Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:13:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mixi 8 zobkov? tolk jih moja sestrična nima pa je stara leto in pol. Nejc jih je imel pri 18. mesecih že vseh 20 Kajjjjj??? Andaraž je petice dobil pri dobrih 2,5 letih Jaz bi mogla pogledat, ker se ne spomnim, ker jih ima že tako dolgo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:13:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kako sem lahko pozabila povedat, da se sedaj že 3 dni vozim ponovno z mojim avtom .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:13:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca O zobkih ravno nebi debatirala, ker mi nimamo še nobenega Saj nista edina Je pa res, da klub brezzobih člani kar hitro zapuščajo. Mi se nočemo gužvat, pa bomo počakali na odhod med zadnjimi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:13:54
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:15:02
|
|
|
|
barbaw
|
SS Manca je ena tako luštna pupa. za smuko, ki te še čaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:15:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:17:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem malo čekirala seznam in ugotovila, da imamo 3 kandidatke za izbrisane A katera kaj ve kaj se dogaja z mavo, kanka in smolej nop, jaz sem še neka druga imena imela v glavi včeraj ko sem gledala seznam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:17:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:17:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:17:55
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. ampak res! sicer pa...če me na hitr zmanjka tuki na forumu, mi je moj vrat zavil, ker spet jem pri laptopu ima bolestni strah, da ga zapacam - tipkovnico... ne prenese umazane tipkovnice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:20:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. sedaj si me spomnila na Balaševića
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:21:49
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. sedaj si me spomnila na Balaševića kako pa kaj guske i patke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:21:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. ampak res! sicer pa...če me na hitr zmanjka tuki na forumu, mi je moj vrat zavil, ker spet jem pri laptopu ima bolestni strah, da ga zapacam - tipkovnico... ne prenese umazane tipkovnice dej si uno zaščito gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:23:02
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. ampak res! sicer pa...če me na hitr zmanjka tuki na forumu, mi je moj vrat zavil, ker spet jem pri laptopu ima bolestni strah, da ga zapacam - tipkovnico... ne prenese umazane tipkovnice dej si uno zaščito gor a nagobčnik, da se ne slinim? al oklep, da mi ne more vrata zavit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:23:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kako sem lahko pozabila povedat, da se sedaj že 3 dni vozim ponovno z mojim avtom . upam da se boš še dolgo in brez popravil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:23:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. ampak res! sicer pa...če me na hitr zmanjka tuki na forumu, mi je moj vrat zavil, ker spet jem pri laptopu ima bolestni strah, da ga zapacam - tipkovnico... ne prenese umazane tipkovnice dej si uno zaščito gor a nagobčnik, da se ne slinim? al oklep, da mi ne more vrata zavit? ni slaba ideja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:24:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. ampak res! sicer pa...če me na hitr zmanjka tuki na forumu, mi je moj vrat zavil, ker spet jem pri laptopu ima bolestni strah, da ga zapacam - tipkovnico... ne prenese umazane tipkovnice V friš folijo jo zavij.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:25:18
|
|
|
|
tally
|
SS Manca je tak srček na slikicah je vedno nasmejana in ma rdeča lička
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:27:44
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. ampak res! sicer pa...če me na hitr zmanjka tuki na forumu, mi je moj vrat zavil, ker spet jem pri laptopu ima bolestni strah, da ga zapacam - tipkovnico... ne prenese umazane tipkovnice V friš folijo jo zavij. to me sicer spominja na tiste vice z blondinko in edigsom ipd.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:30:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. ampak res! sicer pa...če me na hitr zmanjka tuki na forumu, mi je moj vrat zavil, ker spet jem pri laptopu ima bolestni strah, da ga zapacam - tipkovnico... ne prenese umazane tipkovnice V friš folijo jo zavij. to me sicer spominja na tiste vice z blondinko in edigsom ipd. Če lepo zaviješ friš folijo čez tipkovnico ne moreš umazat tipk. Samo pazit moraš na prezračevalne reže, da se laptop ne pregreje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:31:01
|
|
|
|
barbaw
|
tana moj foter ima obsesijo in ima vse daljince v originalnig vrečkah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:31:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. sedaj si me spomnila na Balaševića kako pa kaj guske i patke? i tek na čurke, čim je bilo neke šanse, princip je isti, sve su ostalo nianse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:32:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če lepo zaviješ friš folijo čez tipkovnico ne moreš umazat tipk. Samo pazit moraš na prezračevalne reže, da se laptop ne pregreje. se vidi kaj tvoj dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:32:17
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem se registrirala na shrani.si., zdej bi pa slikco naših jaslic gor na rr prilimala. kako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:32:56
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni??? nas maš vse preštete, a ne? jutri zjutraj štartamo sem se glih še za drugi obisk zmenla bomo imel polni repertoar Je ko petelin, ko ima vse kure na broju. ampak res! sicer pa...če me na hitr zmanjka tuki na forumu, mi je moj vrat zavil, ker spet jem pri laptopu ima bolestni strah, da ga zapacam - tipkovnico... ne prenese umazane tipkovnice V friš folijo jo zavij. to me sicer spominja na tiste vice z blondinko in edigsom ipd. Če lepo zaviješ friš folijo čez tipkovnico ne moreš umazat tipk. Samo pazit moraš na prezračevalne reže, da se laptop ne pregreje. a maš ti tut čarunalničarja doma?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.