Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:30:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** NAJ SE VAM IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE! Pa veliko pridnih otrok in ubogajočih mož To vam želimo, MANCA, IVAN IN SANDRA še od Nejca, Jane in Miha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:30:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve sva edino tako nore, da vztrajave tukaj. Še Estrella se nama je izneverila. spet narobe Me znova in znova presenečaš. ja sem ilegalka pa mal skočim še v kak drug prostor. Andraž je pa omagal in sem ga pospremla v sobo. Je čist s tabelim gledal Moj smrkavec pa poka od energije. Je danes šel za spremembo po kosilu spat in se mu ful pozna. Pa njemu itak ni problem pokonci bit pa malo spat. nimam pojma po komu je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:30:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, sedaj sva pa res same Komaj čakam, da grem spat. Sam a veš, da so mi šli zadnja leta NL tako na živce, da sem jih prespala in kaj je bilo; snič dobra niso bila, zato sem se latos odločila, da počakam. Lani sem bila v Umagu in sem omagala Jaz jih počakam ni panike, ampak mi je brezveze ker gledam v luft oz. visim tukaj in gledam filme. Ostalo kar spada zraven pa ne maaarrraaaammm. Kaj pa tvoj dela???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:31:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so vse usle? Moj trot se vozi domov... pravi se 15 minut pa bo doma Se pravi 15 min do oprašitve. Ma kaki..to ziher odpade. Ni spal ze od predvcerajsnjim in bo tok zmatran da ga bom sam mal stisnila pa po laseh pobozala pa bo spal... Grem mu zdej za jest pogret...ker je lacen. Ajde babe, ce ne pridem nazaj vsem srecen nov let!!! Potem ga pa zlorabiš zjutraj. ja če se ne bo zbudila v prazni postelji. Ti deloholiki so opasni in nepredvidljivi Žal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:32:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, sedaj sva pa res same Komaj čakam, da grem spat. Sam a veš, da so mi šli zadnja leta NL tako na živce, da sem jih prespala in kaj je bilo; snič dobra niso bila, zato sem se latos odločila, da počakam. Lani sem bila v Umagu in sem omagala Jaz jih počakam ni panike, ampak mi je brezveze ker gledam v luft oz. visim tukaj in gledam filme. Ostalo kar spada zraven pa ne maaarrraaaammm. Kaj pa tvoj dela??? Gleda filme zraven mene. Ne uporabljamo PIP.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:33:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, sedaj sva pa res same Komaj čakam, da grem spat. Sam a veš, da so mi šli zadnja leta NL tako na živce, da sem jih prespala in kaj je bilo; snič dobra niso bila, zato sem se latos odločila, da počakam. Lani sem bila v Umagu in sem omagala Jaz jih počakam ni panike, ampak mi je brezveze ker gledam v luft oz. visim tukaj in gledam filme. Ostalo kar spada zraven pa ne maaarrraaaammm. Kaj pa tvoj dela??? Gleda filme zraven mene. Ne uporabljamo PIP. ja saj imata vsak svoj ekran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:34:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, sedaj sva pa res same Komaj čakam, da grem spat. Sam a veš, da so mi šli zadnja leta NL tako na živce, da sem jih prespala in kaj je bilo; snič dobra niso bila, zato sem se latos odločila, da počakam. Lani sem bila v Umagu in sem omagala Jaz jih počakam ni panike, ampak mi je brezveze ker gledam v luft oz. visim tukaj in gledam filme. Ostalo kar spada zraven pa ne maaarrraaaammm. Kaj pa tvoj dela??? Gleda filme zraven mene. Ne uporabljamo PIP. ja saj imata vsak svoj ekran
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:34:28
|
|
|
|
Estrella*
|
spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:34:56
|
|
|
|
jana81
|
estrella in barbaw upam da se v letu 2009 ukladi in uredi skupen jezik z vajinimi boljšimi polovicami... ne se kregat no
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:35:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta ????? Bi se prej kdo vprašal, če je z menoj kaj narobe.Bo kdo zelenega poslal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:35:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta od česa ? jst od cvička že počasi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:36:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella in barbaw upam da se v letu 2009 ukladi in uredi skupen jezik z vajinimi boljšimi polovicami... ne se kregat no Saj se ne. Se bolj malo pogovarjamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:36:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta od česa ? jst od cvička že počasi. Mene je kuhanček že zdavnaj spustil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:38:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta ????? Bi se prej kdo vprašal, če je z menoj kaj narobe.Bo kdo zelenega poslal. Mene že čaka ta zelen pred bajto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:39:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta ????? Bi se prej kdo vprašal, če je z menoj kaj narobe.Bo kdo zelenega poslal. Mene že čaka ta zelen pred bajto Tebe še najde ne ko si v "rovtah" doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:40:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta od česa ? jst od cvička že počasi. Ti kar uživaj! Jaz sem očitno ćže predolgo časa z možičkom( letos aprila bo 14 let)in pride bolj pogosto do kratkih stikov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:41:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Čveke uživajte!!!! SE moram obiskom posvečat! SREČNO!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:41:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta od česa ? jst od cvička že počasi. Ti kar uživaj! Jaz sem očitno ćže predolgo časa z možičkom( letos aprila bo 14 let)in pride bolj pogosto do kratkih stikov to pa je lepa doba. Midva bova imela polnih 7 junija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:41:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta ????? Bi se prej kdo vprašal, če je z menoj kaj narobe.Bo kdo zelenega poslal. Mene že čaka ta zelen pred bajto Tebe še najde ne ko si v "rovtah" doma. brez skrbi da me najde. Je idrski gričk zelo blizu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:42:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta od česa ? jst od cvička že počasi. Ti kar uživaj! Jaz sem očitno ćže predolgo časa z možičkom( letos aprila bo 14 let)in pride bolj pogosto do kratkih stikov to pa je lepa doba. Midva bova imela polnih 7 junija. ja je in kam sva priprinla???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:42:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta ????? Bi se prej kdo vprašal, če je z menoj kaj narobe.Bo kdo zelenega poslal. Mene že čaka ta zelen pred bajto Tebe še najde ne ko si v "rovtah" doma. brez skrbi da me najde. Je idrski gričk zelo blizu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:42:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta od česa ? jst od cvička že počasi. Ti kar uživaj! Jaz sem očitno ćže predolgo časa z možičkom( letos aprila bo 14 let)in pride bolj pogosto do kratkih stikov to pa je lepa doba. Midva bova imela polnih 7 junija. ja je in kam sva priprinla??? Do tja kjer vsak na svojem koncu buljita v svoj ekran.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:43:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta od česa ? jst od cvička že počasi. Ti kar uživaj! Jaz sem očitno ćže predolgo časa z možičkom( letos aprila bo 14 let)in pride bolj pogosto do kratkih stikov to pa je lepa doba. Midva bova imela polnih 7 junija. vi2 sta tud kar daleč prigurala, glede na to, da sta kar nekaj let mlajša od naju. Mi2 sva začela ko sem jaz imela še ne 21 let, opa še ne 22
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:44:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta od česa ? jst od cvička že počasi. Ti kar uživaj! Jaz sem očitno ćže predolgo časa z možičkom( letos aprila bo 14 let)in pride bolj pogosto do kratkih stikov to pa je lepa doba. Midva bova imela polnih 7 junija. ja je in kam sva priprinla??? Do tja kjer vsak na svojem koncu buljita v svoj ekran. A ni to žalostno. Zadnji 2 leti je šlo res samo še na slabš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:44:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* spet 2x pikapoka, 2x pišanc in 1x kr neki Joj, jaz sem pa res zadeta od česa ? jst od cvička že počasi. Ti kar uživaj! Jaz sem očitno ćže predolgo časa z možičkom( letos aprila bo 14 let)in pride bolj pogosto do kratkih stikov to pa je lepa doba. Midva bova imela polnih 7 junija. vi2 sta tud kar daleč prigurala, glede na to, da sta kar nekaj let mlajša od naju. Mi2 sva začela ko sem jaz imela še ne 21 let, opa še ne 22 No saj pri nas je isto. Še ena podobnost.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.