Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče Pri nas je isto, jo morm res dobr zapret da vn ne teče, sam pol jo pa težko odprem Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega. jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetala . me prav zanima če so druge flaške tut takšne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:01:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan Vidim, da bo danes spet mrtvilo tu na RR, le zakaj No uglavnem mi smo vstali ob 6.00. Je bila pa takoj ko sem se poslovila iz RR budnica . Se je Manca zbudila v takem joku, da je bilo groza. Sploh se ni pomirila, kar jokala je in jokala. In potem je končno zaspala pri meni v naročju, ko sem jo pa dala v njeno posteljico pa spet jok, in tako smo ponavljali vajo, dokler mi ni dop*** in sem jo dala k mana v taveliko poseteljo. No pol je pri nama lepo pančala, samo ene 2x je mal začela jokat, pa sem jo k sebi stisnila pa je spala naprej. Tolaži se, da jo lahko vsaj potolažiš s tem, da jo daš k sebi. Ne vem zakaj nisi takoj tega naredila. Bi si prišparala veliko muk. Jaz pa tega pri Maji ne morem, ker me potem zbrca, cuka in .... pa sploh je ne gane, če je pri meni. Še težje zaspi oz. sploh ne zaspi. Mi je bilo pri Jaku lažje ko sem ga lahko dala k sebi in je spal, ta frklja pa tega ne mara. Oh barbae sej naša tudi brca ko zmešana, ampak potem se le vda. Tako da morava kakšen krog po hiši narediti, da se malo umiri, potem pa lahko pri meni panča, ko se malo umiri. Če jo pa dam direktno k sebi je tudi dretje naprej Vsaj nekaj. meni tudi krogi ne pomagajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:01:52
|
|
|
|
barbaw
|
Staro leto srajčko slači, sveže zlikano oblači. Srajčka je poslikana, z vzorci drobcenih želja. Izberite vzorček zase takšnega, ki bo za vse čase, čipkal zdravje, mir in srečo. Raztegnite ga v ljubečo mavrico okrog planeta, ki ne bo nikoli sneta. Skrivnost je kot pajčevina, ki varuje zibelko življenja, je nasmeh, ki v ljubezni tihi tke besede sreče. Z vsakim novim jutrom spogleduje se in noči odšteva, da ob novem letu sreče čar in želje naše v vaša srca vlije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:02:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan Vidim, da bo danes spet mrtvilo tu na RR, le zakaj No uglavnem mi smo vstali ob 6.00. Je bila pa takoj ko sem se poslovila iz RR budnica . Se je Manca zbudila v takem joku, da je bilo groza. Sploh se ni pomirila, kar jokala je in jokala. In potem je končno zaspala pri meni v naročju, ko sem jo pa dala v njeno posteljico pa spet jok, in tako smo ponavljali vajo, dokler mi ni dop*** in sem jo dala k mana v taveliko poseteljo. No pol je pri nama lepo pančala, samo ene 2x je mal začela jokat, pa sem jo k sebi stisnila pa je spala naprej. Tolaži se, da jo lahko vsaj potolažiš s tem, da jo daš k sebi. Ne vem zakaj nisi takoj tega naredila. Bi si prišparala veliko muk. Jaz pa tega pri Maji ne morem, ker me potem zbrca, cuka in .... pa sploh je ne gane, če je pri meni. Še težje zaspi oz. sploh ne zaspi. Mi je bilo pri Jaku lažje ko sem ga lahko dala k sebi in je spal, ta frklja pa tega ne mara. Pri nas je isto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:02:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Včeraj sem šla čekirat stanje in se kar ulega, PC je lavfal celo noč- sam Danes sva sšpala z Andražom do 8.50h, ata je šel s tamalo dol in sta se rihtala. Je pa pasalao. Šibam v štacuno po mlek in kruh. Z mojim je še vedno tiha maša.. Zaspanka Z tvojim se pa le pobotajta do novega leta
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro. Punce jest vas sploh več ne dohajam. Mal sm pa tja preberem,pisat mi pa neki ne znese. Mi smo mal prehlajeni, tri noči nazaj nismo spali nič, ker je mela Gaja čist zabasan nos, zdej sm jo pa dva večera namazala z materino dušico pa smo spali do petih pa pol še do osmih . Še je upanje . Zdej pa delam francosko pa še eno solato, pa zrezke morm spanirat..... Vsem čestitke, ki ste praznovli 7 mesecev Z Manco vama želiva, da se čim prej pozdravi tvoja miška! Hvala, midve pa vama, da boste bolje spali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:03:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega. jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetala . me prav zanima če so druge flaške tut takšne Ko si prekuhavala flaške,a si tudi ta beli navoj zraven? Ker tega ne smeš,drugače poliva.Pri Nejčevih flaškah je tudi meni ves čas polivalo,ker sem dala vse skupaj prekuha.Sedaj to,ki jo ima Tilen za čaj,pa navoja nisem prekuhala in je v redu Jest jih sploh nism prekuhala pa je isto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:03:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! je kuhana,danes malo kasneje,pa vidim,da še vse spite,le Svojeglava je že pokonci Meni je pa danes Tilen namenil spanje celo do 7.30 Sem hotela napisat,da se danes ne premaknem iz hiše,pa sem pozabila, da moram iti po ,ko bo kones šihta,pa še k njegovemu šefu in družini voščit.Pa upam,da bo božičnica padla ,ker morava še avto registrirat Bravo za Tilnovo spanje Pa držim pesti, da bo božičnica padla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:04:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega. jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetala . me prav zanima če so druge flaške tut takšne Ko si prekuhavala flaške,a si tudi ta beli navoj zraven? Ker tega ne smeš,drugače poliva.Pri Nejčevih flaškah je tudi meni ves čas polivalo,ker sem dala vse skupaj prekuha.Sedaj to,ki jo ima Tilen za čaj,pa navoja nisem prekuhala in je v redu Pri drugih flašah pa lahko vse skupaj vržeš v pomivalca ali prekuhaš pa ni nič. Pa Avnet je kao neka firma. Namesto, da bi nam bilo lažje moramo pazit na xx stvari.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:04:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Dobro jutro!!! No a sem včeri pohvalila, da mi net dobro dela??? Me je takoj ven vrglo, tko da sem zamudila debato... majke mu siolove! Sploh se nisem mogla nazaj priklopit... pol sem šla pa gledat nek trapast film, pa zaspala... Jz sem v takem primeru toliko časa klicala na da jim je dop*** in so prišli stvari zrihtat. Kur*** jih gleda sej plačujem 26€ na mesec za net, tko da ma, da dela no kakorkoli: vesel zadnji dan v letu vam želim. jaz sem se odločila, da se danes ne bom nič jezila - ne na moža, ki ga še vedno ni domov (mi je poslal sms, da gre prespat k bratu hmmmm), ne na otroke, ne na gužvo,... skratka VESELO IN DEBELO (ja, velik bom jedla dons ) lpsvpjeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:04:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takole bom jutri čakala 2009 hud smeško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbaw ja petarde, sej bo kmal konc z njimi. Pri nas so tud včeri neki pokal, čeprov smo v takih rovtah da tega nism pričakovala. Je blo pa mal bolj, ker so jih metal okol enajstih, ne pa ob enih. Se je pa tud Gaja zbudla zarad njih, pol je pa hitr nazaj zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:05:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Včeraj sem šla čekirat stanje in se kar ulega, PC je lavfal celo noč- sam Danes sva sšpala z Andražom do 8.50h, ata je šel s tamalo dol in sta se rihtala. Je pa pasalao. Šibam v štacuno po mlek in kruh. Z mojim je še vedno tiha maša.. Zaspanka Z tvojim se pa le pobotajta do novega leta Če ne bi imela svojega spanja dovolj ne glede na to koliko ga je bilo, bi ta foušnega gor lepila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:06:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jeeeeeeeeeeee...... pri nas se je končno pokazal sonček Gremo zdej mal ven pa k Mančini prababici na obisk, ki ima danes god! Jih šteje že 82 let Papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:10:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jeeeeeeeeeeee...... pri nas se je končno pokazal sonček Gremo zdej mal ven pa k Mančini prababici na obisk, ki ima danes god! Jih šteje že 82 let Papa Babici pa nisem nič fouš. Mi pa nimamo niti S od sončka. Pa itak ne smemo ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:10:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Barbaw ja petarde, sej bo kmal konc z njimi. Pri nas so tud včeri neki pokal, čeprov smo v takih rovtah da tega nism pričakovala. Je blo pa mal bolj, ker so jih metal okol enajstih, ne pa ob enih. Se je pa tud Gaja zbudla zarad njih, pol je pa hitr nazaj zaspala Pri nas je bil kar mjir do včeraj, danes bom pa štela koliko denarja bodo v luft spustili. Lani je bilo 20 eurov, 50 eurov, 200 eurov, ... Koliko eni dajo na priotehniko. Mi pa nismo dali čisto nič pa smo imeli dovolj vsega, ker so drugi toliko denarja zmetali. Jaka se ful veseli raket in komaj čaka, bo pa problem, ker moj itak ne bo hotel bit noter in bo šel verjetno gledat, Jaka bo po možnosti hotel z mano ven, Maja bo pa .... Bo moral škrat kar z atijem, če bo hotel kaj videt. Aja glede petard pa je včeraj bilo tako, da je na nekaj minut padla vsaka. Če bi ena za drugo ne bi bilo take panike (verjetno), tako pa je vsake kvatre nekaj počilo. Se je še Jaka ustrašil, ker niso bile klasične petarde. Takemu bi jaz dala 1000 eurov kazni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:12:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takole bom jutri čakala 2009 hud smeško Šampanjca ne maram, sem pa kupila začimbe za kuhanega vinčka. Danes pade pa če ga sama pijem. 1 kozarec me ne bo ubil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takole bom jutri čakala 2009 hud smeško Šampanjca ne maram, sem pa kupila začimbe za kuhanega vinčka. Danes pade pa če ga sama pijem. 1 kozarec me ne bo ubil. Mi ga bomo tud kuhal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jeeeeeeeeeeee...... pri nas se je končno pokazal sonček Gremo zdej mal ven pa k Mančini prababici na obisk, ki ima danes god! Jih šteje že 82 let Papa O prababica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:20:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru Me sploh ne preseneča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:27:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega. jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetala . me prav zanima če so druge flaške tut takšne Ko si prekuhavala flaške,a si tudi ta beli navoj zraven? Ker tega ne smeš,drugače poliva.Pri Nejčevih flaškah je tudi meni ves čas polivalo,ker sem dala vse skupaj prekuha.Sedaj to,ki jo ima Tilen za čaj,pa navoja nisem prekuhala in je v redu uh zdej jih že dolgo nisem, prej pa sem ga ene parkrat, A to je vzrok, pol sem si pa sama kriva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:30:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega. jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetala . me prav zanima če so druge flaške tut takšne Ko si prekuhavala flaške,a si tudi ta beli navoj zraven? Ker tega ne smeš,drugače poliva.Pri Nejčevih flaškah je tudi meni ves čas polivalo,ker sem dala vse skupaj prekuha.Sedaj to,ki jo ima Tilen za čaj,pa navoja nisem prekuhala in je v redu Jest jih sploh nism prekuhala pa je isto ma veš kaj me je razkurilo, ko sem ji ponoči delala mleko in sem preverila in kao ni spuščala, ko sem jo slučajno potipala okrog vratu pa je bila spalna vreča mokra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:32:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja sm pozabla povedat. Včeri moj rihta Gajo pa mu rečm, da jo naj natanko namaže z materino dušico. No in ko prideta dol se je že na par metrov vohal, jo je itak preveč namazal in pol sva se mogle spet preoblečt . To je k da bi steni govoru zakaj mi je tole znano
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.