nana35
|
Dober dan. Se javljam še zadnjič v tem letu, da vam napišem nekaj besed... Sani, tole je zate in tvojo dieto!!Vsaka ti čast,vem,kako težko se je odreči vsem dobrotam,tako da punca,ti si .Bilance dobrih in slabih stvari ne delam nikoli,mogoče bi pa bilo dobro za spremembo.Če bo čas.Veselim se leta ki prihaja in upam,da bo veliko veliko lepše,kot letošnje leto.Lani sem dobila mojega srčka,letos mi je umrl oči...eno dobro,drugo leto slabše,upam,da bo drugo leto spet dobro,polno lepih spominov in še lešpih trenutkov.Zdaj bom pogledala ZS...imam občutek,da ga ne bom mogla odpreti...trenutno ne gre. klepetka,tale snajka izhaja iz Bosne pa iz Srbije,tako da nič hudega če nisi slišala zanjo . ursalara,me veseli za maile,da te razveseljujejo inn ti lepšajo dneve...mislim,da sem jaz ena od tistih zasipalk . Ajda Jan Vse naj...najboljše!!! Naj se še jaz zahvalim za vse voščilnice po mailu in seveda preko sms-ov-hvala najlepša.Še posebej pa bi se zahvalila za pisne voščilnice,ker mislim,da si vzamemo premalo časa za te reči,zato-hvala Triš,Sani,Martinca,Intruder za vaše voščilnice po pošti.Bila sem res lepo presenečena. mml,vam pošiljam lepe želje in veliko zdravja predvsem otrokom,pa kmalu se pozdravite. vaney,tebi želim,da se tvoj dragi poboljša,da najdete končno skupen jezik in v novem letu postanete vse to,kar si najbolj želiš. limma,hvala za tvoje skuhane kavice v trm letu...pa na še več takih.Samo brez sladkorja prosim . mala pikica,tebi pa hvala za tvoje dosledne sezname,recepte...in še marsikaj bi se našlo. Za Silvestrovo bomo pa doma. Alfabeta,pozdravi se in hvala ti za "nočne pogovore" na gmailu .Bilo je pestro,pa upam,da v novem letu spet. lutiropan,vse najboljše tvojemu Timu za rojstni dan. Tako,katere nisem omenila se opravičujem,vem da nisem,ampak tako pač je.Vse pa lepo pozdravljam... In še to,nadaljevanje mojega podpisa: Kakor z roko v roki skozi snežno gaz, gremo skupaj skozi čas. Kam se nam tako mudi? Kaj je cilj nas vseh ljudi? Sreča,radost,blagor,mir, ljubezen brez vseh ovir, spremljajo naj vse vas skozi leto 2009. Srečno in zdravo ter ljubezni polno Novo leto 2009!!!!!!