Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:18:23
|
|
|
|
Najaa
|
Ti si iz Celja, a ne? Je tam zapadlo veliko snega?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:25:11
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ti si iz Celja, a ne? Je tam zapadlo veliko snega? Jaz sem iz Laškega ni neke sile glede snega...Sem mislila da ga bo več pa ni ga...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:26:24
|
|
|
|
Najaa
|
Eh, pol se še sankat ne moreš it... No, v Lj ga je pa kar konkretno zapadlo. Sam mi nismo niti nosa ven dali danes. Se bomo jutri malo pokepali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:26:31
|
|
|
|
felix7
|
evo, jaz sem tudi za klepet pri nas je zapadlo ene 4 cm snega, pa še to je preveč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:30:29
|
|
|
|
felix7
|
najaa, daj mi ti razloži to - enkrat ste v LJ, drugič pa na morju, kako to? Al sem jaz kaj zamešala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:31:44
|
|
|
|
felix7
|
jadrnica, hitro kaj napiši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:33:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 najaa, daj mi ti razloži to - enkrat ste v LJ, drugič pa na morju, kako to? Al sem jaz kaj zamešala? Si zmedena, ne? Ja, živimo na morju, v Lj imamo taščo in ker imam jaz tukaj tudi G, smo pogosto tukaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:34:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh, pol se še sankat ne moreš it... No, v Lj ga je pa kar konkretno zapadlo. Sam mi nismo niti nosa ven dali danes. Se bomo jutri malo pokepali. Nč nč ne bo sankanja sem že tko nasankala velikrat ... Boste pa jutri odšli na snegeca jaz pa odhajam do sestre in fanta pa se tipkamo jutri...Lepo nočko...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:35:49
|
|
|
|
felix7
|
cita, lepo se imej najaa, zdaj mi je pa bolj jasno potem greste k tašči v LJ na dopust drugi pa hodimo na dopust na morje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:36:09
|
|
|
|
jadrnica
|
hoj hoj hoj SREČNO NOVO LETO VSEM MARČEVKAM ! sem po 2 tednih na RR-u - bla skoz v sluzbi čez praznike - pridna nikaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:38:38
|
|
|
|
jadrnica
|
Pri nas je tud sneg - okolica Vrhnike...sem danes fino po snegu gazila in je blo priu fajn, samo upam, da ga dez ne pobere. Sedaj pa še pečem eno rolado s kislo smetano za jutri k pridejo obliski. saj moram mal za nazaj prebrat, da bom vedela, kaj se je vse dogajal. Jaz sem samo še 1 mesec v sluzbi potem pa dopust in porodniška jupi!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:40:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cita, lepo se imej najaa, zdaj mi je pa bolj jasno potem greste k tašči v LJ na dopust drugi pa hodimo na dopust na morje Ah nehaj no, kakšen dopust! cita uživaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:41:20
|
|
|
|
felix7
|
no, sem šla prav na koledar pogledat, kolikokrat moram še v službo še 16x, potem pa 15 dni starega in cca 5 dni novega dopusta, kar je skupaj 20 dni, to pa je en delovni mesec. S porodniško sicer začnem 24.2., ampak grem na dopust 27.1., točno na svoj rojstni dan jadrnica, kje pa delaš, da si čez praznike bila v službi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:43:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 cita, lepo se imej najaa, zdaj mi je pa bolj jasno potem greste k tašči v LJ na dopust drugi pa hodimo na dopust na morje Ah nehaj no, kakšen dopust! cita uživaj! pa ti odgovarjajo te "selitve" gor in dol? jaz sem nekaj časa živela na dveh koncih, pa mi je šlo vedno na živce, ker rabiš eno stvar, pa je nimaš na trenutni lokaciji
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:46:59
|
|
|
|
Najaa
|
felix, si me pa zadela v ahilovo peto! Ma res mi je odveč to preseljevanje, predvsem pa pakiranje za tamalo. Če bi sam zase pakirala, je to mala malica, za njo pa moraš imet vedno en kup rezerve in vsega dovolj... Sam zdaj ne gre drugače, ker je taka situacija. Ko bom rodila, bomo pa kar doma videli nekaj časa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:50:34
|
|
|
|
jadrnica
|
NAjaa - kako pa G ve, kdaj ti dati inekcije za pljuča razvijat? a to moramo posebej vprašat, naj poglede če je vse ok, ali sami vidijo G kdaj je treba? Persida - držim pesti, da bo vse ok in da pritisk pade - daj katera ji ponaša naše pozdrave, naj jo res lepo pozdravi v imenu celega marčevskega razreda 2009 v ponedeljek grem v šolo za straše v LJ - komaj čakam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:55:37
|
|
|
|
felix7
|
najaa, te čisto razumem. Če imaš pa še majhnega otroka, bi rabila že skoraj en kombi, da bi selila vse potrebno gor in dol jadrnica, injekcijo za razvoj plučk dobiš, če ti grozi prezgodnji porod. Midva pa začneva z MŠ v torek, jupiiiiiiiiiiiii.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:58:36
|
|
|
|
Najaa
|
jadrnica, to injekcijo dobijo samo nosečke, ki spadajo v rizično skupino za prezgodnji porod. Ali če kaj nakazuje na prezgodnji porod, npr. zelo pogosto otrdevanje trebuha (kot pri pocki), zelo skrajšan maternični vrat ipd. felix, pri dveh otrocih bo kombi res nujno potreben.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 21:59:12
|
|
|
|
jadrnica
|
Felix7 - zs sem ti poslala drugač pa drage nosečke, kaj jaz berem, da vse nekaj krehate in smrkate in jojjj, dajte se pazit....jaz full čajev pijem pa limonce in pomarančni sokci - taki svezi , in je zaenkrat pomagal, pa med tud jem v čaju, sam da kaj ne staknem. ko me je pa gru zagarabu sem pa lepo še islamooos ubodla pa je blo......je pa res, da ne visim po trgovinah in lokalih...namenoma, ker tam vsi krehajo grem pa januarja na labodje jezero na ledu...komaj čakam!!!to je meni full lepo, pa še nikoli nisem gledala drsanja v zivo...bom poročala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 22:11:18
|
|
|
|
felix7
|
jadrnica, odgovor te že čaka. tudi jaz se proti obolenjem borim s čaji in mandarincami. Čaje imam domače - nekaj vzgojenih na vrtu (meta, melisa, materina dušica, gozdne jagode, origano, itn.), nekaj jih naberemo na okoliških travnikih, ki zagotovo niso gnojeni (npr. rman), nekaj jih pa mami nabere tudi v hribih. Potem vse to lepo posušimo in potem pripravimo mešanice različnih čajev. No, moja mami je strokovnjak za to, jaz pa počasi povzemam njeno znanje. Ona tudi ve, za kaj je določen čaj dober, jaz pa pijem tiste, ki so mi dobri po okusu a ste vedele, da je čaj potrebno pravilno pripraviti, če hočete, da učinkuje? Čaj se lahko da v vodo, ko ima ta max. 95 stopinj, limono lahko dodate, ko ima čaj max. 70 stopinj in med pri max. 40 stopinjah. Večje temperature namreč uničijo dobre učinkovine in potem pijemo praktično obarvano vodo. Evo, malo nasvetov, da boste zdrave
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 22:14:19
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tud kar shajam nekak z vitaminčki in brez kemije. Vsi okoli mene so že bili bolani, prehlajeni... men pa kar rata, no. Glede čaja pa vem, da se limone in meda ne sme dat v prevročo vodo. Mi vedno čakamo, da se najprej ohladi. Jooooj, mene pa tako trtica boli, ko sedim na tem trdem stolu!! Grem počasi še malo pred tv. Punce, fajn se mejte in lahko noč.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 1.1.2009 22:15:52 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 22:17:20
|
|
|
|
felix7
|
lahko noč, samo za trtico pa mislim, da ni nobenega čaja pa tudi mandarince ne bi pomagale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 1.1.2009 22:42:01
|
|
|
|
trinity22
|
SREČNO 2009 in zdrave mamice in otročke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 0:28:46
|
|
|
|
tasa_m
|
večer, midva doma , moj že spi, meni pa se še ne spi in še ne grem. Sem vas prišla prekontrolirat, da vidim kaj se dogajalo (kontrola mora bit) IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Persida - držim pesti, da bo vse ok in da pritisk pade - daj katera ji ponaša naše pozdrave, naj jo res lepo pozdravi v imenu celega marčevskega razreda 2009 jadrnica, sem ji prenesla pozdrave celotnega kolektiva marčevk 09 in ji tudi povedala, da držimo pesti da bo čimprej boljša in da ne smejo prehitevat, ker je malo prehitro.. MŠ jaz pa še nič ne vem kdaj jo imamo. Nimajo na internetu še nič napisano tak da nimam pojma kdaj je,..ko pa kličem pa se mi ne oglasijo,čeprav kličem med časom,ki ga imajo napisanega na njihovi spletni strani.. Sem pa upala, da bom šl januarja ko je moj še doma in bova lahko hodla oba,..ampak sem danes videla da ima glih v tor. in čet. predavanja in to nujna, tak da ne vem kak bomo to izvedli . Na predavanja pa mora ker mu manjka samo še ta izpit in diploma.. Bomo že nekako.. Zdaj pa jaz tud grem in se tipkamo jutri..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 2.1.2009 9:02:18
|
|
|
|
helimaša
|
jutro! NAJ VAM VSEM ZAŽELIM SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO!nism mela prej cajta do računalnika pridt......silvestrovanje je super uspelo.....res smo se mel zlo fajn......edino mene je mal zvilo pred večerjo in sm kr skup zlezla.....tko da sm se ful pazila cel večer......pa tud moj dragi me je malo bolj čuval.....drugače je blo pa fajn.....smo šli po polnoči mal do centra pa ni nč dogajal.....tko da smo šli rajš domov papcat......tko da jst sm spala bolj malo k smo do štirih žural.....potem pa ob sedmih auf.....včer smo mal okol bluzil.....zvečer pa sva dobila obiske.....tko da se spet do pol noči niso skidal.....pa še dons ponoč sm slabo spala tko da sm ful utrujena......čakam taščo če bo kej po tamalo pršla da grem še mal spančkat ....... snegeca je bol malo.....sm upala da ga bo malo več zapadlo.....da se bo vsaj Maši mal dogajal pa nč......dons gremo še mal okol zvečer pa gremo zapit prjatlovo punčko.....tko da se veseli januar nadaljuje ....... zdej pa grem previt Mašo......pol se pa morm igrat z njo k mi že teži.....se tipkamo papa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......