|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
1.1.2009 9:24:57   
katee
Lana vse najboljše za tvoj rojstni dan  user posted image   user posted image   user posted image  

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
1.1.2009 9:26:03   
katee
mala pikica: Gašper ti pa res nič ne prizanese. Žan Luka se je ob polnoči sicer zbudil, ampak smo skupaj spali do 8.45

Včeraj je bila tako jasna noč, danes pa imamo že 5 cm snegauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
1.1.2009 9:45:39   
martinca
dobro jutro!

klepetka, ti si včerajšnji post oddala ob 23.26 takkra ko sem jaz Patrika rodila samo da je bilo to 2.1. kakšno naklučje. user posted image

mala pikica, mi smo že tudi od 8.40 pokonci.

mi smo pa šli včeraj na silvestrovanje v MAribor na trg in je bilo zelo lepo. ognjemet je bil lep, družba pa tudi enkratna. no saj domov smo tudi prišli šele ob 3.30.user posted image

včeraj vam nisem zaželela, vam pa sedajuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
1.1.2009 9:54:41   
mml
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
1.1.2009 9:57:13   
Sunny Morning
LANA za 1. rojstni dan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
1.1.2009 9:58:04   
vaney
lepo zasneženo jutro vsemuser posted image  pri nas pada, da komaj skozi okno vidimo, prava zimska idila

no, jaz sem že ob 22h zaspala (vino je naredilo svojeuser posted image ), malo pred polnočjo pa sem se zbudila (zaradi pokanja), da sva si z Gregatom zaželela, potem pa nazaj spat. Anže se na srečo ni nič zbudil, spal je od 19h do 6.30 za jest in potem še do 8.30, tako da smo spočitiuser posted image

klepetka, mislm, da bomo vse na "pravi dan" podožiljale lansko dogajanjeuser posted image

LANA, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN, OSREČUJ SVOJO DRUŽINO Z ZDRAVJEM, SREČO IN VESELIMI UČKAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem želim lep novoletni danuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
1.1.2009 10:14:14   
Sunny Morning
Jutro.

Pravijo, da se leto pozna po prvem dnevu in če je tako bom letos ZMATRANA. user posted image  Že res, da sva spali do 9.00, vendar je bila od polnoči do 2.00 pokonci. Že prej se je pa ves čas zbujala. Groza. Potem je pa celo noč stokala in se zbujala v joku. Jo pa tako zobje dajejo, da je noro. Že dva dni je pokakana do 3x na dan, kar ni bilo že celo večnost. Zg. leva trojkica je že vidna, samo ven mora še prilezt. Upam, da ti zobje čimprej pokukajo, ker se mi bo drugače zmešalo.

Evo, spet ima polno plenico, se greva preobleč.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
1.1.2009 10:28:36   
ursalara
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
1.1.2009 10:30:32   
ursalara
Lana vse najboljše ob pihanju prve svečke!
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
1.1.2009 11:10:58   
Anchikaa
Dan.

Vsem želimo uspešno novo leto,veliko zdravja,osebnega zadovoljstva in lepih trenutkov z vašimi družinicami.Anchikaa,Daša in atiuser posted image user posted image user posted image

Lana vse naj naj za prvo upihnjeno svečko,pa da bi še naprej razveseljevala mamico in atija.user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikic pa nimam ker mi jih ne prilima.Žal.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
1.1.2009 11:11:49   
klepetka
JUtro!

no pa smo ga dočakali. Novo leto, namrečuser posted image .pa sneg tuduser posted image

Pa še kavo oz. kapučino  sem vam skuhala

user posted image
Zaspali smo ob 2, do takrat pa rogovilili in zmrzovali zunaj ; smo silvestrovali na prostem celo 1 urouser posted image user posted image .Lana se sploh  ni prebudila zarad petard .

V Laninem imenu najlepša hvala za čestitke. Svečko bomo pihali pa jutri, da pridejo povabljenci malo k sebiuser posted image

Sem pravkar videla, da je bilo tudi letos v Lj porodnišnici veselo; 4 min čez polnoč se je rodil fantek; prvi v Slo

sunny, takele noči so nam pa nekam poznane.user posted image Upam da zobek čimprej prikuka na planouser posted image user posted image

Naj bo dovolj za zdaj.Da še za kasneje mal ostaneuser posted image
Aja, martinca in dašabina, kolk nalepk vama še  manjka(mercatorjevih)? Imam nek višek

Lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil klepetka -- 1.1.2009 11:21:37 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
1.1.2009 11:18:29   
Golobček
No takole prehod iz starega v Novo leto smo preživeli. Bili smo kr doma da so lahko otročički zaspali. Najdlje je zdržala Nina.
Evo zdaj pa spet spi, da pa ni čisto sama ji pomaga atiuser posted image .Je hudič če spiješ preveč pivauser posted image user posted image .

AD3 kaplice dajemo tudi mi takrat ko se spomnimo.

Lana tebi pa želim vse najboljše ob tvoji 1. upihnjeni svečki.
Razveseljuj atija in mamico pa tudi svojega bratca in sestrico !!! 

< Sporočilo je popravil Golobček -- 1.1.2009 11:19:53 >

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
1.1.2009 11:37:19   
katee
Punce, se mi zdi, da bi morale počasi preiti na forum "Otrok". Katera bo tam odprla temo?

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
1.1.2009 11:49:52   
limma
Lana, še tukaj

user posted image
Z Nežo ti pošiljava poljubček.

Neposredna povezava do sporočila: 2914
1.1.2009 11:56:02   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Punce, se mi zdi, da bi morale počasi preiti na forum "Otrok". Katera bo tam odprla temo?

Mogoče bi počakale, d bi bila še Lana od baby in Alex od Koale (ki sta naša najmlajša januarčka) stara 1. leto in se potem selimo tja...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
1.1.2009 11:59:18   
Anonimen
Pri nas je tudi snegec in smo ga vsi zelo zelo veseli. Po kosilu se gremo sankat in komaj čakam. Drugače pa smo fajn silvestrovali. Lea je bila pri babici, Jan pa je spal doma. Mi2 pa sva šla najprej gledat gledališko predstavo, potem pa še k prijateljem v zidanico. Sva ob 4 uri domov prišla.

Alfabeta upam, da je s tvojim zdravjem vse OK.user posted image user posted image user posted image

user posted image
                                           user posted image

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
1.1.2009 12:06:38   
limma
Mi s mo danes ponoči super spali, kljub petardam... zjutraj pa je potegnila do 7h, kar se že celo večnost ni zgodilo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: limma
sicer ni najbolj "svečana" jed, ampak to sploh ni pomembno...

Še vedno ne kapiram zakaj taka fama okrog svečanosti za Novo leto. user posted image

Jaz tudi ne, zato sem pa dala v narekovaje user posted image Sicer je bilo pa - kot vedno - vsega preveč in sedaj ne bom kuhala do ponedeljka user posted image (To smo moje pobožne želje user posted image Sicer pa danes res ne bom, gremo k mami na sarmo)

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

limma,hvala za tvoje skuhane kavice v trm letu...pa na še več takih.Samo brez sladkorja prosimuser posted image .

Z veseljem jih kuham user posted image Brez skrbi, niso sladkane, ker jaz ne pijem sladke kave user posted image

Pri nas pa ne sneži, celo nekam samežljivo se kaže sonček user posted image

Alfabeta, user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 1.1.2009 12:10:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2917
1.1.2009 12:10:13   
dašabina
Živjo, naš Miha se je tud prebudil točno ob polnoči, tako da sem tekla po njega, seveda ker smo bili glasni in je vse okrog nas pokalouser posted image  hb, moji niso za take fore, je blo dost okrog....

Klepetka, malo mi jih je dala že Lutiropan, če pa imaš višek, mi jih manjka še 11.... če jih ne bom imela dost, bom vzela pa ta mal kompletek...hvala....pa hvala za kofi....

Alfabeta, upam, da si boljš.... MMl tudi pri vas zdravlje štrajka, če je še kdo user posted image user posted image user posted image

Sunny, tud pri nas nič boljš, sem se pa nehala sekiratuser posted image

Sem pa brala od Male pikice, pa se nič ne spomnim, zakaj je bilo silvestrovo žalostno...

Miha spi, punce preizkušajo nove igrice, jaz pa tukaj malo delam načrte za naprej....čimmanj seveda, v ponedeljek pa že greva pogledat v vrtec, aha, zadnjič sva imela SP mere v 79 cm, teža 9920 g...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
1.1.2009 14:10:55   
benika
LANA, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!

user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
1.1.2009 14:14:35   
benika

Sej vam ni potrebno odpirat nove teme. Enostavno naj ena poprosi moderatorja tega foruma naj vas prestavi. Tako ne bo noben post izgubljen in boste lepo čvekale naprejuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
1.1.2009 14:31:14   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sej vam ni potrebno odpirat nove teme. Enostavno naj ena poprosi moderatorja tega foruma naj vas prestavi. Tako ne bo noben post izgubljen in boste lepo čvekale naprejuser posted image

Nam bo katrin RR mogoče zrihtala.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
1.1.2009 14:48:13   
benika
Sunny Morning mogoče pa res.

Takole...ne vem več, če se me sploh še spomnite, glede na to, da se res zelo, zelo poredko javljam (ampak berem vas pa dnevnouser posted image ).

Zadnjič sem se najbrž javila nekje jeseni. Od takrat se nam je zgodilo kar nekaj stvari. Prva in seveda najpomembnejša je ta, da je bil Jakob operiran. Operacija je potekala bp, vendar je bilo zame huje kot pa zanj. Ampak vsaka čast naši kirurginji, ustnica je tako lepo zašita, da ne moreš verjet.

Jakob je krasen mali možek, hodi sicer še ne, vendar mu res manjka le en majčken korakec. Je precej nesiguren in se noče in noče spustiti. Zobka imamo dva, pa še tadva smo pričakali z velikimi težavami. V vrtec ne hodi, saj imam podaljšano porodniško do marca, potem ga bo pa čuvala babica. Nekako se mi zdi, da je še premajčken za v vrtec, pa še enoletnik s slušnimi aparatki...ne vem, no, raje vidim, da je še malce doma.

Včeraj se je tako zaključilo za nas dokaj črno leto (Jakobove težave, pa moževa opracija hrbtenice, pa smrt mojih dveh nečakov...katastrofa v glavnem). Ampak vseeno gremo lepšim čason naproti (tudi z upanjem na tretji plusek)user posted image Oba škratka sta novo leto preživela pri moji tašči, midva sva si pa privoščila en res romantični večer. Nekaj do polnoči sva odšla na bližnji hrib občudovat gorenjske ognjemete, potem pa k prijateljem na en izi žur. Danes pa greva iskat najina pikca, potem pa še voščit babici in sorodnikom, pa bo prvi letošnji dan končan.

Zahvalila bi se vam pa še za vse izrečene čestitke ob Jakobovih obmesečnicah ter ob mojem 30. rojstnem dnevu. Hvala, ker se se spomnile na naju.user posted image

Tule je pa še nekaj slik našega Jakoba

pred operacijo
user posted image

po operaciji
user posted image

par dni nazaj
user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 1.1.2009 14:51:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2922
1.1.2009 15:30:14   
katee
benika: Jakobu so res zelo lepo zašili ustnico. Sploh se mu ne vidi. je pa že tako velik fant! Pa kake modre okice ima.
Upam, da boste to leto preživeli lepše in seveda da boš čim prej ugledala user posted image ! Pa večkrat se nam javi!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
1.1.2009 15:40:16   
nana35
Lana,vse najboljše ob tvoji prvi svečki,mamici pa prav tako vse naj...naj...
Želiva Nana in Klemen
user posted image
Mi smo spali do 8h,ker je Klemen včeraj malo Silvestroval,do 22h.Pa ene 3x se je predramil po polnoči,ampak nič hujšega.Tako da smo bili kar ok.Midva sva šla spat ob pol 2h,itak mi je okice že skupaj vleklo pred TV-jem...Danes smo zdravi,veseli,smo že bili na doooolgem sprehodu in hodili voščit,tako da smo že zmrznili...ampak smp se doma spet odtalili.

Upam,da ste vse lepo praznovale.

klepetka,hvala za prvi kapučino ali kavico letos!!

Meni je vseeno kdaj gremo na temo Otrok,zmenite se,kako in kaj.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sem pa brala od Male pikice, pa se nič ne spomnim, zakaj je bilo silvestrovo žalostno...

Jaz tudi ne...sem že isto razmišljala...

benika,brez skrbi da se spomnim tebe in tvojega Jakoba!!!!Me res veseli za tvojega Jakoba,da je operacija potekala vredu in da se počuti dobro,pa da je ustnica lepo zašita.Vse ostalo pa bo že še.Ja in slike...ne vem,kaj naj rečem,res lepo porihtan fantek,ni kaj,dandanes sploh ni več dvoma.user posted image
In stiskam pesti za nov plusek!!

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
1.1.2009 16:10:34   
karatina
VSEM ŽELIMO SREČNO, ZDRAVO, ZADOVOLJNO IN LJUBEZNI POLNO 2009

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

LANA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJO PRVO SVEČKO

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?