Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:45:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce jaz grem še eno rundo osdremat, ker jue Manca ravno zaspala, tako da lahko noč za slabo uro Lahko jutro.... sem ti fous, da ves. A veš kolk je pasal Manca je pančala eno uro in pol, midva sva pa zraven dremala Zdej me bo pa kar pobralo od zavisti Moj "trot" pa skoz v sluzbi Moj bo pa jutri že 14 dni doma . Gre v ponedeljek v službo , mi je bla ful fajn, ker je mel Manco, da sem jaz lahko kaj v miru postorila A veš, da ti nisem nič fovš Po vseh dogodkih je bolje, da ga ni Sej če bi jz bila v tvoji koži bi tudi rajši videla, da bi delal
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:46:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jz grem pa jutri končno na nočno smuko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:47:10
|
|
|
|
tilči
|
Mixi... za zobke Jo dam v košaro in greva in giro po hodniku in mala ful uživa Kako je luštkana Tudi smrekico in jaslice ste lepo zrihtali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:50:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa pozabila sem vam povedat, da je Menca donc tud jedla sarme za kosilo Ma se ne hecam, ampak mislim resno. Sej vem, da se bo katera zgražala, ampak jaz sem ena tistih mamic, ki dajo otroku za jest tisto kar jim je pač všeč. Res da ni jedla zelja, ampak omako, pire krompir in kislo smetano. Je tako hitela odpirati usta, da sem ji komaj sproti nosila v usta. Pa sem mislila, da sploh ne bo jedla, ker je ene pol ure prej jedla piškot+breskvo+banano, pol je pa kar protestirat začela, ko sva midva jedla, pa sem ji mal dala in je tako mljaskala, da jo je bilo prav veselje gledat Če ji paše in nič ne škodi, ji kar daj.Tilen je tudi danes pri zajtrku skoraj v kruh in pašteto padel.Mleka ni hotel, za pašteto bi se pa skoraj stepel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:50:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mixi 8 zobkov? tolk jih moja sestrična nima pa je stara leto in pol. Nejc jih je imel pri 18. mesecih že vseh 20 Kajjjjj??? Andaraž je petice dobil pri dobrih 2,5 letih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:51:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa jutri končno na nočno smuko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:52:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurora kako sta pa najmlajša preživela pokajočo noč? Z nama v kopalnici ; Gal je spal in se je zbudil ob pol 12. in ker sem vedela, da bodo treskali kot da je konec sveta, ga nisem naprej uspavala, ampak ga vzela v naročje, ker pa je Dee Dee zelo strah pokanja, je po celem stanovanju tekala, zato sva se s Petrom odločila, da gremo vsi štirje v kopalnico, smo si prižgali svečko, natočila šampanjca, Peter je sedel na pokrovu školjke, jaz pa na stolu in z Galom v naročju, v ozadju pa nam je igrala glasba in smo skupaj dočakali novo leto, brez joka in panike za psico. Dobro ste se znajdli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:53:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa jutri končno na nočno smuko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:54:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Mi smo spali do 10h, Nejc je spal do 2.30 pri moji mami, se najedel in potem pri naju do 6h se najedel in zaspal so 10h, zdej pa noče jest-le kaj mu je. Obiski so šli nekaj čez 2h, tako da sva se tud midva malo naspala, no moj še vedno spi, jst pa si grem po en kapučinček. za spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:55:40
|
|
|
|
hijenca
|
O zobkih ravno nebi debatirala, ker mi nimamo še nobenega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:56:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se eden dober V nebesih se srečajo trije frišni angelčki. Pogovarjajo se, kako je kateri umrl. Prvi: "Jaz sem iz Italije. Kupil sem si Ferarija in se zapeljal z njim v prepad! Zlomu avto, zlomu sebe, zdaj sem pa tu." Drugi: "Sem iz Nemčije, iz Bavarske. Kupil sem si BMW- ja, športne feltne, športni armotizerji, 300 km/h, karambol, in zdaj sem tu." Tretji: "Jaz sem pa iz Slovenije. Kupil sem boljšega Audija kot ga ima sosed in umrl od lakote!"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:56:34
|
|
|
|
hijenca
|
Kako sem lahko pozabila povedat, da se sedaj že 3 dni vozim ponovno z mojim avtom .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:56:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ilegalke, kje se skrivate???A bo treba še kako uro počakat, da prilezete na plano??? Grem pa Aljo nafutrat evo ena ilegalka se javlja , kje so pa ostale se kopamo, futramo....... moj je pa mal zadremal , pa me prov zanima za kolk časa. a smo pridni jst pa dons nič ne delam midva sva imela danes generalko stanovanja pridta še mal k meni vaju z vseljem sprejmem ko končata pri mafi, vam pošljem podatke kako pridete do nas najbolj da s.p. odpreva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:58:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss, ja kje si pa tako dolgo časa hodila?? Danes zamujaš. Pa barbaw tudi šprica jutranji pozdrav, sigurno se je z barbawnikom spravila Manca si zasluži pa en velik za spanje. Mi imamo pa že najmanj 10cm snega A bo ta hudič cel let sračkal Bolj slabo sva se "spravila". Sva se spet ruknila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:58:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kako sem lahko pozabila povedat, da se sedaj že 3 dni vozim ponovno z mojim avtom .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 19:59:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca O zobkih ravno nebi debatirala, ker mi nimamo še nobenega Jih boste še dobili,vam ne uide
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:00:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa jutri končno na nočno smuko srečnica, jaz pa trenutno nimam s kom iti smučat. upam da bodo zdej kej kmalu moji smučarji na razpolago, drugače bom huda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:01:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca O zobkih ravno nebi debatirala, ker mi nimamo še nobenega Saj nista edina Je pa res, da klub brezzobih člani kar hitro zapuščajo. Mi se nočemo gužvat, pa bomo počakali na odhod med zadnjimi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:01:45
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca O zobkih ravno nebi debatirala, ker mi nimamo še nobenega Jih boste še dobili,vam ne uide mi smo tudi v klubu brezzobih. ma jih nič ne pogrešam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:07:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca O zobkih ravno nebi debatirala, ker mi nimamo še nobenega Saj nista edina Je pa res, da klub brezzobih člani kar hitro zapuščajo. Mi se nočemo gužvat, pa bomo počakali na odhod med zadnjimi se pridružimo ker mi tud nimamo še nobenga, smo še brezzobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:08:17
|
|
|
|
tana7
|
dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:10:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dober večer tudi mi smo brezzobi evo, prebrala sem zadnja dva posta a niste šli nekam za 2 dni???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:13:07
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem malo čekirala seznam in ugotovila, da imamo 3 kandidatke za izbrisane A katera kaj ve kaj se dogaja z mavo, kanka in smolej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:13:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bova mogli sami napisat teh 9 strani? I doubt it Rabiva kakšen suport. Vsaj še 2 čveki, ki sta razpoloženi Jaz grem zdaj na sprehod, potem pa AKCIJA. pa če sama načvekam do 10.dela Te držim za besedo. Kdaj boš redi?? Zdaj. Sem pri tašči in namakam orhideje, ker bodo drugače umrle od žeje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 20:13:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Prej sem brala malo majčice 4 del in vidla ****, da si 9.4 jedla za kosilo špinačo in pire Aja.... Eh, jaz sem pa zadnjic tiste fotke najdla iz pizzerije, ko smo bile na srecanju pa je Tamara gor s trebusckom...pa so se mi kar solze ulile... Meni je še danes hudo zanjo, pa je sploh ne poznam. Samo virtualno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.