Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:53:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a si še huda na dragija ?? Ma kaj vem, me počas popušča, samo ne komunicirava dej usmili se ga , saj zde k bo novo leto. jaz sem se svojga usmila, sam valar mam pa pri roki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:53:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a katera ve katera je ta kerozinka rija????Mi je nick znan, samo ne vem kaj naj jo vtaknem meni tudi pa ne vem kam spada
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:53:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa. Ti pa res imaš namazan jezik. A je Andraž še pokonci? Ja še vztraja in vsake par minut sprašuje, če bo kamlu šampanjska noč Mene pa Jaka sprašuje kdaj bomo šli gledat rakete. Je tako neučakan, da ni nil zaspan. Jaz bi pa šla najraje spat, ampak sem nekaj otroku obljubila in ne morem mimo tega. Ja te obljube so . Jaz bi se dostikrat mogla v jezik vgriznit. A to bo prvo NL za Jaka??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:55:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a katera ve katera je ta kerozinka rija????Mi je nick znan, samo ne vem kaj naj jo vtaknem meni tudi pa ne vem kam spada Mislim, da se je nekaj kregala na temah alla Volga system
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:56:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a si še huda na dragija ?? Ma kaj vem, me počas popušča, samo ne komunicirava dej usmili se ga , saj zde k bo novo leto. jaz sem se svojga usmila, sam valar mam pa pri roki Brez veze. On je srečen s svojim ljubčkom /beri TV, jaz pa z laptopom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:00:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a si še huda na dragija ?? Ma kaj vem, me počas popušča, samo ne komunicirava dej usmili se ga , saj zde k bo novo leto. jaz sem se svojga usmila, sam valar mam pa pri roki Brez veze. On je srečen s svojim ljubčkom /beri TV, jaz pa z laptopom sej bo priletel en orenk poljub od dragija čez eno uro pa boš pozavila na vse . zdej grem pa počasi spraznit hladilnik, ker kmalu začnem hujšat . se slišmo drugo leto, mormo se kej dobit na čevku v živo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:01:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa. Ti pa res imaš namazan jezik. A je Andraž še pokonci? Ja še vztraja in vsake par minut sprašuje, če bo kamlu šampanjska noč Mene pa Jaka sprašuje kdaj bomo šli gledat rakete. Je tako neučakan, da ni nil zaspan. Jaz bi pa šla najraje spat, ampak sem nekaj otroku obljubila in ne morem mimo tega. Ja te obljube so . Jaz bi se dostikrat mogla v jezik vgriznit. A to bo prvo NL za Jaka?? Drugo. Lani je bil nenačrtno pokonci. Predlani je omagal hitro po večerji, prvo pa je bil itak dojenček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:01:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a si še huda na dragija ?? Ma kaj vem, me počas popušča, samo ne komunicirava dej usmili se ga , saj zde k bo novo leto. jaz sem se svojga usmila, sam valar mam pa pri roki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:01:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a katera ve katera je ta kerozinka rija????Mi je nick znan, samo ne vem kaj naj jo vtaknem meni tudi pa ne vem kam spada Mislim, da je februarka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:01:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a si še huda na dragija ?? Ma kaj vem, me počas popušča, samo ne komunicirava dej usmili se ga , saj zde k bo novo leto. jaz sem se svojga usmila, sam valar mam pa pri roki Brez veze. On je srečen s svojim ljubčkom /beri TV, jaz pa z laptopom Se varata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:01:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a si še huda na dragija ?? Ma kaj vem, me počas popušča, samo ne komunicirava dej usmili se ga , saj zde k bo novo leto. jaz sem se svojga usmila, sam valar mam pa pri roki Brez veze. On je srečen s svojim ljubčkom /beri TV, jaz pa z laptopom sej bo priletel en orenk poljub od dragija čez eno uro pa boš pozavila na vse . zdej grem pa počasi spraznit hladilnik, ker kmalu začnem hujšat . se slišmo drugo leto, mormo se kej dobit na čevku v živo Ti ga kar sprazni, ker potem ne boš imela kaj jest, če bo prazen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo misija uspesno opravljena.... disim ko cvetka ....sam kaj ko trota ni doma da bi me oprasil...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:03:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo misija uspesno opravljena.... disim ko cvetka ....sam kaj ko trota ni doma da bi me oprasil... bbbbbbbbbbbbbbbzzzzzzzzzzzz nekomu pa brenči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:03:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a katera ve katera je ta kerozinka rija????Mi je nick znan, samo ne vem kaj naj jo vtaknem meni tudi pa ne vem kam spada Mislim, da se je nekaj kregala na temah alla Volga system Tudi ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ma jaz se na to ne spoznam, midva imava eno staro skatlo , pa full mali ekran Tukaj je plazma al pa LCD pol avtomobila...Tako, da tega se dolgo ne bova imela. Midva imama LCD, pa imeli smo plazmo in .... skoraj vse kar obstaja in je LCD najboljša stvar do zdaj. Mi2 mava tud en mali LCD, o plazmi ne razmišljam, mene bolj mori od kod dinarčke vzet za ureditev okolice Saj če pustiš se samo zaraste. No zdej pa res grem pod tus... upam da bo spal ta mali!!! Ker vceri se je glih takrat zbudil sem naga in mokra guncala ta vozicek... vroče ti glih ni bilo Ne... sem samo za rocaj prijela pa je sam tresu ampak evo dones je pa uspelo, brez motenj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne. Smo doma in nimamo kaj počet. Boljš na RR kot fight z možički A mate vse dragije doma??? moj je doma pa me že sprašuje komu pa zdej klofam po računalniku, sam sem se naredila gluha moj sploh več ne sprašuje kaj in komu klofam, če že kaj reče je: a že spet S SVOJIM BABNCAM No enkrat sem bila zelo slabe volje in ko je izjavil svoj stavek; a že spet s svojim babnicam, sem se obrnila k njemu in mu rekla ; ja dragi me potešijo v nulo. Od takrat še ni padel noben komentar OMG... Pa se govori s tabo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa. Ti pa res imaš namazan jezik. A je Andraž še pokonci? Ja še vztraja in vsake par minut sprašuje, če bo kamlu šampanjska noč Ma ta tvoj fantek je en tak cuker.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Opa. Ti pa res imaš namazan jezik. A je Andraž še pokonci? Ja še vztraja in vsake par minut sprašuje, če bo kamlu šampanjska noč Mene pa Jaka sprašuje kdaj bomo šli gledat rakete. Je tako neučakan, da ni nil zaspan. Jaz bi pa šla najraje spat, ampak sem nekaj otroku obljubila in ne morem mimo tega. Tako se dela. To je prava mamica... jaz tud ce kaj obljubim , se tega drzim...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a katera ve katera je ta kerozinka rija????Mi je nick znan, samo ne vem kaj naj jo vtaknem O jaz pa vem, vem....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a katera ve katera je ta kerozinka rija????Mi je nick znan, samo ne vem kaj naj jo vtaknem meni tudi pa ne vem kam spada Mislim, da se je nekaj kregala na temah alla Volga system sedi 5 ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:08:12
|
|
|
|
Estrella*
|
****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:08:37
|
|
|
|
Anonimen
|
JOJ.... PRI NAS JE ZE 8 MINUT NOVO LETO!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:09:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo Meni je najbolj glupo to rokovanje in lubčanje in voščila. Zakaj je to sploh potrebno? Glupo totalno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:09:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** JOJ.... PRI NAS JE ZE 8 MINUT NOVO LETO!!!!!!! Še dobr da si vedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 23:11:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, vi ste že 2009 in rešeni, mi še čakamo Ja.. AMPAK JAZ SEM PA SAMA... Ma to res ni prav no.... pa jeb*es ti nov let... ampak polnoc je mojega pa se ni... ga grem mal poklicat da vuidim kje je...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.