Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 15:19:10
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy.....sem misnila da ti tarja pomaga tipkati imaš ZS no da vas pozdravim.....nič se mi ne da......NL ni bilo nič posebnega-sva gledala tv,ob polnči sva se pokušvala in šla še en štuk nižje vošit in spat-danes sva pa oba bolj podrta .....jutri dam mini cunjice prat-imam en stroj belih in en stroj pisanih........jutri še pod položiva po kuhinji in elemente postaviva potem grem pa jaz lakože rodit ker bomo prištimani dele popoldne bova šla verjetno do naših in do njegove sestre da si voščimo potem jepa dneva itak konec
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 15:33:44
|
|
|
|
Shuka
|
Nosečke moje SREČNO in ZDRAVO 2009. Balonchy - vse dobro s sinkom, da bi bili vsi zdravi in se lepo cartali. Ajvy - lep seznamček delaš, upam, da boš mela vsaj še 4 tedne mir s tem seznamom, dejmo punce noge skupi tišat Diamantina - kako čokolado pojej al pa banano to baje zapira, pa pazi nase, ni še tvoj čas. Pupe
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 16:22:38
|
|
|
|
tanci29
|
cao- mi smo tudi zdajle bili malo zunaj na snegecu pa mi je erik na ramenih zaspal tako da smo se spokali u avto in se vozili naokrog da je gospodič pančkal ... novo leto je blo kar luštno...večerja in tv do dveh pol se je pa mali zbudu in je zaspal šele ob polpetih...pa sam oči ga je lohk okol nosu... kolumbo in katjuša-sta bli pridni čveki, jest sem sam pršla mal pokukat k je šou moj na čik, pa nisem uspela nč natipkat pol sem mogla bit pa družinska pokalo je ampak bistveno manj kot prejšna leta... no vidim da ste se mele vse luštno in da srte uživale... ajvy*-sem dešifrirala tvojo št. ampak mi ni blo jasno ko sem brala, sem si misnla ta je pa mogla bit učer mal pod uplivom nečesa da jo še danes malo mede , sem se smejala sama seb da sem te tako na hitrco nečesa obdolžla.. mene tud zanima kako je ime fantiču od balonchy-sunnyka pojt mal u kontrolo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 17:04:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mene tud zanima kako je ime fantiču od balonchy-sunnyka pojt mal u kontrolo mana tud sunny pejt v izvidnico jst sem prej misla nanjo in na njenega fantiča tok da sem mogla it gledat kolk je bil njen prvi PDP sem brala januarčice 1 del do ne vem katere strani da sem zasledila babja radovednost.... izgovor nosečnost aja za tiste k vas tud zanima njen prvi PDP je bil 24.1. Kako kej PIKICA.... Diamantina kako je pa s tvojim WC-jem.... jst sme tud bla dons že ene parkrat sma verjetno je kriva včerajšna večerja Punce a mate ve tud ful čuden občutek k se vstanete? men se zdi k da ma mali glavico že čist dol in k se vstanem kr skoči nekaj gor tak k da bi nekaj zdrknlo prav neprijetno.... upam da melega ne mečkam notri.... boli pa tud k
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 17:25:49
|
|
|
|
Katjusa
|
punce kje ste vse? mate mačka od sinoči?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2009 17:39:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 17:44:18
|
|
|
|
baki
|
zdaj pa da se jst malo pozdravim.preziveli smo.bilo je lepo dokler je trajalo zdaj pa veselo naprej v pricakovanju,ki gre proti koncu.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 18:07:18
|
|
|
|
timy
|
Srečno 2009! Midva sva preživela silvesterski večer kar doma na kavču in v postelji. Mojega je kuhala vročina, jaz pa se tudi nisem počutila najbolje. Je pa od 20. ure naprej pokalo kot noro . Sem tolažila moja dva mucka in zajčka. Trajalo pa je do 2. ure zjutraj. Skoraj nisem zatisnila očesa. Sem pa zato danes večkrat malo zalegnila, prejle pa sem si privoščila eno fajn toplo kopel. Kako je pasalo . No, samo da je konec te norije in da lahko zdaj v miru pripravljam stvari za dojenčico
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 18:38:14
|
|
|
|
brkn83
|
Novo leto že prihaja, že odpiramo mu vrata, staro leto pa odhaja, svojega pozdravlja brata. Vsa darila nosi s sabo, ki si najbolj jih želimo. Neuspeh naj gre v pozabo, z njim naj raje gre kar mimo! Pozdravljene. Kako ste kaj? No midva sva kr uredu, komaj sva domov prišla, ker sva cel dan okrog hodila, no sicer pa sva vstala itak šele ob 11. Nato šla na zajtrk k mojim, potem pa na kosilo k njegovim. Tk da zdej sva pa doma, vsak za svojim računalnikom, ker se nama itak nič ne da.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 18:47:14
|
|
|
|
boma2
|
dober večer so ... :) No najprej čestitke Balonchy in Pikici.... :) Upam, da so vsi ok in, d je lepo potekalo... :) Vidim, da ste vse aktivne jaz se sploh ne morem sestaviti od včeraj... ampak upam, da bo jutri boljše... :) Moja Hčerka pa polna elana,.... :) No jaz sem začela razmišljati, da bom morala počasi vse pripraviti... Zdej me pa res nekaj zanima tiste, ki ste bile na materinski šoli, a res ne rabimo več povijalnih plenic.... Kakšne žabice ste kupile za svoje junake in junačiče-..... ;:) Ta tople ali kako.. Jaz sem mislila namesto tetra majčk kr bodije uporabit pa ve?? Srečno in zdravo v letu 2009. iN da bi bile vse super mamice s super dojenčki....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:12:14
|
|
|
|
|
Sem zdele gledala na pop tv poročila ko je pokazalo kateri je prvi rojen dojenček in kateri zadnji in me je kr oblilo mnogo čustev in sem kr ...se vidi da sem nosečka in da me vsaka malenkost razneži... Bom lepo še pridno počakala in noge skup tiščala da pride pravi čas tudi zame
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:17:19
|
|
|
|
petrap
|
pozdravljene.. no preživeli smo, a ne? midva sva danes že cel dan lepo doma, je dopoldne tko melo, da se nama ni dal nikamor it, popoldne sem pa jaz mal zaspala, moj je pa kidou sneg..no pol sem mal pospravla, pa prat sem dala en stroj, tko da bom zdaj celo leto prala, al kako je že to? seznamček je super...mogoče bi lahko dodle še velikost otročka..sam predlog ..upam, da so vsi novorojenčki zdravi, mamici pa veseli
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2009 19:18:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2009 19:21:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:27:37
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako smo? Joj, pr nas je full mraz. Sem bla prej pr noni, pa sm skori zmrznla od avta do hiše..Za povrh vsega je pa še cesta lepo zmrznla, ko sem hotla domov, tko, da sm se odpravla domov kar čez italjo, k ni taka smotana in ovinkasta (voziš po mestu), kot čez našo stran. balonchy ni nič sporočila, kako se kliče sinek. Jst jo pa tudi ne bi rada zdej s tem gnjavla, bo že povedala, ko bo pršla domov al pa če še kak sms pošle. Naj uživa v crtanju! petrap ja, tako kot gremo v novo leto, tako bo celo leto...Jst sem počivala in niti mignla, tako, da bom celo leto sam to delala... boma, jst bom tudi kar bodije mela, čeprav sem dobila neki teh majčk na trakce...So mi smotane že za pogledat, tako, da jih ne bom uporabljala. Edino za iz P bom vzela eno s sabo, da ne bojo tam kej težili, ker je na vseh spiskih za odhod domov obvezna ta majčka. Žabic jst nimam, mam kar une hlačke s stopalci, za povijalne plenice pa nimam pojma-če bo traba široko povijat bojo uporabne, drugače pa ne. Jst sem jih dobila enih 5 če bi pa kupla, bi zdej nabavla 1, bi pa potem po potrebi dokupla. Naša ma žur, se morm malo premaknt...Se pošteno guzi!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:28:47
|
|
|
|
diamantina
|
Še sem tukaj v duo paketu. Prebava pa še kar ni vredu. Driskam sicer več ne, sem samo dvakrat prej dopoldan morala it, bilo je res čisto tekoče, zdaj ne rabim več. Se mi še pa vedno nekaj pretaka po želodcu, pa kislina me peče, pa cel trebuh me boli - križ, ledveni del, želodec, trebuh pri jajčnikih ... tako da grem zdaj lepo v horizontalo pa pred TV, ker sem nekaj čisto čudna. Upam, da ni kakšna viroza.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:31:59
|
|
|
|
sunny24
|
diamantina, po mojem si res kako virozico fasala...Naj te potolažim, traja sam dan al dva! Pa dosti dej pit, pa kak riž na belem, prepečenc, jedilna čokolada...Da rito zapre! Kar lepo počivej! cita, sem tudi jst gledala na POP ja...Te hormončki hecajo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:34:16
|
|
|
|
petrap
|
petrap ja, tako kot gremo v novo leto, tako bo celo leto...Jst sem počivala in niti mignla, tako, da bom celo leto sam to delala... Sunny se mi zdi, da bomo sam lenarle ja...ne vrjamem, da bojo naši otročki tku ekstra pridni...naši možeki bojo pa vse namest nas naredili a ne? pri nas pa niti ni tko mrzlo..je blo včeri dost bl...no saj sem bla sam ene 20 min zunaj, da sem se mal nadihala, sem mogla it mal z mojim možekom pa psičko na sprehod, da ju ne zanemarjam... brkn - jaz sem okej...danes sem predvsem spala, pa ležala, mal sem tv gledala, pa knjigo sem gledala...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:37:24
|
|
|
|
brkn83
|
Zdej sem vas komaj uspela prebrati za nazaj, ker se včeraj nisem nič javila in vas tudi brala nisem. Katjuša - za čokoladni fondi js raztopim jedilno čokolado (za kuhanje), ter dodam sladko smetano, tako da ni preredko, ter še malo dodatka - kakšen rum, konjak, ali pa kakšen drug liker - to je odvisno od vsakega okusa. No včeraj smo dodali kr lepo količino ruma in je bilo super. cita - upam, da si kljub temu, da si bila sama za silvestrovo lepo praznovala. tanci - res smo imeli včeraj temo za pogovarjanje. Kar pa se hrane tiče jo je pa itak bilo preveč. Sploh nismo mogli vsega pojesti, ampak važno da je bilo super pripravljeno in vsega dovolj. ajvy - krasen seznamček si naredila. Balonchy - iskrene čestitke. . No, ko sem tole prebrala, me je kr mal stisnilo. Predvsem zato, ker še nimam nič pripravljeno. Ko pa sem to povedala mojmu, je pa reku - za zdej je pa konc pohajanja, bo treba še mal delat. Tk, da jutri bova sestavila previjalno mizo, js pa moram začeti prati cotke. On pa bo poskušal čimprej izdelati sobico do konca, da bomo potem lahko sestavili še postlo in omaro, ter pripravili vse ostalo, kar bo treba. Punce, zdej vas pa res prosim, da ne prehitevajte več. Dejte mal počakat, če ne ne bo kmalu nobene februarke tle gor.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:39:04
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, a ti ne treniraš tvojega otročka že zdej, da more bit priden, da zajoka samo 1x ko je lačen al polulan in pokakan, ostalo da pančka, pa da tvoj vse nardi namesto tebe, kuha, pere, pospravlja????????? Jst ja...sem jih že natrenirala v nulo...Pol sm se pa zbudila in mi ni blo nič jasno, zakaj ta mala tako razgraja v trebuhu in zakaj posoda ni v pomivalcu, zakaj prah ni pobrisan...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:48:39
|
|
|
|
petrap
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja, a ti ne treniraš tvojega otročka že zdej, da more bit priden, da zajoka samo 1x ko je lačen al polulan in pokakan, ostalo da pančka, pa da tvoj vse nardi namesto tebe, kuha, pere, pospravlja????????? Jst ja...sem jih že natrenirala v nulo...Pol sm se pa zbudila in mi ni blo nič jasno, zakaj ta mala tako razgraja v trebuhu in zakaj posoda ni v pomivalcu, zakaj prah ni pobrisan... ah sunny si faca
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:52:19
|
|
|
|
sunny24
|
Ja no... Smeh je pol zdravja, ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 19:57:20
|
|
|
|
mala*
|
Balonchy čestitke!!!!!!!TApravga fanta maš!!!!!! Punce rabim vašo pomoč...sedaj imava izbrana 2imena pa se nikakor ne moreva odloočiti za enega. Povejte mi svoje mnenje, totej, UMA ali TISA? TNX
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 20:01:00
|
|
|
|
sunny24
|
mala, pozdravljena. Kako kaj? Glede imen...nobeno mi ni všečno, ampak bi potem rajši dala Tisa, saj mi Uma deluje full tako močno in težko ime za punčko. Drugače je pa meni lepo tudi Tes(s)a...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 1.1.2009 20:01:34
|
|
|
|
petrap
|
glede smeha imaš pa popolnoma prav mala - midva z mojim sva enoglasno sklenila, da nama je bolj všeč TISA
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?