|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
31.12.2008 8:50:50   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Dobro jutro!!!

No a sem včeri pohvalila, da mi net dobro dela??? Me je takoj ven vrglo, tko da sem zamudila debato... majke mu siolove!
Sploh se nisem mogla nazaj priklopit... pol sem šla pa gledat nek trapast film, pa zaspala...

Ti kar malo zateži siolovcem.Meni ko zablokira net ali pa tv, sem že na telefonu.Saj jim plačujem vsak mesec,kar naj zrihtajo

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
31.12.2008 8:59:42   
jana81
Dobro jutro

spali smo do 8h, zdej pa morem ššibat v trgovino, da mi je prej ne zaprejo...

kavico bom spila v eni kafetarci, si bom privoščla uno z okusom in smetano.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
31.12.2008 9:09:50   
Estrella*
Jutro!

Včeraj sem šla čekirat stanje in se kar ulega, PC je lavfal celo noč- samuser posted image Danes sva sšpala z Andražom do 8.50h, ata je šel s tamalo dol in sta se rihtala. Je pa pasalao. Šibam v štacuno po mlek in kruh.
Z mojim je še vedno tiha maša..user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
31.12.2008 9:27:55   
Estrella*
user posted image
Novo Leto je neznanec
prav lepo ga bo spoznati
pa ne prevec pricakovati!
Staro leto je minilo
ne oziraj se nazaj
novega pa ne priganjaj
presenetiti se daj!
 VSEM MAJČICAM IN NJIHOVIM DRUŽINAM, ŽELIM USPEHA POLNO PRIHAJAJOČE LETO! Nina& Co.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
31.12.2008 9:49:04   
tana7
Dobro jutro!

vidim, da ste spali kar OK
mene je Brina malo presenetila, se je hotla dojit že ob 2.00
sem najprej poskušala z dudo, ponavadi ob taki uri zaspi naprej
pa ni šlo in se je kr ornk prisesalauser posted image

opažam pa, da mi je zdaj kar padla količina mleka
glih za zvečer, ponoči in zjutraj je - zdaj ob 9.00 je vse popapala, kar je blo, se mi zdi - to ni v naši navadi
zdaj samo upam, da bo pridno jedla GH čez dan, da ne bo lačna

midva se še zmer nisva odločila, kaj bo za zadnjo večerjo
o, imava par idej, ampak je treba še v štacuno skočit, upam, da ni že vse izropano
izi vam, k date kuro v pečico in jeuser posted image

še na temo pitja od včeraj zvečer:
a vaši user posted image radi pijejo? mogoče bi Brina še iz marsičesa pila, tudi iz aventove flaške s cucljem, če bi želela piti - po moje, vejetno bi že potegnila, a ne? čeprav ni vajena cuclja
se mi zdi, da pač ne želi pretirano pit in ji moramo s takimi zadevami "pomagat", ki na pol same tečejo v usta
pa da ji mi držimo pred usti...

Neposredna povezava do sporočila: 4180
31.12.2008 9:52:16   
Anonimen
Dobro jutro.

Punce jest vas sploh več ne dohajam. Mal sm pa tja preberem,pisat mi pa neki ne znese.
Mi smo mal prehlajeni, tri noči nazaj nismo spali nič, ker je mela Gaja čist zabasan nos, zdej sm jo pa dva večera namazala z materino dušico pa smo spali do petih pa pol še do osmih user posted image user posted image user posted image user posted image . Še je upanjeuser posted image .

Zdej pa delam francosko pa še eno solato, pa zrezke morm spanirat.....

Vsem čestitke, ki ste praznovli 7 mesecevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4181
31.12.2008 10:25:55   
Naty*
Jutro!

Evo moj škrat panča, js sm se pa oglasla,

da vsem majskim mamicam, hroščicam in hroščkom zaželimo čimlepši zadnji dan v letu 2008, v letu 2009 pa veliko družinske sreče, crkljanja in uspeha na vseh področjih!!!!!

Žan, Natalija in Jure

user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
31.12.2008 10:42:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

Evo moj škrat panča, js sm se pa oglasla,

da vsem majskim mamicam, hroščicam in hroščkom zaželimo čimlepši zadnji dan v letu 2008, v letu 2009 pa veliko družinske sreče, crkljanja in uspeha na vseh področjih!!!!!

Žan, Natalija in Jure

user posted image

Pod tole se tud mi podpišemo user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4183
31.12.2008 10:47:41   
barbaw
Dan!

Jaz se prav čudim, da nisem user posted image . V naši ulici je en metal ob 23.30 mega petarde (5kom) in se je Maja zbudila. Če bi vedela že prej, da bo do 1.45 pokonci bi šla po tistega smrkavca ali kdorkoli je že bil in ga za ušesa potegnila v spalnico in mu rekla, da nima izhoda dokler mi otroka ne spravi spat. user posted image  Ob 4.20 pa je bila spet veselica.
Sem bila ponoči ful jezna, ker sem se spravila spat pa je potem Maja bila auf in sem hodila s sedžne, kjer sem prespala pol noči do spalnice xxxx krat. Moj pa je bil pokonci pa gospod ni niti 1x dvignil rit. user posted image  Me je imelo, da bi ga našutirala vsakič ko sem šla mimo njega. Zjutraj pa je bil gospod tečen, ko se je moral vstat pa je prej zaspal kot jaz in ni rabil okrog hodit in mirit otroka ponoči. user posted image user posted image  Sem mu povedala, da nima bit za kaj tečen, ker ga ni noben silil, da inštalira računalnik do 1h zjutraj pa da je že prej zaspal kot jaz, pa ni rabil hodit okrog. Nisem šparala jezika. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
31.12.2008 10:47:43   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

a estrella je šla brez pozdrava user posted image ?

nenavadno za njo, kajne?

mogoče je pa imela kakšen alarm

AL pa se je šla zrihtat. Ji ne mormo čisto nič zamerit glede na uro. user posted image

kolk ur pa ti spiš ponoči?
kolk maš dovolj?

7-8, dovolj je nekje 7 ur, z manj bi pa user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
31.12.2008 10:47:52   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

ne morem pogruntat zakaj se moj otrok zbuja?
Je reku ata m, da ga je sam nazaj obrnu na bok in je zaspal, očitno se zbudi ker se premetava in se ne zna nazaj naštimat
Včasih pa spi na trebuhu celo noč

moj se tud skoz zbuja po mojem glih zarad tega, ker se premetava, potem pa mu manjka duda, al pa ne zna najdt položaja al pa se obrne na trebuh...sledijo kolena in valjda na noge, kako mu sploh pride na misel da to dela ponoči user posted image

Se pripravlja na žuranje, ki bo v najstniških letih.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa bi lahko to začel mal kasneje vadit, kajne

Al pa ne. Da bo že fajn utečen. user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
31.12.2008 10:47:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

hm...to smo probali prejšnji teden - smo jo šele dali iz škatle, prekuhali, če bo pila - ni še bila v uporabi
pa ne vleče
al ne zna pit iz flaške al kaj
iz evianove ne rabi vleč, vsaj ne tolk...

A si kdaj pomislila, da Brina mogoče nima prirojenega sesalnega refleksa in ne bo znala vlečt dokler ne bo večja. Njej bi mogoče odgovarjal le cucelj, kjer ful ven teče pa spet ne toliko, da bo mokra. Saj se bo tudi iz evianove naučila pit pa ne bo več teklo okrog.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
31.12.2008 10:48:02   
barbaw

Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške

a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče user posted image

Jaz sem že 2 v kanto vrglo zaradi tega. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
31.12.2008 10:48:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Včeraj sem šla čekirat stanje in se kar ulega, PC je lavfal celo noč- samuser posted image Danes sva sšpala z Andražom do 8.50h, ata je šel s tamalo dol in sta se rihtala. Je pa pasalao. Šibam v štacuno po mlek in kruh.
Z mojim je še vedno tiha maša..user posted image

Bosta mogla danes zrihtat, da se ne boš celo leto jezila oz. imela tiho mašo.

Neposredna povezava do sporočila: 4189
31.12.2008 10:49:03   
barbaw
Tally in Jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za včerajšnji dosežek.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
31.12.2008 10:52:37   
Soncnica Sandra ***
Dober dan user posted image

Vidim, da bo danes spet mrtvilo tu na RR, le zakaj user posted image

No uglavnem mi smo vstali ob 6.00.

Je bila pa takoj ko sem se poslovila iz RR budnica user posted image . Se je Manca zbudila v takem joku, da je bilo groza. Sploh se ni pomirila, kar jokala je in jokala. In potem je končno zaspala pri meni v naročju, ko sem jo pa dala v njeno posteljico pa spet jok, in tako smo ponavljali vajo, dokler mi ni dop*** in sem jo dala k mana v taveliko poseteljo.
No pol je pri nama lepo pančala, samo ene 2x je mal začela jokat, pa sem jo k sebi stisnila pa je spala naprej.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
31.12.2008 10:54:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Je bila pa takoj ko sem se poslovila iz RR budnica user posted image . Se je Manca zbudila v takem joku, da je bilo groza. Sploh se ni pomirila, kar jokala je in jokala. In potem je končno zaspala pri meni v naročju, ko sem jo pa dala v njeno posteljico pa spet jok, in tako smo ponavljali vajo, dokler mi ni dop*** in sem jo dala k mana v taveliko poseteljo.
No pol je pri nama lepo pančala, samo ene 2x je mal začela jokat, pa sem jo k sebi stisnila pa je spala naprej.

Tolaži se, da jo lahko vsaj potolažiš s tem, da jo daš k sebi. Ne vem zakaj nisi takoj tega naredila. user posted image  Bi si prišparala veliko muk. Jaz pa tega pri Maji ne morem, ker me potem zbrca, cuka in .... pa sploh je ne gane, če je pri meni. Še težje zaspi oz. sploh ne zaspi. Mi je bilo pri Jaku lažje ko sem ga lahko dala k sebi in je spal, ta frklja pa tega ne mara. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
31.12.2008 10:56:08   
tally
Naj vam zadnja decembrska noč odnese vse, kar želite pozabiti, naj vam prvo januarsko jutro prinese srečo in ljubezen, ki vas bosta vodili skozi življenje!

Vsem majskim mamicam, hroščicam in hroščkom ter atijemuser posted image

user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
31.12.2008 10:56:49   
Soncnica Sandra ***

Dan!

Jaz se prav čudim, da nisem user posted image . V naši ulici je en metal ob 23.30 mega petarde (5kom) in se je Maja zbudila. Če bi vedela že prej, da bo do 1.45 pokonci bi šla po tistega smrkavca ali kdorkoli je že bil in ga za ušesa potegnila v spalnico in mu rekla, da nima izhoda dokler mi otroka ne spravi spat. user posted image  Ob 4.20 pa je bila spet veselica.
Sem bila ponoči ful jezna, ker sem se spravila spat pa je potem Maja bila auf in sem hodila s sedžne, kjer sem prespala pol noči do spalnice xxxx krat. Moj pa je bil pokonci pa gospod ni niti 1x dvignil rit. user posted image  Me je imelo, da bi ga našutirala vsakič ko sem šla mimo njega. Zjutraj pa je bil gospod tečen, ko se je moral vstat pa je prej zaspal kot jaz in ni rabil okrog hodit in mirit otroka ponoči. user posted image user posted image  Sem mu povedala, da nima bit za kaj tečen, ker ga ni noben silil, da inštalira računalnik do 1h zjutraj pa da je že prej zaspal kot jaz, pa ni rabil hodit okrog. Nisem šparala jezika. user posted image

Joj jz tudi čakam, da bo konec tega novega leta, da bo konec s petardami in vsem tem "šundrom", čeprav morem reči, da so se sedaj tu na našem koncu malce umirili, samo se pa bojim, da nocoj si bodo pa duška dali za naprej in nazaj user posted image

user posted image user posted image user posted image  za tvojega. Čisto prav da nisi šparala jezika user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
31.12.2008 10:58:13   
tally

Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške

a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče user posted image

jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetalauser posted image . me prav zanima če so druge flaške tut takšne

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
31.12.2008 10:59:17   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Tolaži se, da jo lahko vsaj potolažiš s tem, da jo daš k sebi. Ne vem zakaj nisi takoj tega naredila. user posted image  Bi si prišparala veliko muk. Jaz pa tega pri Maji ne morem, ker me potem zbrca, cuka in .... pa sploh je ne gane, če je pri meni. Še težje zaspi oz. sploh ne zaspi. Mi je bilo pri Jaku lažje ko sem ga lahko dala k sebi in je spal, ta frklja pa tega ne mara. user posted image

Oh barbae sej naša tudi brca ko zmešana, ampak potem se le vda. Tako da morava kakšen krog po hiši narediti, da se malo umiri, potem pa lahko pri meni panča, ko se malo umiri. Če jo pa dam direktno k sebi je tudi dretje naprej

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
31.12.2008 10:59:58   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro.

Punce jest vas sploh več ne dohajam. Mal sm pa tja preberem,pisat mi pa neki ne znese.
Mi smo mal prehlajeni, tri noči nazaj nismo spali nič, ker je mela Gaja čist zabasan nos, zdej sm jo pa dva večera namazala z materino dušico pa smo spali do petih pa pol še do osmih user posted image user posted image user posted image user posted image . Še je upanjeuser posted image .

Zdej pa delam francosko pa še eno solato, pa zrezke morm spanirat.....

Vsem čestitke, ki ste praznovli 7 mesecevuser posted image

Z Manco vama želiva, da se čim prej pozdravi tvoja miška!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
31.12.2008 11:01:09   
tilči

jaz sem tudi včeraj tolk p.i.z.d.i.l.a in sem rekla da bom vse stran zmetalauser posted image . me prav zanima če so druge flaške tut takšne

Ko si prekuhavala flaške,a si tudi ta beli navoj zraven? Ker tega ne smeš,drugače poliva.Pri Nejčevih flaškah je tudi meni ves čas polivalo,ker sem dala vse skupaj prekuha.Sedaj to,ki jo ima Tilen za čaj,pa navoja nisem prekuhala in je v redu

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
31.12.2008 11:01:18   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro!

vidim, da ste spali kar OK
mi niti ne
mene je Brina malo presenetila, se je hotla dojit že ob 2.00
sem najprej poskušala z dudo, ponavadi ob taki uri zaspi naprej
pa ni šlo in se je kr ornk prisesalauser posted image

opažam pa, da mi je zdaj kar padla količina mleka
glih za zvečer, ponoči in zjutraj je - zdaj ob 9.00 je vse popapala, kar je blo, se mi zdi - to ni v naši navadi
zdaj samo upam, da bo pridno jedla GH čez dan, da ne bo lačna

midva se še zmer nisva odločila, kaj bo za zadnjo večerjo
o, imava par idej, ampak je treba še v štacuno skočit, upam, da ni že vse izropano
mi ne bomo nič komplicirali.
narezek in solata pa bo user posted image
izi vam, k date kuro v pečico in jeuser posted image

še na temo pitja od včeraj zvečer:
a vaši user posted image radi pijejo?
ja ful
mogoče bi Brina še iz marsičesa pila, tudi iz aventove flaške s cucljem, če bi želela piti - po moje, vejetno bi že potegnila, a ne? čeprav ni vajena cuclja
se mi zdi, da pač ne želi pretirano pit in ji moramo s takimi zadevami "pomagat", ki na pol same tečejo v usta
pa da ji mi držimo pred usti...

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
31.12.2008 11:01:19   
barbaw

Niso. meni recimo chiccotova v 1 letu ni niti enkrat spustila.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.