Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:12:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo Ja.. AMPAK JAZ SEM PA SAMA... Ma to res ni prav no.... pa jeb*es ti nov let... ampak polnoc je mojega pa se ni... ga grem mal poklicat da vuidim kje je... Tvoj se bo cisto zgaral. A penzije so pri vas?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo Meni je najbolj glupo to rokovanje in lubčanje in voščila. Zakaj je to sploh potrebno? Glupo totalno. Ampak res... se se umit ne rabis od vsega tega slinjenja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** JOJ.... PRI NAS JE ZE 8 MINUT NOVO LETO!!!!!!! Še dobr da si vedla. Ja .. ane...8 minut sem zamudila. Zgleda da sem bila glih pod tusem ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:15:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** JOJ.... PRI NAS JE ZE 8 MINUT NOVO LETO!!!!!!! Še dobr da si vedla. Ja .. ane...8 minut sem zamudila. Zgleda da sem bila glih pod tusem ... Če bi bila tukaj ne bi mogla zamudit, ker bi pokalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo Ja.. AMPAK JAZ SEM PA SAMA... Ma to res ni prav no.... pa jeb*es ti nov let... ampak polnoc je mojega pa se ni... ga grem mal poklicat da vuidim kje je... Tvoj se bo cisto zgaral. A penzije so pri vas? Ja so, ce si v drzavni sluzbi... moj je pa privat. Tako, da kok si bo nadelal tok bo imel...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:16:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo Meni je najbolj glupo to rokovanje in lubčanje in voščila. Zakaj je to sploh potrebno? Glupo totalno. Ampak res... se se umit ne rabis od vsega tega slinjenja... Jaz tega ful ne maram. Nekaj prisiljeno. Če je spontano ja, to pa zato, ker se je ena št. spremenila mi je pa mimo. Estrella pomagaj. Nimaš kam hodit. Še 17 strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** JOJ.... PRI NAS JE ZE 8 MINUT NOVO LETO!!!!!!! Še dobr da si vedla. Ja .. ane...8 minut sem zamudila. Zgleda da sem bila glih pod tusem ... Če bi bila tukaj ne bi mogla zamudit, ker bi pokalo. Aja... sej res, skoz pozabim..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:17:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo Ja.. AMPAK JAZ SEM PA SAMA... Ma to res ni prav no.... pa jeb*es ti nov let... ampak polnoc je mojega pa se ni... ga grem mal poklicat da vuidim kje je... Tvoj se bo cisto zgaral. A penzije so pri vas? Ja so, ce si v drzavni sluzbi... moj je pa privat. Tako, da kok si bo nadelal tok bo imel... To je ful šit, ker se celo življenje ženeš,da bi nekaj imel na stara leta. Potem pa ti mora še zdravje služit. Moja hrčka imata gonitis. No samček ga ima in samička nima niti sekunde miru. Se mi kar smili. V kratkem pričakujem mladičke. Se pa zdaj prvič gonita od kar ju imamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej so vse usle? Moj trot se vozi domov... pravi se 15 minut pa bo doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:21:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so vse usle? Moj trot se vozi domov... pravi se 15 minut pa bo doma Se pravi 15 min do oprašitve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo Ja.. AMPAK JAZ SEM PA SAMA... Ma to res ni prav no.... pa jeb*es ti nov let... ampak polnoc je mojega pa se ni... ga grem mal poklicat da vuidim kje je... Tvoj se bo cisto zgaral. A penzije so pri vas? Ja so, ce si v drzavni sluzbi... moj je pa privat. Tako, da kok si bo nadelal tok bo imel... To je ful šit, ker se celo življenje ženeš,da bi nekaj imel na stara leta. Potem pa ti mora še zdravje služit. Moja hrčka imata gonitis. No samček ga ima in samička nima niti sekunde miru. Se mi kar smili. V kratkem pričakujem mladičke. Se pa zdaj prvič gonita od kar ju imamo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:21:39
|
|
|
|
barbaw
|
Midve sva edino tako nore, da vztrajave tukaj. Še Estrella se nama je izneverila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:22:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo Meni je najbolj glupo to rokovanje in lubčanje in voščila. Zakaj je to sploh potrebno? Glupo totalno. Hvala enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:22:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve sva edino tako nore, da vztrajave tukaj. Še Estrella se nama je izneverila. spet narobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:23:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so vse usle? Moj trot se vozi domov... pravi se 15 minut pa bo doma Se pravi 15 min do oprašitve. hop cup, hop cup
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so vse usle? Moj trot se vozi domov... pravi se 15 minut pa bo doma Se pravi 15 min do oprašitve. Ma kaki..to ziher odpade. Ni spal ze od predvcerajsnjim in bo tok zmatran da ga bom sam mal stisnila pa po laseh pobozala pa bo spal... Grem mu zdej za jest pogret...ker je lacen. Ajde babe, ce ne pridem nazaj vsem srecen nov let!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:24:30
|
|
|
|
Estrella*
|
No še dobre pol urelahko jem, pa mi ne paše Ta svet je pa res narobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve sva edino tako nore, da vztrajave tukaj. Še Estrella se nama je izneverila. Ja, jaz moram it... v kuhinjo, hrano pogret.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:26:32
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, sedaj sva pa res same Komaj čakam, da grem spat. Sam a veš, da so mi šli zadnja leta NL tako na živce, da sem jih prespala in kaj je bilo; snič dobra niso bila, zato sem se latos odločila, da počakam. Lani sem bila v Umagu in sem omagala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:26:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so vse usle? Moj trot se vozi domov... pravi se 15 minut pa bo doma Se pravi 15 min do oprašitve. Ma kaki..to ziher odpade. Ni spal ze od predvcerajsnjim in bo tok zmatran da ga bom sam mal stisnila pa po laseh pobozala pa bo spal... Grem mu zdej za jest pogret...ker je lacen. Ajde babe, ce ne pridem nazaj vsem srecen nov let!!! Potem ga pa zlorabiš zjutraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:26:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve sva edino tako nore, da vztrajave tukaj. Še Estrella se nama je izneverila. spet narobe Me znova in znova presenečaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:26:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No še dobre pol urelahko jem, pa mi ne paše Ta svet je pa res narobe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:28:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve sva edino tako nore, da vztrajave tukaj. Še Estrella se nama je izneverila. spet narobe Me znova in znova presenečaš. ja sem ilegalka pa mal skočim še v kak drug prostor. Andraž je pa omagal in sem ga pospremla v sobo. Je čist s tabelim gledal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:29:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, sedaj sva pa res same Komaj čakam, da grem spat. Sam a veš, da so mi šli zadnja leta NL tako na živce, da sem jih prespala in kaj je bilo; snič dobra niso bila, zato sem se latos odločila, da počakam. Lani sem bila v Umagu in sem omagala Jaz jih počakam ni panike, ampak mi je brezveze ker gledam v luft oz. visim tukaj in gledam filme. Ostalo kar spada zraven pa ne maaarrraaaammm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:29:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** A zdej so vse usle? Moj trot se vozi domov... pravi se 15 minut pa bo doma Se pravi 15 min do oprašitve. Ma kaki..to ziher odpade. Ni spal ze od predvcerajsnjim in bo tok zmatran da ga bom sam mal stisnila pa po laseh pobozala pa bo spal... Grem mu zdej za jest pogret...ker je lacen. Ajde babe, ce ne pridem nazaj vsem srecen nov let!!! Potem ga pa zlorabiš zjutraj. ja če se ne bo zbudila v prazni postelji. Ti deloholiki so opasni in nepredvidljivi
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.