Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:45:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A ni to žalostno. Zadnji 2 leti je šlo res samo še na slabš Jaz upam, da bosta pregurala tole krizo, pa otroci bodo malo večji in bo lažje. Boš lažje z njimi uživala in kam šla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:47:02
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz bom mogla počasi otroka porihtat, da bo lahko še ven gledat ognjemet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:47:54
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz pa jem svojo zadnjo palačinko z nutelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:48:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom mogla počasi otroka porihtat, da bo lahko še ven gledat ognjemet. Še dobro, da ni hudega mraza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:50:19
|
|
|
|
Estrella*
|
O so tud februarke in julijke v čvek silvestrski formi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 0:06:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
SREČNO NOVO LETO 2009. ŽELIMO VAM PREDVSEM ZDRAVJA. P&M&Vid
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 0:08:11
|
|
|
|
sesil
|
srečno 2009 majski hrošči z družinami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 0:12:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Pa imam prepoved žretja Po eni strani sem komaj čakala, da pride, ker je res že skrajni čas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 0:40:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom mogla počasi otroka porihtat, da bo lahko še ven gledat ognjemet. Še dobro, da ni hudega mraza -7
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 0:40:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa jem svojo zadnjo palačinko z nutelo Saj ni zadnja v življenju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 0:40:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* O so tud februarke in julijke v čvek silvestrski formi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 0:40:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa imam prepoved žretja Po eni strani sem komaj čakala, da pride, ker je res že skrajni čas. Zdaj pa v nove boje. Sem ob tvoji strani in se bojujem s teboj. Midva sva bila do zdaj zunaj. Pokalo je 50 min, sicer so bile manj razkošne rakete ampak je bolj dolgo trajalo kot prejšnje leto. Pa še vedno tu in tam kaj poči. Maja pa spančka. ni je prebudilo. Včeraj so bile 4 megice preveč, danes pa cel rafal pa nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 0:42:10
|
|
|
|
barbaw
|
Se vidimo kasneje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 1:35:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Lahko noč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 1:40:56
|
|
|
|
jana81
|
vidim da že vse pančkate, no naš obisk se tudi počasi odpravlja, en otrok že spi, poleg mojega Nejčka seveda, naše rakete so ga malo prebudile, ker smo ji spuščali pred hišo, ampak sedaj spi, pa tudi pri nas še kar poka. no pa še enkrat vsem želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 7:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro... Mi smo pa dones samo ene 10x vstali in ne vec 50x. ( od 1.30 do 7.30 ) Pa tud furat po stanovanju ni bilo treba sem vozicek zraven postle dala pa ga kar iz postle z roko mal poguncala in je spal... Se pravi, da nam gre res na bolje. Pri nas je mraz 10 stopinj... pa seoblacno je. Morda celo kaj dezja pade, ga nisem videla se iz Slovenije - dezja namrec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 7:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so vse usle? Moj trot se vozi domov... pravi se 15 minut pa bo doma Se pravi 15 min do oprašitve. Ma kaki..to ziher odpade. Ni spal ze od predvcerajsnjim in bo tok zmatran da ga bom sam mal stisnila pa po laseh pobozala pa bo spal... Grem mu zdej za jest pogret...ker je lacen. Ajde babe, ce ne pridem nazaj vsem srecen nov let!!! Potem ga pa zlorabiš zjutraj. ja če se ne bo zbudila v prazni postelji. Ti deloholiki so opasni in nepredvidljivi Tocno to se mi je zgodilo . Pa je sel spat ob 1.30 in midva z Omarjem sva vstala ob 7.30 pa sva ga glih se na vratih ujela... Sem pa vceraj mal solzic potocila, pa je obljubil da samo se kake dva dni bo tako obsedeno stanje potem se bo potrudil bit vec doma. Pa da vidimo??!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 7:19:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj smrkavec pa poka od energije. Je danes šel za spremembo po kosilu spat in se mu ful pozna. Pa njemu itak ni problem pokonci bit pa malo spat. nimam pojma po komu je. Po meni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 8:28:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bom mogla počasi otroka porihtat, da bo lahko še ven gledat ognjemet. Še dobro, da ni hudega mraza -7 Pri nas je bilo -2 in sedaj vem zakaj. Zasuti smo s snegom in še kar pada in pada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 8:28:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dobro jutro... Mi smo pa dones samo ene 10x vstali in ne vec 50x. ( od 1.30 do 7.30 ) Pa tud furat po stanovanju ni bilo treba sem vozicek zraven postle dala pa ga kar iz postle z roko mal poguncala in je spal... Se pravi, da nam gre res na bolje. Pri nas je mraz 10 stopinj... pa seoblacno je. Morda celo kaj dezja pade, ga nisem videla se iz Slovenije - dezja namrec. samo, da je napredek. Za dež se pa ne sekiraj, ti jaz kar sneg pošljem, ga imamo v izobilju. Danes se je naš škrat zbudil malo prej kot običajno(7.20) le zakaj, ker smo šli pozno spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 8:28:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so vse usle? Moj trot se vozi domov... pravi se 15 minut pa bo doma Se pravi 15 min do oprašitve. Ma kaki..to ziher odpade. Ni spal ze od predvcerajsnjim in bo tok zmatran da ga bom sam mal stisnila pa po laseh pobozala pa bo spal... Grem mu zdej za jest pogret...ker je lacen. Ajde babe, ce ne pridem nazaj vsem srecen nov let!!! Potem ga pa zlorabiš zjutraj. ja če se ne bo zbudila v prazni postelji. Ti deloholiki so opasni in nepredvidljivi Tocno to se mi je zgodilo . Pa je sel spat ob 1.30 in midva z Omarjem sva vstala ob 7.30 pa sva ga glih se na vratih ujela... Sem pa vceraj mal solzic potocila, pa je obljubil da samo se kake dva dni bo tako obsedeno stanje potem se bo potrudil bit vec doma. Pa da vidimo??! Šit ****, saj nisem hotla priklicat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 8:29:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro 2009! Evo, prva čveka se javlja na raport Spali smo do 6.00 . Malo pred polnočjo se je Manca sicer prebudila, ampak je uspela zaspati nazaj pred polnočjo, tako da smo mi lahko šli ven in zunaj nazdravili ter gledali rakete. Obiski so se poslovili ob 1.30 tako da sva bila tudi midva pred drugo že v postelji. Me je pa ob 4.20 vrglo iz postelje kot da bi dobila en katapult v glavo, ker je en bedak od soseda spuščal rakate in to je tako pokoalo, da sem se tako ustrašila, da sem komaj nazaj zaspala.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 8:31:06
|
|
|
|
Estrella*
|
MANCI VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESEC!!!!! Da boš več in dalj pančkala v Novem letu in ostala zdrava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 8:31:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas je bilo -2 in sedaj vem zakaj. Zasuti smo s snegom in še kar pada in pada Pri nas pa -1 in tudi sipa dol ta h.u.d.i.če.v. sneg , tako da danes še novoletno kosilo pri tašči odpade (njami, ..... kaj pa moje sarme )
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.