|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 13:23:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
1.1.2009 13:33:03   
Majuska
auroraa, ampak tale jedilnik je pa kr neki ... najbolj me je začudilo, da malica ni predvidena. Pa dobro, menda ne pričakujejo od tako majhnih črmljih samo 3 obroke user posted image user posted image user posted image pa vse preveč začinjeno. svašta.

Blacky, čestitam za obletnico!

Evo jaz sem odspala še eno kitico, zdaj poslušamo koncert in je Aleksander debelo gledal, kaj mamico tako razmetava user posted image čez nekaj let bova pa skupaj plesala ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
1.1.2009 13:34:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

sarma bo očitno danes zmagovalna. user posted image   Jaz tudi počakam da pride dragi iz službe in gremo h moji mami na kaj drugega kot sarmo. user posted image

pri nas ne bo sarme. se še nismo odločili, kaj bomo jedli user posted image

08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
1.1.2009 13:36:13   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

sarma bo očitno danes zmagovalna. user posted image   Jaz tudi počakam da pride dragi iz službe in gremo h moji mami na kaj drugega kot sarmo. user posted image

ti dam eno idejo? Kaj pa če bi jedli............ sarmo?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 13:39:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 14:22:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2006
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 14:36:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
1.1.2009 14:46:38   
anikabd

Drage čvekice,

Da bi bili v novem letu veseli in navihani kot Kekec,
poskočni kot Brincelj,
modri kot Kosobrin,
pogumnejši od Rožleta,
prijaznejši od bedanca in
da bi spregledali kot Mojca,
 ter se zavedali, da je svet polno rožic tete Pehte!

Srečno 2009!

anikabd z družino

Neposredna povezava do sporočila: 2008
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 14:54:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.1.2009 15:16:34   
Blacky30

blacky prvič slišim za takšen toast. user posted image   Res zanimivo. Še dobro da si mu ti spekla sendvič da si zavohala in mu v prihodnje ne boš več dala. user posted image  
Ja ta obrok ob 12h imava samostojen obrok GH. Je pa odvisno kaj jeva. Zadnje čase mu zelenjava ne gre preveč dol tko da ne poje veliko in včasih zdrži samo 1 uro in potem hoče mleko. Kadar pa jeva sadje pa ponavadi normalno zdrži 3 ure. Se pravi da mu dam ob 12h GH, pa ob 3h mleko in ob 6h spet nekaj GH. Potem pa je tko al tko že večerni obrok in spat. No sej kakšen dan bom še počakala potem bom pa poskusila.

Aja, tak pozno potem to pride? Ne, potem pa bi bilo mogoče boljše, da ta obrok ob 18h daš mlečno kašico na žličko al pa da uvedeš sadni obrok dopoldan. Ker tak pozno sadje ni priporočljivo, da ga ne bo matralo. Kaj ostale mislite?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.1.2009 15:23:12   
Majuska

ti dam eno idejo? Kaj pa če bi jedli............ sarmo?  user posted image user posted image user posted image

preveč priprav user posted image pomfri iz pečke bo, zraven piščančji medaljončki in solata.

08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.1.2009 15:28:35   
Majuska
Ej punce, ko je ravno toliko govora o GH - midva še nisva začela, najbrž bova enkrat sredi januarja. S katero kašico ste začele, oz. kako ste jo naredile in pri katerem obroku ste začele? Pri dopoldanskem? Kako je bilo z ostalo hrano? Priznam, da prej nisem prav natančno sledila ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.1.2009 15:28:39   
Blacky30
Neboglasnica, vi pa imate iste sorodnike kot mi.user posted image  Tudi pridejo nekje 2x na leto TV k nam gledat. Pa da ne govorim, kak na glas dajo, da če bi se hotel pogovarjat, se ne moreš.user posted image
Aja, zdaj štartam in pridem na sarmo k tebi, ok?user posted image  Letos pa je nisem delala, zdaj pa mi je ful žal.user posted image

GH: danes sva jedli pire krompir z AM, pa se ji je kar malo dvigovalo. Sicer je ful veselo jedla, samo pri eni 8 žlički ji je začelo dvigovat. Pa ji nisem več dala, čeprav ona bi še kar naprej jedla.user posted image  Potem pa je skoraj v Nejca skočila, ko je jedel kurjo juho z rezanci. Ok, rezance vem, da še ne smem do 8m zaradi jajc, kaj pa kurja juhica? Če bi ji recimo gres not zakuhala? Kdaj bi ji lahko to dala?

Auroraa, na tem toastu še piše, da je obdelan z etanolom.user posted image
Glede hrane v P pa je ta urnik oz. jedilnik enak kot pri odraslih glede ur za obroke.

HD, tebe pa še malo včerajšnje počutje drži, ne?user posted image user posted image user posted image

Jaz pa zdaj pečem bananine rezine.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.1.2009 15:40:25   
Blacky30

Ej punce, ko je ravno toliko govora o GH - midva še nisva začela, najbrž bova enkrat sredi januarja. S katero kašico ste začele, oz. kako ste jo naredile in pri katerem obroku ste začele? Pri dopoldanskem? Kako je bilo z ostalo hrano? Priznam, da prej nisem prav natančno sledila ... user posted image

Evo, midve sva začetnici. Dam ji okol poldneva, nekaj žličk, na vrh pa normalna količina flaške kot vedno, pa celo poje, ker sva komaj pri poskušanju, čeprav mi je včeraj že maznila kar enih 50ml.
Vsako jed daješ 3 dni zaporedoma, da izključiš morebitno alergijo. Jaz sem začela 3 dni korenček, kuhan v vodi in pretlačen z vilico, potem 3 dni jabolko, vmes en teden pavze, ker je postala pikasta, potem 3 dni kupljeno Hippovo kašico za mešanje z vodo okus banana-breskev in zdaj bo dobila 3 dni pire krompir, narejen z AM. Potem dalje pa bomo še videli. Če na krompir, ne bo alergije, lahko začnem le-temu dodajat stvari, kot so špinača, korenček,...user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 15:41:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 15:45:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.1.2009 16:00:38   
Majuska
Mi bomo najbrž začeli kar s korenčkom ... ampak se spomnim, da ste se punce ful pogovarjale o kašicah. Zanima me, katere ste kupile, od Linota ali kaj drugega?

Ekola,
prve fotke v tem letu

takole me je pikec presenetil s sedenjem... (včeraj)
user posted image

... in me gledal izza igrač
user posted image

nekako mi je le uspelo fotkat dogajanje iz soseščine ;)
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.1.2009 16:05:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

glede alergije jaz dvomim, da bom sploh vedela, če ima reakcijo na kako hrano, ker on vsake tri dni dobi izpuščajčke po obrazu in pol v dveh dneh zginejo.. sem tuhtala in tuhtala kaj bi blo, zdaj pa več ne vem in se ne sekiram več... skoz ma nečisto kožo. blacky kaj bi to lahko bil AD? dobi pa samo po obrazu vedno.. čelo, sence, za ušesom.. vem. da dobi ko se spoti, ko spi naslonjen na kaj.. spoti se pa ful hitro, je ful vroč.

Ja, to bi lahko bil AD. Ful občutljiva koža na potenje in to. Nejc je tudi bil skoz nekaj flekast, ko pa sem mu prvič dala krem špinačo (zmrznjeno, ki se kupi), pa je bil konkretno flekast po ličkih, pa ko sem mu dala fruchtzwerge, takrat pa se mu je koža na ličkih luščila do krvi, pa srbelo ga je. Mater sem bila jezna sama na sebe, da sem mu dala to kemijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2018
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 16:08:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.1.2009 16:09:15   
Blacky30

Mi bomo najbrž začeli kar s korenčkom ... ampak se spomnim, da ste se punce ful pogovarjale o kašicah. Zanima me, katere ste kupile, od Linota ali kaj drugega?

Jaz ji kašic iz kozarčkov načeloma ne bom dajala, razen, če bomo kje na terenu, takrat Hipp ali Frutek. Drugač pa od kašic za mešanje imam rižolino od Linota (valjda, kaj pa je lino drugauser posted image ), pa hotela sem grisolino, ampak je komaj od 6m dalje, tak da mi je mož kupil baby-gries od Alete, ki pa je od 4m naprej. Tega še nisva poskusili. Pa tisto, ki sem jo prej omenila - Hipp breskev-banana.

Btw. ful lepe fotke. Ali tolk sedi, da lahko dobi miško na seznamu? Naša se še kar prevrže.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.1.2009 16:16:39   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

blacky prvič slišim za takšen toast. user posted image   Res zanimivo. Še dobro da si mu ti spekla sendvič da si zavohala in mu v prihodnje ne boš več dala. user posted image  
Ja ta obrok ob 12h imava samostojen obrok GH. Je pa odvisno kaj jeva. Zadnje čase mu zelenjava ne gre preveč dol tko da ne poje veliko in včasih zdrži samo 1 uro in potem hoče mleko. Kadar pa jeva sadje pa ponavadi normalno zdrži 3 ure. Se pravi da mu dam ob 12h GH, pa ob 3h mleko in ob 6h spet nekaj GH. Potem pa je tko al tko že večerni obrok in spat. No sej kakšen dan bom še počakala potem bom pa poskusila.

Aja, tak pozno potem to pride? Ne, potem pa bi bilo mogoče boljše, da ta obrok ob 18h daš mlečno kašico na žličko al pa da uvedeš sadni obrok dopoldan. Ker tak pozno sadje ni priporočljivo, da ga ne bo matralo. Kaj ostale mislite?

ja sej meni se je tut tko zdelo. Ker da bi mu dala pa dva obroka zapored GH mi pa spet nekak ne gre. user posted image

Majuska jaz sem začela s korenčkom v času kosila... sem ga skuhala pa pretlačla... nato sem mu dala jabolko, zatem pire krompirček, nato hruško. Vse to sem mu dajala po tri dni... Potem sem pa že začela mal mixe delat. Pire krompirček + korenček...  Vmes je pa tut kakšen frutek padel če smo kam šli...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.1.2009 16:34:23   
neboglasnica
Populis: a sploh še veš kaj je to???

No, mi počakamo še na finale v tekih in potem hop v LJ malce očke vržt. Mali je sitka ritka, ker se mamici user posted image kaže, pa ne kaže.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
1.1.2009 16:37:02   
dzanika
mislem da sm nekak naredila urnik kako bova nadaljevala z GH. Glede na to da imava obroke razporejene takole:
1. obrok ob 5h
2. obrok ob 9h
3. obrok ob 12h
4. obrok ob 15h
5. obrok ob 18h
6. obrok ob 20.30h

Do sedaj sva jedla skozi mleko edino ob 12h GH (sadje ali zelenjava). Sedaj bi mu pa dala sadje ob 9h pa zelenjavo ali sadje ob 15h. Vmes pa mleko. Blacky kaj pa na to misliš?

Me pa zanima kako je s temi mlečnimi kašicami k si rekla? Jaz namreč tega še nisem sprobala tko da nimam pojma. To se zmeša z mlekom ane? In se šteje kot obrok GH al kako?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 16:44:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
1.1.2009 17:00:02   
nosečka maja
Drage čvekice
VSAKI POSEBEJ , VAŠIM NAJDRAŽJIM IN VAŠIM SONČKOM  ...ŽELIM PREDVSEM ZDRAVJA IN VSEGA DOBREGA V LETU 2009. SREČNO

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?