Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 8:50:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Dobro jutro!!! No a sem včeri pohvalila, da mi net dobro dela??? Me je takoj ven vrglo, tko da sem zamudila debato... majke mu siolove! Sploh se nisem mogla nazaj priklopit... pol sem šla pa gledat nek trapast film, pa zaspala... Ti kar malo zateži siolovcem.Meni ko zablokira net ali pa tv, sem že na telefonu.Saj jim plačujem vsak mesec,kar naj zrihtajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 8:59:42
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro spali smo do 8h, zdej pa morem ššibat v trgovino, da mi je prej ne zaprejo... kavico bom spila v eni kafetarci, si bom privoščla uno z okusom in smetano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 9:09:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Včeraj sem šla čekirat stanje in se kar ulega, PC je lavfal celo noč- sam Danes sva sšpala z Andražom do 8.50h, ata je šel s tamalo dol in sta se rihtala. Je pa pasalao. Šibam v štacuno po mlek in kruh. Z mojim je še vedno tiha maša..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 9:27:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Novo Leto je neznanec prav lepo ga bo spoznati pa ne prevec pricakovati! Staro leto je minilo ne oziraj se nazaj novega pa ne priganjaj presenetiti se daj! VSEM MAJČICAM IN NJIHOVIM DRUŽINAM, ŽELIM USPEHA POLNO PRIHAJAJOČE LETO! Nina& Co.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 9:49:04
|
|
|
|
tana7
|
Dobro jutro! vidim, da ste spali kar OK mene je Brina malo presenetila, se je hotla dojit že ob 2.00 sem najprej poskušala z dudo, ponavadi ob taki uri zaspi naprej pa ni šlo in se je kr ornk prisesala opažam pa, da mi je zdaj kar padla količina mleka glih za zvečer, ponoči in zjutraj je - zdaj ob 9.00 je vse popapala, kar je blo, se mi zdi - to ni v naši navadi zdaj samo upam, da bo pridno jedla GH čez dan, da ne bo lačna midva se še zmer nisva odločila, kaj bo za zadnjo večerjo o, imava par idej, ampak je treba še v štacuno skočit, upam, da ni že vse izropano izi vam, k date kuro v pečico in je še na temo pitja od včeraj zvečer: a vaši radi pijejo? mogoče bi Brina še iz marsičesa pila, tudi iz aventove flaške s cucljem, če bi želela piti - po moje, vejetno bi že potegnila, a ne? čeprav ni vajena cuclja se mi zdi, da pač ne želi pretirano pit in ji moramo s takimi zadevami "pomagat", ki na pol same tečejo v usta pa da ji mi držimo pred usti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 9:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Punce jest vas sploh več ne dohajam. Mal sm pa tja preberem,pisat mi pa neki ne znese. Mi smo mal prehlajeni, tri noči nazaj nismo spali nič, ker je mela Gaja čist zabasan nos, zdej sm jo pa dva večera namazala z materino dušico pa smo spali do petih pa pol še do osmih . Še je upanje . Zdej pa delam francosko pa še eno solato, pa zrezke morm spanirat..... Vsem čestitke, ki ste praznovli 7 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:25:55
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro! Evo moj škrat panča, js sm se pa oglasla, da vsem majskim mamicam, hroščicam in hroščkom zaželimo čimlepši zadnji dan v letu 2008, v letu 2009 pa veliko družinske sreče, crkljanja in uspeha na vseh področjih!!!!! Žan, Natalija in Jure
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Evo moj škrat panča, js sm se pa oglasla, da vsem majskim mamicam, hroščicam in hroščkom zaželimo čimlepši zadnji dan v letu 2008, v letu 2009 pa veliko družinske sreče, crkljanja in uspeha na vseh področjih!!!!! Žan, Natalija in Jure Pod tole se tud mi podpišemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:47:41
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Jaz se prav čudim, da nisem . V naši ulici je en metal ob 23.30 mega petarde (5kom) in se je Maja zbudila. Če bi vedela že prej, da bo do 1.45 pokonci bi šla po tistega smrkavca ali kdorkoli je že bil in ga za ušesa potegnila v spalnico in mu rekla, da nima izhoda dokler mi otroka ne spravi spat. Ob 4.20 pa je bila spet veselica. Sem bila ponoči ful jezna, ker sem se spravila spat pa je potem Maja bila auf in sem hodila s sedžne, kjer sem prespala pol noči do spalnice xxxx krat. Moj pa je bil pokonci pa gospod ni niti 1x dvignil rit. Me je imelo, da bi ga našutirala vsakič ko sem šla mimo njega. Zjutraj pa je bil gospod tečen, ko se je moral vstat pa je prej zaspal kot jaz in ni rabil okrog hodit in mirit otroka ponoči. Sem mu povedala, da nima bit za kaj tečen, ker ga ni noben silil, da inštalira računalnik do 1h zjutraj pa da je že prej zaspal kot jaz, pa ni rabil hodit okrog. Nisem šparala jezika.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:47:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally a estrella je šla brez pozdrava ? nenavadno za njo, kajne? mogoče je pa imela kakšen alarm AL pa se je šla zrihtat. Ji ne mormo čisto nič zamerit glede na uro. kolk ur pa ti spiš ponoči? kolk maš dovolj? 7-8, dovolj je nekje 7 ur, z manj bi pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:47:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ne morem pogruntat zakaj se moj otrok zbuja? Je reku ata m, da ga je sam nazaj obrnu na bok in je zaspal, očitno se zbudi ker se premetava in se ne zna nazaj naštimat Včasih pa spi na trebuhu celo noč moj se tud skoz zbuja po mojem glih zarad tega, ker se premetava, potem pa mu manjka duda, al pa ne zna najdt položaja al pa se obrne na trebuh...sledijo kolena in valjda na noge, kako mu sploh pride na misel da to dela ponoči Se pripravlja na žuranje, ki bo v najstniških letih. pa bi lahko to začel mal kasneje vadit, kajne Al pa ne. Da bo že fajn utečen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:47:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 hm...to smo probali prejšnji teden - smo jo šele dali iz škatle, prekuhali, če bo pila - ni še bila v uporabi pa ne vleče al ne zna pit iz flaške al kaj iz evianove ne rabi vleč, vsaj ne tolk... A si kdaj pomislila, da Brina mogoče nima prirojenega sesalnega refleksa in ne bo znala vlečt dokler ne bo večja. Njej bi mogoče odgovarjal le cucelj, kjer ful ven teče pa spet ne toliko, da bo mokra. Saj se bo tudi iz evianove naučila pit pa ne bo več teklo okrog.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:48:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:48:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Včeraj sem šla čekirat stanje in se kar ulega, PC je lavfal celo noč- sam Danes sva sšpala z Andražom do 8.50h, ata je šel s tamalo dol in sta se rihtala. Je pa pasalao. Šibam v štacuno po mlek in kruh. Z mojim je še vedno tiha maša.. Bosta mogla danes zrihtat, da se ne boš celo leto jezila oz. imela tiho mašo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:49:03
|
|
|
|
barbaw
|
Tally in Jana za včerajšnji dosežek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:52:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober dan Vidim, da bo danes spet mrtvilo tu na RR, le zakaj No uglavnem mi smo vstali ob 6.00. Je bila pa takoj ko sem se poslovila iz RR budnica . Se je Manca zbudila v takem joku, da je bilo groza. Sploh se ni pomirila, kar jokala je in jokala. In potem je končno zaspala pri meni v naročju, ko sem jo pa dala v njeno posteljico pa spet jok, in tako smo ponavljali vajo, dokler mi ni dop*** in sem jo dala k mana v taveliko poseteljo. No pol je pri nama lepo pančala, samo ene 2x je mal začela jokat, pa sem jo k sebi stisnila pa je spala naprej.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:54:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan Vidim, da bo danes spet mrtvilo tu na RR, le zakaj No uglavnem mi smo vstali ob 6.00. Je bila pa takoj ko sem se poslovila iz RR budnica . Se je Manca zbudila v takem joku, da je bilo groza. Sploh se ni pomirila, kar jokala je in jokala. In potem je končno zaspala pri meni v naročju, ko sem jo pa dala v njeno posteljico pa spet jok, in tako smo ponavljali vajo, dokler mi ni dop*** in sem jo dala k mana v taveliko poseteljo. No pol je pri nama lepo pančala, samo ene 2x je mal začela jokat, pa sem jo k sebi stisnila pa je spala naprej. Tolaži se, da jo lahko vsaj potolažiš s tem, da jo daš k sebi. Ne vem zakaj nisi takoj tega naredila. Bi si prišparala veliko muk. Jaz pa tega pri Maji ne morem, ker me potem zbrca, cuka in .... pa sploh je ne gane, če je pri meni. Še težje zaspi oz. sploh ne zaspi. Mi je bilo pri Jaku lažje ko sem ga lahko dala k sebi in je spal, ta frklja pa tega ne mara.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:56:08
|
|
|
|
tally
|
Naj vam zadnja decembrska noč odnese vse, kar želite pozabiti, naj vam prvo januarsko jutro prinese srečo in ljubezen, ki vas bosta vodili skozi življenje! Vsem majskim mamicam, hroščicam in hroščkom ter atijem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:56:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Jaz se prav čudim, da nisem . V naši ulici je en metal ob 23.30 mega petarde (5kom) in se je Maja zbudila. Če bi vedela že prej, da bo do 1.45 pokonci bi šla po tistega smrkavca ali kdorkoli je že bil in ga za ušesa potegnila v spalnico in mu rekla, da nima izhoda dokler mi otroka ne spravi spat. Ob 4.20 pa je bila spet veselica. Sem bila ponoči ful jezna, ker sem se spravila spat pa je potem Maja bila auf in sem hodila s sedžne, kjer sem prespala pol noči do spalnice xxxx krat. Moj pa je bil pokonci pa gospod ni niti 1x dvignil rit. Me je imelo, da bi ga našutirala vsakič ko sem šla mimo njega. Zjutraj pa je bil gospod tečen, ko se je moral vstat pa je prej zaspal kot jaz in ni rabil okrog hodit in mirit otroka ponoči. Sem mu povedala, da nima bit za kaj tečen, ker ga ni noben silil, da inštalira računalnik do 1h zjutraj pa da je že prej zaspal kot jaz, pa ni rabil hodit okrog. Nisem šparala jezika. Joj jz tudi čakam, da bo konec tega novega leta, da bo konec s petardami in vsem tem "šundrom", čeprav morem reči, da so se sedaj tu na našem koncu malce umirili, samo se pa bojim, da nocoj si bodo pa duška dali za naprej in nazaj za tvojega. Čisto prav da nisi šparala jezika
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:58:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega. jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetala . me prav zanima če so druge flaške tut takšne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:59:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan Vidim, da bo danes spet mrtvilo tu na RR, le zakaj No uglavnem mi smo vstali ob 6.00. Je bila pa takoj ko sem se poslovila iz RR budnica . Se je Manca zbudila v takem joku, da je bilo groza. Sploh se ni pomirila, kar jokala je in jokala. In potem je končno zaspala pri meni v naročju, ko sem jo pa dala v njeno posteljico pa spet jok, in tako smo ponavljali vajo, dokler mi ni dop*** in sem jo dala k mana v taveliko poseteljo. No pol je pri nama lepo pančala, samo ene 2x je mal začela jokat, pa sem jo k sebi stisnila pa je spala naprej. Tolaži se, da jo lahko vsaj potolažiš s tem, da jo daš k sebi. Ne vem zakaj nisi takoj tega naredila. Bi si prišparala veliko muk. Jaz pa tega pri Maji ne morem, ker me potem zbrca, cuka in .... pa sploh je ne gane, če je pri meni. Še težje zaspi oz. sploh ne zaspi. Mi je bilo pri Jaku lažje ko sem ga lahko dala k sebi in je spal, ta frklja pa tega ne mara. Oh barbae sej naša tudi brca ko zmešana, ampak potem se le vda. Tako da morava kakšen krog po hiši narediti, da se malo umiri, potem pa lahko pri meni panča, ko se malo umiri. Če jo pa dam direktno k sebi je tudi dretje naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 10:59:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro. Punce jest vas sploh več ne dohajam. Mal sm pa tja preberem,pisat mi pa neki ne znese. Mi smo mal prehlajeni, tri noči nazaj nismo spali nič, ker je mela Gaja čist zabasan nos, zdej sm jo pa dva večera namazala z materino dušico pa smo spali do petih pa pol še do osmih . Še je upanje . Zdej pa delam francosko pa še eno solato, pa zrezke morm spanirat..... Vsem čestitke, ki ste praznovli 7 mesecev Z Manco vama želiva, da se čim prej pozdravi tvoja miška!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:01:09
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega. jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetala . me prav zanima če so druge flaške tut takšne Ko si prekuhavala flaške,a si tudi ta beli navoj zraven? Ker tega ne smeš,drugače poliva.Pri Nejčevih flaškah je tudi meni ves čas polivalo,ker sem dala vse skupaj prekuha.Sedaj to,ki jo ima Tilen za čaj,pa navoja nisem prekuhala in je v redu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:01:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dobro jutro! vidim, da ste spali kar OK mi niti ne mene je Brina malo presenetila, se je hotla dojit že ob 2.00 sem najprej poskušala z dudo, ponavadi ob taki uri zaspi naprej pa ni šlo in se je kr ornk prisesala opažam pa, da mi je zdaj kar padla količina mleka glih za zvečer, ponoči in zjutraj je - zdaj ob 9.00 je vse popapala, kar je blo, se mi zdi - to ni v naši navadi zdaj samo upam, da bo pridno jedla GH čez dan, da ne bo lačna midva se še zmer nisva odločila, kaj bo za zadnjo večerjo o, imava par idej, ampak je treba še v štacuno skočit, upam, da ni že vse izropano mi ne bomo nič komplicirali. narezek in solata pa bo izi vam, k date kuro v pečico in je še na temo pitja od včeraj zvečer: a vaši radi pijejo? ja ful mogoče bi Brina še iz marsičesa pila, tudi iz aventove flaške s cucljem, če bi želela piti - po moje, vejetno bi že potegnila, a ne? čeprav ni vajena cuclja se mi zdi, da pač ne želi pretirano pit in ji moramo s takimi zadevami "pomagat", ki na pol same tečejo v usta pa da ji mi držimo pred usti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 11:01:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega. jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetala . me prav zanima če so druge flaške tut takšne Niso. meni recimo chiccotova v 1 letu ni niti enkrat spustila.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.