|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
31.12.2008 14:42:54   
mala pikica
limma mi tudi vstajamo okrog 6.ure, pa četudi poje flaško, ni variante da bi nazaj zaspal. Sicer pa kot praviš, po novem letu se bomo tako primorani zgodaj vstajati user posted image

mml blagor vam z vašim spanjem. Jaz bi bila zelo vesela, če bi vsaj en dan tudi mi tako spali. Pa saj bo, enkrat... Takrat bo pa že drugi na poti, pa bomo spet na starem user posted image

katee uživaj na razprodajah. Zame to ni user posted image Jaz grem po 2 tednih pogledat, če še je kaj pametnega ostalo user posted image

Tim vse najlepše za rojstni dan!!!

Tako, bo dovolj za zdaj. Sicer pa je dragi prišel iz službe. So še šli malo na pijačo. In moram reči, da imam srečo kar se tega tiče, mislim, da se to zgodi 2x na leto. Zlatega moža imam user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
31.12.2008 14:45:46   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Dan!

Sem morala še nekaj prit....

enkrat je ena od vas pisala, da je prebolela hepatitis,  pa nisem sigurna katera.....Če je "tista" pri volji, bi mi napisala kaki so znaki....Saj v knjigi sem že prebrala, zanima me dejansko...

Hvala 

Jaz sem prebolela hepatitis A pred 7 meseci. Začelo se je z vročino okrog 40, treslo me je. Naslednji dan mi je 2× padla pod 37, 2× narasla na 39. Bila sem brez moči in skoz bi spala. Nič nisem jedla in pila, ker mi je bilo slabo. Karkoli sem pojedla, sem zbruhala. Jetra so me začela boleti. 4.dan sem postala še rumena in šla na urgenco, kjer so mi dali najprej infuzijo, da sem malo prišla k sebi, nato so me pa zadržali v bolnici. Jedla nisem 7 dni, tudi utrujenost je trajala toliko časa, potem pa sem prišla k sebi. Posledice sem pa čutila še mesec, dva in sicer več sem spala (tudi čez dan, kar prej nisem). Aja, pa urin se mi je po dveh dneh obarval čisto rjavo, kot coca cola.

Zakaj pa te to zanima? A komu od vas grozi?

< Sporočilo je popravil katee -- 31.12.2008 14:52:03 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
31.12.2008 15:34:57   
majra
Kuham kosilo in čakam, da bo prišel moj iz službe. Moram sploh omenit, da bi moral bit pred pol ure že doma. Me prav zanima kdaj bo prišel. Mu dam čas do 5 , potem ga pa pričakam z valjarom v roki user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes kar boljše. Smo pa dobili 9.zobek. Pa še 4 rinejo ven, jih že čutim pod prsti. Pa se čudim zakaj mi je dete malo sitno user posted image

Lepo se imejte, lepo praznujte,

v novem letu vam pa želimo
zdravja, sreče, ljubezni,
medsebojnega razumevanja in strpnosti

Katja, Majra in G.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
31.12.2008 16:04:21   
Alfabeta
katee hvala!!!

Ne vem, mene nekaj daje. Kar precej me namreč boli v predelu jeter, na desni strani v višini zadnjega rebresa in pa na levi strani, ampak bolj proti sredini. Pa prehladne znake imam (nos zabasan, poliva me pot).....v knjigi piše, da so znaki Hepatitisa bolečine v jetrih in pa znaki gripe. Sedaj sem se pa ustrašila. Ampak vročine pa nimam, še...in upam da ne bo!

Hvala ti še enkrat!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
31.12.2008 16:36:38   
nana35
Dober dan.

Se javljam še zadnjič v tem letu, da vam napišem nekaj besed...

Sani,user posted image tole je zate in tvojo dieto!!Vsaka ti čast,vem,kako težko se je odreči vsem dobrotam,tako da punca,ti si user posted image .Bilance dobrih in slabih stvari ne delam nikoli,mogoče bi pa bilo dobro za spremembo.Če bo čas.Veselim se leta ki prihaja in upam,da bo veliko veliko lepše,kot letošnje leto.Lani sem dobila mojega srčka,letos mi je umrl oči...eno dobro,drugo leto slabše,upam,da bo drugo leto spet dobro,polno lepih spominov in še lešpih trenutkov.Zdaj bom pogledala ZS...imam občutek,da ga ne bom mogla odpreti...trenutno ne gre.

klepetka,tale snajka izhaja iz Bosne pa iz Srbije,tako da nič hudega če nisi slišala zanjouser posted image .

ursalara,me veseli za maile,da te razveseljujejo inn ti lepšajo dneve...mislim,da sem jaz ena od tistih zasipalkuser posted image .

Ajda

user posted image
Jan
user posted image

Vse naj...najboljše!!!

Naj se še jaz zahvalim za vse voščilnice po mailu in seveda preko sms-ov-hvala najlepša.Še posebej pa bi se zahvalila za pisne voščilnice,ker mislim,da si vzamemo premalo časa za te reči,zato-hvala Triš,Sani,Martinca,Intruder za vaše voščilnice po pošti.Bila sem res lepo presenečena.

mml,vam pošiljam lepe želje in veliko zdravja predvsem otrokom,pa kmalu se pozdravite.user posted image user posted image user posted image

vaney,tebi želim,da se tvoj dragi poboljša,da najdete končno skupen jezik in v novem letu postanete vse to,kar si najbolj želiš.user posted image

limma,hvala za tvoje skuhane kavice v trm letu...pa na še več takih.Samo brez sladkorja prosimuser posted image .

mala pikica,tebi pa hvala za tvoje dosledne sezname,recepte...in še marsikaj bi se našlo.user posted image
Za Silvestrovo bomo pa doma.

Alfabeta,pozdravi se user posted image in hvala ti za "nočne pogovore" na gmailuuser posted image .Bilo je pestro,pa upam,da v novem letu spet.

lutiropan,vse najboljše tvojemu Timu za rojstni dan.

user posted image
Tako,katere nisem omenila se opravičujem,vem da nisem,ampak tako pač je.Vse pa lepo pozdravljam...

In še to,nadaljevanje mojega podpisa:

Kakor z roko v roki skozi  snežno gaz,
gremo skupaj skozi čas.
Kam se nam tako mudi?
Kaj je cilj nas vseh ljudi?
Sreča,radost,blagor,mir,
ljubezen brez vseh ovir,
spremljajo naj vse vas skozi leto 2009.

Srečno in zdravo ter ljubezni polno Novo leto 2009!!!!!!

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
31.12.2008 17:10:06   
martinca
mml, user posted image user posted image user posted image za celo vašo družinico. pa da se čimprej pozdravite.

vaney, user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi bila razočaran nad mojim možom če bi se rjaši odločil za jago kot pa da bi šel z nama na pregled. vsaj zaradi otroka bi se moral potruditi, če že ne zaradi mene. bi se mi pa moral  potem pošteno oddolžiti.user posted image

mala pikica, mi gremo najprej k Urošove teti na večerjo. potem greva midva Patrika domov uspavat potem pa gremo "ta mladi" v Maribor na trg.

tu pa je še ena Patrikova slika "na sprehodu"
user posted image

ALFABETA, user posted image user posted image user posted image tudi zate, da se čimprej pozdraviš.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
31.12.2008 18:05:40   
vaney
evo še malo mene...Grega se mi je oddolžil z dobro kavo in kuhanjem večerje+pospravljanjem stanovanja, tako da ne bom več dolgo užaljenauser posted image  

na hitro smo se še zmenili s tastom in taščo, da prideta k nam na večerjo, tako da Gregata čaka še pečenje kotletov v pomarančni omaki, krompir, riž, jaz pa sem francosko solato že naredila in imam čas za rruser posted image

če se danes ne oglasim več, vsem skupaj želim

ZDRAVO, SREČNO IN USPEŠNO NOVO LETO, POLNO NEPOZABNIH TRENUTKOV Z VAŠIMI DRUŽINAMI TER ČIMVEČ ISKRIC SREČE V OČEH VAŠIH SONČKOV

SREČNO!!!!!!!!!!!!

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
31.12.2008 19:25:06   
dašabina
Tako večerja se kuha....

VSI SLAVLJENČKI ENOLETNIKI IN OBMESEČNIKI VSE NAJ, NAJ, NAJ.....

user posted image
user posted image

user posted image

TO VELJA ZA VSE DO DANES, KI SEM JIH POZABILA V TEH DNEH....

Drugače pa:

ZDRAVJA, SREČE, LJUBEZNI, VSEGA DOBREGA NAJ VAM NOVO LETO PRINESE, IMEJTE SE RADE,  IMEJMO RADE VSE OKOLI NAS IN LEPO NAM BO.....

user posted image
user posted image

Pa na prijateljice s foruma ne pozabiteuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
31.12.2008 19:39:59   
Anonimen
Čer!

Vaney našga so tudi najprej pomanjšali, potem pa so ga še enkrat zmerili in je velik 76 cm. Bil je cepljen, ker je zdrav.

Mala pikica naše mere so 76 cm, 11.500 g. Tnx.

VSEM JANUARČICAM IN VAŠIM DRUŽINAM PA ŽELIM SREČNO, ZDRAVO IN LJUBEZNI POLNO 2009!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil anitav -- 31.12.2008 19:44:22 >

(odgovor članu Alfabeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
31.12.2008 20:02:37   
klaja
Vsem želim obilo lepih trenutkov v novem letu in da bi bilo tako, kot si ga sami želite!

Klaja z družino

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
31.12.2008 21:13:21   
katee
alfabeta:  bodi pozorna predvsem na urin. Če ta potemni, potem nekaj ni OK. Meni je splošna zdravnica, pri kateri sem bila na pregledu rekla, da je verjetno samo virozauser posted image . Upam pa, da ni kaj hujšega pri tebi in da se boš kmalu pozdravila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
31.12.2008 21:30:07   
karmyka
user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
31.12.2008 21:45:37   
mml
Drage moje vam in vsem vašim dragim želim eno lepo, srečno, zadovoljno in prijazno leto 2009 (seveda se željam pridružujejo tudi ostali trije M-ji)

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
31.12.2008 22:24:32   
benika
Lahke in vesele korake, ko ob polnoči stečeš naprej,
takrat ozri se v prihodnost,
prijatelj, nazaj več ne glej.

Ljubezni, zdravja in veselja življenje naj ti podari,
a vse začrtane naj cijle v uspeh usoda spremeni.

Drage januarčice, vam in vašim najdražjim vse najlepše v letu 2009!

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
31.12.2008 22:44:45   
katee
Sani: a lepo praznujete? Ne moreš brez RR? Jaz tudi ne. Pri nas ful poka, ampak hvala bogu Žan Luka spi kot ubit!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
31.12.2008 23:26:14   
klepetka
Dober večer,
ne morem da se ne bi letos še enkart, zadnjič, oglasilauser posted image

Tudi jaz se še tukaj še enkrat vsem, ki ste spomnili na nas in nam zaželeli  vse dobro, tako s sms-si, po pošti, mailu kot tud v"živo" po telefonu najlepše zahvaljujem in tudi jaz kot tudi  ostala famili želimo vsem vam in vašim najdražjim sreče, zdravja in razumevanja v letu ki prihaja.Pa upam, drage moje prijateljice,da  se bomo tud v  prihajajočem letu tako dobro "štekale".user posted image user posted image

Skratka
user posted image

Pa da vam  še povem, da trenutno   prav prijetno podoživljam dogajanje točno pred 1 letomuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
31.12.2008 23:39:51   
mala pikica
Jaz sem še vas tudi morala priti letos pogledat user posted image

klepetka sem se pred kakšno uro spomnila nate in razmišljala o lanskem silvestrovanju. Pri nas je bilo bolj žalostno, ampak samo da se je vse v redu končalo user posted image

Zadnja decembrska noč naj vam odnese vse, kar želite
pozabiti, že prvo januarsko jutro pa naj vam prinese vse
kar si želite in upate!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
31.12.2008 23:53:41   
baby_08
Leto, ki prihaja naj bo polno smeha,
 ljubezni, pozitivnih presenečenj, časa za ljudi,
 ki so vam blizu
 ter nepozabnih dogodivščin,
 ki bodo vredne lepega spomina.

Vam želijo Baby_08, Lana in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2893
1.1.2009 0:24:45   
mala pikica
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2894
1.1.2009 0:25:53   
klaja
Lana vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu, še naprej bodi mamin in atijev sonček in ju razveseljuj vsak dan!

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
1.1.2009 0:36:49   
sani1
Lana vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!!!  Bodi pridna a vseeno le kdaj pa kdaj ponagajaj svoji mamici...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
1.1.2009 0:42:12   
mala pikica
user posted image
user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
1.1.2009 1:12:20   
lutiropan
user posted image

Lana vse najboljše ob 1. roj. dnevu.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
1.1.2009 8:27:42   
mala pikica
Kaj še vsi spite? Midva z Gašperjem sva že od 5.30 pokonci user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
1.1.2009 9:16:49   
dašabina
Dobro jutro, midva sva potegnila do 8.user posted image , ostali pa še drnohajo...user posted image

Lana, vse naj, naj za 1. svečko!!!

user posted image

uživajte, danes je pa pri nas prava zimska idilia - snegecuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?