednje obroke:

1. obrok ob 8h  mleko
2. obrok ob 10.30h sadna kašica ( frutek, hipp, doma narejena)
3. obrok ob 13,30h mleko- počasi bom začela z zelenjavno kašico
4. obrok ob 16,30h mlečna kašica Milupa po žlički
5. obrok ob 19h mleko in spat
6. obrok ob 23h mleko v spanju

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
1.1.2009 18:30:19   
nanka
Zdaj grem dete umit in spavit spat, potem se vam pa spet pridružim

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
1.1.2009 18:42:15   
Majuska

dzanika, ja men se zdi, da se večina iste stvari sprašuje. ne sej glede frutekov, keksolinov in ostalega me tak bolj informativno zanima, kako je to, ker mi nekak ni do tega, ne vem no. mislim da bo frutek res samo ob izredni priložnosti, za zunaj, drugače pa bi vse rada delala doma in sveže.

Se strinjam, to je tudi moj plan user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2037
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 18:46:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2038
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 18:50:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2039
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 19:00:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 19:04:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2041
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 19:09:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
1.1.2009 19:35:00   
dzanika
nanka in aurora hvala za izčrpne odgovore na umpina vprašanja. user posted image user posted image  
Malo bo tut meni v pomoč. Če drugega ne pri tem da res ne bom tolko komplicirala.

aurora zanima me kako ti govejo oz. kurjo juho skuhaš. Tko da skuhaš obično juho za vse pa predno dodaš začinke odstraniš za malega? In to mu verjetno daš potem za obrok GH. Pa še kaj zraven verjetno al kako? Ker same juhe se pa tut ne naje verjetno. user posted image   Ker bom tut jaz zdej počas mu mal juhce probala dat da vidim če mu bo teknila. user posted image   Pa dobra ideja tole da jo daš v lončke pa zmrznit. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
1.1.2009 19:39:59   
dzanika
Pa še malo za razvedrilo:

Mali Janezek si je strašno želel 100 evrov. Vsak dan je prosil Boga, da mu jih pošlje, ampak jih ni in ni dobil.

Pa se odloči, da mu bo poslal pismo.
Ker na pošti niso vedeli kaj bi s pismom, naslovljenim na Boga,
so ga poslali vladi.

Janšo je pismo ganilo in se odloči, da bo poslal 5 evrov,
ker kaj bi mali Janezek s toliko denarja.
In tako Janezek dobi 5 evrov;
navdušen nad odgovorom se odloči poslati pismo zahvale:

Dragi Bog!
Zahvaljujem se Ti, ker si mi poslal denar.
Samo prosim te, ne pošiljaj več preko vlade, ker mi je banda
pokvarjena, pobrala 95 evrov.

Tvoj Janezek

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
1.1.2009 20:19:57   
netki
kuku

ja vidim da ste praznovali kar doma, nekateri celo zaspali...hja kakor komu paše, ne

no mi smo najprej mislili da bomo lepo doma, potem smo pa šli k našim...do polnoči smo se malo prekladali sem ter tja.....po polnoči pa home made ognjemet in po tem žurka do 6-ih zjutraj....ja res je....še sosed je uletu
no na konc je kr dobro izpadlo...tilen je do polnoči bolj nemirno spal, žiga pa je z nami nazdravil in počakal na novo leto user posted image user posted image user posted image

glede GH....mi se še kr matramo z odpiranjem ust...noče in noče

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
1.1.2009 20:55:16   
Blacky30

zanima me, če lukcu že lahko dam:

govejo juhico (samo juho, brez mesa, prikuhe) - jaz bom dala po 6m
gris (je to gluten?) - baje ga po novem moramo uvajat med 4m in 7m, ker je po 7m nevarnost alergije večjauser posted image
breskve - ja, samo jih ni na trgu trenutno, te umetne so brez okusa
rozine (prekuhane, za sladkanje kakega obroka) - ne bom sladkala, nima se kaj na sladkor navajat, poglej meneuser posted image
jogurte skutke in katere to? - vse, kar je na kravjem mleku, ne, šele okol 8m
lahko solim? jaz ne bom
maslo ali margarina ? to mislim, recimo v pire krompir - margarina, ker je rastlinska, maslo je živalsko, zato masla ne
keksolino ?? piše po 6 mesecu, ampak notri je sladkor, med, gluten... a so te stvari tak obdelane, da niso alergijske, al kako je lahko po 6 mesecu, če pa naj ne bi teh stvari jedel? gluten po novem lahko je, sladkajo tudi ene mamice, da pa je not med??? čudno....
jagodni frutki? glede na to, da so jagode alergene? ne, šele po 9m, pa ne bom kaj veliko dajala frutkov
kurjo juhico ? ja, po 6m
pa meso? po 6m, P mi je rekla, da ne začet z belim kurjim mesom, pač pa raje z zg. delom bedre, ko je bolj sočno, ker belo je preveč "rodo" in se jim ne dopade

Neposredna povezava do sporočila: 2046
1.1.2009 21:10:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Juhu drage moje julijke, pa smo zopet skupaj tukaj v novem koledarskem letu.Pa odlično čvekanje nam želim in zdrave sončke.

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Populis: a sploh še veš kaj je to???

Kaj to točno? Ne vem čist dobr za kaj greuser posted image , me prosim razsvetliš oz vklopišuser posted image .

Ja, o user posted image govorim.

Tale moj mulc: ga dam ležat za nočno spanje in rogovili po postelji in točno ve, kdaj pridem pokukat v spalnico, ker že takrat ko čisto pomalo odpiram vrata, vidim, da se mu riše smehljaj na obrazu.

Smo se našetali po LJ, dragi je Staša nosil, ker b***** ni želel vzeti vozička. Ustavili smo se še v McDonaldsu, mnjami. Staš je že pred vrati odvrgel dudo - bravo mali. Ko smo prišli domov, so šli moji še spuščat nekaj raket, ki nam jih je ostalo, cca. 10 kom. Neham dojit, se prilepim na okno in vidim, da postopajo naokoli in se držijo k limone. Pa ves čas se mi je zdelo, da slišim eno mamo cvilit. No, ni bila ena mama, ampak sosed, ki ima živino in je tulil na mojega moža, da je primitiven, ker spušča rakete. Skratka, drl se je tako, da je Sara prijokala noter, še eno uro se je tresla od strahu.

Aja, kaj bi to lahko bilo? Staš že nekaj dni kaka po piškavo zrno in to večkrat dnevno. In ker tega niti ne zavohamo, ima revež čisto rdečo rito. Očitno je pozabil, da se je treba usrati po moško, 1x dnevno in to obilno user posted image .

Nič, sladoled me vabi, vas pridem pokukat kasneje... Pa še korenček smo danes prvič jedli korenček: se je tresel tako, kot da mu dajem elektriko za jest.

Neposredna povezava do sporočila: 2047
1.1.2009 21:20:44   
lejla969
Srečno, zdravo in zadovoljstva polno novo leto 2009 želim prav vsem.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 21:33:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
1.1.2009 21:58:57   
neboglasnica
Dragi je po enem mesecu mojega priganjanja zamenjal baterije v tehtnici, zdaj mi je pa žal. Groza, koliko kg cukra sem absorbirala.user posted image

Staš misli, da bomo danes ponovno čakali polnoč. Še vedno je pokonci, nič ne kaže, da bi zaspal. Jaz sem pa spet hotela nekaj napisati, pa sem pozabila. Nič novega, kajne? No, operirani noht nekaj štrajka. Prst se je vnel, koža je vsa rdeča, prst otečen, boli že ko štunf obujem. Pojma nimam.

Moji dve punci se spravljata spat in to skupaj - cela reč. Se pripravljata kot da gresta spat h kraljici. Vmes pa Ana utegne sikat: če ne slišta, je Staš..in brzi mimo s kupom "nujno" potrebnih reči za skupno spanje.

umpa lumpa: pozabila sem te vprašati, če je bilo praznovanje božiča tako kot si si ga zamislila??

blacky30: kje hodiš? Ti Garmin nagaja? Saj si se na sarmo vabila, a ne? Jaz reva sem si pa od ust trgala, da sem pustila nekaj v loncu zateuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?