|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
1.1.2009 9:19:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kaj je čveke a bo danes padel 10 del???Lepo bi bilo, da bi na 01.01. padel 10 deluser posted image Cifre se lepo ujemajouser posted image
Očitno imam samogovore, al pa kukajo iz ilegaleuser posted image

Ne, ne ilegalaci smo tuki...user posted image user posted image  pa se mal naokrog skacemo.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
1.1.2009 9:20:10   
Anonimen

Estrello je danes kar preslišal govor Alje in sem mogla vstat jo zrihtat, mlekca pit in šele potem se je Gospoda prikazala dol. Sedaj ima pa oba na grbi, jaz pa drajsam po laptopuuser posted image
Sprave še ni bilo, sva pa spregovorila ene par stavkov

No samo da gre na bolje...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4652
1.1.2009 9:22:49   
Anonimen

Še eno vprašanje. A se kateri od vas tud tako mastijo lasje???Jaz imam dokaj normalne samo 1 dan po umivanju, 2 dan so katastrofa, 3 dan je pa že tako porazno stanje, da je joj. Pa si ne šarim po lasehuser posted image user posted image user posted image

****: saj bi ti sneg al pa dež kamlu začel presedat. A se spomniš lani ko si prišla kako si klela ko je bil karnaprej dež???

Ja, sej ves nikoli nam ni prav...user posted image user posted image user posted image

Dezja pa ne bo, ker ze sonce naziga...user posted image user posted image user posted image

Lasje pa... jaz imam isti problem. Resujem ga pa z suhim samponom... vem packarija ampak vsaj za en dan pa potegnem. Ker drugace bi si morala vsak drug dan umivat lase tako si pa vsak tretji...

No ce bi pa kaj vec hopa cupa, bi si jih pa vsak dan... ampak nic od tega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4653
1.1.2009 9:24:10   
Anonimen

Grem pa pozajtrkovat( light navaden jogurt in polnozrnato žemljo)user posted image Hudi časi se mi pišejouser posted image

Eh.... mene to se caka... samo ne iz hrano. Vsaj dokler se to z zelodcem ne potima...
Me pa caka rekreacija na kvadrat user posted image user posted image user posted image  pa itak full sovrazim sport, ampak kar je treba je treba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4654
1.1.2009 9:25:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

4x tweety in en "štumf", boljš da kar grem user posted image

Kaj to pomeni??user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4655
1.1.2009 9:26:10   
Srčekgirll
user posted image

Najprej vsem skupaj z Vidkom želiva DOBRO JUTRO 2009. Evo, prva kavica v novem letu. Jst go grem skuhat.

user posted image

MANCA, VSE NAJ, NAJ ZA 8 MESCEV

user posted image

Še eno vprašanje. A se kateri od vas tud tako mastijo lasje???Jaz imam dokaj normalne samo 1 dan po umivanju, 2 dan so katastrofa, 3 dan je pa že tako porazno stanje, da je joj. Pa si ne šarim po lasehuser posted image user posted image user posted image

Men so se v nosečnosti ful mastile, takrat mi ni pomagal noben šampon, zdej ne dolgo nazaj so se mi tud mastile po dolgem času ( k sm dolgo uporabljala isti šampon) pa sm zamenjala drug šampon in je zdej kul. Probej zamenjat drug šampon, pa takega kup za mastne lase pa od kerga druzga proizvajalca.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4656
1.1.2009 9:26:38   
Anonimen
Samogoooooooooooooovooooooooooooori...

Kje je barbaw danes???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
1.1.2009 9:28:18   
Anonimen
Srcekgirll:

Tud tebi dobro jutro... kje je kak vic???

Ampak aves da poste pa se ni??? Bog ve ce bo prisla...user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 4658
1.1.2009 9:31:09   
Soncnica Sandra ***
Punce jaz grem še eno rundo osdremat, ker jue Manca ravno zaspala, tako da lahko noč za slabo uro user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
1.1.2009 9:31:17   
Anonimen
Evo sedaj se je pa se Samia zbudila... Ona vstaja Omar gre spat.... eh, nikakor da se uskladita, pa da se mami eno kitico zraven udari...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
1.1.2009 9:32:05   
Anonimen

Punce jaz grem še eno rundo osdremat, ker jue Manca ravno zaspala, tako da lahko noč za slabo uro user posted image

Lahko jutro.... sem ti fous, da ves.user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4661
1.1.2009 9:36:50   
Anonimen
mmm A bom sama teh 13 strani naklofala? Nic grem malega uspavat - beri vozit po stanovanju, da mrkne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4662
1.1.2009 9:50:41   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Srcekgirll:

Ampak aves da poste pa se ni??? Bog ve ce bo prisla...user posted image user posted image

Evo ****, vici zate pa za ostale tud ter za lepše jutro in lepši dan. Pr nas pada sneg, ga je že ful.

Jst upam, da bo pršla pošta
  • DVOJČKI
    Kako Gorenjci naredijo dvojčke?
    "Vmes položijo indigo."

• PORUŠENI MOST
    Na vojaških vajah pred most postavijo napis: "Porušeni most!" Vojaki se približajo mostu, nekaj časa postanejo pred njim nato pa krenejo preko mosta čez reko. Časnik vse to opazuje in steče za njimi, da jim pove svoje, toda ko jih dohiti med njimi zagleda napis na katerem piše: "Mi plavamo!"

• DRISKA
    Teta, moj očka ima že celo leto drisko.
    "Nemogoče! Če bi imel drisko tako dolgo, bi že umrl."
    "Pa je res! Vsak večer namreč slišim mamo, ki v spalnici govori očetu: Kdaj se ti bo ta drek strdil?"

• IZVEDEL BO
    "Dragi!" je žena vprašala moža, "ali se še spominjaš, kako se imenuje hotel, v katerem sva prenočila, ko sva potovala v Francijo!"
    "Samo trenutek počakaj, bom pogledal na žličko!"
  • HUDA ZIMA
    Indijanci so prišli vprašat vrača, kakšna zima jih čaka.
    "Zelo huda" jim je povedal vrač.
    Indijanci so odšli za mesec dni v gozd sekat drva. Čez mesec dni so se vrnili k vraču in ga ponovno vprašali kakšna bo zima.
    "Zelo, zelo huda" jim je dejal in vrnili so se v gozd sekat drva.
    Vrača je nato zaskrbelo, da se morda ni uštel,. Poklical je zvezni meteorološki zavod v Washingtonu in vprašal, kakšne so napovedi za zimo.
    "Zima bo zelo, zelo huda" so mu povedali. "Indijanci že dva meseca sekajo drva."

• ŽENA V DVOMIH
    "Oh kako sem srečna da si živ in zdrav prišel domov!" reče Nada svojemu možu.
    "Ja, kaj se je pa zgodilo?" presenečeno vpraša mož.
    "S Sonjo sva pri TV poročilih slišali novico, da je nekdo z zelenim mercedesom zgrmel v reko, Sonja je pa rekla, da je moral biti pa res velik tepec, da je na tistem mestu zgrmel v reko, jaz pa sem pomislila..."

• IZKUŠNJE
    Fant strastno poljublja dekle, ki pravi, da je še popolnoma neizkušeno v teh stvareh.
    "Mislim, da nisem prva ženska, s katero se poljubljaš!" mu je reklo dekle.
    "Zakaj pa tako misliš?"
    "Ker se tako izkušeno poljubljaš."
    "Kako pa veš, da se poljubljam izkušeno?"

• OBREZAN
    Je tvoj mož obrezan?
    "Kje pa. Saj ga nič ne bi ostalo!"

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
1.1.2009 9:51:17   
Estrella*

Pri nas je bilo -2 in sedaj vem zakaj. Zasuti smo s snegom in še kar pada in padauser posted image user posted image user posted image

Pri nas pa -1 in tudi sipa dol ta h.u.d.i.če.v. sneg user posted image , tako da danes še novoletno kosilo pri tašči odpade (njami, ..... kaj pa moje sarme user posted image )

A pr vas je isto???Mi smo hotli danes do edine na kofi, pa bo tud odpadlouser posted image Kdaj bo plužil je pa vprašanje, saj verjetno ves podrt kje smrči

Ej a ji lohk prosim reces da jo lepo prosim za tiste fotke od nas v mantovi in pa Omarja v bolnici. Od Omarja nimam nobene slikce do njegovega 10 dneva. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sem jo ze parkrat prosila pa me ne jebe pet posto user posted image user posted image user posted image user posted image

Ji bom reklauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
1.1.2009 9:53:23   
barbaw

Kje je barbaw danes???

Tukaj!!!! user posted image   Bom kasneje prišla kaj gor. Sem pa videla, da ste bile pridne in danes nam 10 res ne sme uit.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
1.1.2009 9:54:28   
tilči
Dobro jutro!

Srečno,zdravo in veselo Novo leto 2009!

Lepo preživite današnji dan!

Manca...vse naj naj za 8.mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
1.1.2009 9:55:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Srcekgirll:

Evo ****, vici zate pa za ostale tud ter za lepše jutro in lepši dan. Pr nas pada sneg, ga je že ful.

Jst upam, da bo pršla pošta

• DVOJČKI
    Kako Gorenjci naredijo dvojčke?
    "Vmes položijo indigo."

• PORUŠENI MOST
    Na vojaških vajah pred most postavijo napis: "Porušeni most!" Vojaki se približajo mostu, nekaj časa postanejo pred njim nato pa krenejo preko mosta čez reko. Časnik vse to opazuje in steče za njimi, da jim pove svoje, toda ko jih dohiti med njimi zagleda napis na katerem piše: "Mi plavamo!"

• DRISKA
    Teta, moj očka ima že celo leto drisko.
    "Nemogoče! Če bi imel drisko tako dolgo, bi že umrl."
    "Pa je res! Vsak večer namreč slišim mamo, ki v spalnici govori očetu: Kdaj se ti bo ta drek strdil?"

• IZVEDEL BO
    "Dragi!" je žena vprašala moža, "ali se še spominjaš, kako se imenuje hotel, v katerem sva prenočila, ko sva potovala v Francijo!"
    "Samo trenutek počakaj, bom pogledal na žličko!"

• HUDA ZIMA
    Indijanci so prišli vprašat vrača, kakšna zima jih čaka.
    "Zelo huda" jim je povedal vrač.
    Indijanci so odšli za mesec dni v gozd sekat drva. Čez mesec dni so se vrnili k vraču in ga ponovno vprašali kakšna bo zima.
    "Zelo, zelo huda" jim je dejal in vrnili so se v gozd sekat drva.
    Vrača je nato zaskrbelo, da se morda ni uštel,. Poklical je zvezni meteorološki zavod v Washingtonu in vprašal, kakšne so napovedi za zimo.
    "Zima bo zelo, zelo huda" so mu povedali. "Indijanci že dva meseca sekajo drva."

• ŽENA V DVOMIH
    "Oh kako sem srečna da si živ in zdrav prišel domov!" reče Nada svojemu možu.
    "Ja, kaj se je pa zgodilo?" presenečeno vpraša mož.
    "S Sonjo sva pri TV poročilih slišali novico, da je nekdo z zelenim mercedesom zgrmel v reko, Sonja je pa rekla, da je moral biti pa res velik tepec, da je na tistem mestu zgrmel v reko, jaz pa sem pomislila..."

• IZKUŠNJE
    Fant strastno poljublja dekle, ki pravi, da je še popolnoma neizkušeno v teh stvareh.
    "Mislim, da nisem prva ženska, s katero se poljubljaš!" mu je reklo dekle.
    "Zakaj pa tako misliš?"
    "Ker se tako izkušeno poljubljaš."
    "Kako pa veš, da se poljubljam izkušeno?"

• OBREZAN
    Je tvoj mož obrezan?
    "Kje pa. Saj ga nič ne bi ostalo!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za to dozo smeha....

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 4667
1.1.2009 9:57:05   
Anonimen
No moj mail je mrknu.... in spet doolg cajt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4668
1.1.2009 10:01:45   
Anonimen

A pr vas je isto???Mi smo hotli danes do edine na kofi, pa bo tud odpadlouser posted image Kdaj bo plužil je pa vprašanje, saj verjetno ves podrt kje smrči

Ej a ji lohk prosim reces da jo lepo prosim za tiste fotke od nas v mantovi in pa Omarja v bolnici. Od Omarja nimam nobene slikce do njegovega 10 dneva. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sem jo ze parkrat prosila pa me ne jebe pet posto user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image  Pa lepo jo pozdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 4669
1.1.2009 10:10:38   
Estrella*

sem ji že rekla, a je hotmail ta prav naslov???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
1.1.2009 10:11:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kje je barbaw danes???

Tukaj!!!! user posted image   Bom kasneje prišla kaj gor. Sem pa videla, da ste bile pridne in danes nam 10 res ne sme uit.

o jutro zvezdica zaspankauser posted image  Je kaj boljše stanje na novega leta dan??Jaz sem kljub snegu boljše volje in sem se odločila v red spravituser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
1.1.2009 10:16:02   
aurora28
NAJ BO LETO 2009 IGRIVO, LEPO, MIRNO, NASMEJANO,

TOPLO, USTVARJALNO, VESELO, ZDRAVO, NASMEJANO IN SREČNO.

VSE LEPO VAM ŽELIMO JASMINA, PETER, GAL IN DEE DEE user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4672
1.1.2009 10:19:23   
Anonimen
Se jaz dodajam nekaj za veselo razpolozenje:

1 .Gre lisjak po gozdu in opreza, kje bi uplenil kakšno malico.
Pride do drevesa, kjer sedi vran s kosom kruha v kljunu.
Lisjak je močnejsi od vrana, torej je vranu nadrejen.
Zato mu ukaže, naj mu prepusti kruh.
Ker vran ne nasede, lisjak togotno zakriči:
"Vran, nategnil sem ti ženo!"
Kaaaj, se začudi vran, takrat pa mu kruh pade iz kljuna, naravnost v
lisjakov gobec.

NAUK: Če ti nadrejeni nategne ženo, bodi raje tiho, da ne ostaneš brez kruha!

2.
Grejo tri vrtnice po puščavi, tretja vrtnica postane zelo žejna in
reče prvi: "Daj mi prosim malo vode."
Pa reče prva: "Ne, doma bi si vzela, pa bi imela."
In tretja vrtnica oveni.
Kmalu reče se druga prvi: "Daj mi malo vode !"
Prva spet odvrne: "Ne, doma bi si vzela, pa bi imela !"
Tudi druga vrtnica oveni, kaj kmalu za njo pa še tretja.

NAUK: Dala, al' ne dala, ovenela boš!

3.
Volk, skrit v grmu, zakikirika, lisica skoči v grm, volk pa jo nabriše.

NAUK: Kdor zna tuje jezike, lahko vsakega nategne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
1.1.2009 10:39:34   
Estrella*
Aurora kako sta pa najmlajša preživela pokajočo noč?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
1.1.2009 10:42:35   
Anonimen

sem ji že rekla, a je hotmail ta prav naslov???

Je ze poslala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.