Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Srcekgirll: Tud tebi dobro jutro... kje je kak vic??? Ampak aves da poste pa se ni??? Bog ve ce bo prisla... Evo ****, vici zate pa za ostale tud ter za lepše jutro in lepši dan. Pr nas pada sneg, ga je že ful. Jst upam, da bo pršla pošta - DVOJČKI
Kako Gorenjci naredijo dvojčke? "Vmes položijo indigo." - PORUŠENI MOST
Na vojaških vajah pred most postavijo napis: "Porušeni most!" Vojaki se približajo mostu, nekaj časa postanejo pred njim nato pa krenejo preko mosta čez reko. Časnik vse to opazuje in steče za njimi, da jim pove svoje, toda ko jih dohiti med njimi zagleda napis na katerem piše: "Mi plavamo!" - DRISKA
Teta, moj očka ima že celo leto drisko. "Nemogoče! Če bi imel drisko tako dolgo, bi že umrl." "Pa je res! Vsak večer namreč slišim mamo, ki v spalnici govori očetu: Kdaj se ti bo ta drek strdil?" - IZVEDEL BO
"Dragi!" je žena vprašala moža, "ali se še spominjaš, kako se imenuje hotel, v katerem sva prenočila, ko sva potovala v Francijo!" "Samo trenutek počakaj, bom pogledal na žličko!"
- HUDA ZIMA
Indijanci so prišli vprašat vrača, kakšna zima jih čaka. "Zelo huda" jim je povedal vrač. Indijanci so odšli za mesec dni v gozd sekat drva. Čez mesec dni so se vrnili k vraču in ga ponovno vprašali kakšna bo zima. "Zelo, zelo huda" jim je dejal in vrnili so se v gozd sekat drva. Vrača je nato zaskrbelo, da se morda ni uštel,. Poklical je zvezni meteorološki zavod v Washingtonu in vprašal, kakšne so napovedi za zimo. "Zima bo zelo, zelo huda" so mu povedali. "Indijanci že dva meseca sekajo drva." - ŽENA V DVOMIH
"Oh kako sem srečna da si živ in zdrav prišel domov!" reče Nada svojemu možu. "Ja, kaj se je pa zgodilo?" presenečeno vpraša mož. "S Sonjo sva pri TV poročilih slišali novico, da je nekdo z zelenim mercedesom zgrmel v reko, Sonja je pa rekla, da je moral biti pa res velik tepec, da je na tistem mestu zgrmel v reko, jaz pa sem pomislila..." - IZKUŠNJE
Fant strastno poljublja dekle, ki pravi, da je še popolnoma neizkušeno v teh stvareh. "Mislim, da nisem prva ženska, s katero se poljubljaš!" mu je reklo dekle. "Zakaj pa tako misliš?" "Ker se tako izkušeno poljubljaš." "Kako pa veš, da se poljubljam izkušeno?" - OBREZAN
Je tvoj mož obrezan? "Kje pa. Saj ga nič ne bi ostalo!"