|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
31.12.2008 17:26:30   
Lolita23
Tak punce lepo praznujte, ene še zadnjič v dvoje, druge v družinskem kroguuser posted image .V glavnem naj se noč začne tako kot si želite, da bi bilo celo leto.Midva se odpravljava na večerjo k tašči potem pa malo v Velenje na trg.user posted image

Caw

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
31.12.2008 18:42:49   
KOKICA32
Pozdravljene vse stare in nova marčevka 2009!!!

Tudi jaz vam želim prečudovito praznovanje zadnjega dne leta 2008 in da bi vam bilo v naslednjem letu vsak tako leto kot je bilo letošnje in še lepše v mesecu marcu, ko se bo vašim družinicam pridružil nov družinski član!

LP KOKICA

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
31.12.2008 19:27:24   
felix7
drage moje user posted image ,

da vas še zadnjič letos pozdravim in vam v letu 2009 zaželim lahek porod in otročičke, ki bodo prespali cele noči user posted image

pocka, držimo pesti, da bo vse ok, da trebušček ne bo več otrdeval. Ker ne dovolimo, da bi tvoj user posted image  prehiteval, tako se nismo zmenili user posted image

mama_m, super za Žigca, vidiš, naše dobre misli so pomagale (si malo zasluge lastimo user posted image ).

Vse tiste, ki boste same doma, naj vam večer lepo mine.

Torej, vse dobro, drage moje.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
31.12.2008 21:33:48   
Najaa
pocka, tudi jaz grem nasl. teden po injekcije za razvoj pljučk.
Ma ti res malo več počivaj. Če ti tako veliko otrdeva trebuh. Meni tudi, ampak ne vsak dan in ne pogosto. Ko pa mi, je prav neprijetno.

mama_milchy, vidva z Žigcem pa le uživajta in se pozdravita. user posted image

Tako drage moje, še želje od mene! V letu 2009 vam želim predvsem vse tisto, kar si želite same. Na prvem mestu pa je seveda to, da naši user posted image  ostanejo do marca lepo na toplem, potem pa nas lepi in zdravi razveseljujejo vsak nov dan in nam dajejo toplino in srečo... user posted image  Lepo se imejte vsak dan v letu!
In ostanite take pridne čveke še naprej! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
31.12.2008 21:47:45   
mama_milchy
drage moje, sem pozabla - sem čisto gotova: HVALA za dobre želje in da ste držale pestke za Žigija user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

za vse šmrkave pa da se čimprej pozdravite (mo) user posted image user posted image user posted image , pa veliko čajčka in limone v tej noči pa bo bolje....

kajaka - dobrodošla, veliko klepeta

user posted image  počakajte na toplem do marca, nič prehitevanja

kako praznujete silvestrovo? Cita je sama, no tudi mi2 z Žigcem sva sama doma; sva jedla tople sirove kruhke in pila kompotek, sedaj gledava risanko ampak ne bomo dolgo, ker sva oba že pošteno zaspana.....

se beremo v novem letu user posted image  v čim več delih naše nadaljevanke

srečno 2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
31.12.2008 21:59:52   
NoBady
 o pozdravljene... tkole pred računalnikom pa še nism silvestrovalauser posted image

kajaka- dobrodošla tudi z moje strani!

ammm... pa drgač ka se kej dogaja???
mi2 sma pri njegovih tastarih.. moj user posted image igra igrce z atekom, js pa na compu samevam...no rečen je blo da gremo karte zele enkrat v kratkemuser posted image

sej ne morm vrjet da je tole leto zadnej leto k sma mi2 samo mi2 in nobenga več... kk je fajn k si lahko zmislš kar hočeš kadar hočeš, na nobenga ni treba se nč ozirat...drugo leto bo drgače... ki ga vseeno komaj čakam, saj vem da bo ta nova obveznost prinesla veliko lepega... ampak me vseeno kdaj stisne, se vprašam, če bom jst sploh zmožna vzgajat otroka in ga lepo učit pa vse to...vem da sm še zlo mlada, zto mam pa take prebliske... ahh ja...ja tkole pa kr neki bluzim če mi je dolgcajt... user posted image

Sej sm že napisala eno voščilo, ampak se mi tole zlo dopade, tko da bom še eno...

Z letom ki prihaja, ravnaj kot s čokolado:
odvij, ugrizni in uživaj...
Naj bo sladko in srečno 2009!!!

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
1.1.2009 6:40:17   
Jutro moje souser posted image ,

danes pa jaz prva strašim tle na rr pa vam skuham eno user posted image  ker druga ne znam prilimat pa še kakšnega rogljička si mislite zravenuser posted image user posted image user posted image ...jaz pa ne morem spat ker mojega še vedno ni doma sem mu napisala sms pa me je klical pa je reko da bo do sedmih doma upam da res da bom lahko zaspala...Bo prišel domov pa se malo naspal pa gre nazaj delat juhuu pa takšni praznikiuser posted image user posted image user posted image ...Zunaj pa fajn res fajn sneži pr nas je vse belouser posted image user posted image user posted image pa mrzl tud ko user posted image  sem mogla mal nos ven pomolit drgač ne bi bila jaz če ga ne biuser posted image user posted image user posted image ...

No in kako ste preživele najdaljšo noč v letu???

Mama ja sama sem bila in sem preživela bolj tk ampak ok noč je za mano neprespana ampak bom zdej zjutraj nadoknadila...Vidim da ste z Žigcem tudi imela lepo sej ni pomembno kaj sta počela važno je da sta doma iz bolnice in da je Žigec doberuser posted image user posted image user posted image

NoBady veš nisi edina ki imaš takšne strahove tudi jaz sem jih imela ko sem bila prvič nosečka z našo Lauro ko sem bila resnično mlada ampak ko sem jo dobila prvič v roke nisem nikoli več pomislila če bom zmogla ker sem dobila neko moč in sem zmogla danes je že prava pubertetnica in če po resnici povem me je mogoče sedaj še bolj strah pa ne da če jo bom znala vzgajat ampak bolj me je strah kako se bomo sprejeli vsi skupaj kako nam bo tole funkcioniralo ker je naša Laura kr mal ljubosumna pa ne zato da ne bi bila vesela ampak njo najbolj skrbi če bo potem še ona sploh zanimiva ko bo sestrca doma...je rekla mami pol pa mene ne bo nihče več gledal kako plešem če bom hotela pokazat ker bo sestrca bolj zanimiva...me je pa včeraj vprašala mami ka jo bom lahko jaz tudi kdaj previla pa ritko namazala pa ji bom lahko dala lupčka aja najbolj jo pa skrbi da je ne bi prva vidla ko se rodi seveda poleg mojega je rekla če bo v šoli da naj moj pride kr po njo ker šola bo že počakalauser posted image user posted image user posted image ...No upajmo pozitivno pa bomo videli kako in kaj...to so naši otrociuser posted image user posted image user posted image

Pocka nč velik prehitevanja da ne bomo takšne kot februarčice ki so začele prehitevat kr ne po levi ampak že kr po desni smo včera dobili že tretjega fantka februarčicuser posted image user posted image user posted image ...Ti le počivaj in čakaj do marca pa noge fejst skupaj tiščajuser posted image user posted image user posted image ...

Lolita upam da nisi včeraj na trgu preveč zmrzovala ker je bil kr mraz...al pa da si se vsaj okrepčala z kakšnim toplim čajčkomuser posted image user posted image

Naja upam da sta se imele s tvojo princesko kar se da lepo pa če ste tudi prespali ni važno najbolj pomembno je da vama je bilo toplo pr srčkihuser posted image user posted image user posted image ...
Vsem ostalim pa enako želim vse lepo v novem letu 2009 in res da počakajo našiuser posted image  do roka v naših bušijih in da se potem odpravimo počasi ena za drugo v Rimuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
1.1.2009 6:40:56   
Sem si pa privoščila en velik postuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
1.1.2009 9:36:22   
tasa_m
dobro jutro..
cita ti si pa pridna poskrbela si za prvo kavico, jaz pa bom poskrbela še vizualno za kafe..user posted image Pa en mal rogljiček zraven, ker preveč dosti tak ne smejo jest,..ker so še od včeraj site in je treba pazit na kg.. user posted image

user posted image

Jaz pa sem že pridna in sem dala že posodo prat, moj spi tak da imam mir ko sem na računalniku.user posted image
Me hoče nekaj glava bolet ampak se ne bom dala.. Sem se včeraj nahladila, ker mi tak iz nosa teče, da kr joj..user posted image bomo že..

A danes pa bomo sarmo jedli al kak? Vidva bova imela kr nekaj iz piščančjega mesa,ki ga imam narezanega na koščke, ker mi je ostalo od mesnega fondija,ki smo si ga včeraj nardili.. sarma pa je lahko še kak dan več na mrzlem..bolj je stara bolj je dobra pravijo..user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
1.1.2009 10:20:48   
mama_milchy
Jutro,
cita ti pa si zgodnja, hvala za kavico pa tebi tasa_m še za prigrizek;paše ni kej....
no, midva pa sva se naspala, pa tudi pozajtrkovala, kaj bova zdaj počela pa ne vem, najbrž TV gledala dokler naš tati ne ustane;
tasa_m, ne takoj danes vse nardit, leto je še dolgo.....za kosilo pa bo pri nas juhica, sarma pol pa morda kak prigrizek-narezek; mogoče pa kdo tudi pride....sem pa jaz včeraj nardila oblatno tak da je tudi nekaj sladkega na mizi; ne bomo pa šli nikamor, ker meni kr kuha in kuha pa še za Žigca je bolje da smo doma na toplem....pri nas pa dežuje, bljak....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
1.1.2009 10:36:12   
tasa_m

Persida vam sporoča:

Kakor ni zime brez drobnih snežink,
tako ni praznikov brez drobnih želja.
Želim vam sreče v malih rečeh:v toplih dlaneh,
v nežni snežinki,
v iskrenih očeh..
Srečno 2009

Sporoča pa vsem, da je od ponedeljka v bolnišnici zaradi previsokega pritiska user posted image in nas zato ne more priti nič obiskat na RR..

Neposredna povezava do sporočila: 3311
1.1.2009 10:47:29   
mama_milchy
Persida, drži se, me smo s tabo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
1.1.2009 10:47:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
...
ne bomo pa šli nikamor, ker meni kr kuha in kuha pa še za Žigca je bolje da smo doma na toplem....pri nas pa dežuje, bljak....

mama_m... da se nam čimprej pozdraviš user posted image user posted image
Pri nam pa ne dežuje še in ne sneži. Tako čudno vreme je,..ravno pravšnje za počitek pred TV..

Sicer pa je men itak vseeno ali je sonček ali dež, jaz imam vsak dan počitek pred Tv..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3313
1.1.2009 10:55:34   
Lolita23
Živjo!!!

Cita bilo je mrzlo in po 10 min stanju sva odšla domov, ker se noebnem ni ljubilo v tistem mrazu stat, ter dočakala novo leto pod odejo z Boštjanom Romihomuser posted image user posted image user posted image user posted image Ob 11ih se še sploh dogajalo ni nič, niti ljudi ni bilo.

Nobady
verjemi jaz se tud vsak dan sprašujem, kak bom jo sploh oblekla ali jo bom znala prijet.pač sej imam izkušnje z dojenčki, sam ta je pa moja in od mene odvisna.Si sploh ne predstavljam, kak je bom domov iz P pripeljala.user posted image

Persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje, ter za tvoja user posted image user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
1.1.2009 11:10:21   
tasa_m

..komaj se je dan začel, mi pa imamo že kar nekaj dojenčkov letnik 2009. Vodijo fantki, tak da bo res da bodo naše pupe imele veliko izbiro... user posted image user posted image

http://www.siol.net/slovenija/zanimivosti/2008/12/prvi%20dojencek.aspx

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
1.1.2009 12:06:46   
pocka
Dobro jutro v novem letu...mi smo vse skupaj kar prespali, ob polnoči nas je zbudilo pokanje, pa sva si malo ogledala ognjemete skozi okno, je fajn,ker vidimo vse okoliške vasi in velik del Istre, tako,da je bilo kar lepo za gledat.

Moje otrdevanje ni kaj dosti boljše, se pridno bašem s tabletami in poskušam malo več ležat, kolikor mi pač znese. Najbolj se bojim,da bi me obdržali v bolnici,če ne bo boljše. No, bom optimistična...vse bo v redu.user posted image

persida - pikepoke zate in za tvoja user posted image user posted image , držimo pesti,da bo vse v redu in,da bosta pikeca počakala še kar nekaj časa na toplem user posted image user posted image user posted image

najaa - kam pa greš ti po injekcije za pljučka, v Izolo? A so ti kaj rekli, boš morala ostati notri ali greš lahko domov? Meni je moja G rekla,da radi obdržijo user posted image kak dan notri,da spremljajo na CTG dogajanje,ker se user posted image po zdravilu precej umiri. Ni pa nujno.

Mi bomo danes jedli ohrovt s krompirjem in polpete, jih bom šla počasi kar pečt,da ne bo prepozno kosilo. Sarmic pa letos žal ne bomo imeli, ker jih ponavadi moja mami dela, letos je pa ni doma...jaz jih pa nisem še nikoli delala,pa se mi v takem stanju ne da glih eksperimentiratuser posted image ,bi jih pa taaakooo jedla, njammmaaa...

...nič,fajn bodite, pa se pol še kaj oglasim...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
1.1.2009 12:10:39   
Pupa7
dobro jutro,

mi smo še zmer v pižamci, prav lenobno user posted image Včeraj smo bili na večerji pri prijateljih, novo leto pa preživeli kar v postelji user posted image ker nisem zdržala pokonci, sva odprla breskov šampanjc in se crkljala z bušijem, mali je take zganjal da je blo veselje user posted image

no pa vsem še enkrat SREČNO V 2009!!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
1.1.2009 12:56:45   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Persida vam sporoča:

Kakor ni zime brez drobnih snežink,
tako ni praznikov brez drobnih želja.
Želim vam sreče v malih rečeh:v toplih dlaneh,
v nežni snežinki,
v iskrenih očeh..
Srečno 2009

Sporoča pa vsem, da je od ponedeljka v bolnišnici zaradi previsokega pritiska user posted image in nas zato ne more priti nič obiskat na RR..

Persida en kup user posted image da bo z vami tremi vse vredu!!! Pupa ti pošilja velikoooo pozitivne energije !!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
1.1.2009 12:57:54   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Dobro jutro v novem letu...mi smo vse skupaj kar prespali, ob polnoči nas je zbudilo pokanje, pa sva si malo ogledala ognjemete skozi okno, je fajn,ker vidimo vse okoliške vasi in velik del Istre, tako,da je bilo kar lepo za gledat.

Moje otrdevanje ni kaj dosti boljše, se pridno bašem s tabletami in poskušam malo več ležat, kolikor mi pač znese. Najbolj se bojim,da bi me obdržali v bolnici,če ne bo boljše. No, bom optimistična...vse bo v redu.user posted image

persida - pikepoke zate in za tvoja user posted image user posted image , držimo pesti,da bo vse v redu in,da bosta pikeca počakala še kar nekaj časa na toplem user posted image user posted image user posted image

najaa - kam pa greš ti po injekcije za pljučka, v Izolo? A so ti kaj rekli, boš morala ostati notri ali greš lahko domov? Meni je moja G rekla,da radi obdržijo user posted image kak dan notri,da spremljajo na CTG dogajanje,ker se user posted image po zdravilu precej umiri. Ni pa nujno.

Mi bomo danes jedli ohrovt s krompirjem in polpete, jih bom šla počasi kar pečt,da ne bo prepozno kosilo. Sarmic pa letos žal ne bomo imeli, ker jih ponavadi moja mami dela, letos je pa ni doma...jaz jih pa nisem še nikoli delala,pa se mi v takem stanju ne da glih eksperimentiratuser posted image ,bi jih pa taaakooo jedla, njammmaaa...

...nič,fajn bodite, pa se pol še kaj oglasim...

pocka, ti pa raje pridno leži in ne delaj!!! držim pesti da bo vse ok!!! samo poslušaj zdravnike in res leži!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
1.1.2009 13:08:46   
tasa_m
punce bom Persidi prenesla vaše lepe pozdrave. user posted image
Napisala pa sem ji že takoj, da nimata njena user posted image user posted image kaj za prehitevat, ker smo se tu gor zmenle, da pred marcem ne gremo nikamor...

moj pa ima danes malega mačka in se samo smejim..Kaj pa pijejo, če ne nesejo..user posted image user posted image user posted image
Ga je moj ati klical in rekel, da naj pride žejn k nam danes, ko greva na obisk, pa mu je kr slabo postalo..user posted image user posted image očitno mu alkohol zdaj en čas nebo ležal.. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
1.1.2009 13:49:31   
spps
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Izola  user posted image   +13 kg 
cita (28)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.1., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 12.1., Ptuj user posted image
+9kg 
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
7.1., LJ user posted image +4kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,  LJ user posted image   +8,5kg, 97cm 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, Ptuj user posted image +6.4kg, 90 cm 
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +4,5 kg108 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+10 kg, 103cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1.,
LJ user posted image +7 kg, 96cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 14.1, CE  user posted image +10 kg
NoBady (18)                  (št. 1user posted image  , št. user posted image  0)  13.1. ,CE user posted image  +14kg,94cm
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., CE user posted image +13 kg,109 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., Izola user posted image +8 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 29.12., MBuser posted image user posted image +12 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.1., LJ user posted image     +1 kg, 98 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., Ptuj user posted image +15,5 kg
14.03.   
 trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  19.1., CE-SG  user posted image + 10 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., ITA user posted image +13 kg, 105 cm 
kajaka (?)                      (št. ? user posted image ,št. user posted image  ? ) 6.1. , ? , user posted image    +13kg
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 12.1., LJ, user posted image
+8 kg, 110 cm
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.1., NM user posted image  +3,5 kg, 114 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) ?, CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 5.1., MB user posted image   +7,5kg, 93 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 12.1., MBuser posted image   +13kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.1., CE user posted image
+ 10 kg, 95 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., PO user posted image + 10 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., MB user posted image +8 kg, 107cm
19.3.
Lorencia(25)                    (št.1 user posted image ,  št. user posted image  0 ) 7.1., MB user posted image  +8kg , 87cm
20.03.
KOKICA32 (33)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 21.1., MB user posted image +10 kg, 99 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 8.1., Izola  user posted image  +10 kg,93cm 
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   21.,26.1., FRAuser posted image +1kg ,92cm
  21.3. 
_andreja_  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 13.1.,TRB user posted image +8,5kg,124 cm     
mojčika (32)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 30.12, LJ user posted image +8 kg, 98 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.1., CH user posted image +14kg, 114cm 
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +6,5 kg, 94cm
čebeica maja (30)           (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +8 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.1., LJ user posted image +0 kg
22.03
mamica00(27)               (št. 2 user posted image , št. user posted image  1) 20.1. ? user posted image  ,5kg
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  12.1., KR  user posted image +8kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) ?, MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
 1hruška (25)                  (št. 1 user posted image ,  št. user posted image  0) 8.1.,LJ  user posted image  +9kg , 98cm
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 6.1., LJ user posted image +6 kg   
25.03.
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.1., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm

27.03.
SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 8.1., LJ user posted image  +8kg ,100cm
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 14.1., CE user posted image +10 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 13.1., LJ user posted image   +7 kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 7.1., LJ user posted image +5 kg
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)  7.1., MS user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 16.1., KR user posted image
 +4,7kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 5.1.,  LJ user posted image +8 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +6 kg, 89 cm
Irena83 (25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +9 kg
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 20.1., PO user posted image , +5 kg, 93 cm

user posted image  - 19fantkov
user posted image  - 18 punčk
user posted image  - 19 presenečenj 

Skupaj nas je 55 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image
user posted image  MAŠKA -  ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36,  ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
1.1.2009 14:04:01   
Persidi pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da se pritisk čim prej umiri in da njenauser posted image še lepo počakata...

Tasa hvala za pomoč pr kavici in rogljičko sej bi se lahko naučila pa ne vem zakaj neuser posted image user posted image  ne vem se raje pustim da me nekdo razvajauser posted image user posted image user posted image ne vem če nisem nosečkauser posted image user posted image user posted image ...P ne se dat prehladu in glavobolu sej si marčevkauser posted image user posted image user posted image

Mama vidiš in si danes naspana pa je tudi zato dobro da sta bila sama doma z Žigcem pa še user posted image  v bušiju...Danes pa le uživajte skupaj ker jaz spet ne bom moj gre nazaj delat za ob 16:00 pa do konca po vrhu vsega imajo novoletzni ples pa seveda se ne bo nikomur nikamor mudilo joj joj tole gostinstvo kr neki res...user posted image user posted image user posted image  pa bom sama in spet težila tle gor kot ponavadi...user posted image user posted image mama tudi ti čim prej pošlji ti bakterije nekam in da boš hitro hitro zdrava...

Lolita sta bila pa na toplem top je najbolj pomembno kot pa na mrzlem na trgu pa eš skupaj sta bila z vašo miss v bušiju...zadnjo leto v dvoje drugo leto bo že bolj pestro ampak lepo lepo...

Pupa tudi vi trije ste se razvajali lepo to sej to je nekaj najlepšegauser posted image user posted image user posted image pa je vašuser posted image vama delal družbouser posted image user posted image user posted image ...

No jaz sem šla spat ob 08:10 ko je moj prišel pojedla zajtrk pol pa spanec v dopoldne user posted image user posted image  sedaj pa bom počivala kosilo pa že kuhano sarma sem jo včeraj kuhala nekaj bi spekla ampak kaj ko ne smem jest pa bi tak rada kako dobro potičkouser posted image user posted image joj joj sej bo kmalu bolje...pa nisem sladkosned ampak potičko pa imam rada sploh ko sem jo letos prvič delala pa mi je uspela sedaj pa bi probala še kakšno drugo poskusila sem lešnikovo sedaj pa bi še čokoladno pa kokosovo ampak za koga le če je ne smem...dovolj je Cita nehaj jamratuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
1.1.2009 14:10:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita
...
 nekaj bi spekla ampak kaj ko ne smem jest pa bi tak rada kako dobro potičkouser posted image user posted image joj joj sej bo kmalu bolje...pa nisem sladkosned ampak potičko pa imam rada sploh ko sem jo letos prvič delala pa mi je uspela sedaj pa bi probala še kakšno drugo poskusila sem lešnikovo sedaj pa bi še čokoladno pa kokosovo ampak za koga le če je ne smem...dovolj je Cita nehaj jamratuser posted image user posted image user posted image

joj pa meni tako dela danes. Bi kr nekaj jedla pa to sladkega da kr joj. Pa tud ne smem. Ne, cita kak sva midve bogi..user posted image user posted image
Cita ti kuj jamraj,..jaz te razumem.. user posted image

Midva sva se tudi najedla, moj na kavču jaz pa pred rač., ni mi za ležat. Bom pol doma ležala, ko grem na obisk..user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
1.1.2009 14:16:29   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

...
 nekaj bi spekla ampak kaj ko ne smem jest pa bi tak rada kako dobro potičkouser posted image user posted image joj joj sej bo kmalu bolje...pa nisem sladkosned ampak potičko pa imam rada sploh ko sem jo letos prvič delala pa mi je uspela sedaj pa bi probala še kakšno drugo poskusila sem lešnikovo sedaj pa bi še čokoladno pa kokosovo ampak za koga le če je ne smem...dovolj je Cita nehaj jamratuser posted image user posted image user posted image

joj pa meni tako dela danes. Bi kr nekaj jedla pa to sladkega da kr joj. Pa tud ne smem. Ne, cita kak sva midve bogi..user posted image user posted image
Cita ti kuj jamraj,..jaz te razumem.. user posted image

Midva sva se tudi najedla, moj na kavču jaz pa pred rač., ni mi za ležat. Bom pol doma ležala, ko grem na obisk..user posted image

Čuj pa zakaj pa ti ne smeš papcat???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
1.1.2009 14:27:35   
tasa_m
Čuj pa zakaj pa ti ne smeš papcat???

zarad nosečniške sladkorne user posted image in imam dieto.. si sladkor merim 7 krat na dan user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......