|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
31.12.2008 20:34:19   
Katjusa
men so se stvari tud umirile zdej smo večerjo pojedl in je že skoraj urco mir tak da gre za lažne alarme... joj upam da ne bo že januarja še nisem pripravljenauser posted image user posted image user posted image user posted image mali pa zdej veselo brca in se smeje atiju k mora kuhinjo pospravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image mu grem mal pomagat da me ne bo celo leto k..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
31.12.2008 21:42:18   
Katjusa
ka že vse feštateuser posted image user posted image user posted image user posted image jst razmišljam da si grem eno kopel pripravit pol se boma pa z možekom mal pred TV-jem stiskala mogoče se bo šel pa celo namakat z mano bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image tle sosedi tok pokajo da mi je to kr grozno kak bi šele blo grozno če bi bla v kakem naselju tak pa tle je ene 5-6 hiš pa že vse buči... kak mi gre to na živce:)

lepo preživite večer ju3 pa lep praznični dan....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
31.12.2008 21:49:06   
lilcha
user posted image user posted image user posted image  HURA ZA BALONCHY user posted image user posted image user posted image .Čestitke tebi in očkatu,sinko naj vama bo pa v ponos.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
31.12.2008 21:51:28   
lilcha
Pa tudi jaz vam mojim souser posted image  želim vse dobro v prihajajočem letu 2009 in predvsem hitre in lahke porode.Lepo praznujte in imejte se radi.

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 22:57:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lilcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 23:07:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
31.12.2008 23:09:13   
Katjusa
zdej pa res grem pred tv pa na klementine privoščla sem si eno toplo (kaj toplo vorčo kopel z mehurčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ) zdej mi je pa tak neki čudno spet v trebuhu da grem res počivat.... dragi mi je kuhinjo pospravil pa Florjana dal spat tak da lahko še samo uživam in čakam pol noč.....
sam upam da me tole črvičenje (al karkoli že to je hitro mine) morem dragemu pol rečt da preveri MV v prvo je že 2 dni pred rokom ugotovil da sem malo odprta in če so lažni popadki a to lahko že pomeni odpiranje????? joj sem tak k da sme prvič noseča.... sam me kr mal stiska v prsih..... trema, strah... mal je prehitro da bi se začel kej dogajat....

Neposredna povezava do sporočila: 3532
31.12.2008 23:11:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

lih kar pršli domou.....obiskali smo vse "tastare" pa mojo poročno pričo...pa popoldne TOČNO TAKTRAT k je Balonchy rodila sm pakirala cote za porodnišnico, moj je pa sestavu lupino k sm jo komplet opralauser posted image ...tko d kr mal cvikamuser posted image ...
Dete je zdele začelo tooo mač brcat, k sm čist naspidirana....grem mal počivat

SREČNO KMAL BO POLNOČ!

joj jst nimam še lupince pripravljene, sem jo tud oprala pa moj ne vem če bi jo znal skupi datuser posted image user posted image user posted image user posted image to bom ju3 zrihtala.... pa torbo morem pripravit in kaj bomo malemu oblekliuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej me pa res panika pa že dve februarčici so rodili in to sami fantje upam da so zdej punčke naslednje na vrsti..... sam vsaj še kak teden 2 ne....

Neposredna povezava do sporočila: 3533
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 23:11:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 23:13:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3535
31.12.2008 23:13:40   
Katjusa

KATJUŠA NAJPREJ TOBRO ZA U P. PRŠTIMEJuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja zobno ščetko pa copate bo moj laže našu k pa lupincouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
31.12.2008 23:15:09   
Katjusa
kolumbo kako pa kej vlakec?

kak maš ti to isto do konca k jst 1 mesev 1 teden in 3 dni a tam zgoraj ti piše 37 dni men pa 41user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj če bi mi2 še mal počakale mene je kr strah smo šele v 35 tednu ni to mal prehitro zauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 23:17:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 23:18:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3539
31.12.2008 23:19:19   
Katjusa

Sm zdele mojmu povedala, da je Baloncy rodila je šel kr na WC, ker ga je nekam prtisnluser posted image user posted image user posted image ...in je sam reku...a smo že v vrstiuser posted image user posted image user posted image

moj je tud debelo gledal k sem mu povedala.... pa že prej k sme mu rekla da mam zgleda lažne popadke.....

Neposredna povezava do sporočila: 3540
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 23:19:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3541
31.12.2008 23:20:55   
Katjusa
ej se počutim kot da prvič pričakujem v 1. je bla cela nosečnost drugačna in nikol nisme mela lažnih popadkov niti pravih se ne spomnim.... sej ne vem kak bom vedla kdaj morem it rodituser posted image user posted image user posted image user posted image sicer sme pa že mamo hecala da če zamudim odhod je tak moj bil prvič zraven se bo že našu sej mu je babica takrat rekla da ma take roke da bi lahko bil babicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
31.12.2008 23:21:27   
Katjusa

Tancy vidm te! Nehi kockat pa pit, pa kej napišuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jst te tud vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr povej da nas pogrešaš še na silvestrauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 23:22:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3544
31.12.2008 23:22:47   
Katjusa
http://uk.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

tole si poglejte so mele celjanke prilimano na svoji temi (zanimivo sma kr mal hudo zgleda vse skupi)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
31.12.2008 23:23:38   
Katjusa

Jst morm vsaj še 4 tedne zdržat, tko da 28. januarja na 3. obletnico poroke pa loh rodimuser posted image ....drugač pa ...kaj pa vem ene 3. februarja računamuser posted image

jst pa po tem pol sam 3 tedne k mama obletnico 21 januarja bo tud 3. obletnicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3546
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 23:26:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3547
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 23:28:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3548
31.12.2008 23:29:57   
Katjusa
to so pa bli obiski.... naš sploh ne ve kako dojenček zgleda ni nobenga vidu že lep čas.... se pa ful veseli tega k ga bo dobil in k ga vprašam kak mu bo ime reče da bo Bratecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
upam da ne bo razočaran k on pričakuje da bo dobil dojenčka s katerim se bo lahko že v štartu igral.....user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem k moje počutje je za nikamor in tole sedenje za računalnikom se mi zdi da mi še bolj škodi.....

Neposredna povezava do sporočila: 3549
31.12.2008 23:31:07   
Katjusa

Joj znorela bom....pri sosedih nabijajo rakete k pr norcih, mi mamo pa Mjaklovo sobo glih na njihovo stranuser posted image

hvala enako s tem da pr nas so sesedje vsaj nekaj 10 metrov stran sam vseen florjan se tok boji pokanja sicer zdej že spi sam da s ene zbudi pa bo vs evredu....

lepo mirno noč in ju3 da ste še vse 2v1user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?